Gotländsk charm lockade mest klick

I Vamlingbo på södra Gotland hittar vi den mest klickade bostaden på Hemnet under vecka 10. Det före detta stallet på 101 kvadratmeter ligger på gångavstånd till stranden vid Holmhällar.

Foto: Bertwig Fastighetsförmedling

Det mest klickade objektet på Hemnet under vecka 10 gör få besvikna. Fritidshuset gjordes på 1980-talet om från stall till ett bostadshus med putsad fasad, djupa fönsternischer, fina trägolv och eldstad.

– Det är ett underbart fritidsboende med närhet till härliga sandstränder, och lugnet som breder ut sig över Storsudret. Drömmen om Gotland är stor, och vad passar då bättre än denna fina genuina kalkstensbyggnad med mängde av charm, säger Linus Edwardsson, mäklare på Bertwig Fastighetsförmedling som förmedlar huset.

Läs mer om huset här.

Foto: Bertwig Fastighetsförmedling

Foto: Bertwig Fastighetsförmedling