Högbackavägen 47

Rönninge, Salem Karta & restider

10 995 000 kr
VillaVilla

Unikt tillfälle! Välkommen till en av Rönninges mest exklusiva villor med tillhörande byggnader och faciliteter. Här kan du starta morgonen med att träna i husets gym eller simma i poolens jetstream - innan du dricker ditt morgonkaffe med blicken vilande mot den omgivande naturen och en himmel utan slut.

Fastigheten består av en villa och ett annex. Huvudbyggnaden har genomgående hög standard och smakfulla detaljer. Huset byggdes ut 2016 samtidigt som kök och vardagsrum förnyades från golv till tak. Idag erbjuder huvudbyggnaden drygt 270 kvadrat bruksyta fördelat på 7 rum, varav 4 sovrum.

Huset ligger i sydvästligt läge. Morgonsolen vaknar i köket, smyger sig runt husets södra gavel och strålar sedan över husets trädgård, pooler och glashus från förmiddagen till solnedgången. Trädgårdens stenbeläggning knyter ihop huvudbyggnaden med ett utsökt annex, som rymmer så väl garage med vind, som ett fullt utrustat gästhus med ett inglasat uterum i anslutning till soldäck, jacuzzi och pool.

Här kan du, familj och vänner balansera sommarhettan med svalkande bad - och tvärtom trotsa trista regndagar i det värmande vattnet under pooltaket.
Njut av badsäsongen långt in på hösten i den 34-gradiga poolen. Förläng utesäsongen med middagar i glashusets infravärme medan skymningen sänker sig över den omgivande trädgården.
Låt de väderbeständiga loungesofforna stå ute året runt, bjud in vännerna till vintergrillning och heta jacuzzi-bad under en stjärnklar himmel, inramad av trädkronorna i skogsdungen intill annexet.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
213 m²
Biarea
59 m²
Tomtarea
1 725 m² tomt
Antal rum
7 rum
Byggår
2001
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Högbackavägen 47 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
10 995 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 497
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 6 dagar sedan, den 15 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips