”Drömprojektet” mest klickat på Hemnet

23 rum, punschveranda, bageri och vattnet ett stenkast bort. Förra veckans mest klickade objekt på Hemnet lämnar ingen oberörd.

Det före detta barnhemmet och äldreboendet i Stöde utanför Sundsvall är nu till salu. Det byggdes under tidigt 1900-tal och var först ett barnhem, som sedan blev ett ålderdomshem. Det har också bedrivits jord- och skogsbruk på gården.

Byggnaden är totalt 600 kvadratmeter stor men i behov av omfattande renovering. Det finns också en stor ladugård med gamla djurstallar, loge och en bagarstuga.

Karin Hildingsson, mäklare på Carlsson Ring Fastighetsmäkleri, förmedlar objektet och skriver i annonsen på Hemnet att det är bra chans att ”Förverkliga ett drömprojekt på makalöst bra läge!”. Hon bor också i närheten själv. – Jag bor själv i grannbyn och har därför även ett personligt intresse av bygden. Jag skulle tycka det var jätteroligt att se att någon eldsjäl ville ta sig an objektet, kanske med syfte att bedriva någon typ av verksamhet igen, säger hon.

Se fler bilder på gården här.

Foto: Carlsson Ring Fastighetsmäkleri.

Foto: Carlsson Ring Fastighetsmäkleri.

Foto: Carlsson Ring Fastighetsmäkleri.