Mäklare Michaela Lopez

Michaela Lopez

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kastrupgatan 3, 5 tr, Kista, Stockholms kommun

Kastrupgatan 3, 5 tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista

2 195 000 kr

62 m²

2 rum

4 224 kr/mån

35 403 kr/m²

Söker du en bostad utöver det vanliga, en bostad att längta hem till? Äntligen har du möjlighet att förvärva Kistas absolut finaste pärla! Högst upp i huset välkomnas du till denna topprenoverade bostad med tilltalande och noggrant utvalda materialval för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet som skänker en elegant charm som du bara måste uppleva på plats! Bostaden erbjuder ett läckert kök som klär mästerkocken själv, full maskinell utrustning, gott om förvaringsutrymme och goda arbetsytor. Socialt och stort vardagsrum som man gärna bjuder över vänner och familj till. Med ett kliv ut når du den mysiga balkongen som är beläget i ett högt läge och skänker en fin, milsvid utsikt! Ett rymligt och trivsamt sovrum med goda förvaringsutrymmen bakom platsbyggd garderob. Ytterligare smarta förvaringslösningar gömmer sig i den stora klädkammararen bakom de mörktonade spegeldörrarna intill hallen. Till sist har du ett badrum att älska! Helkaklat, stilrent och utrustat med badkar vilket är perfekt för en daglig avkoppling! Du bor i en stabil HSB-förening som erbjuder mer än bara boende. Föreningen kännetecknas av sin låga belåning och fina engagemang för ökad trygghet. Bostaden är beläget i ett optimalt läge där du bor med närhet till allt vad du behöver och lite till. Du bor granne med Kista Galleria där du hittar lite mer av allt. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O´Learys Bowling & Gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud. Här hittar du även Kistas bussterminal, en knutpunkt för bussar som går till många olika områden i nordvästra Storstockholm. Vill du känna citylivets puls tar det dig ca 17 minuter med tunnelbanans blåa linje. Med promenadavstånd når du natursköna Järvafältet som erbjuder vacker grönska och harmoni. Här finns många härliga promenadslingor, trevliga cykelvägar samt utegym längst den fina Igelbäcken. Missa inte chansen!

 • Balkong
 • Hiss
Nystadsgatan 13, vån 5, Akalla, Stockholms kommun
Nystadsgatan 13, vån 5, Akalla, Stockholms kommun, bild 2
Nystadsgatan 13, vån 5, Akalla, Stockholms kommun, bild 3

Nystadsgatan 13, vån 5

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista

1 890 000 kr

73 m²

3 rum

5 920 kr/mån

25 890 kr/m²

Missa inte chansen att skapa ditt drömboende tack vare de bästa förutsättningarna. Bostaden erbjuder välplanerade kvadratmetrar, sociala ytor för det större sällskapet, goda förvaringsutrymmen samt trivsamma sovrum. Stort och rymligt badrum som längtar efter just din prägel samt ett omtyckt kök som uppfyller kockens alla kriterier! Med ett kliv ut, högst upp i byggnaden når du den mysiga balkongen, här behöver du inte bli styrd av väder då balkongen är inglasad och kan nyttjas alla årstider! Bostaden är belägen i ett optimalt läge med närhet till allt du behöver, på knappa minuten når du din närmsta matbutik LIDL samt Akallas tunnelbana som på ca 20 minuter tar dig in till citylivets puls. Utöver det erbjuder Akalla Centrum ett gediget utbud i service, flertal matbutiker (b.la Ica) samt restauranger, pubar och goda kommunikationer. Önskar du dig ett större utbud kan du på ett par minuter ta dig till Kista Galleria där du hittar lite mer av allt; 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, O´Learys Bowling & Gokart! Intill området finner du Akalla by med sina fina gamla gårdar, fritidsverksamhet, minigolfbana och 4H gård. För den aktiva har du ishall, badhus, utegym och en fotbollsplan ett stenkast bort, du är även granne med det natursköna Järvafältet som skänker vacker grönska och harmoni med alla härliga promenadslingor och fina cykelvägar och stora gröna ängar. Populära handelsplatsen Barkarby ligger endast 6 minuters bussfärd ifrån och Kista når du på 3 minuter med tunnelbanans blå linje.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hjulstavägen 92, vån 5, Rinkebyterassen, Stockholms kommun

Hjulstavägen 92, vån 5

Lägenhet
Rinkebyterassen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista

1 295 000 kr

22 m²

1 rum

2 967 kr/mån

58 864 kr/m²

Välkommen till denna fina 1:a, perfekt för dig som ska köpa dig din första bostad! Ytsmarta kvadratmetrar med stora fönsterpartier som skänker ett naturligt ljus. Fräscht badrum med golvvärme, spotlights samt egen tvättmaskin. Modernt kök med diskmaskin i öppen planlösning med vardagsrummet. Med ett kliv når du balkongen som utgör helt klart bostadens hjärta, en stor och fantastisk balkong som vetter och skänker en vacker och grönskande vy över Järvafältet, här garanteras du härliga stunder med vänner och familj! - Det tillhör ett källarförråd. - Juridisk person kan accepteras. - Gemensam tvättstuga. Din närmsta granne är natursköna Järvafältet som skänker vacker grönska och harmoni. Stora gröna ängar, många härliga promenadslingor och fina cykelvägar, betandes hästar & får samt en glittrande damm med badandes fåglar, det är här du blir ett med djur och natur! Nytt är utomhusbadet på Järvafältet med sina tre bassänger, kafé och stora ytor för picknick och solbad, den självklara platsen under sommarens varmare dagar. Att bo med närhet till service och kommunikation är vardagslyx i sig. Rinkebyterassen ansluts till ett mångsidigt handelsstråk som erbjuder det bästa från alla världar. Flertal butiker, restauranger, caféer, apotek och ett brett serviceutbud. I förlängningen når du Rinkeby Centrum som erbjuder ett 30-tal butiker och fyra restauranger. Några nyckelaktörer är Lidl, Matcenter och Fitness 24 Seven. I Rinkeby centrum når du även Tunnelbanans blåa linje som på mindre än 20 minuter tar dig in till citylivets puls, du har även goda bussförbindelser som på ca 10 minuter tar dig till Kista Centrum.

 • Balkong
 • Hiss
Kaskögatan 6, 5 tr, Akalla, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Kaskögatan 6, 5 tr

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista

2 095 000 kr

75,5 m²

3 rum

4 639 kr/mån

27 748 kr/m²

Högst upp i huset välkomnas du till en modern och stilren 3:a i bästa läge! Genomgående sociala ytor i form av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som blir den naturliga mötesplatsen för vänner och familj. Bostaden förses med ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier beläget i ett helt insynsfritt läge med en vacker vy över den grönskande gården. Den mysiga balkongen vetter mot solen så här garanteras du många härliga soltimmar, bäst av allt är att du inte behöver bli styrd av vädret då balkongen är inglasad! Du bor i en stabil förening som erbjuder mer än bara boende, du har tillgång till föreningslokalen som kan hyras vid festliga tillställningar, tillgång till föreningens bastu samt gym som förhöjer livskvalitén för dig som boende. Värt att nämna är den låga avgift som ger utrymme till mer nöje för pengarna. Lägenheten är belägen i ett optimalt läge med närhet till allt du behöver, känn av vardagslyxen när du har mindre än en minut bort till Akalla centrum som erbjuder så som matbutiker, restauranger, pubar, service, natur och bra kommunikationer. För den aktiva har du ishall, badhus och en fotbollsplan ett stenkast bort, du är även granne med natursköna Järvafältet som skänker vacker grönska och harmoni med alla härliga promenadslingor och fina cykelvägar. Intill området finner du Akalla by med sina fina gamla gårdar, fritidsverksamhet, minigolfbana och 4H gårds verksamhet. Populära handelsplatsen Barkarby ligger endast 6 minuters bussfärd från Akalla Centrum och Kista når du på 3 minuter med tunnelbanans blå linje, vill du känna citylivets puls tar det ca 20 minuter in till City.

 • Balkong
 • Hiss
Lofotengatan 25, vån 3, Husby, Stockholms kommun

Lofotengatan 25, vån 3

Lägenhet
Husby, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista

2 195 000 kr

76 m²

3 rum

5 360 kr/mån

28 882 kr/m²

Snart saluförs områdets absolut läckraste bostad där ELEN ingår i månadsavgiften, en bostad som du måste uppleva på plats! En smakfullt renoverad bostad som har allt att erbjuda för att trivas! Bostaden erbjuder ett läckert kök som mästerkocken kommer att älska, påkostat med full maskinell utrustning, goda förvarings- och arbetsytor tack vare den snygga och praktiska köksön som ansluter till det ljusa, rymliga och fina vardagsrummet. Här bjuder man gärna över vänner och familj på en god hemmalagad middag eller en rolig spelkväll. Badrummet är snyggt helkaklat och utrustat med både tvättmaskin, torktumlare samt badkar för de lugnare dagarna! Du har även ett trivsamt barn/sovrum i lugnt läge samt ett kittlandes stort master bedroom med gott om förvaringsutrymme och plats för all önskad möblemang, med ett kliv ut når du den mysiga balkongen där du inte behöver bli styrd av vädret då balkongen är inglasad! Du bor i en stabil HSB- förening som erbjuder mer än bara boende, föreningen förser med en föreningslokal samt hobby rum, två gästlägenheter du kan hyra när du har vänner och familj på besök, du har även tillgång till föreningens bastu och ångbad, perfekt för återhämtningen! Du bor granne med grönskande innergårdar, flera förskolor och skolor och med ett par minuters promenad når du Husby centrum som erbjuder flertalet matbutiker, apotek och restauranger. Här når du även tunnelbana som på ca 20 minuter tar dig in till city! För den aktiva har du Husbybadet samt Husbyishall ett stenkast ifrån, du bor även granne med natursköna Järvafältet som erbjuder vacker grönska och harmoni. Här finns många härliga promenadslingor och fina cykelvägar.

 • Balkong
 • Hiss
Kista Gårdsväg 18, 3 tr, Kista, Stockholms kommun

Kista Gårdsväg 18, 3 tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista

1 995 000 kr

44,6 m²

2 rum

3 801 kr/mån

44 731 kr/m²

Söker du efter en modern och stilren lägenhet är letandet äntligen över då jag välkomnar dig till denna fina pärla, en nyproduktion från 2020! Genomgående högklassig och smakfull interiör med grått, fullutrustat kök och vitlaserat ekgolv som förses av ett naturligt fint ljusflöde tack vare generösa fönsterpartiet. Sociala ytor i form av öppen planlösning som naturligt bjuder in nära och kära till spel- och filmkvällarna. Trivsamt sovrum med tillhörande förrådsutrymme som med lätta medel omvandlas till din dröm walk-in closet! Med ett kliv ut når du den soliga balkongen som är beläget i ett lugnt läge och vetter mot ett arbetsområde vilket gör att det endast är befolkat under arbetstid! Det är dessa små detaljer som förhöjer livskvalitén för dig som boende! Utöver en fantastisk bostad så är definitionen av att bo i ett optimalt läge här! Vardagslyx är att bo med närhet till allt vad du behöver och lite till. Med ett par minuters promenad når du Kista Galleria där du hittar lite mer av allt. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O´Learys Bowling & Gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud. Här hittar du även kistas bussterminal, en knutpunkt för bussar som går till många olika områden i nordvästra Storstockholm. Vill du känna citylivets puls tar det dig ca 17 minuter med tunnelbanans blåa linje. Är du den aktiva så finns det 8 olika gymkedjor men du lär bli bortskämd med natursköna Järvafältet som granne, Järvafältet erbjuder vacker grönska och harmoni. Här finns många härliga promenadslingor och fina cykelvägar samt utegym längst den fina Igelbäcken. Välkommen hem till en bostad med alla rätt!

 • Balkong
 • Hiss
Helsingörsgatan 46, 2 tr, Kista, Stockholms kommun
 • Sön 5 feb
Helsingörsgatan 46, 2 tr, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Helsingörsgatan 46, 2 tr, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Helsingörsgatan 46, 2 tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista

1 750 000 kr

45 m²

2 rum

3 660 kr/mån

38 889 kr/m²

Välkommen hem till denna finfina 2:a med väldisponerade kvadratmeter som erbjuder gott om sällskapsytor i form av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ytor som bjuder in till sociala tillställningar med vänner och familj. Det stilrena köket uppfyller alla kriterier en mästerkock kräver, full maskinell utrustning, goda förvaringsutrymmen samt en stilren köksö som möjliggör mer arbetsytor. Tack vare generöst fönsterparti förses bostaden med ett naturligt och härligt ljus, vill du känna av värmens strålar så kommer den soliga balkongen vara din favoritplats under det varmare halvåret. Sovrummet är stort och trivsamt, placerat i ett lugnt läge. Du bor i en stabil HSB- förening som erbjuder mer än bara boende, du har även tillgång till föreningslokalen som kan hyras vid festliga tillställningar, här finner du även föreningens bastu samt gym som förhöjer livskvalitén för dig som boende. På bara ett par minuters promenadavstånd når du Kista Galleria där hittar du lite mer av allt. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O´Learys Bowling & Gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud. Här hittar du även kistas bussterminal, en knutpunkt för bussar som går till många olika områden i nordvästra Storstockholm. Vill du känna citylivets puls tar det dig ca 17 minuter med tunnelbanans blåa linje. Du bor granne med natursköna Järvafältet som erbjuder vacker grönska och harmoni. Här finns många härliga promenadslingor och fina cykelvägar samt utegym längst den fina Igelbäcken. Känn av vardagslyxen när du bor med närhet till allt du behöver, och lite till!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stavangergatan 68, vån 4, null, Stockholms kommun

Stavangergatan 68, vån 4

Lägenhet
Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista

1 750 000 kr

55 m²

2 rum

4 338 kr/mån

31 818 kr/m²

*Kontakta ansvarig mäklare Michaela Lopez på 070-425 62 66 för bokning av privatvisning* Välkommen till en stor och luftig 2:a i fint skick. Trivsamt sovrum i insynsfritt läge med plats för all önskad möblemang. Badrummet är nyrenoverat och stambytt (2021). Ett läckert och nyrenoverat kök med full maskinell utrustning, goda arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Socialt vardagsrum som naturligt blir träffpunkten med vänner och familj. Tack vare ett perfekt läge med generösa fönsterpartier förses bostaden med ett naturligt ljus samt en fri sikt över grönskande toppar vilket skänker insynsskydd samt harmoni i vardagen. Du bor i en stabil HSB- förening som erbjuder mer än bara boende, föreningen har en gästlägenhet du kan hyra när du har vänner och familj på besök, du har även tillgång till föreningens bastu, perfekt för återhämtningen! Värt att nämna är att i avgiften ingår även ELEN! Grönskande innergårdar och flera förskolor och skolor i området, perfekt för småbarnsfamiljen! Med ett par minuters promenad når du Husby centrum som erbjuder flertalet matbutiker, apotek och restauranger. Här når du även tunnelbana som på ca 20 minuter tar dig in till city! För den aktiva har du Husbybadet samt Husbyishall ett stenkast ifrån, du bor även granne med natursköna Järvafältet som erbjuder vacker grönska och harmoni. Här finns många härliga promenadslingor och fina cykelvägar. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Almbygatan 6, 5 tr, Rinkebyterassen, Stockholms kommun

Almbygatan 6, 5 tr

Lägenhet
Rinkebyterassen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista

1 595 000 kr

50 m²

2 rum

3 467 kr/mån

31 900 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva och smakfulla 2:a. Här doftas det fräscht och modernt och upplevs som en bostad i nyskick! Tack vare gavelläge så förses bostaden med ett härligt ljusflöde. Sociala ytor i form av öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, här bjuder man gärna in vänner och familj till spel- och film-kvällarna. Bäst av allt är att med ett kliv ut når du den härliga balkongen som erbjuder en fin vy över grönskande Järvafältet där man gärna låter blicken vila. Här möter du förmiddagssolens värmande strålar. Natursköna Järvafältet skänker vacker grönska och harmoni. Stora gröna ängar, många härliga promenadslingor och fina cykelvägar, betandes hästar & får samt en glittrande damm med badandes fåglar, det är här du blir ett med djur och natur! Nytt är utomhusbadet på Järvafältet med sina tre bassänger, kafé och stora ytor för picknick och solbad, den självklara platsen under sommarens varmare dagar. Att bo med närhet till service och kommunikation är vardagslyx i sig. Rinkebyterassen ansluts till ett mångsidigt handelsstråk som erbjuder det bästa från alla världar. Flertal butiker, restauranger, caféer, apotek och ett brett serviceutbud. I förlängningen når du Rinkeby Centrum som erbjuder ett 30-tal butiker och fyra restauranger. Några nyckelaktörer är Lidl, Matcenter och Fitness 24 Seven. I Rinkeby centrum når du även Tunnelbanans blåa linje som på mindre än 20 minuter tar dig in till citylivets puls, du har även goda bussförbindelser som på ca 10 minuter tar dig till Kista Centrum.

 • Balkong
 • Hiss
Sibeliusgången 56, sv, null, Stockholms kommun

Sibeliusgången 56, sv

Lägenhet
Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista

1 795 000 kr

43,1 m²

1.5 rum

2 771 kr/mån

41 647 kr/m²

*Kontakta ansvarig mäklare Michaela Lopez på 070 425 62 66 för privatvisning* Varmt välkommen till en optimalt planerad 1,5:a med ett unikt tillfälle att förvärva bostaden FULLT MÖBLERAD! Perfekt för dig som är på jakt efter din första bostad. Genomgående gott skick med väldisponerade kvadratmeter och sociala ytor som välkomnar hela vänskapsgänget. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en praktisk sovalkov som bekvämt skärmas av med ett snyggt draperi. Med lätta medel kan du omvandla bostaden till en 2:a. Solig balkong som vetter mot grönskande vy, här behöver du inte bli styrd av vädret då balkongen är inglasad. Du bor i en stabil förening med en låg avgift vilket ger utrymme till mer nöje för pengarna. Du har även tillgång till föreningens gym och bastu, perfekt för återhämtning. Plus i kanten är den vardagslyx du kommer att uppleva då bostaden är belägen i ett optimalt läge med närhet till allt du behöver och lite till, ett stenkast bort når du Akalla centrum som erbjuder så som matbutiker, restauranger, pubar, service, och bra kommunikationer. Önskar du ett större utbud når du Kista Galleria på ca 3 minuter med tunnelbanans blåa linje, på ca 20 minuter når du T-centralen om du suktas efter citylivets puls. Du bor även granne med natursköna Järvafältet som skänker vacker grönska och harmoni. Stora gröna ängar, många härliga promenadslingor och fina cykelvägar, betande hästar & får samt en glittrande damm med badandes fåglar, det är här du blir ett med djur och natur! Nytt är utomhusbadet på Järvafältet med sina tre bassänger, kafé och stora ytor för picknick och solbad, den självklara platsen under sommarens varmare dagar. Som sagt, här har du bästa förutsättningarna för att trivas, välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Almbygatan 10, vån 15/15, null, Stockholms kommun

Almbygatan 10, vån 15/15

Lägenhet
Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista

2 500 000 kr

73 m²

2 rum

4 471 kr/mån

34 247 kr/m²

Är du den som inte nöjer dig när andra nöjer sig, du nöjer inte ens dig med det “lilla extra”? Då måste du bara uppleva denna bostad! Tänk etage, dubbel takhöjd, 10 kvm stor balkong med utsikt ända till horisonten. som sagt en magisk bostad utöver det vanliga som du inte vill gå miste om! Varmt välkommen till denna fantastiska 2:a med loft som med lätta medel kan omvandlas till en 3:a eller 4:a. Modernt och stilrent med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som naturligt bjuder in vänner och familj till spel-kvällarna. Ovanvåning i form av loft där bara fantasin sätter stopp på hur det stora och öppna utrymmet ska disponeras. Tack vare generösa fönsterpartier förses bostaden med ett fint och naturligt ljus. Du bor på våning 15 och med det kommer du uppleva en daglig harmoni när du kan vila blicken över utsikten som erbjuds, du kommer helt enkelt bli bortskämd av den magiska vyn som bara går att uppleva på plats! Din närmsta granne är natursköna Järvafältet som skänker vacker grönska och harmoni. Stora gröna ängar, många härliga promenadslingor och fina cykelvägar, betandes hästar & får samt en glittrande damm med badandes fåglar, det är här du blir ett med djur och natur! Nytt är utomhusbadet på Järvafältet med sina tre bassänger, kafé och stora ytor för picknick och solbad, den självklara platsen under sommarens varmare dagar. Att bo med närhet till service och kommunikation är vardagslyx i sig. Rinkebyterassen ansluts till ett mångsidigt handelsstråk som erbjuder det bästa från alla världar. Flertal butiker, restauranger, caféer, apotek och ett brett serviceutbud. I förlängningen når du Rinkeby Centrum som erbjuder ett 30-tal butiker och fyra restauranger. Några nyckelaktörer är Lidl, Matcenter och Fitness 24 Seven. I Rinkeby centrum når du även Tunnelbanans blåa linje som på mindre än 20 minuter tar dig in till citylivets puls, du har även goda bussförbindelser som på ca 10 minuter tar dig till Kista Centrum.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 11