Mäklare Sara Engström

Sara Engström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Äppelvägen 6, Bålsta Centrum, Håbo kommun
  • Kommande

Äppelvägen 6

Lägenhet
Bålsta Centrum, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo

2 495 000 kr

89,5 m²

4 rum

6 985 kr/mån

27 877 kr/m²

Nu önskar vi er snart välkomna till denna härliga, ljusa och rymliga lägenhet på Äppelvägen 6. Bostaden ligger två trappor upp och har hiss! Bostaden erbjuder två badrum, ett väl tilltaget kök, tre bra och ljusa sovrum, större vardagsrum samt hela två förråd. Ett förråd ligger bredvid ytterdörren och det andra ligger i källaren. Inglasad och rymlig balkong med klinker och trall på golvet. Bostaden har försetts med ny ekparkett under 2022 och har bred spacklats och målats amma år. En mycket fräsch bostad där det bara är att flytta in. Ny säkerhetsdörr med kodlås som har installerats av säljaren. Bostaden ligger i en mycket populär och välskött förening med god ekonomi. Här finns både samlingslokal, övernattningslägenhet (350 kr/natt) och bastu. Tvättstuga finns i samma hus där man enkelt tar hissen ner. Förberett för tvättmaskin finns även i badrummet. Gott om parkeringar och garage finns mot en extra kostnad. Här finns även möjlighet att ladda sin el-bil. Föreningen har ett avtal med Telia sedan 2018 för TV och bredband (fiber). Då ingår TV & Streaming Bas samt bredband med hastighet 250/250 Mbit. Bostaden ligger oerhört centralt och här går du enkelt till Bålsta Centrum, tåg- och busstation, restauranger och affärer. I området finns flertalet skolor (F-Åk 9 samt gymnasieskolan Fridegårds gymnasiet) samt vårdcentral och tandläkare. Ett problemfritt boende på härligt läge! Kontakta mäklaren för mer information och när det är dags för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Snäppvägen 42, Bålsta Västerängen, Håbo kommun
  • Kommande

Snäppvägen 42

Villa
Bålsta Västerängen, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo

3 395 000 kr

93 m²

4 rum

247 m² tomt

Snart välkomnas ni till en toppenfin och renoverad villa i soligt sydvästläge! Bostaden erbjuder 3 bra sovrum, två badrum, kök och vardagsrum samt tvättstuga. Mycket god förvaring och en underbar Walk-in garderob. Här är det vara att flytta in och börja bo. Det mesta redan fixat i huset. Nytt tak, tilläggsisolerad fasad med ny liggande, vit panel och bytta treglasfönster. Invändigt trivs man med genomgående ekparkett i alla rum och fräscha badrum och kök. Öppen känsla och härlig rymd. På baksidan, med ett ypperligt solläge. finns en härlig altan, delvis under tak och härliga sittplatser. Växthus, porlande damm och härliga planteringar. En riktig oas! Kort promenad till Bålstas alla affärer och restauranger såväl som till tågstation, skolor och förskolor. Fiber indraget via Lyssna & Njut. Kontakta mäklaren för mer information och- eller frågor!

Dyarnevägen 22, Bålsta Dyarne, Håbo kommun
  • Kommande

Dyarnevägen 22

Villa
Bålsta Dyarne, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo

3 850 000 kr

86 m²

5 rum

436 m² tomt

Snart välkomnas du till denna fina och renoverade familjevilla, centralt belägen i Bålsta. Bostaden har sedan 2015 genomgått stora renoveringar som nytt badrum, kök, ny planlösning och genomgående nya ytskikt. Nya vackra trägolv på hela entréplan (bortsett från badrummet och tvättstugan) Nya innerdörrar (bortsett från tvättstugan), ommålade och spacklade väggar och tak. Infällda spotlights i kök, badrum och sovrum. 2017 installerades en ny luft/vatten värmepump från IVT. Yttertaket byttes 2016 och fiber indraget. Vinden är inredd och när man flyttade trappan upp så lade man en mjuk och trevlig matta och inredde detta utrymme till ett stort och härligt tonårsrum. På vinden finns idag även en bastu och duschrum men detta behöver renoveras och dras nya rör. Man kan såklart också inreda ytan och skapa ytterligare ett sovrum eller använda det till en stor och effektiv förvaringsyta. Garage finns på tomten med tillhörande förråd. Uppfart för en bil samt ytterligare bilplats finns på framsidan av huset. Vidare så möts du av en härlig trädgård med insynsskyddad baksida där man 2021 lade ett stort trädäck med härligt solläge. Här är det bara att flytta in och börja bo! Kontakta mäklaren, Sara Engström, för mer information om när det är dags för visning!

Vretvägen 13, Häggeby Vreta, Håbo kommun
  • Kommande
Vretvägen 13, Häggeby Vreta, Håbo kommun, bild 2
Vretvägen 13, Häggeby Vreta, Håbo kommun, bild 3

Vretvägen 13

Villa
Häggeby Vreta, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo

3 750 000 kr

82 m²

4 rum

1 491 m² tomt

Snart kommer detta härliga enplanshus i ett underbart område med skog och vacker natur. Här erbjuds du ett härligt hus med fyra (4) bra sovrum, härligt kök med 2 st kombinerade kyl/frys, inbyggd micro, spishäll med ugn och diskmaskin. Köket är vitt och fräscht från 2019 med läcker bänkskiva i ljust grå laminat. Större matplats för 8-10 personer. Öppet, stort och luftigt vardagsrum med värmande braskamin. Genomgående öppet upp mot nock och generös takhöjd. Endast hallen mellan sovrummen har normalhöjd där det dessutom finns bra förvaring i form av vind. Utgång till en härlig trälagd terrass med nersänkt pool och matplats under tak (pergola). Här finns även en öppen spis för otrolig mysfaktor. På tomten finns ytterligare ett attefallshus med persienn-verkstad. (finns möjligheter att överta verksamheten om önskemål finns). Utanför finner du ett stort plats-byggt utekök med grill och rök. Vidare finner du ett mysigt gästhus med egen terrass. Härlig gräsmatta med plats för mycket lek och spring. Tomten vetter mot ett grönt härligt fält så man har ingen insyn från nyfikna grannar! Uppfart med plats för flera bilar och plats för båt finns på tomten. Fiber indraget! Kontakta mäklare Sara Engström för med information om bostaden och när det är aktuellt med visning.

  • Premium

Visar alla 4