Mäklare Anton Nilsson

Anton Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Prästgårdsvägen 2c, Alingsås, Alingsås kommun

Prästgårdsvägen 2c

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

2 195 000 kr

47,1 m²

2 rum

2 782 kr/mån

46 603 kr/m²

Denna fantastiska chans får du inte missa! En sprillans ny tvåa med ett läge som slår det mesta, mitt i hjärtat av Alingsås. Bostaden är genomgående ljus och rymlig, med hela 2,75 meters takhöjd som ger en luftig och öppen känsla. Den öppna planlösningen mellan kök och allrum gör att du enkelt kan umgås med dina vänner eller familj. Det moderna gråa köket har en stilren design med mässingshandtag och gott om förvaring och arbetsytor. Sovrummet är rymligt nog för att rymma en bekväm 180-säng och garderob. Golvet i hela bostaden är vitlaserad ekparkett som ger en snygg och tidlös känsla. Badrummet har kakel och klinker med golvvärme som håller dina fötter varma även under kalla dagar. Här finns även kombitvättmaskin och handukstork samt en dusch. Föreningen är ekonomiskt förberedd för framtiden med bundna lån, ni behöver heller inte oroa er för kommande renoveringar. Kvarteret Prästlyckan är ett nybyggt kvarter med dynamisk arkitektur som ger känslan av att ha byggts över generationer. Ett stenkast från mysiga caféer och lummiga innegårdar, där du kan njuta av Alingsås charmiga kullerstensgator och ståtliga träfasader. För din bekvämlighet finns det parkeringsgarage i källarplan, men med detta centrala läge behöver du inte ens ha bil för att ta dig runt i vardagen. Alingsås erbjuder också närhet till naturen och ett brett utbud av sjöar för bad och båtliv. Du kan även enkelt ta dig till centrala Göteborg från Alingsås station på endast en halvtimme. Anmäla er till visning för att uppleva denna bostad själv!

  • Uteplats
  • Hiss
Loo Sävekärr 981, Sollebrunn, Alingsås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Loo Sävekärr 981

Gård/Skog
Sollebrunn, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

2 150 000 kr

63 m²

4 rum

4,6 ha tomt

Skogen pärla, Högekulle, en oas av grönska och stillhet väntar på att bli din. I Sävekärr, beläget mellan Sollebrunn och Långared, bjuder den här fina gården in till en livsstil fylld av frihet och avkoppling. Ni bjud nu in att uppleva allt det här idylliska stället har att erbjuda. Bussförbindelse till landsvägen säkerställer enkel tillgänglighet till viktiga bekvämligheter som matbutik och diverseaffär i Sollebrunn och skola och förskola i både Sollebrunn och Långared. Fastigheten är varierad, med ängsmark, berg, skog och öppna grönområden. Jakten är fri för köparen. Säljarna tar med sig en del av sitt lösöre men lämnar bakom sig många minnen och möjligheter för den nya ägaren. Bilder, filmer & information upplevs bäst på Svenskfast.se, gå in där för att få en fullständig bild av allt denna gård har att erbjuda. Där finner ni även besiktningsprotokoll. Anmäl er till visning så ni inte missar chansen att bli den nya ägaren till Högekulle. Denna vackra oas väntar på att bli ditt nya hem!

  • Uteplats
Kungälvsvägen 127, Björkekärr, Alingsås kommun

Kungälvsvägen 127

Villa
Björkekärr, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

4 490 000 kr

134 m²

7 rum

3 257 m² tomt

Villa med stor ladugård på cykelavstånd från Alingsås tätort! Avstyckad gård med boningshus får början av förra seklet, med många fina detaljer kvar, varav två kakelugnar. Bostaden fördelas på två plan, entréplan med kök, vardagsrum, matsal och sovrum, samt hall och badrum. En ovanvåning med tilltaget allrum samt två sovrum och ett förråd. Ladugård med snickeri och gästrumsdel, där badrum och bastu förgyller de boendes tillvaro. På tomten finns även en rejäl vedbod, en hundgård samt en lekstuga. Fastigheten ligger strax utanför Alingsås stadskärna, med omedelbar närhet till skog och vida vyer. Busshållplats vid Kungälvsvägen. Tänkt tillträde är från mars/april 2023.

Gennevedsvägen 115, Sollebrunn, Alingsås kommun

Gennevedsvägen 115

Fritidshus
Sollebrunn, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

450 000 kr

45 m²

1 950 m² tomt

På en stor tomt, belägen invid den vackra Gendalens bygdegård, ligger detta historiska torp från en svunnen tid. Torpet har troligen stått på denna plats i över hundra år och är nu redo för att bli älskat och vårdat av en ny ägare. På tomten finns utöver torpet, ett förråd, en jordkällare samt en vattenbrunn. Taket på torpet byttes under 2022, men trots detta föreligger det ett ordentligt renoveringsbehov. Insidan är utriven av nuvarande ägare. Invändiga bilder ligger i en pdf under dokument. Denna unika möjlighet ger dig chansen att ta tillvara på en byggnad med mycket charm och karaktär, eller bygga ett nytt hus på denna stora och välbelägna tomt. Missa inte chansen att äga en del av historien!

Korngatan 2, Sollebrunn, Alingsås kommun

Korngatan 2

Villa
Sollebrunn, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

3 495 000 kr

138,8 m²

5 rum

1 019 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska nybyggda hus i Sollebrunn! Det ligger i ett lugnt område med ängsmarker intill, vilket ger en härlig känsla av frihet och lugn. Huset har en perfekt storlek för en familj med sina tre sovrum, allrum och ett rymligt vardagsrum och kök med öppen planlösning. Groventré med tvättstuga finns med. I närheten finns allt du behöver, som en mataffär, skola och förskola. Och du kan börja njuta av ditt nya hem omgående, eftersom tillträde kan i stort sett ske direkt. Detta är verkligen ett drömhus för den som vill ha ett lugnt och avslappnat boende, samtidigt som du ändå har allt du behöver inom räckhåll. Ta chansen att få bo i detta fantastiska hus – välkommen på visning! Byggbolaget som byggt detta hus är i färd med att bygga ett liknande bredvid, fast med ytterligare ett sovrum. Hör av er om ni är intresserade av detta. Eftersom hantverkarna arbetar precis bredvid så kan de utföra diverse extra jobb på detta huset, om det är något ni saknar eller vill ändra. Bolaget har dessutom möjlighet, att vid intresse från en köpare, köpa intressentens nuvarande bostad enl. överenskommelse. Hör av er för mer info!

Armaturvägen 7, Ljung, Herrljunga kommun

Armaturvägen 7

Villa
Ljung, Herrljunga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

1 175 000 kr

125 m²

1 172 m² tomt

Varmt välkomna till denna friliggande villa i 1 & 1/2 plan i Annelund. Bostaden är trevlig med genomgående ljus och fräsch känsla. Samtliga utrymmen har maximerats som bostadsyta, däribland garage, som byggt om till bla sovrum! Kök med rymlig matplats, hela sex sovrum, samt en sovalkov, här får de flesta familjer plats! Annelund är ett lugnt samhälle med närhet till både Vårgårda, Alingsås och Borås. Närheten till välbesökta Herrljunga golfbana och badplatsen vid Sämsjön inom ca 4 km gör detta till ett attraktivt område för barnfamiljer. För de lite äldre barnen är det ca 2 mil till både högstadiet och gymnasieskolan i Herrljunga tätort. Till skola F-6 och idrottsplats med upplysta motionsspår samt fotbollsplan är det knappt 2 km. Här finns också idrotts- och bowlinghall. Till järnvägsstationen i Ljung, där tåg mellan Borås-Vara-Uddevalla går är det lite drygt 2 km.

Kungälvsvägen 129, Björkekärr, Alingsås kommun

Kungälvsvägen 129

Villa
Björkekärr, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

3 556 000 kr

63 m²

3 rum

1 624 m² tomt

Nybyggnation av 63 - 96 kvm genom Älvsbyhus! Visning i VR ligger under "Länkar" på hemsidan. Med lantligt läge, och utsikt över vackert jordbrukslandskap finner ni denna högt belägna fastighet med sol hela dagen. Tomten saluförs tillsammans med Älvsbyhus, där villa Lasse tagits fram som ett förslag, men ni kan givetvis välja annat hus från deras sortiment. Det är svårt att inte falla för Lasse. Älvsbyhus minsta 1,5-planshus har allt du behöver. Ett ljust och öppet kök/vardagsrum med fönster längst hela långsidan, ett rymligt sovrum, badrum med tvättstuga och ett förråd i anslutning till detta. Tillhör du dem som gärna tar en bastu efter löprundan så går det enkelt att förvandla förrådet till bastu som tillval. Lasse är enkelt att skräddarsy helt efter dina behov och intressen. Den inredningsbara övervåningen väljer du själv hur den ska se ut innan inflyttning. Kanske vill du ha ett extra sovrum, en ateljé eller ett stort lekrum. Du bestämmer! Till den inredningsbara övervåningen ingår alltid trappa, fönster, underlagsgolv och förberedelser för vvs, el och data. Alla Älvsbyhus 1,5-planshus går dessutom att få med tillvalet 34 graders taklutning med förhöjt väggliv. Det gör ytan på övervåningen rymligare. Även takkupa är ett populärt tillval och gör övervåningen både ljusare och luftigare. Med sin storlek och planlösning passar det lilla huset dessutom ypperligt som fritidshus. Området Björkekärr ligger mitt i Vikaryds ägor, med milsvid skog bakom hörnet. Till Alingsås stadskärna är det en kort bilfärd. Ni kan fritt välja villa i Älvsbyhus katalog, utannonserat pris gäller för tomt samt uppförande av villa Lasse. Villan på illustrationsbilderna kan vara tillvalsutrustad. Läs mer om villa Lasse på https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1.5-planshus/lasse/ Eller/och tag kontakt med Emelie Hamnes på Älvsbyhus vid frågor kring villorna eller byggnation. Tel: +46 72-973 03 95 E-post [email protected] Marken får besökas på egen hand. Hör av er om det önskas att mäklare är med. Hör av er för mer information.

HEMSJÖ-DALEN 1:10 , Alingsås, Alingsås kommun

HEMSJÖ-DALEN 1:10

Tomt
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

450 000 kr

1 360 m² tomt

Nu finns tillfälle att förverkliga drömmarna om ett hus på landet, med närhet till skog, sjö samt stad! Tomten är stor och öppen, med lätt sluttning åt syd-väst. El finns inom påkopplingsavstånd, enskilda anläggningar gäller vid framtida nyttjande av vatten och avlopp. Fastigheten ligger enligt gps 37 minuter från Göteborg, 21 minuter från Lerum och 18 minuter från Alingsås. På fastigheten står ett stort flyttblock från istiden som troligen legat här i över 10 000 år. Från fastigheten är det ca 600 meter till sjön Ömmern. Enligt avstyckningshandlingarna skall rätt till bad och båtplats följa fastigheten. Kostnadsförslag för Movehomes Move 205 som ses i bilderna: Pris 2 478 630:- Med inredd övervåning 3 123 960:- Priserna är med totalentreprenad. Mark ingår ej samt byggherrekostnader. Som: VA, bygglov, nätavgift, KA, fiber, omlastning byggström och temporärt byggskåp movehome.se/husmodeller/move-205 JOACHIM LENNARTSSON, 072-717 04 52 [email protected] Googla 57.82389, 12.50361 så får ni fram rätt plats på kartan för navigering. Visning sker på egen hand, eller med mäklaren på utsatt tid.

Visar alla 8