Mäklare Nicklas Blomstrand

Nicklas Blomstrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kulltorpsgatan 5, Ingared, Alingsås kommun

Kulltorpsgatan 5

Lägenhet
Ingared, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 800 000 kr
99,5 m²
5 rum
vån 2/3
6 484 kr/mån
28 141 kr/m²

Välkommen till Brf Övre parkvillan - detta vackra hus är uppfört så sent som 2020 och ligger i ett eftertraktat bostadsområde med sina generösa 99,5 välplanerade kvadratmeter kan detta bli detta ditt nya drömhem. Detta hem är utformat med omsorg och precision. Skicket är utmärkt, och du kommer att bli imponerad av den stilfulla interiören. Här finns upp till 4 sovrum, vilket ger dig flexibilitet att anpassa boendet efter dina behov. Dessutom finns det gott om sociala ytor där du kan umgås med familj och vänner. När du kliver in i det stilrena köket får du genast en känsla av ljus, rymd samt praktiska ytor. Men en av de verkliga pärlorna i denna lägenhet är den väl tilltagna balkongen på cirka 16 kvadratmeter. Här kan du njuta av avkoppling och härliga middagar samtidigt som du blickar ut över omgivningen. Särskilt under eftermiddagen och kvällen kommer du att kunna njuta av solens strålar. Läget i Ingared erbjuder en fantastisk livsstil för både familjer och naturälskare. Här bor du mycket barnvänligt och har närhet till naturen. Inom fem minuters promenadavstånd finns flera vackra badplatser där du kan koppla av och njuta av sommardagarna. Dessutom finns det bekvämt belägen barnomsorg, inklusive förskolor och skolor, inom räckhåll. För pendlare är möjligheterna till Göteborg och Alingsås ypperliga. Du kommer att ha smidiga kommunikationer som gör det enkelt att pendla till dessa städer. Tveka inte att visa ditt intresse för denna fantastiska bostadsrätt redan nu! Välkommen med din intresseanmälan så hjälper vi dig att förverkliga dina bostadsdrömmar.

  • Plus
  • Hiss
Ekhagegatan 7, Stadsskogen, Alingsås kommun
Ekhagegatan 7, Stadsskogen, Alingsås kommun, bild 2
Ekhagegatan 7, Stadsskogen, Alingsås kommun, bild 3

Ekhagegatan 7

Lägenhet
Stadsskogen, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
4 150 000 kr
117,3 m²
5 rum
vån 1/4
8 254 kr/mån
35 379 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med ett naturnära läge som ger dig möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll på inte mindre än två mysiga uteplatser. Detta är ett drömboende för dig som älskar både komfort och natur. Lägenheten är i genomgående mycket fint skick och har upp till 4 sovrum om du vill utnyttja den generösa planlösningen på bästa sätt. Här finns även två badrum för extra bekvämlighet i vardagen. En av höjdpunkterna är den bekväma hissen som tar dig direkt till din egen garageplats, som står tryggt och praktiskt året runt. Aldrig mer behöver du oroa dig för var du ska parkera din bil. Invändigt i lägenheten så finns också fina förvaringsmöjligheter samt ett eget förråd i anslutning till parkeringen. Föreningen har verkligen tänkt på dina gäster och din egen avkoppling. Här finns gästrum till förfogande, så dina besökare kan bo bekvämt och nära dig. Dessutom har föreningen en pool som du kan hyra för avkoppling och relax. Det är som att ha ditt eget lilla spa inom räckhåll. Lägenheten är belägen bekvämt i markplan, vilket ger dig en härlig villa känsla. Med hela 117 kvadratmeter att disponera finns det gott om plats för både vardagsliv och sociala tillställningar. Här har du fin närhet till skolor, barnomsorg, naturen, centrala Alingsås samt vackra sjön Mjörn som bara är några minuter bort. Missa inte chansen att bo i denna underbara lägenhet med alla dess fördelar. Kontakta mig idag för möjligheten att boka visning!

  • Premium
  • Hiss
Nårunga Backåkra, Alingsås, Vårgårda kommun

Nårunga Backåkra

Villa
Alingsås, Vårgårda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 095 000 kr
162 + 7 m²
5 rum
3 395 m² tomt

Denna charmiga villa är belägen i ett fantastiskt lantligt och soligt läge, med solens strålar som följer fastigheten från morgon till kväll. Här ges nu en unik möjlighet att förvärva detta vackra hem som har en rik historia att berätta. Byggd år 1899, tjänstgjorde villan en gång som ett missionshus i trakten, och sedan 1991 har den varit i nuvarande ägares ägo. Under ägarens tid har det gjorts betydande förbättringar och investeringar i fastigheten, inklusive en tillbyggnad. Detta har skapat en harmonisk kombination av gammalt och nytt, där interiören bär fortfarande spår av missionshusets tidigare användning. Den gamla samlingssalen har omvandlats till en stor social yta med generös takhöjd och ett loft, vilket ger en unik atmosfär och möjligheter till många trevliga stunder med familj och vänner. Vidare erbjuder bostaden för närvarande 2-3 sovrum, men det finns möjlighet att justera planlösningen för att skapa fler sovrum om så önskas. Här finns gott om potential att anpassa hemmet efter dina behov och önskemål. Det bästa av två världar erbjuds här - du bor nära kommunikationer samtidigt som du omges av den lantliga karaktären i området. I närheten finns möjlighet till fantastiska naturupplevelser och friluftsliv. Bara ca 2 km bort finner man skola samt förskola och både Vårgårdas samt Alingsås utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter finns inom räckhåll, vilket ger en perfekt balans mellan det lugna lantliga livet och bekvämligheten med stadens bekvämligheter. Tveka inte att ta chansen att förvärva denna charmiga villa med en spännande historia och fantastiskt läge. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning.

Simmenäsvägen 142, Alingsås, Alingsås kommun

Simmenäsvägen 142

Villa
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
3 600 000 kr
90 m²
974 m² tomt

Välkommen till Simmenäsvägen 142 - en pärla belägen strax utanför Alingsås på en vacker udde. När du kliver ut från bostaden har du bara cirka 100 meter ner till bryggan, där du kan njuta av härliga morgon- och kvällsdopp samt ha din egen båt. Detta ger dig fantastiska möjligheter att uppleva vattnets frihet och skapa minnen för livet. Huset är en pärla i ett plan och har varsamt tagits om hand under åren. Här finner du bekvämt allt du behöver på ett och samma plan. Med två sovrum, vardagsrum och kök finns det gott om utrymme för dig och din familj att trivas. Dessutom finns det ett isolerat "gästhus" på tomten, som kan användas som extra utrymme för gäster eller för att förverkliga dina drömmar om en hobbylokal eller arbetsrum. Simmenäsvägen 142 erbjuder inte bara en vacker omgivning och närhet till naturen, utan även bekvämligheten av att ha Alingsås stad inom räckhåll. Här kan du utforska stadens kulturella evenemang, njuta av en god middag på någon av de många restaurangerna eller ta en fika på en mysig café. Detta är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en idyllisk miljö. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

BROGÄRDE 2:1 , Alingsås, Alingsås kommun

BROGÄRDE 2:1

Tomt
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
575 000 kr
1 500 m² tomt

Här finns nu möjligheten att förvärva denna vackert belägna tomt med fin vy över Vängaviken. Detta är en blivande avstyckning så man kan själv påverka exakt utformning av storlek och läge tillsammans säljaren. Den initiala tanken är dock att tomtens storlek ska vara kring 1500 m2. Här bor du med närhet till bad- båtplats och bara en kort promenad bort finns busshållplatsen. Närmsta skola/barnomsorg finner man i Långared som bara är några minuter bort med bilen. Vill du bygga och påverka dit kommande dröm boende med ett härligt läge med lantlig karaktär är detta en fin möjlighet. Välkommen med din intresseanmälan. För visning kontakta gärna undertecknad.

Visar alla 5