Mäklare Anton Nilsson

Anton Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Glossbovägen 29, Nossebro, Alingsås kommun
Glossbovägen 29, Nossebro, Alingsås kommun, bild 2
Glossbovägen 29, Nossebro, Alingsås kommun, bild 3

Glossbovägen 29

Villa
Nossebro, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
1 275 000 kr
116 + 73 m²
5 rum
2 375 m² tomt

Nu erbjuds ett vackert hem, i byggnad med historia. Nuvarande ägare har kallat detta sitt hem sedan slutet av 90-talet, men varit ägare sedan -89. Inför permanent bosättning renoverades huset grundligt, och innefattar i dag alla moderna bekvämligheter inom husets faluröda fasad. Huset är 116 kvm med en oinredd vindsvåning på med med golvarea på ca 90kvm varav ca 73 kvm skulle kunna bli bostadsyta! . Efter ingångens pardörrar är passerade finner ni er i hallen, och efter det ett sovrum samt trappa upp mot vind. Ett par steg fram på högersida öppnar ett stort allrum upp sig, men plats för matsalsbord samt soffgrupp. Några steg förbi detta rum går vi in i köket, som är navet i bostaden. I köket finns nyttfull vedspis, samt de andra mer sedvanliga vitvarorna. Från köket nås det andra sovrummet med gott ljusinsläpp. Passerar ni vidare genom köket, via ett trappsteg nedåt så finner ni er i den utbyggda delen på baksidan. Rummet ni står i har en dörr till trädgården, och takhöjd till nock. Här inne finns även en insatskamin. Badrummet nås här ifrån, plastmatta på golv och vägg, med WC, vask, duschkabin och tvättmaskin. I utbyggnaden finns även ett ytterligare sovrum. I rummet finns putsad kamin. Huset värms via elradiatorer i dag. Eldstäderna beskrivna ovan är godkända för att elda i, och sotas, men har ej nyttjats på några år. Vattnet kommer från en djupborrad brunn (75m), avloppssystemet är bytt till ett minireningsverk. Fastigheten är ansluten till fiber. Från fastigheten finns badmöjligheter i mindre sjö 2,5km bort. Närmaste buss hållplats ligger ca 1km från fastigheten, på landsväg 190. In till Nossebro är det ca 5km och där finns skola, förskola, mataffär samt övrig service och handel. Skall ni ta er till andra orter så är det ca 17 min till Sollebrunn, 30 min till Vårgårda, Alingsås och Trollhättan nås på 40 min samt Göteborg på strax över timman. Anmäl er till visning direkt via hemsidan, eller tag kontakt med ansvarig mäklare! Vi ses!

  • Premium
Mångatan 6E, Östlyckan, Alingsås kommun
Mångatan 6E, Östlyckan, Alingsås kommun, bild 2
Mångatan 6E, Östlyckan, Alingsås kommun, bild 3

Mångatan 6E

Lägenhet
Östlyckan, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 190 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 631 kr/mån
33 953 kr/m²

Modern och inflyttningsklar 3:a med gångavstånd till det mesta Alingsås har att erbjuda! Bostaden har genomgått en omfattande renovering under 2023 och står nu redo att välkomna sina nya ägare. Området är lugnt, med direkt närhet till skola och förskola samt natur och promenadstråk. På ca 10 min till fot nås centralaste Alingsås, och på 15 min tågstationen. Njut av ett modernt och stilrent kök med en naturlig matplats. Den välgjorda planlösningen gör det enkelt att röra sig fritt i bostaden och skapar en inbjudande atmosfär. I badrummet som renoverats 2008 och uppdaterats 2023 med ny inredning finns bekvämt nog även en tvättmaskin. Varje detalj har noga övervägts för att skapa en harmonisk och funktionell plats. De två charmiga sovrummen är utrustade med smart, inbyggd förvaring som gör det enkelt att hålla ordning och reda. Här finns gott om plats för att skapa en personlig och rogivande atmosfär. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till trivsamma stunder och utgör en perfekt plats för umgänge. Dessutom finns en stor inglasad balkong som vetter mot innergården och bjuder in till soliga eftermiddagar i västerläge. Här bor du i en stabil HSB-förening med ett oslagbart läge. Bekvämt gångavstånd till allt som Alingsås stad har att erbjuda gör vardagen smidig och enkel. För att uppleva alla fördelar med denna fantastiska bostad, välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Åkervägen 9, Västra Bodarna, Alingsås kommun
Åkervägen 9, Västra Bodarna, Alingsås kommun, bild 2
Åkervägen 9, Västra Bodarna, Alingsås kommun, bild 3

Åkervägen 9

Villa
Västra Bodarna, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
4 650 000 kr
90 m²
4 rum
6 183 m² tomt

Flytta in och låt fastigheten utvecklas med er! Villa med högt läge i dent idylliska samhället Västra Bodarna, strax söder om Alingsås. Bostaden är från 1988 och består utav 90 kvm i entréplan, med ett suterrängplan och inredningsbar vind! Bostadsdelen är i dag på "mittenplanet". Här möts ni av en rymlig hall med en praktisk klädkammare intill. Vidare in i bostaden hittar du tre sovrum och ett badrum. Vardagsrummet öppnar upp sig med ett härligt ljusinsläpp på eftermiddagen och kvällen, här finns kakelugn. Via balkongdörren kommer ni rakt ut i trädkronorna, solläget lämnar inget att önska. Intill vardagsrummet finns köket, tillgängligt genom vackra pardörrar, och bredvid finns en groventré med tvättavdelning. Souterrängplanet, nås från utsidan, är inrett med ett stort allrum och en imponerande, platsbyggd öppen spis som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Från detta rum når du även en oinredd krypgrund (möjligt att inreda, full takhöjd). Dessutom finns en stor vind som kan inredas och ge en extra boyta på cirka 70 kvm. Vinden är golvbelagd och nås via vindstrapp intill hallen. De flesta bekvämligheterna som vardagen önskar finns inom räckhåll. En tågstation, minilivs, skolor och förskolor är lättillgängliga och gör vardagen smidigare. Pendeltåget går mellan Göteborg och Alingsås 1-2 ggr i timman, och vill bilen nyttjas så når ni E20 på ca minuten. Denna unika möjlighet inkluderar en trevlig villa med en stor trädgård, omgiven av vacker natur och med sjön Mjörn på bekvämt avstånd för bad och lek! Fastighetens storlek är utöver det vanliga, hela 6 183 kvm ,och är dessutom föremål för en detaljplan som kan möjliggöra en uppdelning av fastigheten i cirka fyra delar. Det innebär att du kan behålla fastigheten som den är, sälja av tomter eller bjuda in släkt och vänner att bygga sina egna bostäder intill. Möjligheterna är många och ger flexibilitet samt potential för framtida inkomster! Boka en visning idag och utforska allt detta med egna ögon. Upptäck själv vilka möjligheter och potential denna bostad har att erbjuda. Det är en unik chans som du inte bör låta gå förbi!

  • Premium
Kulltorpsgatan 5, Ingared, Alingsås kommun
Kulltorpsgatan 5, Ingared, Alingsås kommun, bild 2
Kulltorpsgatan 5, Ingared, Alingsås kommun, bild 3

Kulltorpsgatan 5

Lägenhet
Ingared, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 895 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/3
6 495 kr/mån
32 528 kr/m²

Smakfull och rymlig trea belägen på andra våningen av tre. Bostaden erbjuder balkong med utmärkt solläge och total avskildhet, med en fantastisk utsikt mot skogen. Upptäck drömlägenheten i Övre Parkvillan - ett eftertraktat tillfälle! Med sina 89 kvadratmeter är bostaden välplanerad och effektiv, med två sovrum, kök med köksö och vinkyl med vardagsrum i en öppen planlösning, samt badrum och gästtoalett, beroende av livssituation finns även möjlighet att bygga till ett sovrum i det stora vardagsrummet (el osv, förberett). Från det modernt utrustade köket kan du enkelt nå den soliga balkongen med en underbar utsikt över skogen. Hela bostaden genomsyras av en klanderfri stil med neutrala och stilrena materialval. I avgiften ingår värme, kallvatten, sophantering och parkeringsplats Individuell mätning av varmvatten. dvs varje bostad betalar för det man förbrukar och det debiteras av föreningen ihop med månadsavgiften. Lägenheten är belägen i den populära stadsdelen Ingared, i det senast etablerade området. Den Övre Parkvillan är fördelaktigt placerad med en vacker lövskog som grannskap. Med sin placering långt in på Kulltorpsgatan, intill lekplatsen, är det enkelt att parkera bilen på parkeringsplats som ingår i månadsavgiften precis utanför huset. Övrig parkering sker på allmän gata Ingared erbjuder närhet till allt du behöver. För barnfamiljer finns både förskola och skola upp till årskurs 6 i området, men denna lägenhet passar också utmärkt för äldre som söker en bekväm och praktisk bostad med en känsla av hemtrevnad. I samhället finns också en mysig badplats, motionsstigar, tennis- och fotbollsplaner, samt en populär skateboardramp och mycket annat. Hemsjö IF är den framstående idrottsföreningen i området och erbjuder aktiviteter som fotboll, bandy och gymnastik/boule. Ingared är en livfull by med närhet till affärer, vårdcentral, äldreboenden och bibliotek. Strax intill samhället ligger den vackra kyrkan i Hemsjö. För dem som önskar resa till Alingsås, Lerum eller Göteborg finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter via buss, tåg och bil. Tveka inte på att höra av er om ni har några frågor kring bostaden, eller vill boka någon annan visningstid än den aviserade! Läs mer om huset och föreningen på brfovreparkvillan.se

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Brunnsgatan 1B, Alingsås, Alingsås kommun
Brunnsgatan 1B, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Brunnsgatan 1B, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Brunnsgatan 1B

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 150 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
4 700 kr/mån
36 441 kr/m²

Här har ni chansen att säkra er en plats att kalla hem mitt i hjärtat av Alingsås! Denna charmiga tvårumslägenhet på andra plan med hiss är perfekt positionerad, bara en kort promenad från livliga Kungsgatan, men med park/grönområden precis "bakom hörnet". Byggd år 2006 och fortfarande i utmärkt skick, erbjuder denna moderna bostad på 59 kvadratmeter ett ljust och inbjudande Vedumkök, generöst sovrum, och ett vardagsrum med en fransk balkong som flödar med naturligt ljus. Förvaringsmöjligheter finns i form av en praktisk klädkammare (som även skulle fungera som kontor), och det helkaklade badrummet är utrustat med golvvärme och badkar. Hissen tar er med enkelhet upp till bostaden när kassarna råkade bli lite för tunga. På den charmiga innergården kan ni njuta av gemenskapen med grannar på den välutrustade uteplatsen, som redan är fullt möblerad! I stadskärnan, som nås efter ca 300m strosande finns en uppsjö med butiker, restauranger, apotek och småaffärer. Skall det veckohandlas så är det strax under 700m till både Lidl och Willys. Enbart 1km från bostaden ligger Alingsås Station, härifrån går tågen mot bla Göteborg och Stockholm. Kommer gäster på besök så finns en stor gratisparkering ett stenkast från bostaden. I källarplan finns förvaring i eget, låsbart galler-förråd, samt en mycket fin tvättstuga med dubbla tvätt och torkmaskiner samt rymligt torkrum. Föreningen kan stoltsera med en stabil och välskött ekonomi, vilket ger er trygghet i ert nya hem. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska bostad - varmt välkomna på visning! Tillträde ges enligt överenskommelse.

  • Premium
  • Hiss
Kyrkestensvägen 11B, Alingsås, Alingsås kommun
Kyrkestensvägen 11B, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Kyrkestensvägen 11B, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Kyrkestensvägen 11B

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 795 000 kr
113 + 30 m²
5 rum
7 562 kr/mån
24 735 kr/m²

Detta rymliga radhus i barnvänliga omgivningar och har allt du behöver för en harmonisk livsstil. Med fem rum och kök, inklusive tre sovrum, vardagsrum och ett rymligt rum om 30 kvm i källaren, finns gott om plats för hela familjen och utrymme för olika aktiviteter. Välkommen till ert framtida hem på Nolby, Alingsås! Beläget högst upp i Nolby har du förmånen att njuta av en fantastisk utsikt åt norr över ängar och natur. Lekplatser och grönskande skogsområden skapar en perfekt miljö för barn och en känsla av lugn för alla. I tillägg är det bara ett par minuters promenad till skola och förskola. Köket är hjärtat av hemmet och sätter tonen för en modern och trivsam atmosfär. Det gröna Bodbyn-köket installerades 2020 och ger en fräsch touch till bostaden. Badrummet, med sin ljusgröna kulör, renoverades 2001 och inkluderar en praktisk tvätt & torkmaskin. Det finns också ett extra rum i källaren, vilket ger flexibilitet för att skapa ett kontor, ett underhållningsrum eller en plats för hobbyaktiviteter som pingis eller musik! Missa inte chansen att uppleva detta unika hem. Kontakta oss för mer detaljer eller för att boka en visning – det här är verkligen en möjlighet du inte vill gå miste om!

  • Premium
Bergsjövägen 9, Alingsås, Alingsås kommun
Bergsjövägen 9, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Bergsjövägen 9, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Bergsjövägen 9

Tomt
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
950 000 kr
1,1 ha tomt

Unna dig den lantliga drömmen - ett par mycket vackra tomter till salu i pittoreska Långared! Tomterna ligger på rad med skogen i ryggen och grusväg framför, på den mittersta tomten har i närtid ett förhandsbesked för ett fritidshus med en byggyta på 50 kvm och ett inrett loft funnits, men gått ut. Här kan du skapa ditt eget drömhus som passar perfekt in på platsen. Säljaren har fått de nya taxeringsvärdet och uppgår totalt till ca 950tkr, fastigheterna säljs således för taxeringsvärdet. 2:19 är 3 281 m² 2:20 är 2 467 m² 2:21 är 5 374 m² Ta en titt på webben för att hitta nyckelfärdiga hus som uppfyller dina krav och önskemål. Dessa tomter ligger bara 15 minuter från Alingsås med bil och en busshållplats finns 15 minuters promenad bort. Tomterna omges av skog och en mindre bäck rinner genom fastigheterna. Bergsjövägen ger dig lätt tillgänglighet till alla tre tomterna. Kan du inte på utsatt visningstid? Oroa dig inte - du kan på egen hand besöka fastigheterna när som helst. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och svar på eventuella frågor. Tveka inte, ta chansen att förverkliga dina lantliga drömmar idag!

  • Premium
Hjälmetorpsvägen 15, Sollebrunn, Alingsås kommun

Hjälmetorpsvägen 15

Fritidshus
Sollebrunn, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
1 395 000 kr
40 m²
2 rum
1 667 m² tomt

Drömmer du om ett lugnt och avskilt liv i harmoni med naturen? Då är detta lilla röda hus på Hjälmetorpsvägen 15 den perfekta drömmen som blir verklighet! Med en yta på cirka 40 kvm, falsat plåttak och en härlig blandning av öppna ängar och skog runt omkring, är detta det ultimata hemmet för naturälskaren. Omgivet av vacker ängsmark åt ena hållet och en skogskant åt det andra, skapas en fridfull och avkopplande atmosfär för alla årstider. Här bor du billigt med närhet till flera kommuner, bl a Göteborg, Alingsås & Trollhättan. Fiber finns. Med ett tillhörande garage har du gott om plats för förvaring av fordon, verktyg och andra viktiga tillhörigheter. Den charmiga timmerstugan med eldstad är perfekt för avkopplande stunder och ger dig en genuin känsla av det lantliga livet, med all modern komfort inom räckhåll. Vattnet kommer från en borrad brunn och avloppet består utav BDT Filter och separerett med latrinkompostering. Missa inte chansen att äga detta lilla paradis på Hjälmetorpsvägen 15 och skapa ditt eget idylliska tillflyktsort i en naturskön och fridfull miljö. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om det perfekta lantliga livet!

Kastellgatan 10, Alingsås, Alingsås kommun

Kastellgatan 10

Övrigt
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
5 875 000 kr
1 999 m² tomt

339 kvm yta i modernt dimensionerad lokal från 2007. Byggnaden värms via fjärrvärme. Fiber finns. Entréplanet utgörs till merparten utan verksamhet/lageryta, här finns också omklädningsrum med bastu, wc och duschar. Intill ligger ett fikarum med kök. Ovanvåning/entresolplan består i dag utav lager/förrådsutrymme samt konferensrum med pentry, kontor och wc. Friköpt larmsystem finns installerat. Ytorna består av totalt ca 97 kvm kontor och ytor för wc/dusch/bastu/ombyte. Bottenvåningens industri/lagerdel är ca 145 kvm och lager på entresol/ovanvåning är ca 97 kvm. Fastigheten ligger mycket nära den pulsådern som planeras koppla ihop Industri- och handelsområdena Sävelund och Borgen, troligen via en järnvägsunderfart mellan Krangatan och Kastellgatan . Genomförs detta, ökar väsentligt fastighetens möjligheter för handel och exponering, samt lätt access till Sävelunds industriområde, med mängder av industri/handels-bolag. Arbetet är i planeringsfas, och påbörjas förhoppningsvis under 2026. Mer om de planer finns att läsa under Dokument. Är denna aspekt av vikt, anmodas spekulanter att på egen hand skapa sig en uppfattning kring genomförandet av detta, inga garantier för genomförande lämnas av säljare/mäklare. Fastigheten är i dag bebyggd med ca 200kvm byggyta. Detaljplanen (under dokument) tillåter byggnation upp till 50% av fastighetens storlek, vilket i detta fall är ca 1000kvm (mark 1999kvm). Byggnad får ej placeras närmare än 4,5m från tomtgräns, viss prickad mark finns med. Övrigt positiva geografiska egenskaper: Fastigheten ligger 1,1km med bra färdväg från E20. Räddningstjänst och ambulans utgår från nya lokaler 1km från fastigheten. Alingsås Återvinningscentral (tippen) ligger 1,7km från fastigheten. Bygglovshandlingar med materialbeskrivningar finns under dokument. Försäljningen sker via bolagsöverlåtelse genom aktieköp i nytt AB.

  • Uteplats
Tegelbruksgatan 1, Alingsås, Alingsås kommun

Tegelbruksgatan 1

Villa
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
3 650 000 kr
130 m²
6 rum
487 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem i barnvänliga Tegelbruket, Alingsås! Tillträde kommer kunna ges från ca juli i år, lagom för att piffa till bostaden under semestern och se till att barnen kommer in på önskad skola/förskola i området Denna charmiga 1,5 plans villa på 130 kvm, med en lättskött trädgård i toppskick finns nu tillgänglig! Här kan du och din familj njuta av en bekväm och harmonisk tillvaro. Läget i Tegelbruket är perfekt för familjen. Med närhet till skola, förskola och den vackra naturen kring sjön Mjörn är detta ett område som erbjuder in till ett härligt liv. Att ta sig till vardagsbestyr och äventyr blir enkelt och smidigt härifrån. Denna villa är inte bara vackert belägen utan har också genomgått löpande uppdateringar genom åren för att möta dagens standard. Taket byttes 2019, vilket ger en trygghet för de kommande åren. Här finns fyra sovrum, perfekt för en växande familj eller för att skapa extra utrymme för arbete och hobby. Dessutom finns två rymliga allrum som ger utrymme för både lek och avkoppling. I bostaden finner ni även ett uppdaterat badrum, en tvättstuga, en gäst wc och ett kök som blir samlingspunkten för familj och vänner. Förvaringsytor finns inbyggda på ett antal platser i hemmet. Trädgården är nätt och lättskött, vilket ger dig mer tid att njuta tiden med familjen. Carporten med den asfalterade uppfarten för två bilar gör vardagen lite enklare. Denna villa i Tegelbruket är mer än bara ett hus – det är ett hem där minnen skapas och där varje dag blir en njutning. Kom och upplev det själv! Vi ser fram emot att välkomna dig till detta fantastiska boende i en av Alingsås högt eftertraktade områden.

Snipåsvägen 62, Tollered, Alingsås kommun

Snipåsvägen 62

Villa
Tollered, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
3 950 000 kr
125 + 69 m²
5 rum
2 050 m² tomt

Upptäck detta charmiga enplanshus med lekfulla etageplan, som ligger i en fridfull och naturskön omgivning strax utanför Tollereds tätort. Här är en plats där du kan koppla av och njuta av naturens skönhet, med endast några få grannar och skogens skafferi och grönska i direkt anslutning till tomten. På plan gräsmatta med öar av berg i dager finns gott om utrymme för lek och avkoppling, och här bjuds det även på fläder, krusbär, rabarber och björnbär samt utrymme för annan odling både i och utanför växthus. Detta välskötta enplanshus har nyligen genomgått flera uppfräschningar, bland annat byte och målning av fasaden under. Invändigt är huset både välunderhållet och yteffektivt utformat för att maximera komforten i vardagen. Som boende här har ni enkel tillgång till både Göteborg och Alingsås, vilket gör pendlingen till vardagens göromål smidig. Om du älskar att vara nära vatten och naturen, kommer du att uppskatta närheten till tre vackra sjöar: Sävelången, Ömmern och Torskabotten, perfekta platser för fiske, simning och avkoppling. I Tollereds tätort finner du allt du behöver med en mindre matbutik, lekplatser och Nääs Fabriker med hotellverksamhet, shopping och flera restauranger. Tätorten är dessutom präglad av en äldre träbebyggelse som ger området en unik och charmig karaktär. Denna fastighet är en unik möjlighet att äga ett drömhem i en naturnära miljö med bekvämt avstånd till stadens faciliteter. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Tillträde kan ges i slutet av hösten i år. Välkommen till Tollered – din framtida oas i naturen!

Kungälvsvägen 135, Alingsås, Alingsås kommun

Kungälvsvägen 135

Villa
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
4 390 000 kr
160 m²
6 rum
8 284 m² tomt

Stor villa omgiven av flertalet ekonomibyggnader i Björkekärr precis utanför Alingsås. Huset har de senaste 20 åren uppdaterats rejält och erbjuder i dag en modern och bekväm tillvaro. På entréplan möts ni av en stor hall och från denna nås basturum, badrum med tvätt, gäst-wc, stort kök med vedspis samt tvrummet. Det väldiga altanen nås från detta plan och ligger i perfekt läge för den som uppskattar sol och utsikt över ängsmarker. En våning upp nås en hall som skulle kunna fungera som allrum/kontor, tre sovrum, ett badrum, förvaring samt två trappsteg ner (till utbyggd del) ett väldigt stort sovrum med egen balkong i morgon-solsläge, agerar det inte master bedroom så skulle det passa bra som ungdommarnas tvrum. I källarplan finns tvättstuga, pannrum samt verkstadsyta och förvaring. Vatten filtreringen har precis uppdaterats. Ca 60 meter från huset stannar bussar till och från Alingsås. Kolla på Västtrafiks hemsida för övrigt möjliga destinationer Runt om huset finns stora grönytor. Ungefär 2500kvm av detta är gammal åkermark, resterande sedvanliga gräsmattor. Gårdsplanen är gruslagd med gott om parkerings/ställplatsytor. Nedfarten till källaren är gjuten och marksten ligger i anslutning till husets entré. På fastigheten finns flertalet mindre ekonomibyggnader med goda möjligheter, varav ett mindre stall i gott skick (en boxplats, möjligt med två beroende på djur). Carport med gjuten platta ligger ett par meter från huset. Ett mindre torp med okontrollerad murstock ligger i sluttningen nordost om huset. Perfekt fastighet för er med många intressen, krav på yta eller med egen verksamhet! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
VÄSSENBO 1:76 , Norsesund, Alingsås kommun

VÄSSENBO 1:76

Tomt
Norsesund, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
795 000 kr
1 690 m² tomt

Nu finns en möjlighet för er som går i nybyggartankar att förvärva en avstyckad tomt i naturskönt område i Bergsjöholm mittemellan Västra bodarna och Norsesund med cykelavstånd till pendelstation. Tomten ligger utanför detaljplanlagt område, med väg fram till fastigheten. En promenadstig går upp längst tomtens sydliga långsida, väl uppe på plan mark så ligger ett stor glänta, där det framtida huset hade passat in bra. Utöver den plana yta uppe på "toppen", så är tomten sluttande i västlig riktning, vilket ger optimala möjligheter för kvällssol. Ta på er stövlar och oömma kläder och ta en titt! Det går bra att besöka när som helst på egen hand. Parkera så att de som bor i närheten kan ta sig fram och tillbaka bara! I avstyckningshandlingarna från 1950 framgår att fastigheten skall ha rätt att nyttja de samfällda vägarna i området för att nå allmän väg, samt ta vatten ur en närliggande källa. Eventuella frågor kring bygglov, eller frågor som rör detta tas bäst med Alingsås Kommun. Enskilt avlopp och vatten gäller på fastigheten.

Gennevedsvägen 124, Sollebrunn, Alingsås kommun

Gennevedsvägen 124

Villa
Sollebrunn, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 295 000 kr
111 m²
7 rum
2,4 ha tomt

På 2,3 hektar finner ni er framtida gård med åker/betesmark och mindre skogsområde som gränsas av Mellbyån. Välkommen till en charmig liten gård i Gendalen, den norra delen av Alingsås som präglas av en levande landsbygd och vacker natur! I bostaden har de flesta ytskikt uppdaterats senaste åren. Även utvändigt har uppdateringar skett, där bl.a. tak och fasad målats. Utöver bostadshuset finns även en ladugård, ett förråd och en garagebyggnad, vilket ger en rad möjligheter till hobbyverksamhet, förvaring och utrymme för dina fordon och verktyg, men även eventuell djurhållning! Fastighetens större del består av vacker åkermark som sträcker sig längs med en Mellbyån. Nere i en skogsglänta vid ån har ni er alldeles egna oas av frid och ro, där ni kan koppla av och återhämta er från vardagens stress. Vattnet är oftast djupt nog för ett dopp, så här kan er egna lilla spaanläggning uppföras. Enligt uppgift har även kräftor skymtats! Gendalen är historisk byggd med fantastiska naturvärden. Den omgivande naturen bjuder även på möjligheter till utflykter och äventyr, med vandringsleder och cykelvägar som tar dig genom vackra skogar och pittoreska landskap. Via en kort promenad nås busshållplats. Via bil tar ni er med enkelhet till någon av de alla kringliggande städerna/orterna. Varmt välkomna att anmäla er till visningen, och hör gärna av er om ni har några frågor!

Kärtared Missionshuset, Alingsås, Vårgårda kommun

Kärtared Missionshuset

Villa
Alingsås, Vårgårda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
3 590 000 kr
180 + 23 m²
8 rum
2 073 m² tomt

Välkommen till Kärtareds gamla missionshus – en historisk pärla som har genomgått en omfattande renovering de senaste åren och är nu redo att välkomna sina nya ägare! Efter den stora takbelagda verandan är passerad möts du av den charmiga atmosfären i huset. Här finner ni fem sovrum, varav tre bekvämt belägna på entréplanet. Köket är modernt och öppet, med tre allrum i fil som skapar en social och inbjudande atmosfär. Allrummen imponerar med sina höga takhöjder. Från dessa nås ett inglasat uterum, samt trädgården, som är en fröjd för ögat, med välskötta gatstensgångar som leder er genom frodig växtlighet och till det charmiga växthuset där du kan odla dina egna favoritblommor eller grönsaker. Trädgården är plan och kantas av skog och åkermark. Dubbelgaraget med en gjuten platta är förberett för golvvärme och erbjuder optimal förvaring och skydd för dina fordon. För pendlaren är läget idealiskt, med busshållplatsen vid Kärtaredskorset ett stenkast bort. Skolbussen stannar utanför huset. Resan till Alingsås eller Vårgårda tar endast 10 minuter med bil, vilket ger dig smidig tillgång till städer och bekvämligheter. Den gedigna renovering som genomgåtts i huset har utöver en stor modernisering tagit väl hand om tidstypiska detaljer och delvis inneburit att grunden har gjutits och tillförts golvvärme. Solcellsanläggning på 17 MWh med uppskattad normal förbrukning om 15 MWh/år, vilket med dagens årsförbrukning om 11,4 MWh (varav 2,25 MWh elbil) gott och väl ska täcka bostadens energibehov! I tillägg till detta har bostaden en vattenmantlad kamin i matsalen, vilken är kopplad till en ackumulatortank som samkör med bergvärmen. Huset är verkligen en kombination av modern komfort och praktiska lösningar. Välkommen till ett hem där varje detalj är noggrant utformad för att skapa den perfekta livsstilen.

Hagagatan 5, Sollebrunn, Alingsås kommun

Hagagatan 5

Villa
Sollebrunn, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 745 000 kr
134 + 6 m²
5 rum
2 110 m² tomt

Välkommen till denna drömlika bostad – ett rött 1,5 planshus från 1928 med vita knutar, som bjuder in till en genuin innegårdskänsla och en unik boendemiljö. Med en ekonomibyggnad som erbjuder generös förvaringsplats i nederplan och inredda rum på ovanplan om ca 50 kvm, får du här både utrymme och möjligheter att förverkliga dina idéer och drömmar. Slå dig ner och njut på den härliga uteplatsen, belägen på den lummiga innergården, perfekt för avkopplande stunder och sociala sammanhang. Invändigt har huset genomgått en omfattande totalrenovering av nuvarande ägare, som valt sobra och neutrala kulörer för att skapa en tidlös atmosfär. Det blir en fröjd att inreda ditt nya hem och sätta din egen prägel på det redan vackra utrymmet. En vattenmantlad vedspis i köket är en riktig bonus och inte bara skapar en mysig atmosfär utan håller även nere värmekostnaderna under de kalla årstiderna. Här får du både bekvämlighet och ekonomiskt tänkande i ett. Vedspisen är kopplad till en ackumulatortank med cirkulationspump, och vill man inte elda så värms det via elpatron istället! Trädgårdsälskare kommer att älska den fantastiska fruktträdgården på fastigheten, där du kan njuta av allt från smakrika havtorn till saftiga persikor. Och med många blommande växter i de prydligt anlagda rabatterna, får du här möjlighet att beundra växter som har planterats och vårdat under generationer. Tomten är även så stor, så möjligheten finns att stycka tomten i två delar. Belägen i hjärtat av Sollebrunn, kan du enkelt promenera till skola, förskola och mataffär, vilket gör livet både bekvämt och praktiskt. Detta unika hus, med sin historiska charm och moderna bekvämligheter, kommer snabbt att bli din drömboende! Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka alla underbara möjligheter som denna bostad har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem!

  • Uteplats
Kungälvsvägen 129, Björkekärr, Alingsås kommun

Kungälvsvägen 129

Tomt
Björkekärr, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
3 964 000 kr
1 624 m² tomt

Välplanerat hus för den mindre familjen på tomt med lantligt läge och utsikt över vackert jordbrukslandskap! Maja är ett av Älvsbyhus mindre 1-planshus men ändå tillräckligt stort för att rymma tre sovrum och ett rejält badrum. Här får du ett rymligt och gediget trähus på 85m² som passar lika perfekt till paret med önskan om extra utrymme som till familjen med ett eller fler barn. Maja är dessutom ett hus som man gärna umgås i, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör huset socialt, här kan du spela roliga sällskapsspel eller varför inte underhålla middagsgästerna i vardagsrummet samtidigt som förberedelserna för den goda måltiden förbereds i köket. Sommartid behöver du bara öppna upp altandörren och från soffan ha uppsikt över lekande barn. Till Maja, liksom alla Älvsbyhus enplanshus, finns flera exteriöra tillval. Som deras takpaket som består av ett tak i 19 graders lutning i en tidlös bandtäckningsmönstrad plåt. På tomten kan valfritt hus byggas i enlighet med förhandsbesked, så passar inte just denna modellen för er, så kolla runt på Älvsbyhus hemsida för inspiration. Förhandsbesked och produktionskostnadskalkyl finns att läsa i sin helhet under dokument på vår hemsida. Området Björkekärr ligger mitt i Vikaryds ägor, med milsvid skog bakom hörnet. Till Alingsås stadskärna är det en kort bilfärd. Vid Kungälvsvägen finns busshållplats som enkelt tar er in till Alingsås och Sollebrunn samt via byte till Trollhättan och Göteborg. Cykelbana från Björkekärr in till Alingsås är under uppbyggnad och skall vara klar inom något år. Marken får besökas på egen hand. Hör av er om det önskas att mäklare är med. Under Länkar på vår hemsida finns länk till hustypen samt VR-visning av den samma! Passa på nu, för möjligheten att starta ditt nybygge! Hör av er för mer information!

Visar alla 17