Väskinde Stora Norrgårde 547

Väskinde, Gotlands kommun Se på karta

3 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
164 m²
Tomtarea
1 576 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
20 821 kr/år

Välkommen till denna mysiga familjevilla som är belägen i populära Väskinde. Här bor ni bara ca 15 minuter från Östercentrum i Visby och med behagligt gångavstånd till havet. Populära besöksmål såsom Lummelundagrottan, Själsö bageri, Krusmyntagården och diverse gårdsbutiker finner ni även i närheten. I Väskinde ligger även populära Väskinde skola och förskola som är omtyckt av såväl elever som föräldrar. Huset som är välplanerat och har en boyta om 164 kvadratmeter är en perfekt plats för såväl en större eller mindre familj. Huset inrymmer två stycken kaminer som bidrar till värme och en härlig stämning.

Direkt när ni kommer innanför entrédörren möts ni av en ljus och rymlig hall där en av de två kaminerna i huset återfinns. Här finns det gott om plats för förvaring och den stora garderoben med skjutdörrar bidrar ytterligare till detta. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett fint parkettgolv.

Vidare in i huset finner ni vardagsrummet som även det inrymmer en braskamin. De smala fönstren som reser sig ändå från golvet upp till tak bidrar till ett härligt ljusinsläpp och här finns det även gott om plats för en stor soffgrupp där familj och vänner kan umgås samtidigt som gjutjärnskaminen under de lite kallare månaderna knastrar i bakgrunden. På golvet finner ni här ett ljust trägolv som samspelar på ett harmoniskt sätt med övriga delar av rummet. Då vardagsrummet är väldigt rymligt så finns det även gott om plats för matmöbel för upp till 8 personer.

Tar ni er tillbaka genom hallen når ni med enkelhet husets hjärta, köket, som är ljust med skåpsluckor målat i ljusgrått och stilrent kakel i vitt. Parkettgolvet och bänkskivornas varma träfärg bidrar tillsammans med den murade kalkstensväggen och den vackra fondtapeten till en härlig varm känsla i köket. Då köket är rymligt så inryms utan problem även ett matbord för 6-8 personer även här. Stort fönster som bidrar med behagligt och naturligt ljus.
Vägg i vägg från köket ligger husets tvättstuga som är rymlig. Här finns bra arbetsytor, skåpsförvaring, tvättmaskin och torktumlare i gott skick samt klinkergolv med golvvärme. Groventrén fungerar utmärkt de dagar ni kommer hem med smutsiga skor och kläder efter arbete, utflykt eller lek utomhus.

Från köket och genom hallen tar ni er till husets lite mindre badrum som är ljust, har helkaklade vita väggar och ett stort fönster med frostat glas. Här inryms tvättställ och WC.
Vidare genom hallen når ni resterande sovrum i huset. Dessa nyttjas med fördel som sovrum, där två av dessa är större och har plats för dubbelsäng. Finns inte behovet av så pass många sovrum kan man istället nyttja några av dessa som ytterligare gemenskapsyta, kontor eller varför inte en rymlig walking closet.

Det större badrummet med golvvärme som ligger i nära anslutning till sovrummen är helkaklat med stilfullt svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Här inryms en hörndusch, badkar, WC samt kommod med dubbla tvättställ. Den gedigna trädörren som finns i badrummet tar er in till ett förråd som med fördel kan göras om till bastu om så önskas.

Via ett av husets sovrum når ni den stenlagda uteplatsen i söderläge som delvis är under tak och som är härligt inbäddad i den mysiga och lummiga trädgården. Här kan ni njuta av härliga middagar och sena kvällar under de lite varmare årstiderna med familj och vänner. För barnen finns det gott om plats för bus och lek och för den med gröna fingrar finns goda möjligheter att anlägga en odling.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Gotland

Kontakta mäklaren

Peter Tumegård

Bjurfors Gotland
Mäklare Peter Tumegård, Bjurfors Gotland
070-521 32 10