Mäklare Anton Nilsson

Anton Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kyrkestensvägen 11B, Alingsås, Alingsås kommun
  • Idag kl 16:00
Kyrkestensvägen 11B, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Kyrkestensvägen 11B, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Kyrkestensvägen 11B

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 795 000 kr
113 + 30 m²
5 rum
7 562 kr/mån
24 735 kr/m²

Välkommen till ert framtida hem på Nolby, Alingsås! Detta bostadsrättsradhus är en pärla i barnvänliga omgivningar och har allt du behöver för en harmonisk livsstil. Med fem rum och kök, inklusive tre sovrum, vardagsrum och ett rymligt rum om 30 kvm i källaren, finns gott om plats för hela familjen och utrymme för olika aktiviteter. Beläget högst upp i Nolby har du förmånen att njuta av en fantastisk utsikt åt norr över ängar och natur. Lekplatser och grönskande skogsområden skapar en perfekt miljö för barn och en känsla av lugn för alla. I tillägg är det bara ett par minuters promenad till skola och förskola. Köket är hjärtat av hemmet och sätter tonen för en modern och trivsam atmosfär. Det gröna Bodbyn-köket installerades 2020 och ger en fräsch touch till bostaden. Badrummet, med sin ljusgröna kulör, renoverades 2001 och inkluderar en praktisk tvätt & torkmaskin. Det finns också ett extra rum i källaren, vilket ger flexibilitet för att skapa ett kontor, ett underhållningsrum eller en plats för hobbyaktiviteter som pingis eller musik! Missa inte chansen att uppleva detta unika hem. Kontakta oss för mer detaljer eller för att boka en visning – det här är verkligen en möjlighet du inte vill gå miste om!

  • Premium
Gennevedsvägen 124, Sollebrunn, Alingsås kommun

Gennevedsvägen 124

Villa
Sollebrunn, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 295 000 kr
111 m²
7 rum
2,4 ha tomt

Välkommen till en charmig liten gård i Gendalen, den norra delen av Alingsås som präglas av en levande landsbygd och vacker natur! Denna fastighet är cirka 2,3 hektar, och består utav åker/betesmark, tomtmark samt mindre skogsområde som gränsas av Mellbyån. I bostaden har de flesta ytskikt uppdaterats senaste åren. Även utvändigt har uppdateringar skett, där bl.a. tak och fasad målats. Utöver bostadshuset finns även en ladugård, ett förråd och en garagebyggnad, vilket ger en rad möjligheter till hobbyverksamhet, förvaring och utrymme för dina fordon och verktyg, men även eventuell djurhållning! Fastighetens större del består av vacker åkermark som sträcker sig längs med en Mellbyån. Nere i en skogsglänta vid ån har ni er alldeles egna oas av frid och ro, där ni kan koppla av och återhämta er från vardagens stress. Vattnet är oftast djupt nog för ett dopp, så här kan er egna lilla spaanläggning uppföras. Enligt uppgift har även kräftor skymtats! Gendalen är historisk byggd med fantastiska naturvärden. Den omgivande naturen bjuder även på möjligheter till utflykter och äventyr, med vandringsleder och cykelvägar som tar dig genom vackra skogar och pittoreska landskap. Via en kort promenad nås busshållplats. Via bil tar ni er med enkelhet till någon av de alla kringliggande städerna/orterna. Varmt välkomna att anmäla er till visningen, och hör gärna av er om ni har några frågor! Driftskostnader kommer inom kort.

Bergsjövägen 9, Alingsås, Alingsås kommun
Bergsjövägen 9, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Bergsjövägen 9, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Bergsjövägen 9

Tomt
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
750 000 kr
1,1 ha tomt

Unna dig den lantliga drömmen - ett par mycket vackra tomter till salu i pittoreska Långared! Tomterna ligger på rad med skogen i ryggen och grusväg framför, på den mittersta tomten har i närtid ett förhandsbesked för ett fritidshus med en byggyta på 50 kvm och ett inrett loft funnits, men gått ut. Här kan du skapa ditt eget drömhus som passar perfekt in på platsen. 2:19 är 3 281 m² 2:20 är 2 467 m² 2:21 är 5 374 m² Ta en titt på webben för att hitta nyckelfärdiga hus som uppfyller dina krav och önskemål. Dessa tomter ligger bara 15 minuter från Alingsås med bil och en busshållplats finns 15 minuters promenad bort. Tomterna omges av skog och en mindre bäck rinner genom fastigheterna. Bergsjövägen ger dig lätt tillgänglighet till alla tre tomterna. Kan du inte på utsatt visningstid? Oroa dig inte - du kan på egen hand besöka fastigheterna när som helst. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och svar på eventuella frågor. Tveka inte, ta chansen att förverkliga dina lantliga drömmar idag!

  • Premium
Kärtared Missionshuset, Alingsås, Vårgårda kommun

Kärtared Missionshuset

Villa
Alingsås, Vårgårda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
3 590 000 kr
180 + 23 m²
8 rum
2 073 m² tomt

Välkommen till Kärtareds gamla missionshus – en historisk pärla som har genomgått en omfattande renovering de senaste åren och är nu redo att välkomna sina nya ägare! Efter den stora takbelagda verandan är passerad möts du av den charmiga atmosfären i huset. Här finner ni fem sovrum, varav tre bekvämt belägna på entréplanet. Köket är modernt och öppet, med tre allrum i fil som skapar en social och inbjudande atmosfär. Allrummen imponerar med sina höga takhöjder. Från dessa nås ett inglasat uterum, samt trädgården, som är en fröjd för ögat, med välskötta gatstensgångar som leder er genom frodig växtlighet och till det charmiga växthuset där du kan odla dina egna favoritblommor eller grönsaker. Trädgården är plan och kantas av skog och åkermark. Dubbelgaraget med en gjuten platta är förberett för golvvärme och erbjuder optimal förvaring och skydd för dina fordon. För pendlaren är läget idealiskt, med busshållplatsen vid Kärtaredskorset ett stenkast bort. Skolbussen stannar utanför huset. Resan till Alingsås eller Vårgårda tar endast 10 minuter med bil, vilket ger dig smidig tillgång till städer och bekvämligheter. Den gedigna renovering som genomgåtts i huset har utöver en stor modernisering tagit väl hand om tidstypiska detaljer och delvis inneburit att grunden har gjutits och tillförts golvvärme. Solcellsanläggning på 17 MWh med uppskattad normal förbrukning om 15 MWh/år, vilket med dagens årsförbrukning om 11,4 MWh (varav 2,25 MWh elbil) gott och väl ska täcka bostadens energibehov! I tillägg till detta har bostaden en vattenmantlad kamin i matsalen, vilken är kopplad till en ackumulatortank som samkör med bergvärmen. Huset är verkligen en kombination av modern komfort och praktiska lösningar. Välkommen till ett hem där varje detalj är noggrant utformad för att skapa den perfekta livsstilen.

Hagagatan 5, Sollebrunn, Alingsås kommun

Hagagatan 5

Villa
Sollebrunn, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 790 000 kr
134 + 6 m²
5 rum
2 110 m² tomt

Välkommen till denna drömlika bostad – ett rött 1,5 planshus från 1928 med vita knutar, som bjuder in till en genuin innegårdskänsla och en unik boendemiljö. Med en ekonomibyggnad som erbjuder generös förvaringsplats i nederplan och inredda rum på ovanplan om ca 50 kvm, får du här både utrymme och möjligheter att förverkliga dina idéer och drömmar. Slå dig ner och njut på den härliga uteplatsen, belägen på den lummiga innergården, perfekt för avkopplande stunder och sociala sammanhang. Invändigt har huset genomgått en omfattande totalrenovering av nuvarande ägare, som valt sobra och neutrala kulörer för att skapa en tidlös atmosfär. Det blir en fröjd att inreda ditt nya hem och sätta din egen prägel på det redan vackra utrymmet. En vattenmantlad vedspis i köket är en riktig bonus och inte bara skapar en mysig atmosfär utan håller även nere värmekostnaderna under de kalla årstiderna. Här får du både bekvämlighet och ekonomiskt tänkande i ett. Vedspisen är kopplad till en ackumulatortank med cirkulationspump, och vill man inte elda så värms det via elpatron istället! Trädgårdsälskare kommer att älska den fantastiska fruktträdgården på fastigheten, där du kan njuta av allt från smakrika havtorn till saftiga persikor. Och med många blommande växter i de prydligt anlagda rabatterna, får du här möjlighet att beundra växter som har planterats och vårdat under generationer. Tomten är även så stor, så möjligheten finns att stycka tomten i två delar. Belägen i hjärtat av Sollebrunn, kan du enkelt promenera till skola, förskola och mataffär, vilket gör livet både bekvämt och praktiskt. Detta unika hus, med sin historiska charm och moderna bekvämligheter, kommer snabbt att bli din drömboende! Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka alla underbara möjligheter som denna bostad har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem!

  • Uteplats
Kyrkestensvägen 11A, Alingsås, Alingsås kommun

Kyrkestensvägen 11A

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 895 000 kr
113 + 30 m²
5 rum
7 562 kr/mån
25 619 kr/m²

Välkommen till Kyrkestensvägen 11A i charmiga Nolby, där denna fantastiska bostad erbjuder en perfekt kombination av utrymme, läge och gemenskap. Här kan du skapa nya minnen och uppleva bekväm och avslappnad livsstil. Beläget bara en stenkast från skola och förskola är detta hemmet du har letat efter om du har familj eller planerar för en. För de som älskar naturen och friluftsliv finns det trevliga promenadstråk i skogen som nästan ligger i din bakgård. När du behöver handla är det bara en kort promenad till den lokala mataffären. Du har allt du behöver inom räckhåll! Denna bostad är något speciellt, då den ligger i ett eftertraktat gavelläge. Det innebär att du bara har grannar åt ena hållet, vilket ger dig extra integritet i hemmet. Precis utanför din dörr finns en av flera lekplatser, vilket gör det till den perfekta mötesplatsen för de yngre i familjen. Här kan barnen leka tryggt och du kan koppla av medan de har kul. Även om du bor i ett lugnt område tar du dig snabbt och enkelt in till centrum där mysiga restauranger, gågator och caféer väntar på att upptäckas. Det är den bästa av två världar - lugnet i Nolby och pulsen i staden. Denna bostad har genomgått flera renoveringar under årens lopp. Köket är stilfullt och praktiskt, renoverat för ca 20 år sedan. Badrummet är helt nytt och har utrustats med stilfulla materialval för en modern och bekväm känsla. Du kan flytta in och njuta direkt utan att oroa dig för större renoveringar. Om du är intresserad av att uppleva detta fantastiska hem på plats eller om du vill ha mer information, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare på Svensk Fastighetsförmedling. Detta är en unik möjlighet att äga en rymlig bostad med stor potential i ett gavelläge som sällan blir tillgängligt på marknaden. Vänta inte, detta kan vara ditt drömhem!

  • Balkong
  • Uteplats
Kulltorpsgatan 5, Ingared, Alingsås kommun
  • Imorgon kl 17:30

Kulltorpsgatan 5

Lägenhet
Ingared, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 990 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/3
6 495 kr/mån
33 596 kr/m²

Upptäck drömlägenheten i Övre Parkvillan - ett eftertraktat tillfälle! Nu har du chansen att förvärva en av de åtråvärda lägenheterna i Övre Parkvillan. Denna bostad är en smakfull pärla belägen på andra våningen av tre och erbjuder en rejäl balkong med utmärkt solläge och total avskildhet, med en fantastisk utsikt mot skogen. Lägenheten är belägen i den populära stadsdelen Ingared, i det senast etablerade området. Den Övre Parkvillan är fördelaktigt placerad med en vacker lövskog som grannskap. Med sin placering långt in på Kulltorpsgatan, intill lekplatsen, är det enkelt att parkera bilen på parkeringsplats som ingår i månadsavgiften precis utanför huset. Övrig parkering sker på allmän gata Med sina 89 kvadratmeter är bostaden välplanerad och effektiv, med två sovrum, kök med köksö och vinkyl med vardagsrum i en öppen planlösning, samt badrum och gästtoalett, beroende av livssituation finns även möjlighet att bygga till ett sovrum i det stora vardagsrummet (el osv, förberett). Från det modernt utrustade köket kan du enkelt nå den soliga balkongen med en underbar utsikt över skogen. Hela bostaden genomsyras av en klanderfri stil med neutrala och stilrena materialval. I avgiften ingår värme, kallvatten, sophantering och parkeringsplats Individuell mätning av varmvatten. dvs varje bostad betalar för det man förbrukar och det debiteras av föreningen ihop med månadsavgiften. Ingared erbjuder närhet till allt du behöver. För barnfamiljer finns både förskola och skola upp till årskurs 6 i området, men denna lägenhet passar också utmärkt för äldre som söker en bekväm och praktisk bostad med en känsla av hemtrevnad. I samhället finns också en mysig badplats, motionsstigar, tennis- och fotbollsplaner, samt en populär skateboardramp och mycket annat. Hemsjö IF är den framstående idrottsföreningen i området och erbjuder aktiviteter som fotboll, bandy och gymnastik/boule. Ingared är en livfull by med närhet till affärer, vårdcentral, äldreboenden och bibliotek. Strax intill samhället ligger den vackra kyrkan i Hemsjö. För dem som önskar resa till Alingsås, Lerum eller Göteborg finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter via buss, tåg och bil. Tveka inte att höra av dig för mer information och möjlighet att delta i en kommande visning av denna attraktiva bostad. Läs mer om huset och föreningen på brfovreparkvillan.se

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ådalsgatan 10B, Alingsås, Alingsås kommun

Ådalsgatan 10B

Radhus
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Pris saknas
98 + 27 m²
3 rum
4 996 kr/mån

Är du egenföretagare, i behov av hemmagym eller bara har en hobby som tar upp mycket yta? Välkommen till det perfekta boendet för dig! I ett plan med en optimalt utformad planlösning på hela 98 + 27 kvadratmeter! Här kan du kan flytta in i en bostad där allt är i fint skick! Här finns allt du kan önska dig och lite till. Det finns tre rymliga rum och ett större förrådsutrymme som också skulle kunna användas som sovrum. Men det här radhuset har mer att erbjuda än bara dess boyta. Det finns även ett isolerat utrymme på hela 21 kvadratmeter som är perfekt för småföretagaren eller någon som söker extra utrymme för sina hobbyprojekt. Dessutom finns ett intilliggande förråd på 6 kvadratmeter för att lagra allt du behöver. Solen njuts från härliga altaner i både sydvästligt och norröstligt läge. Men det är inte bara det inre av detta radhus som är fantastiskt. Bostaden är även belägen på ett utmärkt gavelläge med en asfalterad parkering på framsidan där du kan parkera 2-3 bilar. Det finns också möjlighet att utöka ytan för parkering eller bygga en carport om du behöver det. Varmt välkomna att boka in er på en privat visning. Hör av er om ni har några frågor!

Kungälvsvägen 129, Björkekärr, Alingsås kommun

Kungälvsvägen 129

Tomt
Björkekärr, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
950 000 kr
1 624 m² tomt

Med lantligt läge, och utsikt över vackert jordbrukslandskap finner ni denna högt belägna fastighet med sol hela dagen. På tomten kan valfritt hus byggas i enlighet med förhandsbesked, som finns att läsa i sin helhet under dokument på vår hemsida. Området Björkekärr ligger mitt i Vikaryds ägor, med milsvid skog bakom hörnet. Till Alingsås stadskärna är det en kort bilfärd. Vid Kungälvsvägen finns busshållplats som enkelt tar er in till Alingsås och Sollebrunn samt via byte till Trollhättan och Göteborg. Marken får besökas på egen hand. Hör av er om det önskas att mäklare är med. Under dokument på vår hemsida finns en produktionskostnadskalkyl från Älvsbyhus som ni kan ta del av för att få en konkret uppfattning om kostnader hänförliga till byggnation på denna plats. Hör av er för mer information.

HEMSJÖ-DALEN 1:10 , Hemsjö, Alingsås kommun

HEMSJÖ-DALEN 1:10

Tomt
Hemsjö, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
500 000 kr
1 360 m² tomt

Nu finns tillfälle att förverkliga drömmarna om ett hus på landet, med närhet till skog, sjö samt stad! Tomten är stor och öppen, med lätt sluttning åt syd-väst. El finns inom påkopplingsavstånd, enskilda anläggningar gäller vid framtida nyttjande av vatten och avlopp. Fastigheten ligger enligt gps 37 minuter från Göteborg, 21 minuter från Lerum och 18 minuter från Alingsås. På fastigheten står ett stort flyttblock från istiden som troligen legat här i över 10 000 år. Från fastigheten är det ca 600 meter till sjön Ömmern. Enligt avstyckningshandlingarna skall rätt till bad och båtplats följa fastigheten. Kostnadsförslag för Movehomes Move 205 som ses i bilderna: Pris 2 478 630:- Med inredd övervåning 3 123 960:- Priserna är med totalentreprenad. Mark ingår ej samt byggherrekostnader. Som: VA, bygglov, nätavgift, KA, fiber, omlastning byggström och temporärt byggskåp movehome.se/husmodeller/move-205 JOACHIM LENNARTSSON, 072-717 04 52 [email protected] Googla 57.82389, 12.50361 så får ni fram rätt plats på kartan för navigering. Visning sker på egen hand, eller med mäklaren på utsatt tid.

Visar alla 10