Lilla mjölseredsvägen 2

Sollebrunn, Alingsås Karta & restider

Pris saknas
Kommande försäljning
Villaicon_villa_inactive

Lilla Mjölseredsvägen 2
Villan uppfördes -93 och är ritad av arkitekt Anders Glanz och boarean uppgår till ca 190 kvadratmeter. Huset är gediget och rejält byggt och här får man både ett spännande yttre som vittnar om något extra men det är kanske den interiöra upplevelsen som verkligen berör och hänför dig?! Upplevelsen i bostaden är verkligen total. Här finner man både ett klassiskt och praktiskt tänk i planlösningen som förstärks av mer mjuka värden med smakfulla materialval, kakelugnar, öppen spis, generös takhöjd i alla plan, bakugn samt magiska ljusinsläpp från flertalet platser i bostaden.
I entréplanet möts du av en vacker och praktisk hall, matplats med tak i nock och kakelugn, lantligt kök med detaljer som bakugn och skafferi, vardagsrum med ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck samt öppen spis, sovrum med plankgolv samt tvättstuga. På det övre planet finner man idag ett dressingroom som går att göra om till sovrum om behov finns samt ytterligare två sovrum varav det ena är en av husets absoluta höjdpunkter. I källarplanet finns ett rum som fungerar väl för den egna företagaren såväl som för tonåringen som får egen ingång. Källarplanet inrymmer även ett helkaklat duschrum samt flertalet bra förvaringsrum.

Den soliga trädgårdstomten som omringar bostadshuset erbjuder fina fruktträd samt köksträdgård. Altanen delvis under tak löper runt bostaden och ger möjlighet att följa solen under dag samt kväll och på tomten finns också ett charmigt orangeri samt stallbyggnad som uppfördes 2003. Bostaden värms upp av bergvärme vilket ger en fördelaktig drift samt bekvämlighet med golvvärme i alla tre planen. Denna bostad är väl värd ett besök och jag som mäklare känner mig hedrad över att få arbeta med ett hus som verkligen har det lilla extra. Här kombineras praktiska och funktionella ytor med arkitektoniskt spännande lösningar samt en stilren interiör som slår det mesta som jag tidigare besökt. Välkomna för mera info och bokning av privat visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
189 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
2 513 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
26 354 kr/år
Byggår
1993
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lilla mjölseredsvägen 2 och skaffa lånelöfte nu.

Driftkostnad
26 354 kr/år

Statistik

7 263
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 8 dagar sedan, den 16 mars 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips