Unikt ”Bond-hus” mest klickat igen, igen, igen – och igen

”Stora glaspartier och ett kubistiskt formspråk gör att naturen, himlen och havet flyter samman och bildar en fulländad helhet” så beskrivs Hemnets mest klickade objekt vecka 3, 4, 5 och 6.

Gör som 115 000 andra redan gjort – registrera dig för Hemnets nyhetsbrev.

Foto: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty

Veckans klicktopp, en villa i Täby, ser ut som den är direkt tagen ur en James Bond-rulle. Objektet har många exklusiva och unika detaljer, däribland infinitypool, brygganläggning med helikopterplatta och ett integrerat garage med plats för fem bilar.

Tvåplanshuset är totalt 462 kvadratmeter, fördelat på 18 rum (varav 7 sovrum) och kök. Därtill tillkommer även biarea på 324 kvadratmeter och sjötomt på 1 296 kvadratmeter.

Foto: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty

Michael Preber på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty, som förmedlar villan, menar att den är unikt på alla sätt. 

– Totalt sett ger det ett fantastiskt och mycket sjönära livsstilsboende med hög säkerhet nära både Stockholms innerstad och Arlanda, säger han. 

Foto: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty

För att ytterligare komplettera husets unika design så säljs den med specialdesignade möbler, teknik, ljud- och bildsystem, gym samt komplett vinsamling, berättar Michael Preber. 

Objektet har i skrivande stund 255 912 klick.

Vill du veta mer? Klicka här.