HusmanHagberg Håbo

HusmanHagberg Håbo

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skördevägen 33, Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun
 • Sön 26 maj kl 16:00
Skördevägen 33, Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun, bild 2
Skördevägen 33, Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun, bild 3

Skördevägen 33

Radhus
Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 600 000 kr
122 m²
5 rum
271 m² tomt

Välkommen till ett nästan nybyggt och friköpt boende på Skördevägen 33. Här finner du ett underbart och mycket välbyggt kedjehus i tegel. Uppfört i 2-plan med genomgående hög kvalitet på såväl material som maskinpark och utrustning. Dessutom erbjuds en fin och mysig trädgård med tryckimpregnerad trätrall och grön gräsmatta som vetter mot en grön allmänning med träd och skog. Ett optimalt planerat boende med bra förvaring och alla bekvämligheter du behöver på gångavstånd. På entréplan finner du en ljus och välkomnande hall med klinker på golvet och plats för både kläder och skor. Badrum med dusch med vikväggar av glas. Separat tvättstuga med bra arbetsytor och egen utgång till carporten under tak samt ett fullt utrustat kök med plats för matbord. Från köket ser du in i vardagsrummet där det finns plats för soffa och ytterligare matsalsmöbel. Från vardagsrummet går du ut på baksidan. Här ligger uteplatsen på en härlig och insynsskyddad plats. Uteplatsen vetter mot en mysig skogsdunge där det flanerar både rådjur, tjäder och räv. På det övre planet finner du tre mycket bra sovrum där det ena idag används som en walk-in-closet men som enkelt kan bli ett tredje sovrum. I detta rum finns även en rymlig och bra klädkammare. Vidare ett bra allrum/TV rum som kan göras om till ett fjärde sovrum om de behovet finns. Här finns även ett badrum med WC, handfat med kommod och dusch med vikväggar av glas. Bostaden ligger på ett ypperligt läge, kort promenad till skolor, natur och lekytor för barn och ungdomar och rymmer alla de funktioner som den moderna familjen ställer på sitt boende idag. Fiber finns indraget. Vattenburen golvvärme entréplan och radiatorer uppe. Uppfart med plats för två bilar, varav en i carporten. I anslutning till carporten ligger ett bra och praktiskt och isolerat förråd. Bostaden hade i oktober/november 2023 en slutbesiktning så i detta nu har ej någon förbesiktning gjorts. Protokoll finns för genomlösning vid förfrågan. Kontakta mäklare, Sara Engström, för mer information och för att boka tid för visning!

 • Premium
Gärdesvägen 2C, Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun
 • Imorgon kl 15:00
Gärdesvägen 2C, Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun, bild 2
Gärdesvägen 2C, Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun, bild 3

Gärdesvägen 2C

Lägenhet
Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
2 395 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/2
6 200 kr/mån
29 568 kr/m²

Välkommen till denna härliga och välplanerade 4:a i Väppeby Äng! Bostaden är belägen på nedre plan med härlig uteplats som även kan byggas ut om så önskas. Bostaden bjuder på en härlig känsla av ljus och rymd. De tre sovrummen erbjuder gott om utrymme för hela familjen eller för att skapa hemmakontor eller hobbyrum. Köket och vardagsrummet är förenade i en modern öppen planlösning, perfekt för social samvaro eller att hålla koll på barnen medan du lagar mat. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt stor duschplats. Handfat med kommod i vitt samt bra förvaringsmöjligheter ovan den praktiska arbetsbänken. I hallen finns även en större klädkammare som ger extra förvaringsmöjligheter. Den härliga uteplatsen bjuder in till härliga stunder i solen. På framsidan vid entrén finns plats för ett cafébord där man kan avnjuta frukost i morgonsolen. Med eget förråd och parkering på gården är det en rymlig och praktisk bostad för hela familjen. Förskolan och fotbollsplanen runt hörnet gör detta till ett idealiskt område för barnfamiljer. Och med Bålsta centrum inom promenadavstånd finns allt du behöver av butiker, service och kommunikationer nära till hands. Med en busshållplats bara 100 meter bort är det dessutom enkelt att ta sig runt i området eller vidare till andra destinationer. Den här bostaden har verkligen allt för en bekväm och trivsam vardag. Kontakta mäklaren för mer information och när det är dags för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Pilvägen 4, Bålsta Fånäs, Håbo kommun
 • Budgivning pågår

Pilvägen 4

Villa
Bålsta Fånäs, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 995 000 kr
147 + 29 m²
5 rum
1 155 m² tomt

Enastående välskött och påkostad enplansvilla i eftertraktade Fånäs. Ett önskehem för den som uppskattar ett boende där allt är gjort inifrån och ut, med största omsorg och öga för detaljer och kvalitet. Ypperligt och sjönära läge i omtyckt villaområde helt nära Mälarens glittrande vatten med badplatser och båtklubbar och ändå på promenadavstånd till centrum och kommunikationer. Du når Fånäs båthamn på några minuter och det är endast ca 200 m ner till vattnet. Det finns vidare en lugn och trevlig badplats endast 500 m från huset. Ett magiskt område nära vatten, båtliv och natur. Välkomna att höra av er för visningen söndag 26/5!

Famnvägen 12, Bålsta Sågarbacken, Håbo kommun
 • Imorgon kl 12:10

Famnvägen 12

Villa
Bålsta Sågarbacken, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 600 000 kr
176 m²
6 rum
559 m² tomt

Nu ges möjligheten att bli ägare till denna härliga och stora familjevilla om 176 kvm. Här är ett drömläge för er som vill bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, skog och natur. Huset erbjuder ett bekvämt boende där ni bara kan flytta in och njuta av livet då många renoveringar gjorts genom åren. Renoveringar som gjort är b.la badrums övre plan, tilläggsisolering fasad, fasadbyte, fönsterbyte och dörrar, uteplats fram och baksida, byggt pool med trädäck och ytskicktsrenovering inomhus. Villan erbjuder entréplan med generöst kök med köksö och gott om plats för familjen och vänner. Vardagsrum med braskamin och utgång till altan och pool med pooldäck. Poolen är uppvärmd med luftvärmepump och här finns ett praktiskt pooltak. Tvättstuga med groventré. Ett sovrum, badrum med dusch och bastu, gäst-wc samt gott om förvaring i hallen. En trappa upp finns 3 stora sovrum och en klädkammare som rymmer familjens alla kläder, samt badrum med dusch. Garage finns och plats för 3 bilar på uppfarten. Fiber indraget vid Bålsta KabelTv. Larm kopplat till Securitas (kan eventuell övertas) Accepterat pris 4.600 000 kr! Kontakta ansvarig mäklare på 070-581 60 81 för tidsbokning av visningen 19 maj!

 • Plus
Brunnstavägen 18, Bålsta Brunnsta, Håbo kommun

Brunnstavägen 18

Villa
Bålsta Brunnsta, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
3 495 000 kr
98 + 42 m²
5 rum
1 960 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna unika fastighet i Brunnsta. Bostaden disponeras över två plan och på entréplanet finns kök med vedspis, matsalsrum, badrum, matkällare och två rum. På övre plan finns två sovrum. Här finns alla möjligheter till att bo lantligt med närhet till Stockholm, Enköping och Uppsala. Fastigheten är besiktad och energideklarerad. Välkomnande hall med trägolv, vidare in finner ni vardagsrum med värmande kamin och trägolv. Praktiskt badrum med dusch, wc och tvättmaskin. Utanför finns ett mysigt rum för matbord, även här med kamin (dock ej fungerande). Kök med gott om förvaring i köksskåp, vedeldad spis samt en modern spis, separat kyl och frys. Vidare finns en groventré/hall samt en matkällare. Två rum varav ena har kamin. Båda har trägolv och målade väggar. På övre plan finns det två sovrum, båda med trägolv och tapetserade väggar. Utomhus finns altan, växthus, odlingslådor samt förråd/bod. Fastigheten heter "Sju ören". Ett gammalt namn som inte används så mycket längre, men alla fastigheter som är äldre har egna namn. I dagligt tal har det blivit att man säger "Sjörn". Läs mer om områdesbestämmelser i Brunnsta. https://www.habo.se/download/18.32452e3618bf08727966b567/1701176229425/Omr%C3%A5desbest%C3%A4mmelser%20Brunnsta.pdf Budgivning Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär vidare att säljaren avgör när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Frida Evstedt på 070-581 60 81 för mer information!

Bålstavägen 11, Gamla Bålsta Centrum, Håbo kommun

Bålstavägen 11

Lägenhet
Gamla Bålsta Centrum, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
1 795 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 854 kr/mån
29 669 kr/m²

Renoverad 2:a med balkong i soligt läge finns nu till salu. Bra planerad bostad med ett sovrum, fint kök med plats för matbord och rymligt vardagsrum med utgång till balkongen. Delvis renoverat badrum med badkar och gott om förvaring i garderoben i hallen. Genomgående nya golv samt renoverat kök med nya vitvaror. Exemplarisk första bostad eller för den som behöver mellanlanda. I porten finns bl.a tvättstuga. Närhet till bl.a. fina promenadstigar, restauranger, matbutik och café. Gång- och cykelvägar till skolor, förskolor, pendelstation och Bålsta Centrum med butiker. För frågor om bostaden samt bokning av visning vänligen kontakta ansvarig mäklare Frida Evstedt.

 • Balkong
 • Hiss
Svärtavägen 21, Bålsta Västerängen, Håbo kommun
 • Imorgon kl 10:30
Svärtavägen 21, Bålsta Västerängen, Håbo kommun, bild 2
Svärtavägen 21, Bålsta Västerängen, Håbo kommun, bild 3

Svärtavägen 21

Villa
Bålsta Västerängen, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
3 695 000 kr
138 m²
6 rum
288 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska familjevilla som är perfekt belägen på ett hörnläge, vilket ger ett luftigt läge och mer privatliv. Den omgivande gröna allmänningen bakom huset ger en vacker och fridfull vy samt gott om utrymme för lek och rekreation för hela familjen. Under vintertiden finns en av Bålstas bästa pulkabackar precis bakom huset, vilket gör Svärtavägen till ett perfekt boende för att njuta av både sommar och vintersäsong. På framsidan av huset finns en gemensam lekplats för hela området, vilket ger ytterligare möjligheter till lek och social interaktion för barnen. Huset är ett vackert och välunderhållet hem, som visar på ägarnas omsorg och kärlek till fastigheten (se samtliga renoveringar längre ner). Bostaden stoltserar idag med tre rymliga sovrum, men det finns även möjlighet att skapa ytterligare två sovrum på det övre planet genom att omvandla allrummet till ytterligare två samt så är matrummet på entréplanet omgjort till matrum (tidigare sovrum) Detta ger gott om utrymme för hela familjen att växa och trivas. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i huset, vilket är perfekt för att hålla ordning och organisera familjens ägodelar. Hela huset är genomgående i mycket fint skick, och både tak och fönster har bytts ut, vilket ger en känsla av nyhet och fräschhet. Rymliga umgängesytor, härligt matrum och vardagsrum samt ett isolerat uterum med en luftvärmepump. Uteplatser och härlig, grönskande trädgård. Parkeringar finns i området och garage finns i länga som också tillhör huset. Men här har man breddat och lagt plattor vilket ger er möjlighet att parkera direkt utanför dörren. Så, bred och tålig uppfart för en bil samt flera förråd och förvaringsmöjligheter. Ett förråd är inrett som verkstad, ett utrymme med fiskeutrustning och ytterligare ett för trädgårdsverktyg, gräsklippare mm. Ägarna har vidare ett stort intresse för odling och det finns mycket bra plats för detta på baksidan av huset. Med bara en kort promenadväg når du både förskolor och skolor för åldrarna 1-9, vilket gör det bekvämt och lätt för barnen att ta sig till och från skolan. Dessutom finns gymnasieskolan Fridegård inom bekvämt avstånd, vilket gör det till ett utmärkt hem för familjer med tonåringar. En ny simhall byggs i närheten och dit är det promenadavstånd. Beräknas öppna sommaren 2024. Detta är helt enkelt ett drömhem som erbjuder en perfekt kombination av komfort, bekvämlighet och närhet till viktiga faciliteter. Med allt som redan är renoverat och förnyat kan du bara flytta in och börja njuta av det här underbara hemmet. Kontakta mäklaren för mer information och när det är dags för visning! Säljarna har köpt en tomt och håller på att bygga hus. Inflyttning kan ske först i oktober 2024.

 • Premium
Tingshusvägen 4, Bålsta Graneberg, Håbo kommun
 • Sön 26 maj kl 13:45

Tingshusvägen 4

Villa
Bålsta Graneberg, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 095 000 kr
101 + 101 m²
7 rum
700 m² tomt

Välkomna till Tingshusvägen 4. Här bor ni i en stor familjevilla i två plan. Familjen som bott här sedan 2014 och söker nu nya ägare. Villan disponeras över hall, vardagsrum och kök i öppen planlösning. Tre sovrum, förråd samt badrum finns på entréplanet. Utgång till den stora uteplatsen med utgång från köket är perfekt för utomhusmiddagar och avkoppling under varma sommarkvällar med mycket sol. Här här ni pool (5,5m) och altan, delvis under tak. En trapp ner finns generös spa-avdelning. Här finns bubbelbadkar, separat dusch, bastu samt separat wc. Gillestuga med öppen spis. Ett sovrum med egen utgång. Tvättstuga med gott om förvaring samt gym. Bostaden har en välkomnande känsla med sin välskötta trädgård med planteringar och härlig gräsmatta. Från gatan leder den asfalterade uppfarten er fram till garaget med laddare för elbil. Uppfarten är bred och rymmer gott och väl tre bilar. Fiber indraget via Bålsta Kabel-TV. Fastigheten är besiktad. Bostaden ligger strategiskt planerad med närheten till förskolor, skolor och matbutiker. Bra kommunikationer då busshållplatsen finns endast någon minuts promenad från bostaden.

 • Plus
Furuhällsvägen 40, Bålsta Furuhäll, Håbo kommun
 • Borttagen före visning
Furuhällsvägen 40, Bålsta Furuhäll, Håbo kommun, bild 2
Furuhällsvägen 40, Bålsta Furuhäll, Håbo kommun, bild 3

Furuhällsvägen 40

Radhus
Bålsta Furuhäll, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
2 395 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1/2
4 304 kr/mån
23 029 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Uteplats
Trastvägen 4, Bålsta Norra Västerdalen, Håbo kommun
 • Imorgon kl 13:30
Trastvägen 4, Bålsta Norra Västerdalen, Håbo kommun, bild 2
Trastvägen 4, Bålsta Norra Västerdalen, Håbo kommun, bild 3

Trastvägen 4

Villa
Bålsta Norra Västerdalen, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 595 000 kr
114 + 110 m²
8 rum
465 m² tomt

Nu söker detta väl omhändertagna och renoverade hem med effektiva solceller nya ägare! Här välkomnas ni till en bostad som omfamnar dig med sin omsorgsfulla planlösning och generösa utrymmen, beläget på en fridfull återvändsgata. Med möjlighet till sex sovrum (idag fem) rymmer Trastvägen den stora familjen och bjuder in till en bekväm och näst intill problemfria tillvaro. Det rymliga köket, med generöst tilltagna köksö, blir hjärtat i hemmet där familj och vänner samlas för gemenskap och glädje. Stor och vacker matplats med plats för både den stora familjen men även vänner och släkt. Entréplanet välkomnar med två sovrum, varav ett som leder ut till en den härlig altanen under tak. Förvaringsmöjligheterna är generösa, med rymliga klädkammare och smarta lösningar. Nedervåningen fortsätter att imponera med tre mysiga sovrum, stort förråd och ett inbjudande allrum med värmande kamin. Ett utrymme perfekt för kvällar av avkoppling och samvaro. Tvättstugan är stor, välutrustad med allt som behövs för praktiska göromål, medan det helkaklade duschrummet med bastu ger en touch av lyx och välbefinnande. Garaget och den soliga trädgården erbjuder en härlig plats med möjligheter för både lek och avkoppling. Detta gör Trastvägen 4 till ett riktigt paradis för både stora och små. Flera uteplatser varav den stora altanen ligger under tak. Här har man dessutom försett bostaden med solceller för en effektiv och ekonomisk driftskostnad. Trastvägen 4 och läget i Norra Västerdalen erbjuder gott om bekvämligheter och är en bostad som har nära till det mesta. Ett stenkast bort ligger flertalet förskolor och skolor. Utöver detta så finns det flera lekparker i närområdet, varav Enebyparken är en nybyggd väldigt fin lekpark. I närheten finns också många fina promenadstråk och med cykeln är det nära till Vattunöden (naturreservat med grillplatser, fina utsiktsplatser vid klipporna och en hinderbana för barnen) och Vibyspåret (elljusspår och utegym). Bra med kommunikationer med buss och pendeltåg till Stockholm city. Bostaden kommer säljas besiktigad och säljarna tecknar en dolda-fel-föräkring som gäller i 10 år från tillträdesdagen ! Kontakta Sara Engström för mer information!

 • Premium
Hörntorpsvägen 1K, Bålsta Mansängen, Håbo kommun
 • Sön 2 jun
Hörntorpsvägen 1K, Bålsta Mansängen, Håbo kommun, bild 2
Hörntorpsvägen 1K, Bålsta Mansängen, Håbo kommun, bild 3

Hörntorpsvägen 1K

Radhus
Bålsta Mansängen, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
3 750 000 kr
117 m²
5 rum
483 m² tomt

Välplanerat 2-plansradhus i barnvänligt område finns nu till salu! På nedre planet finns förutom kök även stort och rymligt vardagsrum, wc och tvättstuga. Från vardagsrummet når man baksidan med trädäck samt plan tomt med gräsmatta. Inglasat uterum och altan. Från altanen når man ett tillbyggt garage som idag används som förråd. Utemiljöer som erbjuder gott om plats för umgänge. Välskött trädgård med aroniahäck, bla vinranka, äppelträd, vinbär, krusbär, rabarber, Amerikansk blåbär, perenner av pion och hortensia, jordgubbsland, smultron, björnbär och plats för stora sällskap. Lekstuga byggd 2020. Tomten är den största i samfälligheten. Generös uppfart som rymmer 4 bilar. På övre planet finns det fyra sovrum, badrum med badkar, klädkammare samt inglasad balkong. På nära och bekvämt avstånd finns allt som önskas såsom förskolor, skola, matbutik och Bålsta centrum med butiker och service samt pendeltåg och tåg. Huset är besiktat samt energideklarerat. Anmäl ditt intresse till mäklaren om du vill veta mer!

 • Premium
Granbacksvägen 39, Bålsta Frösundavik, Håbo kommun
 • Sön 26 maj kl 16:00
Granbacksvägen 39, Bålsta Frösundavik, Håbo kommun, bild 2
Granbacksvägen 39, Bålsta Frösundavik, Håbo kommun, bild 3

Granbacksvägen 39

Radhus
Bålsta Frösundavik, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
3 295 000 kr
115,6 m²
5 rum
vån 1/1
6 103 kr/mån
28 503 kr/m²

Varmt välkomna till ett av områdets bästa hörntomter. Här bor du ogenerat med en hög häck och gott om gräsmatta för barnens aktiviteter samt ett enastående solläge. Här finns även altan samt ett praktiskt förråd som ger er extra utrymme. Huset har genomgående modern standard med fina ekparkettgolv och målade väggar. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, praktiskt tvättstuga, två helkaklade badrum, ett på varje våningsplan, vilket ger er extra bekvämlighet och flexibilitet i ert boende. Med fyra sovrum och en klädkammare till ett av dem finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Stranden som ligger ett par minuters gångväg bort erbjuder klippbad, långgrund strand och härliga grillplatser. I anslutning till badplatsen ligger skogen med härliga promenadstigar och utsikt över Mälaren. Fotbollsplan och lekplats finns i området vilket gör detta till det perfekta läget för en aktiv familj. Även förskola ligger precis i närheten. Med endast 6 minuters bilfärd når ni Bålsta centrum där ni hittar allt ni behöver - matbutiker, butiker, service och pendeltåg/tåg. För den som reser med bil är det smidigt att nå E18. Tveka inte att kontakta oss för en visning av detta underbara hem!

 • Premium
 • Uteplats
Björkvallen 44, Bålsta Västerängen, Håbo kommun
 • Sön 26 maj kl 11:00
Björkvallen 44, Bålsta Västerängen, Håbo kommun, bild 2
Björkvallen 44, Bålsta Västerängen, Håbo kommun, bild 3

Björkvallen 44

Radhus
Bålsta Västerängen, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
3 395 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/1
5 470 kr/mån
29 017 kr/m²

Detta nästan nybyggda -21 hörnradhus i bostadsrättsform är verkligen en pärla att flytta in i. Med 117 kvm fördelade på 2 plan erbjuder det tre bra sovrum, 2 fräscha badrum, vardagsrum och ett stort kök med generös matplats. På baksidan finns en stor trälagd uteplats samt gräsmatta med bästa solläget där delar av altanen insynsskyddad i form av höga tujor. På framsidan finns ett friliggande förråd samt plats för två bilar. Inuti välkomnas du av en stor hall med gott om förvaringsutrymme och klädkammare samt teknikrum med värmepumpen från NIBE. Köket är ljust med fin utsikt och gott om skåp för förvaring. Vardagsrummet är luftigt och har utgång till baksidan där du finner en terrass i soligt läge. På nedre plan finns även ett badrum med dusch och tvättmöjligheter. Praktiskt förråd under trappen. På det övre planet finns tre bra sovrum, ett allrum med möjlighet till ett fjärde sovrum och ett badrum med badkar. Det större sovrummet har även utgång till en mysig balkong med morgonsol. Fiber är indraget och uttag finns i alla rum. Kontakta mäklaren för att boka din tid för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Tegvägen 7D, Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun

Tegvägen 7D

Lägenhet
Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
2 495 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 200 kr/mån
30 802 kr/m²

Välplanerad och fräsch 4:a med gavelläge i populära Väppeby Äng. Här finns tre sovrum, kök och vardagsrum i modern öppen planlösning, stort badrum med tvättmaskin, klädkammare och balkong i högt och soligt läge. Plats för cafébord vid entrén. Förråd och parkering finns på gården. Runt hörnet finns en nyöppnad förskola och fotbollsplan. Bålsta centrum är på promenadavstånd med butiker, service och tåg. Ca 100 meter till busshållplats. Visning söndag 19 maj, välkomna att anmäla er för tidsbokning! Välkommen hem!

 • Balkong
Uddvägen 11, Bålsta Frösundavik, Håbo kommun
 • Sön 26 maj
Uddvägen 11, Bålsta Frösundavik, Håbo kommun, bild 2
Uddvägen 11, Bålsta Frösundavik, Håbo kommun, bild 3

Uddvägen 11

Villa
Bålsta Frösundavik, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
7 395 000 kr
156 + 15 m²
6 rum
1 096 m² tomt

Varmt välkomna till Uddvägen 11, en mycket fin och energisnål villa belägen vid Frösundavik i Bålsta, bara ett stenkast från Mälarens badklippor. Villan stod färdigställd 2018 och präglas genomgående av vackra färgval i ljus ton och har en hög standard avseende ytskikt och maskinpark. Villatomten är en av de större i Frösundavik och vetter mot en grön, vacker äng med promenadstråk ner till vattnet och den vackra badplatsen. Vidare så är tomten plan och erbjuder en fantastisk plats för både lek och spring. Stora, härliga gräsytor och flertalet uteplatser samt en stor träaltan. På tomten finns vidare ett större växthus från Willab Garden (november 2020) med stenplattor samt stormgaranti som med fördel kan användas som ett mysigt uterum. Det finns också vackert snickrade odlingslådor samt en mysig lekstuga (2019) för barnens lekar. Entréplanet hälsar välkommet med ett gästrum, en inredd och fullt utrustad tvättstuga, samt ett rymligt duschrum där varje detalj är noggrant övervägd. Vidare in kommer man till den ljusa och öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och matplats som skapar en känsla av rymd och elegans. Detta förstärks av granitstenskivan i kombination med de upplysta vitrinskåpen samt täljstenskaminen från Contura. Hela nedre planet är uppvärmt med vattenburen golvvärme, där golven består av ljus ekparkett samt exklusiv klinker i hall och WC, tvättstugan har också klinker i annan stil. På det övre planet välkomnar ett rymligt allrum och tre rymliga sovrum, varav ett med en ansluten klädkammare. Här finner man även ett exklusivt badrum med ett vackert badkar för avkopplande stunder. Övre plan har samma ekparkett men vattenburna radiatorer för uppvärmning, det stora badrummet på övervåningen har också vattenburen golvvärme. I bostaden har det gjorts ett stort antal tillval i samband med uppförandet som exempelvis vitvaror från Siemens i rostfritt utförande, andra och mer exklusiva kommoder och speglar i badrummen har valts samt väggfasta spegelskåp har installerats. Spotlights samt innerdörrar är andra tillval vid uppförandet av villan. Vedumköket är försett med en annan typ av skåplucka än standard samt vitrinskåp/vinhylla och andra handtag. Bänkskivan är en exklusiv och påkostad granitskiva i svart. Bostaden installerade solceller under slutet på 2021 och har sedan dess haft ett nettoöverskott på elproduktion då man sålt fler kWh än de som köpts av Eon. Detta är på dagens bostadsmarknad väldigt attraktivt och betingar därmed ett högre värde. Uppfarten till huset är breddad och snyggt stenlagd fram till huvudentrén. Här får man plats med flera bilar om behov finns och behöver inte ha någon bil på uppfarten då det finns stor plats mellan hus och Carport. Carporten med tillhörande isolerat förråd har också två nyinstallerade elbilsladdare (2024), villan är också ommålad utvändigt 2021. I nära anslutning till huset finns en härlig lekplats med allt ett barn önskar. Det finns fotbollsplan med konstgräs, skatepark och gungor och karuseller. Här finns även ett mindre ute-gym. Bakom lekplatsen ligger den populära förskolan med tillhörande lekplats. Har man båt, tar man enkelt en liten promenad genom skogen så når man en trevlig båtplats på 5 minuter. Området Frösundavik är ett gemytligt och härligt villaområde i Bålsta med flertalet hus från 2016-2018. I bostadens direkta närområde når man förskolor, lekplatser, fotbollsplan och såklart en härlig badplats, bara ett stenkast från bostaden.

 • Premium
 • Energieffektiv
Kalmar kyrkväg 6, Bålsta Frösundavik, Håbo kommun
 • Imorgon kl 12:00
Kalmar kyrkväg 6, Bålsta Frösundavik, Håbo kommun, bild 2
Kalmar kyrkväg 6, Bålsta Frösundavik, Håbo kommun, bild 3

Kalmar kyrkväg 6

Villa
Bålsta Frösundavik, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 450 000 kr
111 m²
4 rum
1 272 m² tomt

Välkommen till detta trevliga och renoverade 1-planshus beläget på en fantastisk tomt i lantliga omgivningar, men ändå med närhet till Bålsta centrum. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga med en generös och insynsskyddad tomt som vetter mot vackra ängar och fångar kvällssolen på bästa sätt. Perfekt för lek och umgänge under soliga dagar. Den trälagda altanen bjuder in till avkopplande stunder och sommarfester, med en idyllisk utsikt över den lantliga omgivningen. Trevlig, stenlagd gång mot huvudentrén. Väl inne möts du av en rymlig hall som erbjuder gott om utrymme för avhängning av kläder och skor. Hallen har en öppen planlösning som genomsyrar hela bostaden där man har köket och vardagsrummet till höger och till vänster når man sovrumsavdelningen med tre bra sovrum samt badrum och klädkammare. Genomgående ljust laminatgolv i hela bostaden (hall, kök, samt i de tre sovrummen), bortsett från vardagsrummet där det ligger en fin ek-parkett. Samtliga väggar är spacklade och ommålade. Ett riktigt fräscht och fint boende där det bara är att flytta in och börja bo. Ljust och luftigt vardagsrum med generösa fönsterpartier som fyller rummet med naturligt ljus. Här finns även en altandörr som leder ut till den härliga altanen med underbar kvällssol. Ett rymligt och fullt utrustat kök erbjuder gott om förvaring samt en riklig bänkyta. Här finns plats för ett större köksbord, perfekt för familjemiddagar eller umgänge med vänner och bekanta. Bostaden rymmer tre trivsamma och lätt-möblerade sovrum, alla med plats för säng, skrivbord och bra förvaring, vilket gör det till en perfekt bostad för såväl små som större familjer. Mellan rummen finns även en större och bra klädkammare. Ett stilrent och nyrenoverat badrum utrustat med dusch, komod och WC. Certifikat finns. Praktisk tvättstuga med groventré som leder ut till den asfalterade uppfarten och garaget. Kalmar kyrkväg 6 erbjuder ett unikt läge med närhet till både natur och stadsliv. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i lantliga omgivningar samtidigt som du har bekvämt avstånd till Bålsta centrum med dess utbud av butiker, restauranger och kommunikationer. I området finns en populär förskola och en större lekplats för barn. Här finns även en stor fotbollsplan med kostgräs samt skatepark och ute-gym. På gångavstånd når man en härlig kommunal badplats och även en mindre båthamn. (för båtplats tillämpas kösystem). Bostaden kommer säljas förbesiktigat och säljaren kommer teckna en dolda-fel-försäkring som gäller från tillträdet! Kontakta Sara Engström för mer information och för att boka tid för visning!

 • Premium
Lupinvägen 29, Bålsta Viby Äng, Håbo kommun
 • Imorgon kl 16:30
Lupinvägen 29, Bålsta Viby Äng, Håbo kommun, bild 2
Lupinvägen 29, Bålsta Viby Äng, Håbo kommun, bild 3

Lupinvägen 29

Radhus
Bålsta Viby Äng, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
3 595 000 kr
137 m²
6 rum
vån 1/2
6 200 kr/mån
26 241 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda ytterligare ett härligt och modernt boende på Lupinvägen 29. Här bjuds du in till ett modernt och stiligt boende som verkligen flödar i ljus. Det är ett vackert och näst intill nybyggt och välhållet parhus med garage utanför på tomten. På ett riktigt fint läge med en härlig utsikt mot en vacker skogsdunge och öppna fält, erbjuder denna bostad en fridfull och naturnära miljö. Bostaden imponerar med fyra generösa sovrum varav ett ligger på entréplanet och används idag som kontor. Detta gör bostaden idealisk för en barnfamilj eller för dem som önskar lite extra utrymme och rymd. Den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär, och det stora köket bjuder på en härlig köksö för samvaro och mysigt häng. Stort vardagsrum med plats för både matsalsmöbler likväl som soffgrupp och TV hörna. Två bra badrum, ett på varje plan. Det nedre planet erbjuder badkar samt tvättmöjligheter med snygg bänkskiva. Det övre planet erbjuder dusch. Uteplatsen är en perfekt plats att njuta av soliga dagar eller kvällar i gott sällskap. Trevlig och plan gräsmatta med fina och blomstrande planteringar ger bostaden en ombonad och fin känsla. Entrén till huset är bred och plattlagd och skapar en inbjudande atmosfär. Intill huset (som är ett parhus) ligger ett större garage med automatisk elektrisk port och laddbox för elbil. Lupinvägen 29 är ett härligt hus med mysig trädgård och ligger på ett fantastiskt läge. Här skapas en trivsam och modern livsmiljö. Bostaden vetter mot en skogsdunge och öppna åkrar. Kontakta mäklaren för mer information och om du vill boka tid för din visning! (OBS: Planritning kommer läggas upp på måndag)

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Jan Fridegårds väg 7, Gamla Bålsta Centrum, Håbo kommun
Jan Fridegårds väg 7, Gamla Bålsta Centrum, Håbo kommun, bild 2
Jan Fridegårds väg 7, Gamla Bålsta Centrum, Håbo kommun, bild 3

Jan Fridegårds väg 7

Radhus
Gamla Bålsta Centrum, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
3 495 000 kr
118 m²
5 rum
390 m² tomt

Välkommen till detta trevliga parhus i centrala Bålsta. Kort promenadavstånd till butiker och pendeltåg. Entrén leder dig i i en rymlig och välkomnande hall med garderobsvägg med spegeldörrar och gott om plats för förvaring av kläder och skor. Direkt till vänster har du en bra tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt varmvattenberedaren. Stort och härligt vardagsrum med tillhörande matsal (som i original var ett 4:e sovrum). Från vardagsrummet finns även en dörr ut till det inglasade uterummet som används flitigt under större delen av året. (höst/vår från Willab Garden) Bra kök med plats för matbord och bra arbetsytor samt förvaring. Även här finns en utgång till en öppen altan som du även når uterummet ifrån. På detta plan finner du även badrum ett badrum med plats för badkar eller duschvägg (borttaget av nuvarande ägare). Det övre planet bjuder på tre stora och bra sovrum, en rymlig klädkammare samt ett renoverat och mycket fint badrum från 2017. (lista på övriga åtgärder och renoveringar finner ni längre ner) Direkt utanför bostaden finns ett stort garage med fjärrstyrd port samt ett rymligt förråd på sidan. Härlig gräsmatta runt huset och insynsskyddad häck. Sammantaget ett mycket trevligt och fint hus på ypperligt läge i gamla Bålsta. Kontakta mäklaren Sara Engström för mer information och för att boka tid för visning!

 • Premium
Kivinge gårds väg 8, Kivinge, Håbo kommun
 • Sön 26 maj kl 14:30
Kivinge gårds väg 8, Kivinge, Håbo kommun, bild 2
Kivinge gårds väg 8, Kivinge, Håbo kommun, bild 3

Kivinge gårds väg 8

Villa
Kivinge, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
6 495 000 kr
183 + 30 m²
5 rum
1 957 m² tomt

Välkommen till denna vackra och stora villa från exklusiva Sjödalshus (byggår 2001) med tillhörande stall och pool som nu söker nya ägare! Här möter du en imponerande bostad med ett pampigt mansardtak, täckt av tegelpannor med infällda takkupor som ger fastigheten en tidlös och elegant karaktär. Bostaden är belägen på en naturskön höjd och erbjuder en hisnande utsikt över vidsträckta ängar och fält, vilket skapar en lugn och fridfull atmosfär. Dock endast 10 minuter bilväg till Bålsta samt 40 min till Stockholm, Västerås och Uppsala Bostaden är välplanerad med en härlig layout och du välkomnas genom vackra pardörrar till en rymlig och vacker entré med gott om plats för förvaring bakom skjutdörrar av glas. Här finns även trappan upp till våningsplan två. Hallen är pampig och med vackra taklister och foder. Rakt fram är den gjutna eldstaden placerad och med öppning mot både vardagsrummet och till höger köket. Det stora och inbjudande köket inkluderar en stor matplats och en vacker och väl fungerade vedspis. Vardagsrummet är generöst tilltaget och rymmer både sittgrupp och större matsalsdel med ett vackert burspråk ut mot baksidan och den trälagda uteplatsen med gjuten grillplats under tak. I övrigt så rymmer bostaden tre riktigt bra och stora sovrum. Genomgående generös takhöjd på nedre plan om 2,70 m. Platsbyggda förvaringshyllor och vackra taklister och dörrfoder. Huset har badrum på både entréplan med dusch samt på övervåningen. Detta badrum har inretts med riktig SPA känsla där du finner en stor dusch, ångdusch, massagebadkar (möjligen tar säljaren med sig ångduschen och massagebadkaret) samt en värmande och rymlig bastu. På entréplanet finns även en behändig tvättstuga med separat groventré, vilket underlättar vardagslivet när man kommer hem med leriga stövlar och fritidskläder. Tomten är omsorgsfullt planerad och inkluderar ett generöst pooldäck och en underbar stor pool med skjutbart pooltak som förlänger poolsäsongen för varma sommardagar (byggdes 2015). Poolområdet är perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Runt omkring huset finns flera uteplatser som möjliggör njutning av utomhuslivet i olika miljöer. På baksidan finns en gjuten grillplats på altanen under tak. För den hästintresserade finns möjligheten att utnyttja det stora stallet/garaget/förrådet/verkstaden, som tidigare tjänat som stall med tre boxar och sadelkammare och under senare år som snickeriverkstad. Här kan man med enkla medel skapa en hästgård med möjlighet att arrendera mark för beteshagar. En trevlig uppfart leder dig upp till fastigheten och det finns gott om plats på gården för bilar och t.ex. båt. Vidare så är fastigheten försedd med egen borrad brunn som förser huset med vatten av mycket god kvalitet, tack vare ett installerat filter. Dessutom finns ett enskilt avloppssystem med ny filtrering och markbädd, vilket bidrar till en hållbar och miljövänlig hantering av avloppsvatten. Genomgående erbjuds gott om förvaringsutrymmen och materialvalen är genuina, vilket ger huset en känsla av tidlös elegans och hög kvalitet. Golvvärme på entréplanet och vattenburna radiatorer på övervåningen skapar en behaglig och väl reglerad inomhusmiljö året om. Sammantaget utgör denna villa från Sjödalshus och fastigheten som helhet med sina omgivningar en extraordinär och drömlik bostad där omsorgsfull design och praktisk funktionalitet förenas på ett förtrollande sätt. Bostaden kommer säljas förbesiktigad och säljarna har för avsikt at

 • Premium
Mosaikvägen 21, Skokloster Slottsskogen, Håbo kommun
 • Imorgon
Mosaikvägen 21, Skokloster Slottsskogen, Håbo kommun, bild 2
Mosaikvägen 21, Skokloster Slottsskogen, Håbo kommun, bild 3

Mosaikvägen 21

Villa
Skokloster Slottsskogen, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 995 000 kr
146 + 21 m²
5 rum
846 m² tomt

Välkommen till Mosaikvägen 21 och ett av Skoklosters mest attraktiva läge. En arkitektritad enplansvilla som imponerar med sin genomgående höga standard och noggrant utvalda material. Med en luftig rymd och generösa fönsterpartier som flödar in ljus i varje vrå, omfamnas du av en känsla av välkomnande från första stund. Ryggåstaket pryds av infällda spotlights, som lyfter fram varje detalj av detta moderna hem. Köket och vardagsrummet smälter samman i en harmonisk öppen planlösning, där ett exklusivt kök från Kvik möter påkostade vitvaror från Miele och Neff. Här blir matlagningen en njutning med en generöst tilltagen köksö som bjuder in till både förvaring och sociala stunder. Totalt fyra sovrum, varav ett med egen utgång till altan. Förvaringsutrymmen är genomtänkta och generösa med Kvik-garderober i hallen och samtliga sovrum. Njut av två lyxiga badrum, varav ett med avkopplande badkar och det andra med en uppfriskande dusch. I den separata tvättstugan väntar praktisk Miele-vitvara för en bekväm vardag. Utevännen blir inte besviken med flera altaner i bästa solläge och en trädgård som blomstrar i en färgprakt av plommonträd, vinbärsbuskar, buxbom, klätterväxter och rosor. Tomten omgärdas av staket och prunkande aven- och bokhäck för minimal insyn, vilket skapar en privat och avskild atmosfär. Carport, förråd och en uppfart med plats för tre fordon kompletterar den praktiska sidan av boendet. Som grädde på moset har du gång- och cykelavstånd till Mälaren med badmöjligheter samt närhet till natursköna promenadleder. Dessutom ingår du i en samfällighet med tillgång till pool, utegym, tennisbana och fotbollsplaner, perfekt för en aktiv livsstil. Skokloster har utvecklats från ett fritidshusområde till en permanent bostadsort, och området präglas av en trivsam gemenskap med många barnfamiljer. Huvudstaden når du inom 40 minuter. Huset målades om sommaren 2023 i en helmatt röd kulör från Demidekk för att förstärka husets moderna känsla ytterligare med ladugårdseffekten. Huset är även så pass nytt att heller ingen fastighetsavgift skall betalas de närmsta 8 åren Huset är besiktat och redo att välkomna dig till ditt nya drömhem utan behov av renovering. Kontakta oss för mer information och boka din privata visning idag!

 • Premium
Novilla 2, Bålsta Centrum, Håbo kommun
 • Budgivning pågår

Novilla 2

Lägenhet
Bålsta Centrum, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
1 495 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/5
1 975 kr/mån
40 405 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta på Novilla! Med en yta på 37 kvm erbjuder denna bostad både praktiskt boende och en mysig atmosfär. Inne i lägenheten möts du av ett fräscht intryck. Köket är utrustat med vita köksluckor, bänkskiva i laminat och rostfri, vitt kakel, ugn, fläkt och kyl/frys. Praktisk skjutdörrar som möjliggör att skapa ett rum. Vardagsrum som rymmer säng, soffa och skrivbord. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Föreningen har en stabil ekonomi och den låga månadsavgiften gör detta till ett prisvärt boendealternativ. Dessutom har du fri utsikt över takåsarna, vilket ger en känsla av rymd och frihet. Här kan du njuta av den vackra utsikten och samtidigt vara nära kommunikationer för en smidig vardag. För den bilburne finns även möjlighet till parkering i närheten, medan de som föredrar att promenera har närhet till vatten och grönområden. Dessutom finns möjligheten till garage för extra förvaringsutrymme. Tillhörande förråd i samma trapp som bostaden. Bålsta Centrum är en trivsam plats att bo på, med närhet till service, restauranger och shopping. Här finner du allt du behöver inom bekvämt avstånd. Missa inte chansen att få denna pärla till bostad, kontakta oss redan idag för mer information och visning!

 • Hiss
Klockarebovägen 58, Bålsta Frösundavik, Håbo kommun
 • Imorgon

Klockarebovägen 58

Radhus
Bålsta Frösundavik, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
2 850 000 kr
89 m²
4 rum
4 704 kr/mån
32 022 kr/m²

Välkommen till detta charmiga gavelradhus, beläget i en trygg och naturskön miljö! Här erbjuds du ett bekvämt boende i en lättskött bostadsrättsförening i det mysiga och barnvänliga området Frösundavik. Detta radhus imponerar med sin genomgående moderna standard, där du möts av vackra ekparkettgolv och målade väggar. Boendet erbjuder hall med garderober för förvaring, kök med vita köksluckor, bänkskiva i laminat och rostfritt. Stänkskydd i vitt kakel, häll, ugn, separat kylskåp och frys. Vardagsrum med utgång till baksida som erbjuder eftermiddags och kvällssol. Här finns två helkaklade badrum, ett på varje plan, vilket ger extra komfort och bekvämlighet. Med tre sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Boendet ligger på bekvämt gångavstånd till Mälaren, perfekt för härliga promenader vid vattnet. Förskola och park finns också inom närheten, vilket gör det här till ett idealiskt område för barnfamiljer. Med endast 6 minuters bilfärd når du Bålsta centrum, där du hittar matbutiker, butiker, service och pendeltågsstationen. För den som pendlar med bil når du smidigt E18. Slutligen, välkommen hem till detta fantastiska radhus i en trygg och naturskön miljö!

 • Plus
 • Uteplats
Hjälstaleden 9A, Kivinge, Håbo kommun

Hjälstaleden 9A

Villa
Kivinge, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 495 000 kr
129 m²
5 rum
1 456 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska enplanshus beläget på en underbar och fridfull lantlig plats! Här erbjuds ett generöst vardagsrum med utgång till en härlig altan och en stor, välskött tomt. Köket är rymligt och har gott om plats för matbord. Dessutom finns det fyra sovrum, varav ett har en separat klädkammare. Här finns även en separat tvättstuga med groventré, ett badrum med ingång till en avkopplande bastu samt en separat wc. Förberett för bredband via fiber. Huset blev färdigställt i januari 2023, vilket innebär att du får möjligheten att bo nästintill nytt men med fördelen att det bara är att flytta in och fördelen med att slippa betala fastighetsskatt de 15 första åren. Husmodellen är Ella från Älsbyhus. Möjligheter att bygga garage finns. Omgivningen är naturskön och du kommer att ha behagligt avstånd till grannar. Kommunikationerna är utmärkta, vilket gör att du har bra tillgång till både Bålsta, Uppsala och Enköping. För mer information om denna försäljning, vänligen kontakta mäklaren Frida Evstedt på telefonnummer 070-581 60 81.

 • Energieffektiv
Gropenvägen 7B, Skokloster Slottsskogen, Håbo kommun

Gropenvägen 7B

Radhus
Skokloster Slottsskogen, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
2 595 000 kr
103 m²
5 rum
5 504 kr/mån
25 194 kr/m²

Välkommen till ett modernt och välplanerat parhus med öppna ytor och härligt ljusinsläpp. Entréplanet har vattenburen golvvärme, väggar målade i en vit kulör och genomgående 1-stavsparkett i ek. Köket har en central plats öppet mot vardagsrummet och stort utrymme för matbord. Badrummet på entréplan är praktiskt beläget intill hallen och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. På övre planet ligger fyra sovrum och ytterligare ett badrum med golvvärme och badkar. Exteriören har fina träfasader målade i vit kulör, spröjsade fönster och tegelpannor på taket. Huset har ett trädäck för sommarens middagar samt staket, carport och parkeringsplats. Utegym och lekplats finns i området. Samfälligheten som Englamarken tillhör har egen pool, tennisbana och ett sommarcafé. Kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning av visning.

 • Uteplats
Gropenvägen 14B, Skokloster Slottsskogen, Håbo kommun
 • Imorgon

Gropenvägen 14B

Radhus
Skokloster Slottsskogen, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
2 695 000 kr
103 m²
5 rum
5 504 kr/mån
26 165 kr/m²

Modernt och välplanerat radhus i Skokloster med öppna ytor och fint naturligt ljusinsläpp. Detta radhus har egen carport och en fin grusad uppfart samt grusad gång fram till entrén som pryds av en liten veranda. På entréplan finns kök, stor matplats, vardagsrum och badrum i kombination med tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare, samt ett mindre förråd. Utgång till avskild uteplats och rymlig trädgård från vardagsrummet. Entréplan har vattenburen golvvärme, ljust målade väggar samt genomgående 1-stavs ekparkett. Övre plan har målade väggar och inrymmer fyra sovrum, varav ett med klädkammare och ett med garderober. Det finns också badrum med badkar och golvvärme samt ett mindre rum för till exempel allrum, sovrum eller kontor, samt förvaring i hallutrymmet. Radhuset är en del av en samfällighet med egen pool, tennisbana och ett sommarcafé. Välkomna att höra av er för visning söndag 7/4!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 25