Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kvarnabovägen 44, Sollebrunn, Alingsås kommun
  • Idag kl 13:00
Kvarnabovägen 44, Sollebrunn, Alingsås kommun, bild 2
Kvarnabovägen 44, Sollebrunn, Alingsås kommun, bild 3

Kvarnabovägen 44

Villa
Sollebrunn, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 395 000 kr
81 m²
4 rum
1 202 m² tomt

Välkommen till din drömvilla i natursköna Sollebrunn! Denna nyligen färdigställda enplansvilla, med sitt lugna läge och närhet till den frodiga naturen, erbjuder den perfekta harmonin mellan modern bekvämlighet och naturlig skönhet. Med tre rymliga sovrum är detta det perfekta hemmet för den växande familjen eller för den som önskar generöst med utrymme. Stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär, medan de öppna planlösningarna ger möjlighet till en flexibel och mångsidig inredning. En välskött trädgård omger villan, vilket ger möjlighet till lugna stunder och underbara utomhusaktiviteter. Njut av den fridfulla tillvaron och samtidigt ha bekvämt avstånd till lokala bekvämligheter och service. Här kan du skapa minnen som varar livet ut. Kontakta oss idag för att ta steget mot att förverkliga din dröm om ett liv i harmoni med naturen i denna vackra enplansvilla i Sollebrunn!"

  • Premium
Knektegårdsgatan 45A, Alingsås, Alingsås kommun

Knektegårdsgatan 45A

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
1 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
4 456 kr/mån
24 938 kr/m²

Smakfull och välplanerad trea i mycket stabila Brf Solängen 1! Här erbjuds en lägenhet som fördelar sig över hela 80m². Utöver generösa sovrum har man även två klädkammare och ett stort vardagsrum. Är du på jakt efter ett boende med gångavstånd till allt vad Alingsås har att erbjuda på några minuter? Då är detta rätt boende för dig. Här bor du bekvämt i ett lugnt och stillsamt område med goda bussförbindelser in till centrum, närhet till förskola och skola, matbutiker och trevliga promenadstråk i naturen. Bostaden hittar vi på våning två av tre, här erbjuds en härlig balkong med grönska utanför fönstret där du kan koppla av! Nyligen har bostaden genomgått ett lyft i form av nya golv vilket ger ett härligt intryck redan när du kommer in i hallen. Hör av dig till ansvarig mäklare Johan Andersson för att boka en visning eller för mer information!

Skinnarövägen 12, Alingsås, Alingsås kommun
  • Idag kl 11:00
Skinnarövägen 12, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Skinnarövägen 12, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Skinnarövägen 12

Villa
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 750 000 kr
66 m²
1 134 m² tomt

Upptäck charmiga Närsbo, bara 15 minuters bilresa från Alingsås. Här hittar du en snyggt underhållen enplansvilla med en rymlig, plan tomt - perfekt för barn och husdjur. Området erbjuder enkel tillgång till både bad och vacker natur. Huset, byggt 1980, har allt på ett plan, med en hög krypgrund som rymmer en matkällare. Inuti finns ett stort vardagsrum med en mysig braskamin och utgång till den inglasade altanen, ett rejält sovrum samt två lite mindre, kök med matsalsdel, tvättstuga och toalett med dusch. I anslutning till carporten som ger plats för två bilar, finns ett varmförråd, kallförråd och vedbod. Utanför finns två fristående förråd, varav det större har gott om utrymme för trädgårdsredskap, växthus och en uppbyggd odlingsdel. Det här skulle kunna bli ditt drömhem! Vi ser fram emot att träffa dig på visningen Närsbo ligger nära Alingsås, som erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och kollektivtrafik.

  • Premium
Glossbovägen 29, Nossebro, Alingsås kommun
Glossbovägen 29, Nossebro, Alingsås kommun, bild 2
Glossbovägen 29, Nossebro, Alingsås kommun, bild 3

Glossbovägen 29

Villa
Nossebro, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
1 275 000 kr
116 + 73 m²
5 rum
2 375 m² tomt

Nu erbjuds ett vackert hem, i byggnad med historia. Nuvarande ägare har kallat detta sitt hem sedan slutet av 90-talet, men varit ägare sedan -89. Inför permanent bosättning renoverades huset grundligt, och innefattar i dag alla moderna bekvämligheter inom husets faluröda fasad. Huset är 116 kvm med en oinredd vindsvåning på med med golvarea på ca 90kvm varav ca 73 kvm skulle kunna bli bostadsyta! . Efter ingångens pardörrar är passerade finner ni er i hallen, och efter det ett sovrum samt trappa upp mot vind. Ett par steg fram på högersida öppnar ett stort allrum upp sig, men plats för matsalsbord samt soffgrupp. Några steg förbi detta rum går vi in i köket, som är navet i bostaden. I köket finns nyttfull vedspis, samt de andra mer sedvanliga vitvarorna. Från köket nås det andra sovrummet med gott ljusinsläpp. Passerar ni vidare genom köket, via ett trappsteg nedåt så finner ni er i den utbyggda delen på baksidan. Rummet ni står i har en dörr till trädgården, och takhöjd till nock. Här inne finns även en insatskamin. Badrummet nås här ifrån, plastmatta på golv och vägg, med WC, vask, duschkabin och tvättmaskin. I utbyggnaden finns även ett ytterligare sovrum. I rummet finns putsad kamin. Huset värms via elradiatorer i dag. Eldstäderna beskrivna ovan är godkända för att elda i, och sotas, men har ej nyttjats på några år. Vattnet kommer från en djupborrad brunn (75m), avloppssystemet är bytt till ett minireningsverk. Fastigheten är ansluten till fiber. Från fastigheten finns badmöjligheter i mindre sjö 2,5km bort. Närmaste buss hållplats ligger ca 1km från fastigheten, på landsväg 190. In till Nossebro är det ca 5km och där finns skola, förskola, mataffär samt övrig service och handel. Skall ni ta er till andra orter så är det ca 17 min till Sollebrunn, 30 min till Vårgårda, Alingsås och Trollhättan nås på 40 min samt Göteborg på strax över timman. Anmäl er till visning direkt via hemsidan, eller tag kontakt med ansvarig mäklare! Vi ses!

  • Premium
Rensvist 6, Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Tor 8 aug kl 17:30
Rensvist 6, Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 2
Rensvist 6, Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 3

Rensvist 6

Gård/Skog
Vårgårda, Vårgårda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 495 000 kr
148 + 15 m²
5 rum
3 313 m² tomt

Välkommen till Rensvist 6 och denna kommande avstyckningen av fastigheten på ca 3300kvm tomt med tillhörande ekonomibyggnader. Här bor du med ett privat lantligt läge i en villa på 148+15kvm med tre sovrum och mysigt uterum. På gårdsplan finns en stor ladugård med bra förvaring av fordon, parkeringsmöjligheter samt en rejäl verkstad! Fastigheten är belägen bara några minuter från centrala Vårgårda och här bor du med ett privat läge med omgivningar som mestadels består av åkrar, ängar och skog. Ett perfekt läge för den som vill ha närheten till centrala Vårgårda men ändå bo lite mer avskilt. Oavsett om du letar efter en plats att växa upp på, ett andra hem i landsbygden eller en lantlig oas att retirera till, så är Rensvist 6 ett bra alternativ för dig. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning och uppleva den här trevliga fastigheten på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Mångatan 6E, Östlyckan, Alingsås kommun
Mångatan 6E, Östlyckan, Alingsås kommun, bild 2
Mångatan 6E, Östlyckan, Alingsås kommun, bild 3

Mångatan 6E

Lägenhet
Östlyckan, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 190 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 631 kr/mån
33 953 kr/m²

Modern och inflyttningsklar 3:a med gångavstånd till det mesta Alingsås har att erbjuda! Bostaden har genomgått en omfattande renovering under 2023 och står nu redo att välkomna sina nya ägare. Området är lugnt, med direkt närhet till skola och förskola samt natur och promenadstråk. På ca 10 min till fot nås centralaste Alingsås, och på 15 min tågstationen. Njut av ett modernt och stilrent kök med en naturlig matplats. Den välgjorda planlösningen gör det enkelt att röra sig fritt i bostaden och skapar en inbjudande atmosfär. I badrummet som renoverats 2008 och uppdaterats 2023 med ny inredning finns bekvämt nog även en tvättmaskin. Varje detalj har noga övervägts för att skapa en harmonisk och funktionell plats. De två charmiga sovrummen är utrustade med smart, inbyggd förvaring som gör det enkelt att hålla ordning och reda. Här finns gott om plats för att skapa en personlig och rogivande atmosfär. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till trivsamma stunder och utgör en perfekt plats för umgänge. Dessutom finns en stor inglasad balkong som vetter mot innergården och bjuder in till soliga eftermiddagar i västerläge. Här bor du i en stabil HSB-förening med ett oslagbart läge. Bekvämt gångavstånd till allt som Alingsås stad har att erbjuda gör vardagen smidig och enkel. För att uppleva alla fördelar med denna fantastiska bostad, välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Rörkärrsvägen 1, Sollebrunn, Alingsås kommun
Rörkärrsvägen 1, Sollebrunn, Alingsås kommun, bild 2
Rörkärrsvägen 1, Sollebrunn, Alingsås kommun, bild 3

Rörkärrsvägen 1

Villa
Sollebrunn, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
3 475 000 kr
167,2 m²
4 rum
2 680 m² tomt

Härlig vinkelvilla med arkitektonisk finess i Gräfsnäs - Anten Välkommen till denna arkitektritade vinkelvilla som erbjuder ett högt och ljust läge i natursköna Gräfsnäs Anten. Med sina 167 kvm är denna nybyggda lösvirkesvilla det perfekta valet för dig som söker ett modernt och flexibelt boende. Här förenas stil och funktion i en praktisk planlösning som passar utmärkt för både familjeliv och sociala tillställningar. Garage och carport om 120m2 invändig höjd i carport 3.5m garage 3.2m med en stor garageport om 3x4m. Garaget värms upp med ingjuten golvvärme i garagedelen som drivs av bergvärme pumpen i huset genom en isolerad fyrvägskulvert som förser garaget med värme och vatten. Parkeringar 2st vid huset samt rejäla ytor vid garaget. Vardagsrum och Kök – En plats för gemenskap Det rymliga vardagsrummet är hjärtat i hemmet med sina stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus och skapar en ljus och öppen atmosfär. Rummets öppna planlösning mot köket förstärker känslan av rymd och sammanhållning. Köket står redo att bli ditt personliga mästerverk – här får du fria händer att välja inredning och designa ditt drömkök från grunden. Skapa en plats som både är funktionell och estetiskt tilltalande, helt efter dina behov och smak. Sovrum och Badrum – Komfort och Stil Villan har tre generösa sovrum som erbjuder gott om plats för den växande familjen, gäster eller hemmakontor. Två rymliga badrum finns också på plats, där du kan sätta din egen prägel på inredning och skapa en oas av lugn och ro. Välj de material och färger som du älskar och forma efter eget tycke och smak. Tomt och Utemiljö – Utrymme för Lek och Avkoppling Den stora tomten på 2680 kvm ger rikligt med utrymme för trädgårdsaktiviteter, lek och avkoppling. Här finns även ett stort fristående garage och en intilliggande carport, som ger gott om plats för både bil och förvaring. Villan är dessutom förberedd för solcellsinstallation och har bergvärme installerad, vilket säkerställer låga driftskostnader och en miljövänlig energiförsörjning. Landsbygdens Charm – Närhet till Natur och Service Sollebrunn, Gräfsnäs och Anten erbjuder en idyllisk landsbygdsmiljö med närhet till både natur och service. Här bor du i en lugn och trivsam by med goda pendlingsmöjligheter till större städer. Upplev det bästa av två världar – lugnet på landet och enkel tillgång till stadens bekvämligheter. En Unik Möjlighet Missa inte chansen att skapa ditt drömboende i denna fantastiska villa. Här får du möjlighet att sätta din egen prägel på ett nybyggt hus i en underbar miljö. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt denna vinkelvilla har att erbjuda. För möjlighet till visning kontakta mäklaren för att boka tid så hittar vi en tid som passar dig!

  • Premium
Larsaviksvägen 17, Alingsås, Alingsås kommun
  • Mån 29 jul kl 18:00
Larsaviksvägen 17, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Larsaviksvägen 17, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Larsaviksvägen 17

Gård/Skog
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
8 500 000 kr
107 + 67 m²
5 rum
35,6 ha tomt

Drömmer du om ett lantligt boningshus med strandtomt och möjligheten till långsiktig avkastning från 32 ha skog? Missa inte denna chans nu när denna fina skogsfastighet, som totalt erbjuder ca 36 ha och har varit i familjens ägo, är till salu. Med ett total virkesförråd på 4 626 m³sk och en genomsnittlig virkesvolym per hektar på 140 m³sk/ha, finns det gott om virke. Detta är positivt både för avverkning och framtida tillväxt. Skogen är fint fördelad enligt följande: Gran dominerar med 72%, vilket kan vara fördelaktigt beroende på marknadsefterfrågan och skogsskötselfilosofi. Diversifieringen med tall (16%) och lövträd (11%) är också bra för att minska risker som sjukdomar eller stormskador. Med en medelbonitet på 9,1 m³sk per hektar och år är marken produktiv. Tillväxten på 212 m³sk per år är också ett bra tecken på en välväxande skog. Att det finns en plan för både gallring och föryngringsavverkning visar på en långsiktig skogsförvaltningsstrategi, vilket är viktigt för att upprätthålla skogens hälsa och produktivitet. Den höga andelen produktiv skogsmark (93%) är mycket positiv. Minimal areal som är vatten, impediment eller annan obrukbar mark betyder att större delen av fastigheten är produktiv. På gårdsplanen finner man ett välhållet boningshus där flera renoveringar har utförts de senaste åren. Den praktiska planlösningen kan tilltala både små och stora hushåll. Från gårdsplanen har man möjlighet att på sina egna ägor gå ner till bryggan och avnjuta både bad och fiske i Store-Nären. Intill boningshuset finns även en ladugård samt en äldre stuga som nyttjats mestadels som extra förvaring. Hör av dig redan nu för möjlighet till visning. Det är ok att beträda markerna, dock får man respektera säljarens önskemål om att visning av de mer privata delarna av fastigheten sker efter avstämning med undertecknad mäklare.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Åkervägen 9, Västra Bodarna, Alingsås kommun
Åkervägen 9, Västra Bodarna, Alingsås kommun, bild 2
Åkervägen 9, Västra Bodarna, Alingsås kommun, bild 3

Åkervägen 9

Villa
Västra Bodarna, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
4 650 000 kr
90 m²
4 rum
6 183 m² tomt

Flytta in och låt fastigheten utvecklas med er! Villa med högt läge i dent idylliska samhället Västra Bodarna, strax söder om Alingsås. Bostaden är från 1988 och består utav 90 kvm i entréplan, med ett suterrängplan och inredningsbar vind! Bostadsdelen är i dag på "mittenplanet". Här möts ni av en rymlig hall med en praktisk klädkammare intill. Vidare in i bostaden hittar du tre sovrum och ett badrum. Vardagsrummet öppnar upp sig med ett härligt ljusinsläpp på eftermiddagen och kvällen, här finns kakelugn. Via balkongdörren kommer ni rakt ut i trädkronorna, solläget lämnar inget att önska. Intill vardagsrummet finns köket, tillgängligt genom vackra pardörrar, och bredvid finns en groventré med tvättavdelning. Souterrängplanet, nås från utsidan, är inrett med ett stort allrum och en imponerande, platsbyggd öppen spis som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Från detta rum når du även en oinredd krypgrund (möjligt att inreda, full takhöjd). Dessutom finns en stor vind som kan inredas och ge en extra boyta på cirka 70 kvm. Vinden är golvbelagd och nås via vindstrapp intill hallen. De flesta bekvämligheterna som vardagen önskar finns inom räckhåll. En tågstation, minilivs, skolor och förskolor är lättillgängliga och gör vardagen smidigare. Pendeltåget går mellan Göteborg och Alingsås 1-2 ggr i timman, och vill bilen nyttjas så når ni E20 på ca minuten. Denna unika möjlighet inkluderar en trevlig villa med en stor trädgård, omgiven av vacker natur och med sjön Mjörn på bekvämt avstånd för bad och lek! Fastighetens storlek är utöver det vanliga, hela 6 183 kvm ,och är dessutom föremål för en detaljplan som kan möjliggöra en uppdelning av fastigheten i cirka fyra delar. Det innebär att du kan behålla fastigheten som den är, sälja av tomter eller bjuda in släkt och vänner att bygga sina egna bostäder intill. Möjligheterna är många och ger flexibilitet samt potential för framtida inkomster! Boka en visning idag och utforska allt detta med egna ögon. Upptäck själv vilka möjligheter och potential denna bostad har att erbjuda. Det är en unik chans som du inte bör låta gå förbi!

  • Premium
Kulltorpsgatan 5, Ingared, Alingsås kommun
Kulltorpsgatan 5, Ingared, Alingsås kommun, bild 2
Kulltorpsgatan 5, Ingared, Alingsås kommun, bild 3

Kulltorpsgatan 5

Lägenhet
Ingared, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 895 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/3
6 495 kr/mån
32 528 kr/m²

Smakfull och rymlig trea belägen på andra våningen av tre. Bostaden erbjuder balkong med utmärkt solläge och total avskildhet, med en fantastisk utsikt mot skogen. Upptäck drömlägenheten i Övre Parkvillan - ett eftertraktat tillfälle! Med sina 89 kvadratmeter är bostaden välplanerad och effektiv, med två sovrum, kök med köksö och vinkyl med vardagsrum i en öppen planlösning, samt badrum och gästtoalett, beroende av livssituation finns även möjlighet att bygga till ett sovrum i det stora vardagsrummet (el osv, förberett). Från det modernt utrustade köket kan du enkelt nå den soliga balkongen med en underbar utsikt över skogen. Hela bostaden genomsyras av en klanderfri stil med neutrala och stilrena materialval. I avgiften ingår värme, kallvatten, sophantering och parkeringsplats Individuell mätning av varmvatten. dvs varje bostad betalar för det man förbrukar och det debiteras av föreningen ihop med månadsavgiften. Lägenheten är belägen i den populära stadsdelen Ingared, i det senast etablerade området. Den Övre Parkvillan är fördelaktigt placerad med en vacker lövskog som grannskap. Med sin placering långt in på Kulltorpsgatan, intill lekplatsen, är det enkelt att parkera bilen på parkeringsplats som ingår i månadsavgiften precis utanför huset. Övrig parkering sker på allmän gata Ingared erbjuder närhet till allt du behöver. För barnfamiljer finns både förskola och skola upp till årskurs 6 i området, men denna lägenhet passar också utmärkt för äldre som söker en bekväm och praktisk bostad med en känsla av hemtrevnad. I samhället finns också en mysig badplats, motionsstigar, tennis- och fotbollsplaner, samt en populär skateboardramp och mycket annat. Hemsjö IF är den framstående idrottsföreningen i området och erbjuder aktiviteter som fotboll, bandy och gymnastik/boule. Ingared är en livfull by med närhet till affärer, vårdcentral, äldreboenden och bibliotek. Strax intill samhället ligger den vackra kyrkan i Hemsjö. För dem som önskar resa till Alingsås, Lerum eller Göteborg finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter via buss, tåg och bil. Tveka inte på att höra av er om ni har några frågor kring bostaden, eller vill boka någon annan visningstid än den aviserade! Läs mer om huset och föreningen på brfovreparkvillan.se

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Brunnsgatan 1B, Alingsås, Alingsås kommun
Brunnsgatan 1B, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Brunnsgatan 1B, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Brunnsgatan 1B

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 150 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
4 700 kr/mån
36 441 kr/m²

Här har ni chansen att säkra er en plats att kalla hem mitt i hjärtat av Alingsås! Denna charmiga tvårumslägenhet på andra plan med hiss är perfekt positionerad, bara en kort promenad från livliga Kungsgatan, men med park/grönområden precis "bakom hörnet". Byggd år 2006 och fortfarande i utmärkt skick, erbjuder denna moderna bostad på 59 kvadratmeter ett ljust och inbjudande Vedumkök, generöst sovrum, och ett vardagsrum med en fransk balkong som flödar med naturligt ljus. Förvaringsmöjligheter finns i form av en praktisk klädkammare (som även skulle fungera som kontor), och det helkaklade badrummet är utrustat med golvvärme och badkar. Hissen tar er med enkelhet upp till bostaden när kassarna råkade bli lite för tunga. På den charmiga innergården kan ni njuta av gemenskapen med grannar på den välutrustade uteplatsen, som redan är fullt möblerad! I stadskärnan, som nås efter ca 300m strosande finns en uppsjö med butiker, restauranger, apotek och småaffärer. Skall det veckohandlas så är det strax under 700m till både Lidl och Willys. Enbart 1km från bostaden ligger Alingsås Station, härifrån går tågen mot bla Göteborg och Stockholm. Kommer gäster på besök så finns en stor gratisparkering ett stenkast från bostaden. I källarplan finns förvaring i eget, låsbart galler-förråd, samt en mycket fin tvättstuga med dubbla tvätt och torkmaskiner samt rymligt torkrum. Föreningen kan stoltsera med en stabil och välskött ekonomi, vilket ger er trygghet i ert nya hem. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska bostad - varmt välkomna på visning! Tillträde ges enligt överenskommelse.

  • Premium
  • Hiss
Kyrkestensvägen 11B, Alingsås, Alingsås kommun
Kyrkestensvägen 11B, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Kyrkestensvägen 11B, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Kyrkestensvägen 11B

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 795 000 kr
113 + 30 m²
5 rum
7 562 kr/mån
24 735 kr/m²

Detta rymliga radhus i barnvänliga omgivningar och har allt du behöver för en harmonisk livsstil. Med fem rum och kök, inklusive tre sovrum, vardagsrum och ett rymligt rum om 30 kvm i källaren, finns gott om plats för hela familjen och utrymme för olika aktiviteter. Välkommen till ert framtida hem på Nolby, Alingsås! Beläget högst upp i Nolby har du förmånen att njuta av en fantastisk utsikt åt norr över ängar och natur. Lekplatser och grönskande skogsområden skapar en perfekt miljö för barn och en känsla av lugn för alla. I tillägg är det bara ett par minuters promenad till skola och förskola. Köket är hjärtat av hemmet och sätter tonen för en modern och trivsam atmosfär. Det gröna Bodbyn-köket installerades 2020 och ger en fräsch touch till bostaden. Badrummet, med sin ljusgröna kulör, renoverades 2001 och inkluderar en praktisk tvätt & torkmaskin. Det finns också ett extra rum i källaren, vilket ger flexibilitet för att skapa ett kontor, ett underhållningsrum eller en plats för hobbyaktiviteter som pingis eller musik! Missa inte chansen att uppleva detta unika hem. Kontakta oss för mer detaljer eller för att boka en visning – det här är verkligen en möjlighet du inte vill gå miste om!

  • Premium
Bergsjövägen 9, Alingsås, Alingsås kommun
Bergsjövägen 9, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Bergsjövägen 9, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Bergsjövägen 9

Tomt
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
950 000 kr
1,1 ha tomt

Unna dig den lantliga drömmen - ett par mycket vackra tomter till salu i pittoreska Långared! Tomterna ligger på rad med skogen i ryggen och grusväg framför, på den mittersta tomten har i närtid ett förhandsbesked för ett fritidshus med en byggyta på 50 kvm och ett inrett loft funnits, men gått ut. Här kan du skapa ditt eget drömhus som passar perfekt in på platsen. Säljaren har fått de nya taxeringsvärdet och uppgår totalt till ca 950tkr, fastigheterna säljs således för taxeringsvärdet. 2:19 är 3 281 m² 2:20 är 2 467 m² 2:21 är 5 374 m² Ta en titt på webben för att hitta nyckelfärdiga hus som uppfyller dina krav och önskemål. Dessa tomter ligger bara 15 minuter från Alingsås med bil och en busshållplats finns 15 minuters promenad bort. Tomterna omges av skog och en mindre bäck rinner genom fastigheterna. Bergsjövägen ger dig lätt tillgänglighet till alla tre tomterna. Kan du inte på utsatt visningstid? Oroa dig inte - du kan på egen hand besöka fastigheterna när som helst. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och svar på eventuella frågor. Tveka inte, ta chansen att förverkliga dina lantliga drömmar idag!

  • Premium
Kyrkestensvägen 11A, Alingsås, Alingsås kommun
Kyrkestensvägen 11A, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Kyrkestensvägen 11A, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Kyrkestensvägen 11A

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 895 000 kr
113 + 30 m²
5 rum
7 562 kr/mån
25 619 kr/m²

Gavelradhus i barnvänliga Nolby med perfekt kombination av utrymme, läge och gemenskap. Här kan du skapa nya minnen och uppleva bekväm och avslappnad livsstil. Beläget bara en stenkast från skola och förskola är detta hemmet du har letat efter om du har familj eller planerar för en. För de som älskar naturen och friluftsliv finns det trevliga promenadstråk i skogen som nästan ligger i din bakgård. När du behöver handla är det bara en kort promenad till den lokala mataffären. Du har allt du behöver inom räckhåll! Precis utanför din dörr finns en av flera lekplatser, vilket gör det till den perfekta mötesplatsen för de yngre i familjen. Här kan barnen leka tryggt och du kan koppla av medan de har kul. Även om du bor i ett lugnt område tar du dig snabbt och enkelt in till centrum där mysiga restauranger, gågator och caféer väntar på att upptäckas. Det är den bästa av två världar - lugnet i Nolby och pulsen i staden. Denna bostad har genomgått flera renoveringar under årens lopp. Köket är gediget och praktiskt, renoverat för ca 20 år sedan. Badrummet är helt nytt och har utrustats med stilfulla materialval för en modern och bekväm känsla. Du kan flytta in och njuta direkt utan att oroa dig för större renoveringar. Om du är intresserad av att uppleva detta fantastiska hem på plats eller om du vill ha mer information, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare. Detta är en unik möjlighet att äga en rymlig bostad med stor potential i ett gavelläge som sällan blir tillgängligt på marknaden. Vänta inte, detta kan vara ditt drömhem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Simmenäsvägen 142, Alingsås, Alingsås kommun
Simmenäsvägen 142, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Simmenäsvägen 142, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Simmenäsvägen 142

Villa
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
3 450 000 kr
90 m²
974 m² tomt

Välkommen till Simmenäsvägen 142 - en pärla belägen strax utanför Alingsås på en vacker udde. När du kliver ut från bostaden har du bara cirka 100 meter ner till bryggan, där du kan njuta av härliga morgon- och kvällsdopp samt ha din egen båt. Detta ger dig fantastiska möjligheter att uppleva vattnets frihet och skapa minnen för livet. Huset är en pärla i ett plan och har varsamt tagits om hand under åren. Här finner du bekvämt allt du behöver på ett och samma plan. Med två sovrum, vardagsrum och kök finns det gott om utrymme för dig och din familj att trivas. Dessutom finns det ett isolerat "gästhus" på tomten, som kan användas som extra utrymme för gäster eller för att förverkliga dina drömmar om en hobbylokal eller arbetsrum. Simmenäsvägen 142 erbjuder inte bara en vacker omgivning och närhet till naturen, utan även bekvämligheten av att ha Alingsås stad inom räckhåll. Här kan du utforska stadens kulturella evenemang, njuta av en god middag på någon av de många restaurangerna eller ta en fika på en mysig café. Detta är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en idyllisk miljö. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  • Premium
Kungsgatan 41c, Alingsås, Alingsås kommun
Kungsgatan 41c, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Kungsgatan 41c, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Kungsgatan 41c

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
3 825 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/4
5 137 kr/mån
41 129 kr/m²

Attraktiv lägenhet vid Järtas Park – Perfekt för dig som vill bo mitt i stan! Välkommen till en mycket attraktiv lägenhet mitt i hjärtat av staden. Denna pärla ligger vid vackra Järtas park och uppfördes 2014, vilket innebär att allt är i bästa skick. Här har du möjlighet att skapa ditt drömhem med 3-4 rum och kök, anpassat efter dina behov. Lägenheten erbjuder en öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en inbjudande atmosfär för både boende och gäster. Från vardagsrummet når man balkongen som är perfekt för avkoppling och sociala stunder. Smakfullt ljust kök med stenbänkskivor och modern utrustning. Här finns även möjlighet att skapa 2-3 sovrum, vilket gör bostaden flexibel och anpassningsbar efter dina behov. Idag finner man tre sovrum med det går enkelt att justera planlösningen om hellre önskar ett stort allrum ytterligare. Missade inte chansen att uppleva denna fantastiska lägenhet. Välkommen på visning – här kan ditt nya hem vänta på dig!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hembygdsvägen 3, Alingsås, Vårgårda kommun
Hembygdsvägen 3, Alingsås, Vårgårda kommun, bild 2
Hembygdsvägen 3, Alingsås, Vårgårda kommun, bild 3

Hembygdsvägen 3

Villa
Alingsås, Vårgårda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
4 275 000 kr
160 m²
5 rum
1 460 m² tomt
  • Premium
Tokatorp 4, Alingsås, Vårgårda kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Tokatorp 4, Alingsås, Vårgårda kommun, bild 2
Tokatorp 4, Alingsås, Vårgårda kommun, bild 3

Tokatorp 4

Villa
Alingsås, Vårgårda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 975 000 kr
148 + 81 m²
6 rum
1 767 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hem i den eftertraktade trakten Bergstena, strax utanför Alingsås! Denna gedigna villa erbjuder en perfekt kombination av komfort och naturskön omgivning. Med ett soligt och ljust läge samt en privat baksida, kan du njuta av underbara vyer över nejden och omgivande natur året runt. Här finns en fridfull atmosfär som ger dig möjlighet att koppla av och njuta av harmonin i din omgivning. För den som gillar att pyssla och ha utrymme för sina projekt finns både garage och snickarbod till hands. Perfekt för förvaring av verktyg och utrustning eller för att förverkliga dina hobbyidéer. Uppvärming genom bergvärme ( även den gamla vedpannan finns kvar och är i bruk) är effektiv för den rymliga villa som fördelar sig över 148+81 m2. Med upp till fyra sovrum finns det gott om plats för hela familjen eller för att välkomna gäster. De två stora sociala ytorna, inklusive kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning, erbjuder utrymme för gemenskap och umgänge. Välkommen med din intresseanmälan redan och info om möjlighet till visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Svansjövägen 7, Alingsås, Alingsås kommun

Svansjövägen 7

Villa
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 590 000 kr
99 + 10 m²
5 rum
1 900 m² tomt

Välkommen till Svansjövägen 7 och denna trevliga villa med fantastisk utsikt över sjön Anten. Här bor du i ett lugnt område med promenadavstånd ned till bad och båtplats. Villan har nyligen genomgått en hel del renoveringar med bl.a. ett helt nytt badrum och en ny stor altan i ett soligt läge. Kliv in i detta hus och upptäck den utmärkta planlösning som ger ett bekvämt och praktiskt boende. Villa som är om totalt 99 kvm fördelar sig på 5 RoK varav 4 stycken sovrum, ett kök som ligger öppet mot vardagsrum, en separat tvättstuga/groventré samt ett helt nytt helkaklat badrum.

  • Uteplats
Källerydsvägen 2, Hjälmared, Alingsås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Källerydsvägen 2, Hjälmared, Alingsås kommun, bild 2
Källerydsvägen 2, Hjälmared, Alingsås kommun, bild 3

Källerydsvägen 2

Villa
Hjälmared, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 795 000 kr
106 + 106 m²
5 rum
3 674 m² tomt

Bara en vacker väg som slingrar sig genom skog, natur och fina vyer bort från Alingsås centrum så finns snart möjligheten att förvärva denna rejäla villa. Villan är belägen på en stor härlig trädgårdstomt med fina planteringar, bra solljus och fria vyer åt flera väderstreck. Villan är uppförd tidigt 70-tal och har varsamt omhändertagits genom åren. Nu finns det delar som byggnadstekniskt är i ett originalutförande vilket skapar såväl ett behov samt även en möjlighet att fortsatt varsamt utveckla denna fastighet som tjänat som ett trivsamt hem. Här njuter man av lugnet, tystnaden, naturen och i närheten finns Horssjön och vackra området Dammsjöås. Interiört i bostaden finner man en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och härifrån nås altan under tak. På entréplanet finner man även 3 bra sovrum samt ett badrum. I källarplan finns en rejäl gillestuga perfekt för det sociala umgänget i vinkel som skulle kunna delas av till ett separat sovrum om det behovet finns. I detta plan finner du även förråd, ett badrum/tvättstuga som är i behov av renovering samt ett pannrum. Välkommen på visning!

  • Premium
Hantverksgatan 24, Alingsås, Alingsås kommun
Hantverksgatan 24, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Hantverksgatan 24, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Hantverksgatan 24

Villa
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
6 450 000 kr
238 + 130 m²
8 rum
1 699 m² tomt

Här välkomnas ni av husets unika karaktär, komplett med ett vackert torn som ger karaktär åt fastigheten. Här har den gamla charmens detaljer bevarats, vilket ger en genuin atmosfär. Storslagen 2-familjsvilla med bevarad charm och modern komfort i hjärtat av Alingsås! Denna imponerande bostad har genomgått noggranna renoveringar och är i utmärkt skick med många fantastiska detaljer. De två lägenheterna, på 103 respektive 135 kvadratmeter, erbjuder rikligt med utrymme och moderna bekvämligheter. Helkaklade badrum med golvvärme och ljusa, välinredda kök ger en lyxig vardagsupplevelse. På flera av golven så ligger det fiskbensmönstrad parkett. Här finns också rum där taket går upp i nock med stora fönsterpartier. Njut av den välskötta källaren som rymmer en vinkällare och en spa-avdelning med bastu, dusch, badkar och toalett - perfekt för avkoppling och välbefinnande. Med en bergvärmepump hålls driftskostnaderna nere, vilket är ett ekonomiskt plus. Den rymliga källaren inkluderar även garageutrymme samt att det dessutom finns ett friliggande 3-bilsgarage. Uppvuxen trädgård med grönskande omgivning erbjuder en lugn och avkopplande miljö för både vuxna och barn att njuta av. Boendet ligger inom gångavstånd till Alingsås mysiga stadskärna med dess charmiga gator och kullerstenar. Pendeltågsstationen, butiker, restauranger och caféer finns alla inom räckhåll. För den som pendlar är närhet till E20 också en fördel. Den generösa detaljplanen möjliggör ytterligare byggrätt på den stora tomten, vilket öppnar för flexibla användningsmöjligheter såsom uthyrning, generationsboende eller företagsverksamhet. Missa inte chansen att äga denna enastående 2-familjsvilla som kombinerar traditionell charm med modern bekvämlighet och en fantastisk trädgård. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
Hjälmetorpsvägen 15, Sollebrunn, Alingsås kommun

Hjälmetorpsvägen 15

Fritidshus
Sollebrunn, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
1 395 000 kr
40 m²
2 rum
1 667 m² tomt

Drömmer du om ett lugnt och avskilt liv i harmoni med naturen? Då är detta lilla röda hus på Hjälmetorpsvägen 15 den perfekta drömmen som blir verklighet! Med en yta på cirka 40 kvm, falsat plåttak och en härlig blandning av öppna ängar och skog runt omkring, är detta det ultimata hemmet för naturälskaren. Omgivet av vacker ängsmark åt ena hållet och en skogskant åt det andra, skapas en fridfull och avkopplande atmosfär för alla årstider. Här bor du billigt med närhet till flera kommuner, bl a Göteborg, Alingsås & Trollhättan. Fiber finns. Med ett tillhörande garage har du gott om plats för förvaring av fordon, verktyg och andra viktiga tillhörigheter. Den charmiga timmerstugan med eldstad är perfekt för avkopplande stunder och ger dig en genuin känsla av det lantliga livet, med all modern komfort inom räckhåll. Vattnet kommer från en borrad brunn och avloppet består utav BDT Filter och separerett med latrinkompostering. Missa inte chansen att äga detta lilla paradis på Hjälmetorpsvägen 15 och skapa ditt eget idylliska tillflyktsort i en naturskön och fridfull miljö. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om det perfekta lantliga livet!

Jungmansgatan 5B, Alingsås, Alingsås kommun

Jungmansgatan 5B

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
1 695 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
3 941 kr/mån
25 682 kr/m²

Här erbjuds en totalrenoverad 2-rumslägenhet med hög standard! Stig in i din nya, helt nyrenoverade bostadsrätt högst upp i byggnaden. Alla ytskikt, kök, badrum samt el är precis slutfört. Med 66 kvm erbjuder detta modernt designade hem både stil och komfort. Påkostat och fint kök, helkaklat badrum, rymligt vardagsrum och sovrum. Närheten till sjön Gerdsken, affärscentrum, restauranger och stadskärnan gör vardagen bekväm och mångsidig. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem! Kontakta oss för visning idag.

Västra Svedernavägen 3, Alingsås, Alingsås kommun

Västra Svedernavägen 3

Gård/Skog
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
4 660 000 kr
167 + 47 m²
7 rum
2,9 ha tomt

Välkommen till det ultimata boende för djurälskare och familjer som söker en perfekt oas att kalla sitt hem. Detta hus är inte bara en bostad utan en plats att skapa minnen som varar livet ut. Med möjlighet att hålla tre mindre hästar är detta inte bara ett hem, det är en plats att förlänga din kärlek till djur och natur. Renoverat med omsorg och noggrannhet under de senaste åren, detta hus stoltserar har två badrum på nedre plan, varav det ena är utrustat med en dusch och bastu för en uppfriskande start på dagen. Stort och välutrustat kök med gott om förvaring i lådor för en organiserad och effektiv matlagning. Med gott om plats för en större matgrupp är detta hem perfekt för familjemiddagar och samlingar med vänner. Från matplatsen leder dörrarna till den generösa altanen som bjuder in till avkoppling och underbara sommarkvällar. Och när värmen blir överväldigande, finns den inbjudande poolen där för att ge dig den perfekta platsen att svalka dig och njuta av solen. På övre plan erbjuder ursprungligen 3 generösa sovrum, men flexibiliteten finns att omforma ett av sovrummen till två separata sovrum för ökad funktionalitet. Här finns det också ett allrum.

  • Plus
Kastellgatan 10, Alingsås, Alingsås kommun

Kastellgatan 10

Övrigt
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
5 875 000 kr
1 999 m² tomt

339 kvm yta i modernt dimensionerad lokal från 2007. Byggnaden värms via fjärrvärme. Fiber finns. Entréplanet utgörs till merparten utan verksamhet/lageryta, här finns också omklädningsrum med bastu, wc och duschar. Intill ligger ett fikarum med kök. Ovanvåning/entresolplan består i dag utav lager/förrådsutrymme samt konferensrum med pentry, kontor och wc. Friköpt larmsystem finns installerat. Ytorna består av totalt ca 97 kvm kontor och ytor för wc/dusch/bastu/ombyte. Bottenvåningens industri/lagerdel är ca 145 kvm och lager på entresol/ovanvåning är ca 97 kvm. Fastigheten ligger mycket nära den pulsådern som planeras koppla ihop Industri- och handelsområdena Sävelund och Borgen, troligen via en järnvägsunderfart mellan Krangatan och Kastellgatan . Genomförs detta, ökar väsentligt fastighetens möjligheter för handel och exponering, samt lätt access till Sävelunds industriområde, med mängder av industri/handels-bolag. Arbetet är i planeringsfas, och påbörjas förhoppningsvis under 2026. Mer om de planer finns att läsa under Dokument. Är denna aspekt av vikt, anmodas spekulanter att på egen hand skapa sig en uppfattning kring genomförandet av detta, inga garantier för genomförande lämnas av säljare/mäklare. Fastigheten är i dag bebyggd med ca 200kvm byggyta. Detaljplanen (under dokument) tillåter byggnation upp till 50% av fastighetens storlek, vilket i detta fall är ca 1000kvm (mark 1999kvm). Byggnad får ej placeras närmare än 4,5m från tomtgräns, viss prickad mark finns med. Övrigt positiva geografiska egenskaper: Fastigheten ligger 1,1km med bra färdväg från E20. Räddningstjänst och ambulans utgår från nya lokaler 1km från fastigheten. Alingsås Återvinningscentral (tippen) ligger 1,7km från fastigheten. Bygglovshandlingar med materialbeskrivningar finns under dokument. Försäljningen sker via bolagsöverlåtelse genom aktieköp i nytt AB.

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 40