Mäklare Johan Andersson

Johan Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kristineholmsvägen 19A och 19B, Alingsås, Alingsås kommun
Kristineholmsvägen 19A och 19B, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Kristineholmsvägen 19A och 19B, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Kristineholmsvägen 19A och 19B

Villa
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
4 795 000 kr
200 m²
10 rum
754 m² tomt

Välkommen till Kristineholmsvägen 19A, en fastighet som inte bara erbjuder ett hem utan två! Det stora huset som fördelar sig på130 kvm över två plan, öppnar upp för en varm och inbjudande atmosfär från första steget in i bostaden. Entréplanet bjuder på en rymlig hall som hälsar dig välkommen, ett modernt kök utrustat med alla bekvämligheter, en stilfull toalett, ett vardagsrum och matsal komplett med charmig kakelugn som skapar en mysig stämning. Generös takhöjd och väl tilltagna ytor gör detta till en perfekt plats för trivsel och umgänge. Det rymliga och gedigna köket leder dig ut till ett härligt uterum som passar perfekt för avkoppling och sociala stunder! Via generösa skjutbara fönsterpartier når du ut till trädgården och altan med jacuzzi där man kan njuta av avslappnande bad året om. På övervåningen finner du en hall som leder till fyra sovrum i olika storlekar, badrum med dusch, wc och kommod, samt en balkong med sydvästläge för soliga eftermiddagar. Utöver det huvudsakliga boningshuset har du också möjligheten att dra nytta av det andra huset, Kristineholmsvägen 19B. Med sina 70 kvm erbjuder detta hus en välplanerad bostad med kök, vardagsrum, sovrum och wc i entréplan samt ytterligare två sovrum, och ett mindre badrum på övervåningen. En perfekt möjlighet för dig som vill ha en extra inkomstkälla genom uthyrning eller ha möjligheten till generationsboende. Möjligheterna för denna fastighet är stora. Fortsätt med befintlig hyresgäst för en stabil inkomst eller omvandla detta till ett generöst boende för den stora familjen med gott om plats och flexibilitet. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare Johan Andersson på 0709-950910 för mer information eller boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Poppelgatan 1, Alingsås, Alingsås kommun

Poppelgatan 1

Villa
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
4 195 000 kr
129 m²
4 rum
992 m² tomt

Nu förbereds försäljningen av detta charmiga hus i populära Sörhaga i centrala Alingsås! Bostaden har en generös takhöjd och en planlösning och stil som erbjuder en perfekt kombination av charm och funktionalitet. Som boende på Poppelgatan kan du njuta av bekvämligheten av att ha allt du behöver inom räckhåll. Bostaden fördelar sig över 129 kvadratmeter och erbjuder gott om utrymme för familjen att trivas. De fyra rummen ger flexibilitet för både vardagsliv och arbete. Den ljusa och luftiga atmosfären förstärks av det höga taket, vilket ger en känsla av rymd och öppenhet. Den 992 kvadratmeter stora tomten ger möjligheter till gott om utrymme för lek och avkoppling i den generösa trädgården. Här kan du njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar med dina nära och kära på den stora altanen där du har sol från morgon till kväll. Bara en kort promenad bort är du nere vid badstranden vid sjön Mjörn. Dessutom är det bara en kort promenad till närliggande kommunikationer vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och regionen via smidig pendling. Med sin centrala placering i Alingsås har du även närhet till ett brett utbud av shopping, restauranger och nöjen. Här finns något för alla smaker och intressen. Detta är verkligen ett hem som kan passa många, här bor du bekvämt och med närhet till allt du behöver. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Alingsås!

Harabergsgatan 29, Herrljunga, Herrljunga kommun

Harabergsgatan 29

Villa
Herrljunga, Herrljunga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
1 195 000 kr
106 m²
5 rum
702 m² tomt

Välkommen till Harabergsgatan 29 och denna enplansvilla på eftertraktad villagata i det fridfulla Herrljunga. Fastigheten är belägen på lugn återvändsgata och här bor du bekvämt i ett plan men med alla tänkbara bekvämligheter för en bekymmersfri vardag. Bostaden fördelar sig över 106kvm på tre sovrum i olika storlek. Ett rymligt kök med bra arbetsytor, skafferi samt gott om förvaring via gott om överskåp. Kyl och frys är i fullhöjd. Den charmiga kakelugnen i det trevliga vardagsrummet skapar en varm atmosfär, perfekt för mysiga kvällar med nära och kära, denna har inte använts av nuvarande ägare så bör besiktigas innan användning. I anslutning till vardagsrummet byggdes det 2009 till ett uterum på ca 15kvm, detta ligger med fönster i söder och västerläge och i anslutning till altanen skapar det en trevlig oas på baksidan där man kan koppla av året om. Här kan du njuta av solen som värmer upp och duka upp för trevliga middagar med vänner och familj. Via altanen som sträcker sig runt fastigheten kan du följa solens strålar under dagen. En ytterligare bekvämlighet är garaget på uppfarten där du bekvämt kan parkera bilen och innanför garaget har du även ett generöst förråd för diverse förvaring. Att bo på Harabergsgatan 29 innebär att du lever bekvämt på ett enda plan, och dessutom på en återvändsgata som bidrar till en lugn och avkopplande atmosfär. Anmäl dig till visning eller kontakta mäklare Johan Andersson på 0709-950910 för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
Södra Ringgatan 14AC, Alingsås, Alingsås kommun
  • Idag kl 17:15

Södra Ringgatan 14AC

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
3 395 000 kr
68 m²
2.5 rum
vån 1/2
5 091 kr/mån
49 926 kr/m²

Välkommen till Södra Ringgatan 14AC - en minst sagt exklusiv lägenhet med en unik charm och ett av Alingsås mest centrala lägen. Denna fantastiska 2,5-rumslägenhet sträcker sig över generösa 68 kvadratmeter och erbjuder en fantastisk rymd med en imponerande takhöjd på hela 4,7 meter i vardagsrummet. Redan när du kliver in genom dörren möts du av en känsla av att denna lägenheten är något alldeles extra. Golven pryds av ett vackert vitvaxat furugolv som förmedlar en varm och inbjudande känsla. I köket är varje detalj noggrant utvald för att skapa en exklusiv känsla. Den stilfulla bänkskivan i kalksten och bordsskivan på kökskön i ask ger en sofistikerad touch. Som kronan på verket har köksön även en elegant vinkyl, vilket ger en extra lyxkänsla till detta redan fantastiska kök. Det vackra vardagsrummet tar verkligen andan ur dig med sin imponerande takhöjd och generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en harmonisk atmosfär och ger gott om utrymme för trevliga middagar och avkoppling. För att förlänga denna underbara upplevelse öppnar du upp dubbeldörrarna och kliver ut på den rymliga balkongen som vetter mot Södra Ringgatan. Här finns gott om plats för både loungemöbler och grill, detta är en balkong där du kan njuta av soliga dagar och härliga sommarkvällar. Denna fantastiska bostad erbjuder ett sovrum placerat innanför köket som idag används som ett praktiskt hemmakontor. Via den vackra trappan i vardagsrummet når du loftet, en flexibel yta där du kan skapa ett extra allrum eller ett sovrum, beroende på dina behov och önskemål. På detta loft har du en väldigt härlig känsla och när du kikar ner mot vardagsrummet förstår man verkligen vilken extrem takhöjd bostaden har i vardagsrummet. Södra Ringgatan 14A är verkligen en lägenhet i en klass för sig. Med sin exklusiva inredning, unika takhöjd och centrala läge är detta en möjlighet du inte får missa. Ta chansen att äga en bostad som inte bara erbjuder fantastiskt boende, utan även en livsstil med närhet till allt Alingsås har att erbjuda. Kontakta ansvarig mäklare Johan Andersson redan idag för mer information eller för att boka en visning och upptäck denna extraordinära bostad med egna ögon.

  • Plus
  • Hiss
Lindekullegatan 31I, Ingared, Alingsås kommun
  • Tor 2 maj kl 17:15

Lindekullegatan 31I

Radhus
Ingared, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
3 450 000 kr
114,4 m²
5 rum
6 133 kr/mån
30 157 kr/m²

Här presenteras ett radhus med gavelläge i absolut toppskick som fördelar sig över två plan om 114m². Bostaden ligger i ett gemytligt nyproducerat område i Ingared med närhet till alltifrån skola, badplats, matbutik och allmänna kommunikationer. Med gedigna materialval och ypperligt gavelläge har du till denna bostaden bland annat en större trädgård, breddad uppfart med gott om plats för två bilar och hela 4 sovrum i bostaden vilket lämpar sig perfekt för den såväl stora familjen som den mindre. Entréplanet präglas av sociala umgängesytor med rum för trevliga middagar med nära och kära och direkt utgång till altanen på bostadens baksida. Det övre våningsplanet fördelar sig över fyra sovrum i varierande storlek, vilket ger er som nya ägare möjligheten att efter era behov inreda bostaden efter era önskemål. Från bostaden har du en kort bilfärd ut till E20 som både tar dig till Göteborg på knappa 30minuter och även Alingsås på 10minuter. Ingared är ett iögonfallande område med sjön Mjörn som närmsta granne och härliga grönområden som sträcker sig så långt ögat kan se. Är du redan nu intresserad av att veta mer om denna bostaden? Tveka då inte att höra av dig till ansvarig mäklare.

  • Plus

Visar alla 5