Almbygatan 6, 5 tr

Rinkebyterassen, Stockholms kommun Se på karta

1 595 000 kr

1 695 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Utblicken på Rinkebyterrassen
Om föreningen
Avgift
3 467 kr/mån
Pris/m²
31 900 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva och smakfulla 2:a. Här doftas det fräscht och modernt och upplevs som en bostad i nyskick! Tack vare gavelläge så förses bostaden med ett härligt ljusflöde. Sociala ytor i form av öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, här bjuder man gärna in vänner och familj till spel- och film-kvällarna. Bäst av allt är att med ett kliv ut når du den härliga balkongen som erbjuder en fin vy över grönskande Järvafältet där man gärna låter blicken vila. Här möter du förmiddagssolens värmande strålar.

Natursköna Järvafältet skänker vacker grönska och harmoni. Stora gröna ängar, många härliga promenadslingor och fina cykelvägar, betandes hästar & får samt en glittrande damm med badandes fåglar, det är här du blir ett med djur och natur! Nytt är utomhusbadet på Järvafältet med sina tre bassänger, kafé och stora ytor för picknick och solbad, den självklara platsen under sommarens varmare dagar.

Att bo med närhet till service och kommunikation är vardagslyx i sig. Rinkebyterassen ansluts till ett mångsidigt handelsstråk som erbjuder det bästa från alla världar. Flertal butiker, restauranger, caféer, apotek och ett brett serviceutbud. I förlängningen når du Rinkeby Centrum som erbjuder ett 30-tal butiker och fyra restauranger. Några nyckelaktörer är Lidl, Matcenter och Fitness 24 Seven.
I Rinkeby centrum når du även Tunnelbanans blåa linje som på mindre än 20 minuter tar dig in till citylivets puls, du har även goda bussförbindelser som på ca 10 minuter tar dig till Kista Centrum.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista

Kontakta mäklaren

Michaela Lopez

HusmanHagberg Kista
Mäklare Michaela Lopez, HusmanHagberg Kista
0704256266