Mäklare Sara Engström

Sara Engström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skyffelvägen 7, Bålsta Åkerby, Håbo kommun
 • Kommande
Skyffelvägen 7, Bålsta Åkerby, Håbo kommun, bild 2
Skyffelvägen 7, Bålsta Åkerby, Håbo kommun, bild 3

Skyffelvägen 7

Villa
Bålsta Åkerby, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 695 000 kr
148 + 32 m²
6 rum
477 m² tomt

Snart välkommen till Skyffelvägen 7. Här erbjuds du ett rymligt och välkonstruerat hus med fantastiska sällskapsytor och med en underbar baksida med stor terrass, SPA-bad och gott om sol, inklusive den eftertraktade kvällssolen på den anlagda altanen på framsidan. Fastigheten ligger på en tyst och lugn återvändsgata med utsikt över allmänning och gröna fält. På den stora tomten finns gräsytor, växthus med extra hög takhöjd som med fördel kan användas som uterum om man önskar. Vidare flera uteplatser, både på fram och baksida, varav en är under tak. Genom åren har bostaden genomgått omfattande renoveringar och erbjuder nu fräscha ytskikt, nya helkaklade badrum med golvvärme (certifierat), nytt tak och nya fönster, för att nämna några detaljer. Se hela listan med renoveringar längre ner... Huset har en genomtänkt planlösning med stora sällskapsytor på entréplanet samt två sovrum, kök med stor och ljus matplats, helkaklat badrum samt tvättstuga. Det finns en praktisk ingång från tvättstugan direkt in till det stora, härliga garaget med automatisk port. På det övre planet finner du ytterligare två rymliga sovrum (som vid behov kan delas upp i fler), ett helkaklat badrum och en stor klädkammare samt en mindre hall/allrum som idag används som kontor. Bostaden gränsar till allmänning och erbjuder en insynsskyddad och privat atmosfär. Fiber är indraget och det finns en laddningsbox för elbil på uppfarten som kommer att lämnas kvar! Larm från Verisure larm och brandlarm (senaste versionen) finns installerat och kan övertas. Huset säljs vidare förbesiktigat och säljarna tecknar en dolda-fel-försäkring som gäller från tillträdet och 10 år framåt! Det finns en bilfri gångväg till både förskola och skola samt en populär lekpark för de mindre barnen. Sammanfattningsvis är detta en vackert renoverad bostad med ett av de bästa lägena, redo för inflyttning! Kontakta mäklaren för mer information och när det är dags för visning!

 • Premium
Ymers väg 6, Bålsta Viby, Håbo kommun
 • Kommande
Ymers väg 6, Bålsta Viby, Håbo kommun, bild 2
Ymers väg 6, Bålsta Viby, Håbo kommun, bild 3

Ymers väg 6

Villa
Bålsta Viby, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 875 000 kr
151 + 51 m²
6 rum
946 m² tomt

Snart är ni varmt välkomna till detta charmiga och genomgående renoverade hem . Ett luftig 1/2-plans hus i det populära och barnvänliga området Viby i Bålsta. Detta är det perfekta hemmet för en barnfamilj. Med närhet till skolor och förskolor blir det enkelt för barnen att ta sig till och från skolan på kort promenad- och/eller cykel avstånd. Bostaden har genomgått löpande renoveringar och är redo för sina nya ägare som bara kan flytta in och njuta av en härlig villaidyll. Idag finns tre sovrum men det finns möjlighet att ordna med flera om behovet finns. Väl inne i bostaden möts du av en härlig rymd, särskilt tack vare att man öppnat upp till andra planet. En härlig känsla att komma hem till. Hallen är ljus och erbjuder generös förvaring, vilket bidrar till en organiserad och prydlig vardag. Det öppna och inbjudande köket har en stor och praktisk köksö som ger plats för avslappnade frukostar och härlig samvaro. Den rymliga matplatsen leder vidare till ett väl tilltaget vardagsrum, där en värmande kamin med täljsten skapar en mysig och hemtrevlig atmosfär. Det bästa är att kaminen kan rotera beroende på aktiviteten i rummet, vare sig det är middag eller avkoppling. Entréplanet erbjuder dessutom ett renoverat badrum samt ett mycket bra sovrum. Uteplatsen är en riktig pärla med ett underbart uterum och en öppen terrass på baksidan som fångar bästa solläge för avkoppling och social samvaro. På det övre planet finner du först ett allrum/läsrum/TV-rum som ger extra utrymme för familjens behov och intressen. Två generösa sovrum. Ett med egen klädkammare och det andra bjuder på en lyxig walk-in-garderob. Det stora och härliga badrummet är ett sant paradis med en nybyggd och stilren bastu som bjuder in till avkoppling och välbefinnande. Bosten har löpande genomgått flera stora renoveringar. Att nämnas så är taket på både bostaden, garaget och förrådet är nyligen utbytta och du läser mer om bostadens alla renoveringar nedan i beskrivningen. Detta fantastiska hus är beläget på en barnvänlig och lugn gata med en stor och generös hörntomt, (näst största på gatan) vilket ger gott om utrymme för lek och aktiviteter utomhus. En perfekt plats för en familj att skapa minnen och trivas i. Bostaden säljs förbesiktigat och säljaren har för avsikt att teckna en dolda-fel-försäkring från tillträdesdagen som är giltig i 10 år. Fiber indragen till fastigheten. Kontakta mäklaren för mer information och när det är dags för visning!

 • Premium
Kantarellstigen 35, Bålsta Väppebyberget, Håbo kommun
 • Kommande

Kantarellstigen 35

Villa
Bålsta Väppebyberget, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
3 495 000 kr
114 + 14 m²
4 rum
263 m² tomt

Välkommen till Kantarellstigen 35 . Denna bostad ligger på Väppeby berget som är ett barnvänligt och populärt område i Bålsta. Bostaden ligger fint, på en hörntomt i ett lugnt och inbäddat läge med mycket sol och med lekparken direkt utanför. Här har man genom åren moderniserat och löpande renoverat. (se specificerat nedan) Att nämnas är ett härligt, modernt kök som gjordes 2019, tillbyggd stor balkong med utgång till uteplats under tak. I övrigt genomgående nya fönster och dörrar, ny varmvattenberedare och renoverat badrum samt tvättstuga på nedre plan. Genomgående nya ytskikt som golv och väggar. Ett riktigt bekvämt boende med många av de stora renoveringarna på plats. Spännande planlösning i två plan med i dagsläget tre sovrum. Det finns ett fjärde men utan dörr samt fönster så detta rum passar perfekt till ett allrum/tv rum. Vardagsrummet och köket i öppen planlösning skapar förutsättningar för härligt umgänge och gemensamma middagar. Generösa, öppna ytor och på ena sidan av vardagsrummet finns en väl tilltagen balkong med tak. På andra sidan finns utgång till ytterligare en terrass, även detta under tak. Sammantaget ett härligt familjehus på ett ypperligt läge. På tomten finns även ett kallförråd samt ett redskapsskjul. Vidare så ingår ett garage i länga och i samfälligheten finns tillgång till en föreningslokal utrustat med bland annat pentry och bastu och pingisbord. I närheten ligger även Åbergs museum med lekplatser och restaurang. Härliga strövområden ner mot centrum och ängarna. Nära skolor (F-Åk9) och en kort promenad eller cykeltur ner till Bålsta Centrum där du finner busstation, pendeltåg och tågstation som tar dig till Stockholm, Uppsala och närliggande städer. Här ligger även gymnasieskolan med de flesta populära programmen. Bostaden säljer förbesiktigad och säljaren har för avsikt att teckna en dolda-fel-försäkring. Besiktning kommer beställas inom kort. Kontakta Sara Engström för mer information och välkommen på visning!

Uddvägen 12, Bålsta Frösundavik, Håbo kommun
 • Kommande
Uddvägen 12, Bålsta Frösundavik, Håbo kommun, bild 2
Uddvägen 12, Bålsta Frösundavik, Håbo kommun, bild 3

Uddvägen 12

Villa
Bålsta Frösundavik, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
7 795 000 kr
156 + 41 m²
6 rum
883 m² tomt

En mycket trevlig bostad som uppfördes 2018. Vackra färgval och hög materialstandard genomgående avseende ytskikt och maskinpark. Genomgående vattenburen golvvärme på entréplan samt radiatorer på övre plan (bortsett från badrummet på övre plan som har vattenburen golvvärme). Entréplanet erbjuder ett normalstort sovrum, inredd och trevlig tvättstuga, rymligt duschrum med WC och handfat med kommod. Vidare ljus och öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Köksö med förvaring och plats att sitta. Inbyggda maskiner från Siemens. På övre plan finns större allrum/Tv rum samt tre sovrum varav det ena som är lite större och med rymlig och bra klädkammare. Här finns även ett badrum med hel duschvägg, WC, handfat med kommod. I bostaden gjordes tillval i samband med uppförandet som exklusiva vitvaror från Siemens i rostfritt utförande, läcker och stilren klinker i hallen, i de två badrummen samt i tvättstugan. Andra och mer användarvänliga kommoder i badrummen har valts från Vedum samt väggfasta förvaringsskåp. Vidare inredning i garderoberna samt klädkammaren. Köket är försett med en annan skåplucka samt handtag som i övrigt kommer från Vedum. Blandare med rörelsedetektorer som gör att man bara för handen under så kommer vattnet. Vidare så har bostaden fått flera extra utföranden och tillbyggnader genom åren. Säljarna har gjutit en betongplatta (2021) runt två sidor av huset, totalt på 83 kvm som används som altan. Uppfört ett vår/höst uterum (2021) med extra isolering i tak och golvvärme gör att detta rum kan med fördel användas året om. Infällda spotlights och nya eluttag gör att detta rum känns mer om ett extra rum om hela 26 kvm. 2018 installerades dessutom en härlig och värmande braskamin. 2023 installerades solceller som genererar el för ett riktigt bra och energisnålt boende vilket visar sig på driftskostnaderna. 2 laddboxar finns för elbil. Carport med plats för 1 bil samt ytterligare två bilar på uppfarten. På uppfarten till huset och gången in till huset samt bredvid har man lagt snygg och matchande betongsten som ger bostaden en helhet tillsammans med den gjutna betongplattan. På sidorna av huset och den gjutna plattan har dessutom tillfört vind och insynsskydd i form av staket och plank för en mer privat samvaro på uteplatserna och tomten. I bostadens två vindsutrymmen så kan man lagt in golv vilket ger en mycket bra förvaringsyta och varmförråd. Bostaden ligger i ett gemytligt och härligt villaområde med flertalet hus från 2016-2018. I bostadens direkta närområde når man förskolor, lekplatser, fotbollsplan och såklart en härlig badplats. Har man båt, tar man enkelt en liten promenad genom skogen så når man en trevlig båtplats på 20 minuter där det finns möjlighet till en egen båtplats (kösystem tillämpas). Lummig och inbjudande trädgård med gräsytor och flertalet uteplatser samt en allmän mindre skogsdunge utanför tomtgränsen på baksidan. Ett problemfritt och exklusivt boende, nära både natur och vatten men endast en kort bilväg till Bålsta Centrum med affärer, restauranger och mycket goda kommunikationer mot Stockholm och andra närliggande städer. Bostaden kommer att säljas förbesiktigat och säljarna har för avsikt att teckna en "dolda-fel" försäkring i samband med tillträdet! Kontakta mäklaren för mer information och för att boka en privat visning!

 • Premium
 • Energieffektiv
Vretvägen 13, Häggeby Vreta, Håbo kommun
 • Kommande
Vretvägen 13, Häggeby Vreta, Håbo kommun, bild 2
Vretvägen 13, Häggeby Vreta, Håbo kommun, bild 3

Vretvägen 13

Villa
Häggeby Vreta, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
3 750 000 kr
82 m²
5 rum
1 491 m² tomt

Snart kommer detta härliga enplanshus i ett underbart område med skog och vacker natur. Här erbjuds du ett härligt hus med fyra (4) bra sovrum, härligt kök med 2 st kombinerade kyl/frys, inbyggd micro, spishäll med ugn och diskmaskin. Köket är vitt och fräscht från 2019 med läcker bänkskiva i ljust grå laminat. Större matplats för 8-10 personer. Öppet, stort och luftigt vardagsrum med värmande braskamin. Genomgående öppet upp mot nock och generös takhöjd. Endast hallen mellan sovrummen har normalhöjd där det dessutom finns bra förvaring i form av vind. Utgång till en härlig trälagd terrass med nersänkt pool och matplats under tak (pergola). Här finns även en öppen spis för otrolig mysfaktor. På tomten finns ytterligare ett attefallshus med persienn-verkstad. (finns möjligheter att överta verksamheten om önskemål finns). Utanför finner du ett stort plats-byggt utekök med grill och rök. Vidare finner du ett mysigt gästhus med egen terrass. Härlig gräsmatta med plats för mycket lek och spring. Tomten vetter mot ett grönt härligt fält så man har ingen insyn från nyfikna grannar! Uppfart med plats för flera bilar och plats för båt finns på tomten. Fiber indraget! Kontakta mäklare Sara Engström för med information om bostaden och när det är aktuellt med visning.

 • Premium
Gärdesvägen 41E, Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun
 • Kommande

Gärdesvägen 41E

Lägenhet
Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
2 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 854 kr/mån
34 653 kr/m²

Nu erbjuder vi denna härliga och mycket välplanerade 3:a med radhuskänsla i populära Väppeby Äng. Bostaden distribueras med stor och välkomnande hall med klädkammare. Två rymliga sovrum och ett fräscht kök med plats för stort matbord. Köket och vardagsrummet har en modern och öppen planlösning med fint ljusinsläpp från två håll. Stort badrum med dusch och duschvägg, tvättmaskin och torktumlare samt WC, handfat med kommod. Från vardagsrummet finner du utgång till en härligt rymlig balkong och vid entrén finns möjlighet till uteplats i kvällssolen. Ett separat förråd finns i anslutning till entrén. Parkering finns bredvid huset och kostar 200 kr/månaden. Gratis parkeringar återfinns även över vägen invid fotbollsplanerna. Fiber via Lyssna & Njut. (betalas av medlemmen själv). Runt hörnet finns en nyöppnad förskola och området är grönt och fint med både fotbollsplaner, lekplatser och cykelvägar. Bålsta centrum är på promenadavstånd med butiker, service och tåg. Ca 100 meter till busshållplats. Åbergs museum finns på gångavstånd där den populära bananparken (lekplats) finns. Även servering i form av fika, lunch och olika aktivitetskvällar med musik. Kontakta mäklaren, Sara Engström, för mer information och för att boka din tid för visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Björkvallen 8, Bålsta Västerängen, Håbo kommun
 • Kommande

Björkvallen 8

Lägenhet
Bålsta Västerängen, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
2 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 453 kr/mån
34 653 kr/m²

Nu erbjuder vi snart en underbar 3:a i gamla Bålsta. En vackert lägenhet med genomgående ljusa och fräscha färg- och materialval. Här erbjuds du en välplanerad och rymlig bostad med två väl tilltagna sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning som passar utmärkt för socialt umgänge. Stort och modernt badrum med duschväggar i glas och tvättmaskin med bra bänkyta. Vidare så erbjuder bostaden goda förvaringsmöjligheter i form av förråd, flertalet garderober samt gallerförråd och cykelförråd nedanför entrén. Det finns plissé-gardiner i de flesta fönstren. Vidare ett oerhört energieffektivt boende då föreningen har både bergvärme och solceller. Parkeringsplats finns utanför bostaden om så önskas för extra 100 kr/månaden. Telia, Öppen fiber Kontakta mäklaren för mer information och för att höra mer om bostaden!

 • Balkong
 • Uteplats
Geires väg 12, Bålsta Södra Eneby, Håbo kommun
 • Kommande

Geires väg 12

Villa
Bålsta Södra Eneby, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
3 795 000 kr
135 + 44 m²
6 rum
750 m² tomt

OBS:Ring mäklaren för bokning! Välkommen till denna mysiga och rymliga villa på ett barnvänligt och centralt läge i Bålsta. Här är det gångavstånd till skolor (f-åk9) och närbutik samt flertalet lekplatser och grönområden. Bostaden erbjuder 4 sovrum och två stora allrum/tv rum (varav det på entréplanet även stoltserar med en kakelugn), två badrum/duschrum varav ett med bastu. Rymligt kök med plats för matbord och härliga ytor i trädgården. Ett riktigt bra hus med plats för den stora familjen. Till detta skall tilläggas att bostaden har ett integrerat garage, inglasat uterum och en stor och härlig trädgård med ett separat byggt trädäck för kvällssolen. Fiber finns indraget. Bostaden är för-besiktigad av Anticimex och säljs försäkrat. Protokoll delas ut på visningen. Kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 8