Ängsvägen 13

Häggeby Vreta, Håbo kommun Se på karta

1 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Tomtarea
2 271 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
64 207 kr/år

Ett trevligt fritidshus som är isolerat och vinterbonat, beläget i en hörna med grönskande skog som omger huset. Här erbjuds du ett trevligt boende med två sovrum, vardagsrum med härlig och värmande kamin, badrum med dusch och ett bra kök. Generös tomt med trädäck, förråd och gräsmatta. Grannar finns men man har ett privat och insynsskyddat läge tack vare den grönskande skogen som omger fastigheten.
Bostaden har byggts till i två omgångar (2001 samt 2006). Renoverat löpande med bland annat nytt kök 2020 (IKEA), golvvärme (el) i hela bostaden bortsett från ett sovrum samt matrummet. I bostaden finns både 2 och 3-glas fönster (som byttes ut i samband med tillbyggnaderna (2001 samt 2006). Fiber indraget (IP Only). Bostaden är i behov av renoveringar och utvändigt så behövs det målas.
Enskilt vatten och avlopp. Borrad brunn ner till 90 m. Avloppet är en Septitank 3 kubik som tömt 5 ggr/år.
Tomten är stor och idag finns plats för flertalet bilar. Bostaden är tom just nu då säljarna har flyttat. Därav så är tillträde möjligt med kort varsel!
Kontakta mäklaren, Sara Engström, för mer information om bostaden eller klicka in på hemsidan och boka din tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Håbo

Kontakta mäklaren

Sara Engström

HusmanHagberg Håbo
Mäklare Sara Engström, HusmanHagberg Håbo
0735941290