”Så sparar du på att privatleasa en Kuga laddhybrid”

Det finns över en kvarts miljon privatleasade bilar i Sverige. En ny bil och ekonomisk förutsägbarhet är några av de fördelar som privatleasing innebär. Det är ett smidigt ägande där man vet vad kostnaden blir varje månad, säger Mauritz Larsson, produktchef, på Ford.

Foto: Ford

Privatleasing av en bil från Ford innebär att du inte betalar någon kontantinsats, utan istället en månadsavgift, som inkluderar service, nybilsgaranti och vägassistans. Ofta går det att även baka in en förmånlig märkesförsäkring i månadsavgiften.

Är du intresserad av att privatleasa en Ford Kuga Plug-In Hybrid? Kolla vad det skulle kosta dig – klicka här. 

Ford Kuga är en SUV, vilket innebär generöst med utrymme, som kan köras upp till hela 56 kilometer på ren eldrift. Det finns flera fördelar, bortsett från det självklara med mindre utsläpp. Bränsleförbrukningen minskar och med det så behöver bilen mer sällan tankas vilket påverkar den totala månadskostnaden positivt.

Samtidigt gör Fords smarta hybridmotor att Kuga laddhybrid även kvalificerar sig för en statlig klimatbonus på 37 152 kronor. Även vägskatten landar på låga 360 kronor. Just skatten är något som många har mindre bra koll på, vilket för en bensin- eller dieseldriven bil lätt kan sluta med en betydligt högre månadskostnad än tänkt då den inte inkluderas i privatleasingkostnaden.

Foto: Ford

Kuga har fått ett väldigt bra mottagande, varför tror du det är så?– Den ligger helt rätt i tiden, det finns i dagsläget få alternativ av laddbara SUV:ar i samma prisklass och med samma, bagagevolym, tekniska kvalité och komfort, säger Mauritz Larsson.

Han fortsätter:– Prismässigt ligger den oerhört rätt. Dessutom är den extra förmånlig som ett tjänstebilsalternativ med lågt förmånsvärde. Det finns stora summor att spara in, både för föraren och företaget, om man jämför mot en bil med konventionell förbränningsmotor. Även om laddhybriden initialt kostar mer så blir det billigare på en treårsperiod om man räknar in skatter och förbrukning.

Ford Kuga är mer än eldrift och låga kostnader. Nya Kuga, den tredje generationen, har uppgraderats i en omfattande modellförändring och mer attityd än tidigare generationer. Mauritz pekar på att många kunder tycker designen är riktigt snygg och att de får väldigt mycket bil för pengarna.– Väger man priset mot det man får i form av säkerhet, kvalité, förarassistansfunktioner, utrymme och komfort, är det en riktig jackpott, säger Mauritz.

Läs mer nya Ford Kuga Plug-In Hybrid här. 

Fakta: Privatleasa Ford Kuga:

  • Du leasar bilen av Ford och lämnar tillbaka den när leasingperioden löpt ut, det kan vara såväl 36 månader eller kortare perioder.
  • Du betalar ingen kontantinsats utan bara en löpande månadskostnad som baseras på den bilmodell, utrustningsnivå och avtalad körsträcka du valt.
  • Du får allt samlat på en faktura varje månad.

Visste du att…

Ford Kuga passar väldigt bra som tjänstebil. Utövar fördelar som upp till 56 km eldrift, generöst utrymme och låg förbrukning har Kuga ett mycket lågt förmånsvärde för tjänstebilsförare på 1 255 kr/mån*, en nivå som står sig väldigt väl i konkurrensen.

Läs mer om Ford Kuga som tjänstebil här. 

*Baserat på 50% marginalskatt

Foto: Ford

Advertisement