Mäklare Frida  Evstedt

Frida Evstedt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mosaikvägen 21, Skokloster Slottsskogen, Håbo kommun
Mosaikvägen 21, Skokloster Slottsskogen, Håbo kommun, bild 2
Mosaikvägen 21, Skokloster Slottsskogen, Håbo kommun, bild 3

Mosaikvägen 21

Villa
Skokloster Slottsskogen, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 995 000 kr
146 + 21 m²
5 rum
846 m² tomt

Välkomna till Mosaikvägen 21 och ett av Skoklosters mest attraktiva lägen och denna fina enplansvilla med genomgående hög standard och fina materialval. Härlig rymd med öppet till nock och stora fönsterpartier som ger ett generöst ljusinsläpp. Infällda spotlights i ryggåstaket i stora delar av huset. Kök och vardagsrum i modern öppen planlösning. Köket är från Kvik med påkostade vitvaror från Miele och Neff, här finns även en väl tilltagen köksö som tillför än mer förvaring och arbetsytor. Totalt finns fyra sovrum varav ett med egen utgång till altan. Generöst med förvaringsmöjligheter med bl.a. garderober från Kvik i hall och i samtliga sovrum. Två badrum varav ett med badkar och det andra med dusch. Separat tvättstuga med vitvaror från Miele. Fantastiskt utemiljö med flera altaner i bästa solläge, stenläggning samt staket och bokhäck som ramar in tomten. Prunkande trädgård bestående av bland annat plommonträd, vinbärsbuskar, klätterväxter och rosor. Carport, förråd samt uppfart med plats för tre fordon. Huset och carporten målades om till rött under sommaren 2023 med fasadfärg Demidekk Jotun helmatt kulör NCS S4050-y70r. Från huset har man promenad/cykelavstånd till Mälaren med bad samt närhet till promenadstigar i det natursköna området. Del i samfällighet med pool, utegym, tennisbana och café (sommartid) som ligger helt nära. Skokloster har en gång i tiden varit ett fritidshusområde men idag bebos de flesta hus permanent och det finns många barnfamiljer som bor i området. Huset är besiktat. Välkomna att höra av er till mäklaren för mer information!

  • Premium
Novilla 2, Bålsta Centrum, Håbo kommun

Novilla 2

Lägenhet
Bålsta Centrum, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
1 550 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/5
1 975 kr/mån
41 892 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta på Novilla! Med en yta på 37 kvm erbjuder denna bostad både praktiskt boende och en mysig atmosfär. Inne i lägenheten möts du av ett fräscht intryck. Köket är utrustat med vita köksluckor, bänkskiva i laminat och rostfri, vitt kakel, ugn, fläkt och kyl/frys. Praktisk skjutdörrar som möjliggör att skapa ett rum. Vardagsrum som rymmer säng, soffa och skrivbord. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Föreningen har en stabil ekonomi och den låga månadsavgiften gör detta till ett prisvärt boendealternativ. Dessutom har du fri utsikt över takåsarna, vilket ger en känsla av rymd och frihet. Här kan du njuta av den vackra utsikten och samtidigt vara nära kommunikationer för en smidig vardag. För den bilburne finns även möjlighet till parkering i närheten, medan de som föredrar att promenera har närhet till vatten och grönområden. Dessutom finns möjligheten till garage för extra förvaringsutrymme. Tillhörande förråd i samma trapp som bostaden. Bålsta Centrum är en trivsam plats att bo på, med närhet till service, restauranger och shopping. Här finner du allt du behöver inom bekvämt avstånd. Missa inte chansen att få denna pärla till bostad, kontakta oss redan idag för mer information och visning!

  • Hiss
Gärdesvägen 17, Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun
  • Borttagen före visning
Gärdesvägen 17, Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun, bild 2
Gärdesvägen 17, Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun, bild 3

Gärdesvägen 17

Lägenhet
Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
2 450 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
5 854 kr/mån
34 028 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Klockarebovägen 58, Bålsta Frösundavik, Håbo kommun
  • Sön 5 maj

Klockarebovägen 58

Radhus
Bålsta Frösundavik, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
2 850 000 kr
89 m²
4 rum
4 276 kr/mån
32 022 kr/m²

Välkommen till detta charmiga gavelradhus, beläget i en trygg och naturskön miljö! Här erbjuds du ett bekvämt boende i en lättskött bostadsrättsförening i det mysiga och barnvänliga området Frösundavik. Detta radhus imponerar med sin genomgående moderna standard, där du möts av vackra ekparkettgolv och målade väggar. Boendet erbjuder hall med garderober för förvaring, kök med vita köksluckor, bänkskiva i laminat och rostfritt. Stänkskydd i vitt kakel, häll, ugn, separat kylskåp och frys. Vardagsrum med utgång till baksida som erbjuder eftermiddags och kvällssol. Här finns två helkaklade badrum, ett på varje plan, vilket ger extra komfort och bekvämlighet. Med tre sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Boendet ligger på bekvämt gångavstånd till Mälaren, perfekt för härliga promenader vid vattnet. Förskola och park finns också inom närheten, vilket gör det här till ett idealiskt område för barnfamiljer. Med endast 6 minuters bilfärd når du Bålsta centrum, där du hittar matbutiker, butiker, service och pendeltågsstationen. För den som pendlar med bil når du smidigt E18. Slutligen, välkommen hem till detta fantastiska radhus i en trygg och naturskön miljö!

  • Plus
  • Uteplats
Grävlingvägen 6, Bålsta Södra Västerdalen, Håbo kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00

Grävlingvägen 6

Villa
Bålsta Södra Västerdalen, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 495 000 kr
128 + 12,4 m²
6 rum
819 m² tomt

Nu är det dags att sälja detta härlig enplanshus i Södra Västerdalen, centralt i Bålsta. Här finner du ett funktionellt och välplanerat hus med fem bra sovrum, stort vardagsrum samt kök och stor plats för matbord och samkväm. En gästtoalett samt ett större badrum med rymlig duschplats. Tvättstuga samt gott om förvaring i förråd. Bostaden har b.la nyare tak (-03) med solceller, 54 st (installerades och besiktigade -22. Fönster (-10), nytt kök samt nya ytskikt (-22) badrum (-13), laddare för elbil (laddaren installerades av behörigt installationsföretag -22), ny varmvattenberedare (-23) och 2 st frånluftsvärmepumpar (-13/22). Både solcellerna och el-bils laddaren är installerade samtidigt samt att hela installationen är besiktigad. På baksidan ligger en större altan i trä med utsikt. Tomten är uppvuxen och det finns häck, buskar och gräsmatta. Helt insynsskyddat mot övriga grannar. Gatan, som är en återvändsgata är lugn och trygg för lekande barn. Fiber indraget genom GlobalConnect. Yale doorman ingår om larmet tas över. Bostaden säljs för-besiktigad och med en säljarförsäkring. Kontakta mäklaren, Frida Evstedt, för mer information om bostaden eller för att boka din plats på visning.

  • Plus
Hjälstaleden 9A, Kivinge, Håbo kommun

Hjälstaleden 9A

Villa
Kivinge, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 495 000 kr
129 m²
5 rum
1 456 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska enplanshus beläget på en underbar och fridfull lantlig plats! Här erbjuds ett generöst vardagsrum med utgång till en härlig altan och en stor, välskött tomt. Köket är rymligt och har gott om plats för matbord. Dessutom finns det fyra sovrum, varav ett har en separat klädkammare. Här finns även en separat tvättstuga med groventré, ett badrum med ingång till en avkopplande bastu samt en separat wc. Förberett för bredband via fiber. Huset blev färdigställt i januari 2023, vilket innebär att du får möjligheten att bo nästintill nytt men med fördelen att det bara är att flytta in och fördelen med att slippa betala fastighetsskatt de 15 första åren. Husmodellen är Ella från Älsbyhus. Möjligheter att bygga garage finns. Omgivningen är naturskön och du kommer att ha behagligt avstånd till grannar. Kommunikationerna är utmärkta, vilket gör att du har bra tillgång till både Bålsta, Uppsala och Enköping. För mer information om denna försäljning, vänligen kontakta mäklaren Frida Evstedt på telefonnummer 070-581 60 81.

  • Energieffektiv
Gropenvägen 7B, Skokloster Slottsskogen, Håbo kommun

Gropenvägen 7B

Radhus
Skokloster Slottsskogen, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
2 595 000 kr
103 m²
5 rum
5 504 kr/mån
25 194 kr/m²

Välkommen till ett modernt och välplanerat parhus med öppna ytor och härligt ljusinsläpp. Entréplanet har vattenburen golvvärme, väggar målade i en vit kulör och genomgående 1-stavsparkett i ek. Köket har en central plats öppet mot vardagsrummet och stort utrymme för matbord. Badrummet på entréplan är praktiskt beläget intill hallen och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. På övre planet ligger fyra sovrum och ytterligare ett badrum med golvvärme och badkar. Exteriören har fina träfasader målade i vit kulör, spröjsade fönster och tegelpannor på taket. Huset har ett trädäck för sommarens middagar samt staket, carport och parkeringsplats. Utegym och lekplats finns i området. Samfälligheten som Englamarken tillhör har egen pool, tennisbana och ett sommarcafé. Kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning av visning söndag 7/4!

  • Uteplats
Famnvägen 12, Bålsta Sågarbacken, Håbo kommun
  • Idag

Famnvägen 12

Villa
Bålsta Sågarbacken, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 600 000 kr
176 m²
6 rum
559 m² tomt

Nu ges möjligheten att bli ägare till denna härliga och stora familjevilla om 176 kvm. Här är ett drömläge för er som vill bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, skog och natur. Huset erbjuder ett bekvämt boende där ni bara kan flytta in och njuta av livet då många renoveringar gjorts genom åren. Renoveringar som gjort är b.la badrums övre plan, tilläggsisolering fasad, fasadbyte, fönsterbyte och dörrar, uteplats fram och baksida, byggt pool med trädäck och ytskicktsrenovering inomhus. Villan erbjuder entréplan med generöst kök med köksö och gott om plats för familjen och vänner. Vardagsrum med braskamin och utgång till altan och pool med pooldäck. Poolen är uppvärmd med luftvärmepump och här finns ett praktiskt pooltak. Tvättstuga med groventré. Ett sovrum, badrum med dusch och bastu, gäst-wc samt gott om förvaring i hallen. En trappa upp finns 3 stora sovrum och en klädkammare som rymmer familjens alla kläder, samt badrum med dusch. Garage finns och plats för 3 bilar på uppfarten. Fiber indraget vid Bålsta KabelTv. Larm kopplat till Securitas (kan eventuell övertas) Accepterat pris 4.600 000 kr! Kontakta ansvarig mäklare på 070-581 60 81 för tidsbokning av visning.

  • Plus
Pilvägen 4, Bålsta Fånäs, Håbo kommun

Pilvägen 4

Villa
Bålsta Fånäs, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 995 000 kr
147 + 29 m²
5 rum
1 155 m² tomt

Enastående välskött och påkostad enplansvilla i eftertraktade Fånäs. Ett önskehem för den som uppskattar ett boende där allt är gjort inifrån och ut, med största omsorg och öga för detaljer och kvalitet. Ypperligt och sjönära läge i omtyckt villaområde helt nära Mälarens glittrande vatten med badplatser och båtklubbar och ändå på promenadavstånd till centrum och kommunikationer. Du når Fånäs båthamn på några minuter och det är endast ca 200 m ner till vattnet. Det finns vidare en lugn och trevlig badplats endast 500 m från huset. Ett magiskt område nära vatten, båtliv och natur. Välkomna att höra av er för visningen söndag 19/5!

Tingshusvägen 4, Bålsta Graneberg, Håbo kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00

Tingshusvägen 4

Villa
Bålsta Graneberg, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 095 000 kr
101 + 101 m²
7 rum
700 m² tomt

Välkomna till Tingshusvägen 4. Här bor ni i en stor familjevilla i två plan. Familjen som bott här sedan 2014 och söker nu nya ägare. Villan disponeras över hall, vardagsrum och kök i öppen planlösning. Tre sovrum, förråd samt badrum finns på entréplanet. Utgång till den stora uteplatsen med utgång från köket är perfekt för utomhusmiddagar och avkoppling under varma sommarkvällar med mycket sol. Här här ni pool (5,5m) och altan, delvis under tak. En trapp ner finns generös spa-avdelning. Här finns bubbelbadkar, separat dusch, bastu samt separat wc. Gillestuga med öppen spis. Ett sovrum med egen utgång. Tvättstuga med gott om förvaring samt gym. Bostaden har en välkomnande känsla med sin välskötta trädgård med planteringar och härlig gräsmatta. Från gatan leder den asfalterade uppfarten er fram till garaget med laddare för elbil. Uppfarten är bred och rymmer gott och väl tre bilar. Fiber indraget via Bålsta Kabel-TV. Fastigheten är besiktad. Bostaden ligger strategiskt planerad med närheten till förskolor, skolor och matbutiker. Bra kommunikationer då busshållplatsen finns endast någon minuts promenad från bostaden.

  • Plus
Visthusgatan 5, Bålsta Centralt, Håbo kommun

Visthusgatan 5

Lägenhet
Bålsta Centralt, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
2 875 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/5
6 588 kr/mån
28 186 kr/m²

Välkomna att höra av er för tidsbokning av visning! Här bor du bekymmersfritt i en nästintill ny 4a! Lägenheten är välplanerad och rymlig och disponeras över två badrum, rymligt kök med integrerade vitvaror och gott om arbetsyta och med öppen planlösning med vardagsrum. Tre sovrum varav det ena har en generös klädkammare. Utgång till uteplats med betongplattor. Perfekt för er som vill bo nytt och kunna flytta in direkt. Flexibelt tillträde. På kort promenad finns café, restauranger, matbutik, pendeltåg/fjärrtåg och Bålsta centrum med butiker och service.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Gropenvägen 14B, Skokloster Slottsskogen, Håbo kommun
  • Idag

Gropenvägen 14B

Radhus
Skokloster Slottsskogen, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
2 695 000 kr
103 m²
5 rum
5 504 kr/mån
26 165 kr/m²

Modernt och välplanerat radhus i Skokloster med öppna ytor och fint naturligt ljusinsläpp. Detta radhus har egen carport och en fin grusad uppfart samt grusad gång fram till entrén som pryds av en liten veranda. På entréplan finns kök, stor matplats, vardagsrum och badrum i kombination med tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare, samt ett mindre förråd. Utgång till avskild uteplats och rymlig trädgård från vardagsrummet. Entréplan har vattenburen golvvärme, ljust målade väggar samt genomgående 1-stavs ekparkett. Övre plan har målade väggar och inrymmer fyra sovrum, varav ett med klädkammare och ett med garderober. Det finns också badrum med badkar och golvvärme samt ett mindre rum för till exempel allrum, sovrum eller kontor, samt förvaring i hallutrymmet. Radhuset är en del av en samfällighet med egen pool, tennisbana och ett sommarcafé. Välkomna att höra av er för visning söndag 7/4!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 12