Fredrikslundsvägen 29

Stugun, Ragunda kommun Se på karta

390 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
25 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 535 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
8 577 kr/år

Härlig liten pärla i trivsamma Mörtsjön. Huvudbyggnaden som består av kombinerat kök och allrum samt ett litet sovrum. Allrummet är med välutrustat nygjort kök intill matplatsen. Rummet har en braskamin som ger både värme och en extra mysfaktor. Sovrummet som ligger längst in har en platsbyggd våningssäng. Stugan har en altan som badar i solljus under hela dagen och eftermiddagen.
Den mindre stugan har plats för dubbelsäng och sängmöbler. I entrén på stugan finns en mellanhall som lämpar sig bra för förvaring i tex byrå eller garderober. Stugan har även en terrass under tak och på gaveln av stugan finns ett praktiskt förråd för trädgårdsredskap.

Tomten är skogsbeklädd och lättskött. På tomten finns en grävd brunn med vatten och en vacker gammal gårdspump. Förutom stugorna finns här ett vedförråd och ett utedass. Blir man badsugen så är sjön inte mer än 100 m bort.

Fiber indraget!

I området finns även samlingslokal och vindskydd med grillplats där man brukar träffas och umgås. För den skoterintresserade nås skoterleden lätt från fastigheten och ut på sjön.

Mörtsjön är beläget ca 7,5 km från Stugun och ca 6 mil från Östersund. I närområdet finns fina fiskevatten och för den friluftsintresserade finns gott om saker att ta sig an. I Stugun finns bra service med matbutik, bensinmack och café där ni kan stanna för en fika. Indalsälven har flera trevliga utflyktsmål. I Stugun finns också stort föreningsliv, skoterleder, längdspår och slalombacke.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Marcus Ahlqvist

Storsjömäklarna AB
Mäklare Marcus Ahlqvist, Storsjömäklarna AB
072-740 65 55