Mäklare Sara Engström

Sara Engström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Geires väg 12, Bålsta Södra Eneby, Håbo kommun

Geires väg 12

Villa
Bålsta Södra Eneby, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo

3 795 000 kr

135 m²

6 rum

750 m² tomt

Välkommen till denna mysiga och rymliga villa på ett barnvänligt och centralt läge i Bålsta. Här är det gångavstånd till skolor (f-åk9) och närbutik samt flertalet lekplatser och grönområden. Bostaden erbjuder 4 sovrum och två stora allrum/tv rum (varav det på entréplanet även stoltserar med en kakelugn), två badrum/duschrum varav ett med bastu. Rymligt kök med plats för matbord och härliga ytor i trädgården. Ett riktigt bra hus med plats för den stora familjen. Till detta skall tilläggas att bostaden har ett integrerat garage, inglasat uterum och en stor och härlig trädgård med ett separat byggt trädäck för kvällssolen. Fiber finns indraget. Bostaden är för-besiktigad av Anticimex och säljs försäkrat. Protokoll delas ut på visningen. Kontakta mäklaren för mer information.

Ängsvägen 13, Häggeby Vreta, Håbo kommun
  • Budgivning pågår

Ängsvägen 13

Fritidshus
Häggeby Vreta, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo

1 950 000 kr

81 m²

3 rum

2 271 m² tomt

Ett trevligt fritidshus som är isolerat och vinterbonat, beläget i en hörna med grönskande skog som omger huset. Här erbjuds du ett trevligt boende med två sovrum, vardagsrum med härlig och värmande kamin, badrum med dusch och ett bra kök. Generös tomt med trädäck, förråd och gräsmatta. Grannar finns men man har ett privat och insynsskyddat läge tack vare den grönskande skogen som omger fastigheten. Bostaden har byggts till i två omgångar (2001 samt 2006). Renoverat löpande med bland annat nytt kök 2020 (IKEA), golvvärme (el) i hela bostaden bortsett från ett sovrum samt matrummet. I bostaden finns både 2 och 3-glas fönster (som byttes ut i samband med tillbyggnaderna (2001 samt 2006). Fiber indraget (IP Only). Bostaden är i behov av renoveringar och utvändigt så behövs det målas. Enskilt vatten och avlopp. Borrad brunn ner till 90 m. Avloppet är en Septitank 3 kubik som tömt 5 ggr/år. Tomten är stor och idag finns plats för flertalet bilar. Bostaden är tom just nu då säljarna har flyttat. Därav så är tillträde möjligt med kort varsel! Kontakta mäklaren, Sara Engström, för mer information om bostaden eller klicka in på hemsidan och boka din tid för visning!

Vargvägen 21, Bålsta Södra Västerdalen, Håbo kommun

Vargvägen 21

Villa
Bålsta Södra Västerdalen, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo

3 395 000 kr

138 m²

6 rum

728 m² tomt

Nu är det dags att sälja detta härlig enplanshus i Södra Västerdalen, centralt i Bålsta. Här finner du ett funktionellt och välplanerat hus med 4 bra sovrum, stort vardagsrum samt kök och stor plats för matbord och samkväm. En gästtoalett samt ett större badrum med rymlig duschplats. Tvättstuga samt ett bra och rymligt garage med ingång direkt in till bostaden. På baksidan ligger en större altan i trä med utsikt mot lummig skog. Tomten är uppvuxen och det finns häck, buskar och gräsmatta. Helt insynsskyddat mot övriga grannar. Gatan, som är en återvändsgata är lugn och trygg för lekande barn. Fiber indraget genom Bålsta kabelTV. Bostaden säljs för-besiktigad och med en säljarförsäkring. Kontakta mäklaren, Sara Engström, för mer information om bostaden eller för att boka din plats på visning!

  • Plus
Arabeskvägen 7, Skokloster Slottsskogen, Håbo kommun

Arabeskvägen 7

Radhus
Skokloster Slottsskogen, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo

2 195 000 kr

115,4 m²

5 rum

5 627 kr/mån

19 021 kr/m²

Välkommen till ett trevligt boende på två plan i populära Slottsskogen i Skokloster. Bostaden är rymlig och passar den stora såväl som till den mindre familjen. Idag erbjuds hela 4 bra sovrum inne i bostaden samt ytterligare ett inrett sovrum i förrådet ute. (som är isolerat och omgjort) Där huserar idag en tonåring men kan med fördel användas till kontor för den som jobbar hemma men som ändå vill "gå till jobbet". Härligt badrum utöver det vanliga med SPA-känsla och bastu samt ett duschrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Kök med vita skåpluckor, bra maskinell standard och god förvaring. Stort och luftigt vardagsrum med utgång till en inbjudande uteplats med en enorm trälagd altan, delvis under tak. Stor och härlig gräsmatta med plats för mycket lek och spring. Hela tomten är inhängnad med staket (bra om man har hund). På framsidan ligger dessutom ytterligare en trälagd altan. Grusad uppfart med plats för två bilar samt garage och installerad elbils-laddare. Stenlagd gång upp mot entrén. Här bor man med härlig villakänsla och med bostadsrättens alla fördelar. Kontakta mäklaren Sara Engström för mer information.

  • Uteplats
Häggeby kyrkväg, Skokloster Häggeby, Håbo kommun

Häggeby kyrkväg

Tomt
Skokloster Häggeby, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo

2 450 000 kr

2 586 m² tomt

Nu ges en fantastisk möjlighet för dig som drömmer om att bygga ditt eget hus på en härlig och lantlig tomt i historisk miljö i Häggeby på Skoklosterhalvön. Här erbjuds du vidderna, åkrar, fruktodlingar, skog och såklart närheten till Mälaren och båtplats. Fastigheten Nederhassla 1:18 är ligger på ett ypperligt läge och mäter 2 586 kvm. Förhandsbesked finns redan klart hos Håbo Kommun och avser byggnation av bostadshus av fritt val i storleken 150-200 kvm BYA (byggnadsarea). Dessutom finns förhandsbesked på en komplementbyggnad på 60-70 kvm BYA (byggnadsarea) Ett servitut har bildats med rätt att använda väg och in och utfart. Detta är gjort i samband med fastighetsregleringen. Fastigheten har ett enskilt läge utan genomfartstrafik. Vatten och avlopp måste ordnas av fastighetsägaren. El finns vid tomtgräns och fiberkabel går längs med tomten. Här i området lever man i ett mikrosamhälle med ”bykänsla”. En härlig sammanhållning där det arrangeras aktiviteter för byborna. Häggebygården intill kyrkan får nyttjas av byborna. Här kan man ordna med kalas eller andra sammankomster. Lokalen rymmer ca 60 personer. Det finns bord och stolar och porslin samt WC. Och en stor parkering utanför. I Häggeby anordnas det årligen med ”Gästabud”, ”Skördemarknad” och loppisar och andra trevligheter. Häggeby representeras av entreprenörsanda med ekologisk honungstillverkning, betongkonst, musteri, vinodling och mycket goda förutsättningar för den hästintresserade med flertalet intilliggande stall. Intill kyrkan finner man en privat ridanläggning med inriktning på hoppning. Anläggningen, både ridhus och utebana håller absolut högsta kvalitét. Omgivningen intill Mälaren och Rölundaåsen ger den naturintresserade direkt tillgång till Upplandsleden, båtliv och fiske. För köparen finns förtur på båtplats för småbåt vid privat brygga i Hasslaviken. Kontakta mig, Sara Engström för mer information och anmäl dig gärna till visningen den 18 juni och träffa mig på plats!

  • Plus

Visar alla 5