”Chateau Eagle Mountain” mest klickat igen – och igen

Veckan 22 och 23 mest klickade objekt är inte obekant för Hemnets besökare. För 43 miljoner kronor kan ”Chateau Eagle Mountain”, ett av Stockholmsområdets mest unika hem, bli ditt.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Mauro López

För andra veckan i rad är Chateau Eagle Mountain det mest klickade objektet på Hemnet. Villan med boyta på 700 kvadratmeter, fördelat på 22 rum, erbjuder bland annat pool med vattenfall och läge i ett av Tullingesjöns vackra vikar.

Det är inte första gången som objektet ligger ute på Hemnet. För drygt ett år sedan låg det ute till försäljning för andra gången med prislappen 45 miljoner kronor. Villan hamnade då även på topplistan över det mest besökta objektet på Hemnet under 2019 med sina 242 000 besök. 

Varför huset inte blev sålt i fjol, har Charlotte Sandström, mäklare på Fastighetsmäklarna Danderyd, som förmedlar objektet, svårt att sia om.

– De kan jag bara spekulera kring eftersom jag är ny mäklare för objektet, men jag är trygg med den inriktning och fokus annonsen har just nu, säger hon och berättar att många kontaktat henne, både media och köpstarka kunder, sedan det lades ut till försäljning.

Förutom bostadshuset ingår fyra kringliggande fastigheter och 2,1 hektar mark som är tänkt att användas för nya byggprojekt. Bland annat finns det ritningar för att bygga bostäder i en bostadsrättsförening, berättar Charlotte Sandström.

Vill du läsa mer om objektet? Klicka här.

Foto: Andreas Bjurström

Foto: Mauro López