Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Jenny Nyströms gata 10, Fruängen, Stockholms kommun
  • Sön 19 maj kl 12:30

Jenny Nyströms gata 10

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 195 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/2
5 401 kr/mån
33 511 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga tvåa i den lugna och lummiga delen av Fruängen! Den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck ger lägenheten ett härligt ljus. Du välkommas in i en generös hall med gott om plats för förvaring i inbyggda garderober samt i en stor klädkammare. Vidare finner du ett stort socialt kök med plats för matbord. Ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, tv möbel och även en separat kontorsdel för den som behöver. Från vardagsrummet når du den inbyggda balkongen i söderläge som inbjuder till trevligt häng även när solen lyser med sin frånvaro då den är inbyggd mot fasaden. Stort och ljust sovrum med fönster mot balkongen och den lummiga baksidan. Snyggt renoverat badrum från 2017 med tvättmaskin och torktumlare. På frågan vad säljarna uppskattat mest med bostaden blir svaret detta. "Det som gjorde att vi ville bo i den här lägenheten är att den är väldigt välplanerad med lättmöblerade sociala rum, samt möblerbar balkong med fint läge till innegård och grönska. Att ha ett kök med stora bra arbetsytor och plats för ett större matbord för trevliga middagar har vi också gillat. Ett sista plus är att lägenheten har så bra förvaring, här finns både en stor klädkammare, garderobsvägg i hallen och en rymlig garderob i sovrummet." BRF Schaeltten- Modisten är en stabil förening med boende som trivs. De stora grönytorna mellan husen och låghusens teglade fasader sätter verkligen prägel på området. Det finns gästlägenhet, gemensamhetslokal och fler tvättstugor i föreningen. Här bor du i ett lugnt område men samtidigt nära till allt. Du tar dig lika enkelt till Fruängen centrum med trevligt utbud av restauranger och butiker som till Västertorp med bra idrottsanläggningar eller varför inte ta en nästan lika kort promenad till Hägersten till trevliga cafér. Härliga Långbropark och Långbro värdshus ligger också inom en kort promenad. Med buss eller bil når du snabbt Kungens kurva och Skärholmens galleria med ett stort shoppingutbud.

  • Plus
  • Balkong
Haeffnersvägen 9, Mälarhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 19 maj kl 12:15

Haeffnersvägen 9

Villa
Mälarhöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
9 495 000 kr
147 + 27 m²
6 rum
164 m² tomt

Sällan till salu! Stort väldisponerat radhus med en totalyta om 174 kvm fördelat på tre plan. Huset är i väldigt bra skick med vackra golv, ljusa färgval, snyggt renoverat kök och två fint renoverade badrum. Radhuset ligger på en lugn återvändsgata där barnen lär sig cykla och leker med grannbarnen. Friköpt trädgårdstomt med uteplatser på både fram och baksida samt solig balkong. Till huset hör även både garage och p-plats. Ett radhus att bara flytta in och trivas i!

  • Plus
  • Energieffektiv
Svandammsvägen 10, Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Sön 19 maj kl 11:15

Svandammsvägen 10

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 595 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/4
2 856 kr/mån
66 538 kr/m²

►Charmigt ►Trägolv ►2.70 meter i takhöjd ►Välplanerat ►Vindsförråd ►Lågt belånad förening ►Friköpt tomt (äger marken) ►Fullt av restauranger och söderlikt caféutbud i området ►Nära tunnelbana ► Promenadavstånd till badmöjligheter i Vinterviken Ljus och välplanerad tvårummare med vackra detaljer och ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Här kliver du in i en stor och välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i garderober. Rakt fram nås det härliga vardagsrummet med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns ytor för att med enkelhet möblera med både soffgrupp och matbord utan att kännas trångt. Välutrustat arbetskök med diskmaskin och skjutdörr mot sovrumsdelen. Mysigt och ombonat sovrum med industrivägg i glas mot vardagsrummet, sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng. Snyggt helkaklat badrum från 2019. Här bor du mycket centralt i populära "Kransen" med söderlikt caféutbud och T-bana runt knuten som tar dig till Södermalm på 5 minuter men även goda bussförbindelser. Populärt område fullt av restauranger, caféer, butiker och bagerier. Bland annat nyöppnade delikatessbutiken Noli, Kransens egna vinbar Gaia samt Lulu sushi. Mysiga A.B. Café och Söderbergs konditori nås på promenadavstånd. Både Noli, Gaia och Tellus bio ligger bara ett stenkast från lägenheten. På bekvämt promenadavstånd återfinns även Aspudden och populära Fabelbar, Aspuddens bokhandel, Bar Libertin samt mycket annat. Även spännande Bio Aspen som är en kvartersbio med bar och restaurang.

  • Plus
Jakobsdalsvägen 16, Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00

Jakobsdalsvägen 16

Lägenhet
Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
6 795 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/5
4 747 kr/mån
66 618 kr/m²

Varmt välkommen till denna sociala fyra med både balkong och uteplats! I denna väldisponerad bostad möts du av en rymlig hall med gott om förvaring i garderober och en angränsande klädkammare. Lägenheten har mycket sociala umgängesytor där kök, balkong och vardagsrum smälter samman. På den rymliga balkongen njuter du av solen större delen av dagen och här går grillen varm. Från köket når du den istället den trevliga uteplatsen. En genomgångsbostad med fönster i två väderstreck, dels mot den härliga innergården samt mot det ljusa och soliga söderläget. I en separat del av bostaden har man badrum och två bra sovrum, i master bedroom finns garderobsvägg. Det tredje sovrummet når du från hallen. Lägenheten har ett fullutrustat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en separat WC med dusch. Genomgående smakfulla och stilrena materialval. På frågan vad säljaren uppskattat mest med bostaden kommer samvaro med grannar och enkelheten i att familjer har möjlighet att umgås på den mysiga innergården. Att man i denna bostad har både balkong och uteplats. Addera sedan badrockavståndet till vatten med Sthlm Sauna och områdets trevliga parker och grönområden så har detta boende gett oss allt vi kan önska och mer därtill. Brf Kejsarörnen är en familjär och stabil förening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken (ej tomträtt) och har amorterat flitigt sedan fastigheten stod klar 2012. Under 2022 amorterade föreningen 2,5 mkr och belåningsgraden är nu nere på 8938 kr per/kvm enligt årsredovisningen 2022. På Jakobsdalsvägen bor man med närhet till grönområden, Aspuddsparken med 4H-gård och på bekvämt promenadavstånd har du badplatser. Mycket populär förening i ett område med både restauranger, café och butiker samt tunnelbanan ett stenkast bort. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid frågor och för att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Torsten Alms gata 11, Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
  • Sön 19 maj kl 12:45

Torsten Alms gata 11

Lägenhet
Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 495 000 kr
38 m²
1 rum
vån -1/3
2 156 kr/mån
65 658 kr/m²

ÄLSKA ASPUDDEN/ÖRNSBERG! YPPERLIGT VÄLPLANERAD OCH RYMLIG 1:A MED SOLIG BALKONG I SÖDER! Väldisponerad etta i ljust och fräscht skick! Lägenheten ligger på lugn kvartersgata där hela bostaden dessutom vetter mot lummig baksida i söder. Soutterängläget 1tr ned ger kombinationen av solig balkong men sval bostad sommartid. Mälaren endast ett lååångt stenkast bort. Balkong i soligt söderläge. Gott om förvaring genom klädkammare samt plats för flertalet garderober om så önskas samt praktiskt och funktionellt kök med fullstor spis samt diskmaskin. Helkaklat badrum med vädringsfönster. Genomgående ekgolv samt vitmålade väggar. Bo med lugnt läge med vy ned mot überpopulära Aspuddsparken och grönska. Vinterviken och Örnsbergs Strand med dess klippbad som nära granne. Ett svalkande dopp nås på bekvämt badrocksavstånd vid slutet av samma gata. Aspuddens centrum och T-bana på bekvämt gångavstånd. Välskött förening med stora renoveringar bakom sig. LÄGENHETEN: - Välplanerad och luftig - Underbart solläge på balkongen. Öppet läge med många soltimmar, sommar som vinter - Genomgående ljust och fräscht skick! Ljusa golv i ek samt vitmålat - Praktiskt och funktionellt kök - Bra förvaring, såväl i bostaden som i föreningen Bostaden är belägen i BRF Torsten Alm 5-17 som är en mycket stark, bra och stabil förening beståendes av 52 lägenheter varav två hyresrätter kvar som framtida kapital. Föreningen har även en stark ekonomi och en helt SKULDFRI ekonomi. Då man nyligen har ombildat en av de kvarvarande hyresrätterna (nov 2023) så gick man över till att vara helt skuldfri, något som i sig är ytterst ovanligt i Hägersten. Till bostaden hör nyttjanderätten till ett förråd samt en s.k. matkällare, båda belägna i källaren. I föreningen finns det även rymligt cykelförråd/barnvagnsparkering samt tvättstuga (i samma huskropp). Föreningen har även nyligen iordningställt en övernattningslägenhet. Centralt belägen fastighet/förening med endast 7-8 minuters bekvämt gångavstånd till T-bana och Centrum. Granne med härliga Vinterviken med grönska, trädgårdscafé samt bad. FÖRENING: - Mycket stark förening, helt SKULDFRI samt två hyresrätter kvar som framtida kapital - Många stora renoveringar bakom sig (se renoveringslistan) - Underbar, gemensam gårdsyta med grill och utegrupp - Mycket uppskattad övernattningslägenhet i föreningen OMRÅDET: - Klippbad med flytbrygga och bästa solläget på bekvämt gångavstånd - Bekvämt gångavstånd till T-bana Aspudden med centrum - Gångavstånd till underbara Vinterviken med bl.a. restaurang, trädgårdscafé, kajakuthyrning och grönska/bad - Mycket omtyckta Aspuddsparken ett stenkast bort Fastighet belägen på lugn kvartersgata, centralt men med ett väldigt lugnt och lummigt läge i hjärtat av Aspudden! På kort gångavstånd når man T-bana med centrum. Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar.

  • Plus
  • Balkong
Husabyvägen 27, Aspudden, Stockholms kommun

Husabyvägen 27

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 395 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/3
4 077 kr/mån
72 234 kr/m²

Ljus och härlig tvårummare som erbjuder allt som önskas. Här är det bara att flytta in! Här välkomnas du in i en trevlig och inbjudande hall med plats för avhängning. Snyggt renoverat kök med skåpluckor i en stilfull ton och bra arbetsytor med alla bekvämligheter du kan önska. Trevligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett som rymmer plats för både soffgrupp och matgrupp utan att det känns trångt. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och gott om förvaring genom garderober bakom skjutdörrar. Från sovrummet och via dubbeldörrar nås den trevliga balkongen med ett fritt och högt läge. Här kan du njuta av solen och den vackra utsikten från eftermiddagen och fram till att solen går ner. Helkaklat badrum sedan stambytet utrustat med tvättmaskin. Väl omhändertagen bostadsrättsförening med friköpt tomt (ej tomträtt), uppvärmning via bergvärme och fibernät. Fastigheten ligger endast ett stenkast bort från Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek, bokhandel och trevliga caféer. På några minuters gångavstånd finns även Fabelbar, som förgyller Aspudden ytterligare, med sin trevliga atmosfär och goda mat. Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad i underbara Mälaren, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Åker du två, hamnar du innanför tullarna, i Hornstull.

  • Balkong
Husabyvägen 25, Aspudden, Stockholms kommun

Husabyvägen 25

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 595 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/3
3 519 kr/mån
74 143 kr/m²

Välkommen hem! Lägenheten präglas av en hemtrevlig känsla så fort du kliver in genom ytterdörren. Här möts du av rymd och luftighet tack vare de ljusa färgvalen, de stora fönsterpartierna och det höga läget med himlen som närmsta granne. Stor och välkomnade hall med goda avhängningsmöjligheter. Charmigt och välplanerat kök med bra arbetsytor och gott om förvaring. Intill ett stort fönster finns det plats för matbord för 4 personer. Stort och välplanerat allrum med förvaring i klädkammare och flera möjligheter till olika möbleringar. Här får du plats med både soffa, sovdel samt förslagsvis kontorshörna utan att kännas trångt. Via dubbeldörrar i glas kommer du ut på den underbara balkongen belägen i ett högt och fritt västerläge. Här kan du njuta av solen från lunchtid till sen kväll och spana ut över Aspuddens takåsar. Allrummet går med fördel att byggas om till ett ordentligt sovrum och vardagsrum. Helkaklat och välplanerat badrum med badkar. Säljarens egna ord Ljusinsläppet är något av det bästa med lägenheten. När man kommer hem från jobbet och öppnar dörren så lyser oftast solen in i lägenheten och det är väldigt härligt på eftermiddagarna. Balkongen är stor och blir som ett extra rum på sommaren, och blir det för varmt så kan man veva ner markisen och sitta i skuggan. Det är sol på balkongen från lunch och hela vägen till solnedgång på sommarhalvåret. Sommaren eller hösten är nog de årstider som jag har uppskattat lägenheten mest. Sommaren för att man kan odla och hänga på balkongen och hösten då utsikten från lägenheten blir så himla fin med alla färger. Väl omhändertagen bostadsrättsförening med friköpt tomt (ej tomträtt), uppvärmning via bergvärme och fibernät. Fastigheten ligger endast ett stenkast bort från Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek, bokhandel och trevliga caféer. På några minuters gångavstånd finns Bar Libertin och även Fabelbar, som förgyller Aspudden ytterligare, med sin trevliga atmosfär och goda mat. Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad i underbara Mälaren, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Åker du två, hamnar du innanför tullarna, i Hornstull.

  • Balkong
Radiusbacken 39, Hägersten, Stockholms kommun

Radiusbacken 39

Lägenhet
Hägersten, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 495 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/5
2 990 kr/mån
63 974 kr/m²

VISNING 19/5 kl: 13.00-13.30 Äntligen är denna toppfina och yteffektiva tvåa med bra läge ute på marknaden. Här bor man med högt och lugnt läge med fönster i två väderstreck och balkong. Ypperlig planlösning med stort, socialt rum med kök och vardagsrum i öppen planlösning, trevligt sovrum samt stilfullt badrum med golvvärme samt tvättmaskin/torktumlare. Genomgående ljus färgsättning samt parkettgolv i ek. Kök med påkostad, modern maskinpark. Bostaden är belägen i Brf Metronomen, en stor förening om 188 lägenheter som äger marken (EJ tomträtt). FÖRENING: ► Stor förening med nyare byggda fastigheter från 2018-2020. ► Föreningen äger sin mark, d.v.s INTE tomträtt ► Moderna fastigheter med hissar. ► Barnvagnsrum samt gott om cykelförråd. ► Stort garage med många platser. ► Stor, gemensam takterrass med tillhörande gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet. OMRÅDET: ► Mycket omtyckta, nyrenoverade Svandammsparken på bekvämt gångavstånd. ► Fem-sex minuter till tunnelbana Midsommarkransen, ett par till så når man Telefonplan. ► Populärt område fullt av restauranger, caféer, butiker och bagerier. ► Gångavstånd till ICA Supermarket, Stora Coop, systembolag, apotek. ► Promenadavstånd till badmöjligheter i Vinterviken. Utmed Tellusborgsvägen finner du smultronställen som grönskande Svandammsparken, Pizzabakeren, Butsaya Thai, Amazing India, stenugnsbageri Bonne Femme samt Lulu. Ett par minuter till Västberga Handel med Coop, Rusta, Apotek, McDonalds och Systembolag. Fastigheten ligger nära såväl T-bana Telefonplan som Midsommarkransens båda uppgångar. I restaurang-/krogtäta kvarter med närhet till bland annat Piccola Cabina, omtalade Scandwich, Pita i parken, nyrenoverade Tellus Pizza, Kransenveteranen Tre vänner samt Svenska Sushi-, Hamburger- och Pizzaköket. Underbara kulturkvarter med bl.a. Tellus bio. Söderlikt caféutbud med flera bageri runt knuten så som Söderbergs bageri, AB.Café och Gunnel & Ruth. I Midsommarkransen har även många hantverkare och designers valt att ha sin atelje, verkstad eller butik. Bland annat finns flera konst- och keramik ateljéer och flertalet inrednings- och vintagebutiker. Telefonplan har utvecklats från en sömnig närförort med industrier till en oerhört levande stadsdel som idag erbjuder allt du behöver inom kultur, mat, nöje och bevarade grönområden bara ett stenkast från innerstadens puls. På bekvämt promenadavstånd återfinns även Aspudden och populära Fabelbar, Aspuddens bokhandel samt mycket annat. Nu har även spännande Bio Aspen startat sin verksamhet med kvartersbio, bar och restaurang.

  • Balkong
  • Hiss
Gösta Ekmans väg 17, Örnsberg/Axelsberg, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:30

Gösta Ekmans väg 17

Lägenhet
Örnsberg/Axelsberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
4 695 000 kr
81,2 m²
3 rum
vån 2/7
4 937 kr/mån
57 820 kr/m²

FAMILJEDRÖM MED ETT PERFEKT LÄGE I HUS MED HISS I STABIL FÖRENING! Varmt välkommen till denna ljusa mycket välplanerad gaveltrea på attraktivt läge. Bostadens vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck gör att ljuset flödar in och skapar en mycket luftig känsla. Ett rum som är enkelt att möblera och här ges plats åt både en stor soffgrupp, mediamöbel samt bokhyllor/arbetsplats. Från vardagsrummet nås balkongen som är belägen i sydväst vilket ger möjlighet att njuta av solens värmande strålar under stora delar av dagen. Här njuter du av utsikt över föreningens grönskande framsida och höjer du blicken ser du delar av stadens siluett. Vidare finner ni ett smakfullt renoverat kök med genomtänka detaljer, yteffektivt med gott om både arbetsytor och förvaring. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar stora sammanhängande ytor för socialt umgänge. Två rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter genom flera garderober. Stambytt och smakfullt renoverat badrum samt separat gäst-WC. På frågan vad säljaren uppskattat mest med bostaden blir svaret långt. Det är en väldigt bra planerad solig hörnlägenhet med sol från morgon till kväll och den är öppen och luftig. Balkongen är underbar och vi har haft många middagar och häng där med sol från lunch tills den går ner, rakt mot balkongen. Addera sedan föreningens gård med fin lekplats o grillplats där vi umgåtts med våra trevliga grannar. De stora gräsytorana nyttjas för picknick när vädret tillåter och blir en populär pulkabacke på vintern. Läget är helt klart perfekt! BRF Mälareken ligger på en lugn återvändsgata med fin och barnvänlig innergård där barnen kan leka fritt. Dessutom har föreningen en trevlig uteplats med flera sittplatser och grillmöjligheter. Varmgarage finns i föreningen och hiss direkt från markplan! Ett stenkast från huset finns en nybyggd förskola och Hägerstenshamnens skola ligger med gångavstånd från bostaden. Direkt närhet till Mälaren och Vinterviken med dess fina promenadstråk. Med en kort promenad tar ni er till utomhuspool, träningsanläggning och utegym i Västertorp. Flera mysiga caféer och kvarterskrogar i närheten av bostaden. Tunnelbanans röda linje (Axelsberg och Örnsberg) ligger endast med 5 minuters promenad bort. Tar du istället en något längre promenad når du Telefonplan där du bl.a. finner Konstfack, SATS, klättercenter, populära Söderbergs bageri och A.B. Café samt många trevliga restauranger. Välkommen att kontakta mäklaren vid frågor och för att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Selmedalsringen 8, vån 4, Örnsberg/Hägerstenshamnen, Stockholms kommun

Selmedalsringen 8, vån 4

Lägenhet
Örnsberg/Hägerstenshamnen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
5 495 000 kr
102 m²
3.5 rum
vån 4/7
6 361 kr/mån
53 873 kr/m²

FAMILJEDRÖM! En helt unik bostad! Unik på en spännande och positivt sätt! Omfattande totalrenoverad och ombyggd de senaste åren. Genomgående parkettgolv i ek, vitmålade väggar samt infälld spotlightbelysning. Totalrenoverat och breddat badrum med stor duschplats, golvvärme, tvättmaskin och förberedd yta för egen bastu om så önskas. Köket är totalrenoverat i stilfulla, moderna materialval. Stort vardagsrum med rejäla ytor, rymligt kök med matplats för 6-8 personer samt två bra sovrum samt ett rymligt, tredje "sovrum" med öppningsbara fönster in mot vardagsrum. Nyttjas idag som väldisponerade 4 ROK. Stor förening med stabil ekonomi och med bra avgifter och en starkt belåningsgrad! Föreningen äger sin mark. Här vid Hägerstenshamnen vid Örnsbergs Strand bor man lugnt och inbäddat med närhet till såväl Mälarbad vid strand, klippa och bastuflotte som Centrum med T-bana och service. En bostad som måste upplevas!

  • Balkong
  • Hiss
Fastlagsvägen 32, Midsommarkransen, Stockholms kommun

Fastlagsvägen 32

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 995 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/3
4 406 kr/mån
62 422 kr/m²

Denna ytterst väldisponerad trea med solig balkong i söder och med ett mycket lugnt men centralt läge! Lägenheten har enorm potential! Underbart ljusinsläpp och med fin utsikt över trädtopparna i området. Genomgående moderniseringsbehov. Här har ni chansen att sätta din egna prägel och få ert blivande drömhem! Stabil förening med många renoveringar gjorda och låg belåning. Bo med högt läge med vy ned mot centrala Aspuddens takåsar. Mycket lugnt och barnvänligt läge med lummig gård för spännande lek. Gemensam uteplats med grill och plats för upp till 10 personer. Välskött förening med stora renoveringar bakom sig.

Falkholmsgränd 27, Skärholmen, Stockholms kommun

Falkholmsgränd 27

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 695 000 kr
68 m²
3 rum
vån 0/6
4 909 kr/mån
24 926 kr/m²

Missa inte chansen att förvärva denna fina och välplanerade trerumslägenhet med inglasad balkong på en av Skärholmens populäraste adresser! Bostaden har generösa fönsterpartier i två väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp, omgivet av ljusa ytskikt . Här finns ett stort och lättmöblerat vardagsrum, rymligt master bedroom med stor garderob och utgång till balkong samt ett väldisponerat sovrum. Fint fullutrustat kök med matplats för 4-6 pers. Helkaklat badrum med dusch som stambyttes 2016, här är det förberett för tvättmaskin. Inbjudande hall med garderober som leder till bostadens alla rum. Här får du ett behagligt boende med hiss, lägenhetsförråd, tvättstuga, cykelförråd och P - platser för medlemmarna ingår i avgiften. Föreningen har en låg skuldsättning. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och parkering plats. Närhet till Skärholmens tunnelbana, Skärholmens galleria, Kungens kurva handelsplats, förskola/skola och natursköna områden. Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

  • Balkong
  • Hiss
Midsommarvägen 9, Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Midsommarvägen 9

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 595 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
3 351 kr/mån
63 293 kr/m²

På attraktivt läge i pittoreska och trendiga Midsommarkransen finner du denna välplanerade tvåa. En bostad som utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster där dagsljuset flödar in fritt samt en härlig takhöjd om ca 2,70 meter. Vidare erbjuds ett socialt och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Ett stilrent kök med goda arbetsytor och plats för matbord. Dessutom ett sovrum i generös storlek med gott om plats för förvaring, arbetsplats och stor säng. På frågan vad säljaren uppskattat mest med bostaden blir listan lång. Det är en mysig lägenhet med smart planlösning och högt i tak. Dessutom med flera vackra detaljer som gamla element, hyllor över fönstren och dörrar till garderober samt originalgolv i vardagsrummet. Lägg sedan till bostadens läge, nära till allt i Midsommarkransen/Telefonplan/Aspudden i form av restauranger, pubar och en mysig deli precis runt hörnet gör att detta har varit ett väldigt uppskattat boende! Föreningen HSB Brf Blåklockan i Stockholm är en stabil och trygg förening. Väldigt familjär, trevlig och bra liten förening med härliga grannar som är respektfulla och hjälpsamma. De äger marken(=ej tomträtt), har en kommersiell lokal som genererar extraintäkter samt har en låg belåningsgrad om ca 3067 kr per/kvm enl. årsredovisningen 2022. Här bor ni mitt i hjärtat utav Midsommarkransen med endast 50 meter till centrum där det kryllar av trevliga restauranger, mysiga caféer och charmiga butiker. Ett stenkast bort ligger populära Svandammsparken och kvartersbiografen Tellus. Här bor du i livliga kvarter med nära till naturen och badmöjligheter i både Vinterviken och Gröndal. Välkommen att kontakta mäklaren vid frågor och för att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Järnbärarvägen 10, Bredäng, Stockholms kommun

Järnbärarvägen 10

Lägenhet
Bredäng, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 295 000 kr
22 m²
1 rum
vån 0/7
1 455 kr/mån
58 864 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för privatvisning och frågor. Varmt välkomna till denna toppfräscha etta med mycket låg avgift! I ett lugnt läge nära Bredängs centrum och T-bana finner ni denna fina lägenhet där moderna renoveringar gjorts i en stilsäker kombination. Yteffektiv planlösning med ljusa ytskikt, genomgående parkettgolv och smakfulla materialval. Här finns bland annat ett separat allrum som kan användas som vardagsrum/sovrum, stilrent kök med integrerade vitvaror. Rymligt och fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från köket finns en separat ytterdörr. I avgiften ingår bredband, kabel-tv, samt ett externt mindre förråd. Parkeringsplats finns. Brf Järnbärarordern 3 är en bra och stabil förening som har en låg skuldsättning och dessutom äger dessutom marken. Man har även 17 hyresrätter kvar i föreningen vilket räknas som en stor dold tillgång. Riktigt trevligt område med grönska och promenadstråk och runt knuten ligger Bredängs centrum med T-bana och med stort utbud av matbutiker m.m. I närområdet finns även Skärholmens köpcentrum, Heron city och Kungens kurva samt populära Mälarhöjdsbadet och Café Lyran.

  • Hiss
Våruddsringen 194, Johannesdal, Stockholms kommun
Våruddsringen 194, Johannesdal, Stockholms kommun, bild 2
Våruddsringen 194, Johannesdal, Stockholms kommun, bild 3

Våruddsringen 194

Villa
Johannesdal, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
6 795 000 kr
140 + 55 m²
5 rum
672 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för privatvisning och frågor. På lugn och stilla gata utan genomfartstrafik med idylliska omgivningar i populära och trivsamma Johannesdal, ligger denna friköpta familjevilla med ett högt, ostört och fritt läge med sjöutsikt! Här erbjuds 2-plan i soutteräng med en total boyta om hela 195 kvm, endast 5 min promenad till Mälaren! Underbar trädgårdstomt omgiven av vackra buskar och frukt träd. Generösa sällskapsytor med stora fönster som skapar ett härligt ljusinsläpp. Milsvid utsikt med vacker vy över naturskönt landskap och Mälarens glittrande vatten. Fyra ordentliga sovrum, relaxrum med bastu och dusch, rymligt badrum och wc-rum, tvättstuga, klädkammare, kök med rejäl matplats och ett generöst vardagsrum med kakelugn (kakelkamin Contura) och utgång till balkong. Högt, lugnt läge med fin sjöutsikt från stor balkong på entréplan, med sol hela dagen. Separat utgång finns på nedre plan vilket gör det möjligt att göra en uthyrningsdel. Fristående uteförråd på tomten med goda förvaringsmöjligheter. Underbart boende som kan förverkliga din dröm om att bo med fantastisk utsikt och på ett mycket lugnt och lummigt läge! Huset har billiga driftkostnader med en frånluftsvärmepump (Nibe 470) med ett modernt ventilationssystem (FTX) och centraldammsugare. Nuvarande ägare har även en båtplats (3x7 m, Mälaren, 5 min promenad) vid Johannesdals båtklubb. Om intresse föreligger kan den komma att överlåtas till köparen. Läget i villaidyllen Johannesdal är mycket bra med en promenad på ca 6-7 minuter till strandpromenad längs Mälaren, t-bana, mataffär, lekplatser, förskolor och barnvänliga omgivningar finns i direkt närhet. Säljaren har tecknat vår tjänst VARUDEKLARERAT, vilket innebär att du som köpare får den mest heltäckande försäkringsskyddet på marknaden mot dolda fel i 10 år. Överlåtelsebesiktning finns tillgänglig.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bellmanskällevägen 8A, Mälarhöjden, Stockholms kommun

Bellmanskällevägen 8A

Lägenhet
Mälarhöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 495 000 kr
43,5 + 31 m²
2 rum
vån 1/4
5 252 kr/mån
80 345 kr/m²

EGEN UTEPLATS - EGEN & GRATIS P-PLATS - BRF ÄGER MARK - GEMENSAM TRÄDGÅRD - TOTALRENOVERAD 2011 Varmt välkomna till denna trivsamma och välplanerade 2:a med en totalyta av 74,5 m2 (helrenoverades 2011) med solig uteplats och egen trädgårdsdel belägen i hjärtat av Mälarhöjden med närhet till både Mälaren och t-bana. Här finner ni ett boende som är så nära ett eget villaboende som man kan komma med en stor terrass i soligt läge och en egen parkeringsplats samt ett stort rymligt förråd. Lägenhetens planlösning är genomtänkt och erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier vilket gör att lägenheten upplevs väldigt luftig. De tjocka murade och vitmålade väggarna och flertalet spotlights skapar en härligt hemtrevnad. Lägenheten har en vacker öppen spis och fina materialval som tex. golv i svart granit och golvvärme. Sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och förvaring i en rymlig klädkammare. Stort lyxigt helkaklat badrum med tvättavdelning. Till lägenheten följer nyttjanderätten till en egen uteplats i privat läge skapade så att de boende ska erhålla största möjliga villakänsla. Den generösa terrassen har en vacker stenläggning i form av skifferplattor och en stilig mur i granit som avskärmning mot trädgården. Terrassen nås från både köksdelen som från vardagsrummet. Från bostaden är det knappt 200 meter till Mälarhöjdens centrum med tunnelbana, livsmedelsaffär, café och diverse andra affärer. Mälaren med bad och promenadstråk ligger inom fem minuters promenadavstånd. Läget är således optimalt med närhet till naturen och Mälaren samt på cykelavstånd till Stockholm City. Varmt välkomna att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats
Gösta Ekmans väg 37, vån 3, Örnsberg/Axelsberg, Stockholms kommun

Gösta Ekmans väg 37, vån 3

Lägenhet
Örnsberg/Axelsberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
6 950 000 kr
121,7 m²
5 rum
vån 3/7
8 252 kr/mån
57 108 kr/m²

TILLFÄLLE! ACCEPTERAT PRIS! RING MÄKLAREN FÖR INFO/VISNING! FAMILJEDRÖM! UTHYRNINGSDEL SKAPAR GODA INTÄKTSMÖJLIGHET! Underbart 60-tal med härlig rymd, många originaldetaljer bevarade samt stor balkong med underbart solläge i sydväst och med Mälarvy, sol från lunch till solnedgång. Stor 5:a med uthyrningsdel - stor flexibilitet då den lätt kan omställas från lägenhet med uthyrningsdel till stor familjelägenhet där då uthyrningsdelen skapar ett master bedroom med eget badrum. Brf Spöksonaten 2 är en välhållen förening med många av de större renoveringarna bakom sig, bl.a. stambytet som skedde 2022. Föreningen äger sin mark. Fastigheten är belägen med ett högt och lugnt läge, inbäddat i grönska, på en lugn återvändsgata. Fin och barnvänlig innergård med lekplats där barnen kan leka fritt. Dessutom har föreningen en trevlig uteplats med flera sittplatser och grillmöjligheter. Garage och parkeringsplatser utomhus finns i föreningen. Lite längre ned på gatan finns en relativt nybyggd förskola och Hägerstenshamnens skola ligger med gångavstånd från bostaden. Cirka 400 m till Örnsbergs tunnelbanestation (röd linje). Direkt närhet till Mälaren och Vinterviken med dess fina promenadstråk. Med en kort promenad tar ni er till utomhuspool, träningsanläggning och utegym i Västertorp. Flera mysiga caféer och kvarterskrogar i närheten av bostaden.

  • Plus
  • Hiss
Erik Segersälls Väg 9, Aspudden, Stockholms kommun

Erik Segersälls Väg 9

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
7 795 000 kr
98 m²
4 rum
vån 0/3
6 007 kr/mån
79 541 kr/m²

Brf Ljungspoven har byggt om befintliga lokaler till 3 välplanerade lägenheter. Här presenteras en pampig och välplanerad 4-rummare om hela 98 m2 med plats för hela familjen! Lägenheten disponerar en modern planlösning med kök i en öppen planlösning mot både det rymliga vardagsrummet som har utgång till balkongen samt den stora matsalsdelen. Matsalsdelen erbjuder plats för matbord för upp mot 8 personer. 2 bra sovrum och ett separat arbetsrum som med fördel kan nyttjas som sovrum/gästrum. Ett stort helkaklat badrum i neutrala toner med tvättmaskin samt en separat gästtoalett. Lägenheten ligger i direkt anslutning till föreningens trevliga innergård. Stor, stabil förening med alla de större renoveringarna genomförda. Njut av föreningens omtalade innergård, den enda helt slutna innergården i hela Aspudden. I föreningen så finns det, förutom cykel-, barnvagnsrum, tvättstugor och förråd, även övernattningslägenhet samt ett mindre gym. Föreningen äger sin mark och har en stabil belåningsgrad/kvm. Här bor du fem minuter från söder och en kvart från stan samtidigt som du får en egen barnvänlig oas med närheten till Vinterviken, grönområden och badplatser. Med ICA, apotek, postombud och restauranger i kvarteret finns allt man behöver. Fastigheten ligger mitt i Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek och trevliga caféer. Fina Aspuddens bokhandel är väl värt ett besök! Utanför porten finns även mycket omtyckta Fabelbar, som förgyller Aspudden ytterligare, med sin trevliga atmosfär och goda mat. Trevliga Vår Pizza samt bageriet Bonne Femme skapar en härlig atmosfär på den lilla gågatan runt knuten och kan varmt rekommenderas. Även Bio Aspen, vår kvartersbio med bar och restaurang. Denna är belägen på bekvämt gångavstånd (https://bioaspen.se/). Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad i underbara Mälaren, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar.

  • Hiss
Instrumentvägen 37, vån 4 av 4, Örnsberg/Hägerstenshamnen, Stockholms kommun

Instrumentvägen 37, vån 4 av 4

Lägenhet
Örnsberg/Hägerstenshamnen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 295 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/4
5 265 kr/mån
55 847 kr/m²

ÄLSKA ASPUDDEN/ÖRNSBERG! Här bor man med ett ypperligt läge högst upp i fastighet med hiss. Mälarens vatten nästan hör man och nås på bekvämt badrocksavstånd. Ytterst välplanerad bostad med TVÅ (!!) balkonger som tillsammans tillvaratar dagens samtliga soltimmar. Genomgående stilfull färgsättning, fina golv samt riktigt bra förvaringslösningar i såväl kök, hall som sovrum. Genomgångsläge med fönster i två väderstreck samt två balkonger, en med morgon-förmiddagssol samt en större med som från tidig eftermiddag till sen kväll. Stilfullt kök med matplats för 4-6 personer, rejält vardagsrum samt rymligt sovrum. Helkaklat badrum Här vid Örnsbergs Strand bor man lugnt och inbäddat med närhet till såväl Mälarbad vid strand, klippa och bastuflotte som Centrum med T-bana och service. En bostad som måste upplevas!

  • Balkong
  • Hiss
Gräsholmsvägen 13C, Skärholmen, Stockholms kommun

Gräsholmsvägen 13C

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
4 125 kr/mån
35 755 kr/m²

För privatvisning kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65. Varmt välkomna till denna fräscha och optimalt planerade gavel tvåa med ett lungt läge nära Mälaren, härliga naturstråk och Skärholmen centrum! Med bästa läge i föreningen, ligger denna insynsfria lägenhet har en härlig atmosfär med generösa umgängesytor och rymd. Social öppen planlösning mellan ett stilrent kök med matplats och ett stort luftigt vardagsrum med fransk balkong. Ljuvligt ljusinsläpp i hela lägenheten tack vare stora fönsterpartier och genomgående parkettgolv. Stort helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin och torktumlare. Generöst sovrum med ypperliga förvaringsmöjligheter. Perfekt boende för såväl paret som den kräsne singeln. Välkommen hem! HSB BRF Lillholmen är en välskött förening med god ekonomi och en låg skuldsättning. Här bor du med närhet till härliga grönområden och Mälaren samt ett stenkast bort till en av Stockholms största inomhusgallerior. Där finns mycket goda kommunikationer med T-bana och buss och stort utbud av allt.

  • Balkong
Vårholmsbackarna 52, Vårberg, Stockholms kommun

Vårholmsbackarna 52

Lägenhet
Vårberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
7 232 kr/mån
24 329 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 1 995 000 KR! Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson på 0709-16 66 65 för visning! Välkommen till denna stora, ljusa och välplanerade trea! På andra våningen finner ni denna fina lägenhet där stora renoveringar har gjorts, med generösa fönsterpartier i två olika väderstreck som bidrar till ett härlig ljusinsläpp i hela bostaden. Välkomnande hall som leder till bostadens alla rum. Fullutrustat kök med matplats och utgång till rymlig balkong. Två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Stambytt badrum och gäst-WC. Stort och lättmöblerat vardagsrum. Här finns även ett rum som kan användas som tvättstuga eller förråd. Tillgång till källarförråd. Brf Fjärdholmen 1 är en stor och stabil förening om 116 lägenheter varav 36 är hyresrätter (dolda tillgångar). Området ligger ca. 5 minuters gångväg ifrån Vårbergs Centrum med tillgång till tunnelbana, buss och affärer. Restiden in till centrala Stockholm med tunnelbana är ca 25 minuter. Utöver detta finns 2 st stora köpkomplex (SKHLM-Skärholmens Centrum) och Kungens Kurva med IKEA och många andra affärer inom 10 minuters bilväg. Området ligger även nära Mälaren, Sveriges tredje största sjö.

  • Balkong

Visar alla 21