Ta köket till en ny nivå – skippa köksfläkten

Köksrenovering är det perfekt tillfället för att skapa ditt drömkök, men alla känner inte till de innovativa lösningar som finns för moderna kök. Siemens inductionAir Plus kombinerar en flexibel induktionshäll och kraftfull köksfläkt och möjliggör samtidigt öppnare och friare köklösningar.

Foto: Siemens

Två produkter i en, så går det att enkelt sammanfatta inductionAir Plus, Siemens senaste modell av induktionshäll med inbyggd fläkt. Det smarta med inductionAir är att du helt slipper en traditionell fläkt och kan därför bygga ditt kök friare och öppnare.

Se efter vilka möjligheter inductionAir Plus skapar i din köksplanering.

– Siemens har haft en rad olika produkter inom segmentet bänkfläktar i många år och vår nya inductionAir Plus är vår andra generation av hällar med inbyggd fläkt, säger Axel Dannert, produktchef på Siemens Vitvaror.

Han berättar att försäljningen av den här sortens hällar verkligen har tagit fart i hela Norden. Med den senaste modellen, inductionAir Plus, har stort fokus lagts på att utveckla en exklusiv häll som är lätt att integrera i köket. ”Den ska vara diskret och imponerande och kunna finnas mitt i sociala sammanhang, utan att störa med höga ljud eller matos, fortsätter Axel. Hällen finns i olika storlekar för att passa de flesta kökslösningarna.

Passar bra i köksöar

climateControl Sensor mäter konstant mängden ånga och matos och anpassar automatiskt fläktstyrkan efter behov. Lägger man därtill ett Siemens cleanAir-filter reduceras matoset med hela 90 procent. Siemens inductionAir Plus finns för både kolfilter och frånluft.

Foto: Siemens

Eftersom fläkten är inbyggd i hällen skapas helt nya möjligheter, vilket gör den till en en perfekt lösning för stilrena köksöar.

Hitta inspiration till köksplaneringen, se produktfilmen för Siemens inductionAir Plus här.

I och med inductionAir Plus mångsidighet passar hällen i de flesta kök, stora som små. Vid planeringen av ett nytt kök ger det en frihet då en traditionell vägghängd köksfläkt helt enkelt inte behövs. Detta ger nya möjligheter att skapa social ytor, något som annars lätt prioriteras bort vid köksrenoveringen. – Det stora är ju att inductionAir öppnar upp för sociala ytor, eftersom det aldrig kommer att sitta en fläkt i vägen. Det blir lättare att skapa kök där det blir roligt att laga mat tillsammans, säger Axel.

Uppkopplade vitvaror för en smidigare vardag.

Fakta: inductionAir-systemet

inductionAir Plus kombinerar friktionsfritt två apparater: en högpresterande köksfläkt med en innovativ induktionshäll. Det sparar inte bara plats, utan är även lätt använda, enkel att installera och ser bra ut i alla kök.

Läs mer om Siemens inductionAir Plus här.