Mäklare Peter Tumegård

Peter Tumegård

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Källunge Ekeskogs 422, Källunge, Gotlands kommun
Källunge Ekeskogs 422, Källunge, Gotlands kommun, bild 2
Källunge Ekeskogs 422, Källunge, Gotlands kommun, bild 3

Källunge Ekeskogs 422

Gård/Skog
Källunge, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
15 200 000 kr

Välkommen till Källunge där det moderna möter det lantliga. Fastigheten består av huvudbyggnad med vidbyggd flygel som delas i två boenden, två gårdshus, ett nybyggt flerfamiljshus med tre lägenheter samt en sommarbostad/smedja. Pool och utekök finns i anslutning till huvudbyggnaden. Utöver detta finns ladugård, maskinhall och ett förråd på fastigheten. Bostäderna är idag fullt uthyrda med goda hyresintäkter, 1018 093 kr/år enligt gällande avtal mellan hyresvärd och hyresgäst ( inklusive intäkter från elförsäljning ). Angivna hyresintäkter avser långtidsuthyrning men går att maximera om man även jobbar med korttidsuthyrning. Är du hästintresserad finns möjlighet till flertalet boxar inne i den stora ladugården. Parkering för bilar finns det gott om och driftkostnaderna hålls låga tack vare gårdens egna solcellsanläggning. Möjlighet finns även att förvärva åkermark om ca 25,4 ha. I samband med avstyckningen kan vissa ändringar gällande servitut samt ledningsrätt skett. Kontakta gärna oss på Bjurfors för mer information.

 • Premium
Hamra Sallmunds 189/Vamlingbo Fridarve, Hamra, Gotlands kommun
Hamra Sallmunds 189/Vamlingbo Fridarve, Hamra, Gotlands kommun, bild 2
Hamra Sallmunds 189/Vamlingbo Fridarve, Hamra, Gotlands kommun, bild 3

Hamra Sallmunds 189/Vamlingbo Fridarve

Gård/Skog
Hamra, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
7 500 000 kr
100 m²
9,8 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska gotlandsgård belägen i det pittoreska samhället Hamra som ligger på östra sidan av halvön Storsudret. Fastigheten har ett beviljat bygglov för huvudbyggnad och lada. Denna charmiga egendom erbjuder en unik kombination av lugn, naturskönhet och historiskt värde. Med en omgivande mark som sträcker sig ner till havet och en egen liten "ruin" på tomten, kan denna plats erbjuda en upplevelse som är svår att hitta någon annanstans. Försäljningen avser två skiften på Hamra Sallmunds 2:1 (skifte 1 och 7) och fastigheten Vamlingbo Fridarve. Se vidare info under bilder. Önskas mer mark i Hamra har säljarna även en försäljning om ca 24 ha, se annons "Hamra Skogs/Hamra Sallmunds". Vill ni komplettera med en tomt, har de även en sådan i Hamra, "Hamra Sallmunds 2:1 (del av skifte 6)". Gårdens hus präglas av en genomgående äldre stil som ger en genuin atmosfär och möjligheter till personlig anpassning. Notera att fastigheten med detaljer såsom spegeldörrar, tjocka putsade stenväggar, vinklar och vrår, kräver tid och kärlek för att ge sin fulla potential, men när den är omhändertagen kan den bli en drömplats för dig och din familj. Huvudbyggnaden är ett traditionellt gotländskt stenhus med karaktäristiska detaljer såsom vackra träbjälkar och stenväggar som vittnar om dess rika historia. Den äldre inredningen ger en rustik känsla och möjligheter att skapa din egen unika stil. Här finns flera rymliga rum som erbjuder gott om utrymme för vardagsliv och underhållning. Den omgivande trädgården är en fröjd för ögat, med frodig grönska och gamla träd som skapar en naturlig skugga. Den erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter och en underbar plats att koppla av och njuta av det vackra landskapet. I trädgården finns även den förtrollande lilla "ruinen" av en gammal byggnad, som ger en atmosfär av mystik. Placeringen av denna gård är enastående. Med marken som sträcker sig ner till havet har du privilegiet att njuta av storslagna vyer och tillgång till den friska havsluften. Området erbjuder också möjligheter till olika fritidsaktiviteter såsom promenader längs stranden, cykelturer eller utflykter. Här på Storsudret finner ni bl a kultur i Vamlingbo, Burgsviks samhälle med matbutik, restaurang mm, Grå Gåsen, känt från Så mycket bättre, Holmhällar med restaurang och fina stränder, och förstås vackra Hoburgen där det också finns restaurang sommartid. Sammanfattningsvis är denna gotlandsgård i Hamra en riktig pärla som kan bli din dröm. Med sin natursköna omgivning har denna egendom en unik potential. Med lite kärlek och omsorg kan du förvandla den till en vacker och harmonisk plats att kalla hemma. Vidare info gällande bygglovet, se ritningar under Bilder och utförligare info i bifogat dokument under Fakta.

 • Premium
Fröjel Sälle 1:28, Fröjel, Gotlands kommun

Fröjel Sälle 1:28

Gård/Skog
Fröjel, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
15 000 000 kr

Nu finns möjlighet att förvärva denna obebyggda jordbruks- och skogsfastighet i härliga Fröjel på sydvästra delen av Gotland. Fastigheten ska avstyckas, del av skifte 5 och 7, så denna försäljning avser cirka 294 ha. Idag finns det ett avtal om upplåtelse för jakt som innefattar markområde om cirka 300 ha, detta löper 30 år fr o m 1 juli 2023. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Sandstensvägen 3, Burgsvik samhälle, Gotlands kommun

Sandstensvägen 3

Villa
Burgsvik samhälle, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
4 500 000 kr
170,5 m²
4 rum
1 779 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska bostad i charmiga Burgsvik. Med ett avstånd som kan mätas som såväl badrocksavstånd som stenkast till Burgsviks hamn och strand är detta ett hem där ni kan slå er ned och få ro. Det första som ni möts av när ni når fastigheten är det imponerande och ståtliga huset. Det är ett gediget murat hus med putsad fasad och rödmålade fönster som har en tidlös skönhet. När ni kliver in kommer ni omedelbart att imponeras av de flera stora fönsterpartierna som släpper in naturligt ljus. Inne i huset har varje detalj genomtänkts. Materialvalen är av hög kvalitet och ger en känsla av exklusivitet. Den generösa takhöjden på övre plan skapar en känsla av rymd och luftighet. Den ena delen av husets entréplan som tidigare utgjort förråd, har en öppen planlösningen och ger er alla möjligheter för att skapa ett stort och rymligt vardagsrum och kök i samspel. Önskar ni ha kvar köket på övre plan kan ni med fördel inreda förrådet med flera sovrum då ytan finns. Köket som är på övre plan är välutrustat för alla matälskare med moderna apparater och goda arbetsytor. Här finner ni även ett stort vardagsrum med väl tilltagen takhöjd upp till nock, samt ett sovrum och en toalett. De generösa utrymmena ger möjlighet till personlig inredning och skapar en harmonisk atmosfär. Trädgården är en perfekt plats för avkoppling och lek, vilken omgärdas av vacker gotländsk stenvast och till havet är det knappt 100 meter. Burgsvik samhälle erbjuder såväl restauranger som livsmedelsbutik, grundskola, bygghandel och härliga naturstråk. Under sommartid erbjuder Burgsvik utöver flertalet restauranger i närområdet även flertalet spelningar med välrenomerade artister på Grå Gåsen som är välkänt landet över från TV-serien Så Mycket Bättre. Badstranden är perfekt för barnfamiljer då den är långgrund och längre ut på på piren kan ni bada från någon av bryggorna eller ta ett bastubad i den fina bastun som även har ett soldäck. Missa inte chansen att äga detta charmiga och gedigna hus med ett fantastiskt läge i Burgsvik. Kontakta oss nu för att boka en visning. Välkommen hem till er dröm!

Stenkumla Gardrungs 817, Stenkumla, Gotlands kommun

Stenkumla Gardrungs 817

Gård/Skog
Stenkumla, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
6 400 000 kr
80 + 78 m²
5 rum

Välkommen till denna fina gård med ekonomibyggnader som passar en hästgård, en idyllisk liten pärla belägen endast 15 km från Visby. Med en perfekt kombination av naturskön omgivning och praktisk närhet till staden erbjuder denna fastighet en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om en bostad och ett hästliv i harmoni. Bostaden är omsorgsfullt renoverad, stil och design smälter samman till en harmonisk helhet. Genomgående vitmålade väggar skapar en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela bostaden. Ekparkett eller vackert kalkstengolv pryder golven och tillför en naturlig elegans. Det stilrena köket från IKEA utstrålar modern enkelhet med bänkskivor i ek, vilket skapar en naturlig kontrast till de vita ytskikten. Den öppna planlösningen integrerar köket smidigt med vardagsrummet, skapandes en social och inbjudande atmosfär. Från köket når du ut till den underbara och insynsskyddade uteplatsen, där du kan njuta av fridfulla stunder och kanske bjuda in till trevliga middagar under öppen himmel med härlig utsikt över åker och äng. Detta ger en känsla av avskildhet och ro. Här kan du verkligen uppleva naturens lugn och harmoni på nära håll. På entréplan finns två ljusa trevliga sovrum med plats för garderober. Badrummet är en fröjd för ögat, med en elegant inredning i vitt och grått. De snygga materialvalen bidrar till en känsla av lyx och modernitet. Golvvärme är självklart en given detalj både i badrummet och i det lilla wc-rummet, vilket skapar extra komfort och lyx i vardagen. Källarvåningen är ljus och trevlig och har värmande heltäckningsmatta i några rum. Använd utrymmena här i källaren till allrum, hobbyrum, förråd eller kanske kontor, ert behov får bestämma. El-, vatten- och värmesystem har genomgått omfattande renoveringar eller bytts ut för att säkerställa en modern och pålitlig boendemiljö. Tomten ger utrymme för både avkoppling och aktiviteter och är omgiven av en fridfull natur. På gården finns ett fint inrett stall med boxar för dina hästar. En praktisk sadelkammare finns också tillgänglig, vilket gör hanteringen av dina hästredskap smidig och välorganiserad. Förutom stallbyggnaden erbjuder fastigheten andra byggnader som kan användas till lösdrift, garage, foderhus, förråd, verkstad och andra ändamål. Fastigheten är under avstyckning och kommer vid försäljning vara ca 2,86 ha. Välkommen till din drömbostad!

Hamra Sallmunds 2:1 (del av skifte 6), Hamra, Gotlands kommun
Hamra Sallmunds 2:1 (del av skifte 6), Hamra, Gotlands kommun, bild 2
Hamra Sallmunds 2:1 (del av skifte 6), Hamra, Gotlands kommun, bild 3

Hamra Sallmunds 2:1 (del av skifte 6)

Tomt
Hamra, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
3 000 000 kr
1,9 ha tomt

I vackra Hamra på Sudret finns nu möjlighet att förvärva denna tomt om ca 1,9 ha. Hamra socken ligger på östra sidan av halvön Storsudret. På Storsudret finner ni bl a kultur i Vamlingbo, Burgsvik samhälle med matbutik, Grå Gåsen m m och förstås vackra Hoburgen längst ner på södra delen av ön. Denna tomt ska styckas av från Hamra Sallmunds 2:1 och den säljs med villkor om positivt förhandsbesked. Tomten är belägen där förvärvstillstånd kan krävas enligt Jordförvärvslagen. Om mer mark önskas i Hamra, har samma ägare en försäljning om ca 24 ha. Se gärna annons "Hamra Skogs/Hamra Sallmunds". Önskar ni istället köpa en gotlandsgård i Hamra, har de också en sådan till försäljning, se "Hamra Sallmunds 189/Vamlingbo Fridarve". Vid närmare intresse eller övriga frågor är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare.

 • Premium
Hamra Skogs/Hamra Sallmunds, Hamra, Gotlands kommun
Hamra Skogs/Hamra Sallmunds, Hamra, Gotlands kommun, bild 2
Hamra Skogs/Hamra Sallmunds, Hamra, Gotlands kommun, bild 3

Hamra Skogs/Hamra Sallmunds

Tomt
Hamra, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 000 000 kr
16 ha tomt

I vackra Hamra finns nu en strandremsa, skog och mark att förvärva. Hamra socken ligger på östra sidan av halvön Storsudret. Socknen har varierade marker såsom odlingsmark, strandängar och alvarsmarker. På Storsudret finner ni bl a kultur i Vamlingbo, Burgsvik samhälle med matbutik, Grå Gåsen m m och förstås vackra Hoburgen längst ner på södra delen av ön. Vid närmare intresse eller övriga frågor är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare. Denna mark i Hamra avser två fastigheter, Hamra Sallmunds 2:1 som ska avstyckas till ca 13 ha och Hamra Skogs som är 2,76 ha och säljs i sin helhet. Önskar ni kanske en gotlandsgård i Hamra, finns även detta till försäljning av samma ägare, se gärna annons "Hamra Sallmunds 189/Vamlingbo Fridarve". Tycker ni att 24 ha blir väl stort, har de också en försäljning om ca 1,9 ha "Hamra Sallmunds 2:1 (del av skifte 6)". Marken är belägen där förvärvstillstånd kan krävas enligt Jordförvärvslagen. Då fastigheten kommer avstyckas är inte taxerings- och värderingsenheter fastställda i dagsläget.

 • Premium
Fröjel Sälle 931, Fröjel, Gotlands kommun
Fröjel Sälle 931, Fröjel, Gotlands kommun, bild 2
Fröjel Sälle 931, Fröjel, Gotlands kommun, bild 3

Fröjel Sälle 931

Gård/Skog
Fröjel, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
15 000 000 kr
200 + 70 m²
11 rum

Välkomna till Fröjel och denna fantastiska fastighet som erbjuder något utöver det vanliga. Här finner ni ett boende med genomgående hög materialstandard, där större del av boendets ytor är genomgångna och totalrenoverade. På vägen in till huset möts ni direkt av poolen som mäter 4x8 meter och är isolerad med pooltak 2021. Det intill-liggande poolhuset från 2022 är putsat likt huvudbyggnaden och här erbjuds det god förvaring för såväl solstolar som växter och andra utemöbler. Under de varmare sommarmånaderna kan poolhuset med fördel även nyttjas som mysigt uterum för luncher intill poolen eller som mysig middagsplats när kvällen och mörkret infaller. Längst med poolen löper en gjuten platta som sammanknyter väl med poolhuset och huvudhusets fina putsade fasad. Inne i bostaden möts ni av härlig atmosfär där de gedigna trägolven, stora rummen med högt i tak och djupa fönsternischerna sammanstrålar på ett fint sätt. De stora rummen skapar en lantlig känsla som samtidigt känns modern då bostaden har genomgående stilrena färgval. I salen med sin väl tilltagna storlek kan ni tillsammans med nära och kära njuta av middagar och festligheter och till vardags inrymmer matplatsen i köket hela den stora familjen. Bostaden inhyser på övre plan flera stora sovrum och ett mindre badrum med dusch. Fastigheten kommer att styckas till en storlek om cirka 10 ha, se ungefärlig avstyckning under fliken "Bilder". Här har ni ett hem där ni kan trivas i många år. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
Toftavägen 381D, Tofta, Gotlands kommun
Toftavägen 381D, Tofta, Gotlands kommun, bild 2
Toftavägen 381D, Tofta, Gotlands kommun, bild 3

Toftavägen 381D

Villa
Tofta, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
7 500 000 kr
142 m²
7 rum
2 099 m² tomt

Här är det, ett fantastiskt hus på Tofta Södra som precis har blivit färdigställt och som ligger bara 200 meter från havet. Solnedgångarna kan avnjutas från den härliga balkongen eller nere på stranden, där kvällsdoppet blir en perfekt avslutning på dagen. Oavsett om det är semester eller ett permanent boende, så är detta en underbar plats att kalla sitt hem. Gästhuset, som är fullt inrett, är perfekt för att välkomna släkt och vänner under sommaren, eller om man föredrar kan man även hyra ut det under delar av året. Stranden längs denna populära del av Gotland har flera restauranger öppna sommartid, så man behöver inte stå vid spisen om man inte känner för det. Vid Surflogiet kan man komma precis som man är och beställa något gott i strandbaren, medan den italienska Trattorian serverar ljuvliga pizzor. Inte långt bort finns också Toftagården som erbjuder en god meny. Dagarna här blir garanterat avkopplande och ljuvliga. För de som önskar lite aktivitet kan man prova på SUP vid Surflogiet eller spela Padel på de fina banorna vid campingen. Dessutom finns en av Sveriges bästa och vackraste golfbanor, Visby GK, bara en kort bit söderut. Bostadshuset är ljust och trivsamt med generösa fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Efter att ha gått genom den rymliga hallen möts man av köket, som har en köksbänk som vetter ut mot matplatsen. Här kan man njuta av god mat med glasade skjutdörrar som öppnar ut mot en av de under tak belägna uteplatserna i trädgården. Köket är stilfullt inrett med släta köksluckor, bänkskivor i sten, trägolv och är utrustat med moderna apparater som diskmaskin, spishäll, kyl och frys. Vardagsrummet är lika välkomnande som köket, med glaspartier ner till golvet och en mysig kamin som värmer skönt under kyligare månader. En del av glaspartierna kan öppnas för att enkelt komma ut på uteplatsen och njuta av poolen. De två sovrummen är ljusa med vitmålade väggar och vackra trägolv. Badrummet är smakfullt inrett med lyxiga materialval och är utrustat med tvättställ i vit kommod, WC, handdukstork och dusch. Praktiskt placerat nära köket finns även en kombinerad vardagsentré och tvättstuga, som ger smidig tillgång till trädgården där man kan hänga ut tvätten och låta den torka i de varma vindarna. Övre plan i bostadshuset rymmer tre sovrum, ett allrum och ett helkaklat badrum. Allrummet fungerar som en trevlig samlingsplats mellan de tre sovrummen och badrummet, och har gott om utrymme för en soffgrupp. Genom de två sovrummen åt nordväst når man en balkong där man kan njuta av havsutsikten och solens strålar på kvällarna. Det tredje sovrummet och det andra badrummet på övervåningen är belägna i motsatt riktning. Gästhuset är en mindre kopia av bostadshuset och erbjuder samma stil och design. Här finns ett kök, ett allrum med utgång till en uteplats och en kamin för extra mys. Delen är öppen upp i nock, vilket ger en imponerande ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Gästhuset har två sovrum, varav ett är något större och ett mindre, samt ett badrum vid entrén och ett sovloft ovanför. Detta är ett hem där man bara kan flytta in och trivas. Välkomna på visning och upptäck allt som denna underbara fastighet har att erbjuda!

 • Premium
Brissund Näckrosvägen 20C, Brissund, Gotlands kommun
Brissund Näckrosvägen 20C, Brissund, Gotlands kommun, bild 2
Brissund Näckrosvägen 20C, Brissund, Gotlands kommun, bild 3

Brissund Näckrosvägen 20C

Fritidshus
Brissund, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
9 000 000 kr
135 m²
4 rum
1 799 m² tomt

Välkomna till detta underbara och mysiga hus i Brissund, ca 100 meter från havet. Bara en mil från Visby finner ni detta moderna hem som bjuder på ljus och rymlighet i en stilfull design. Det är en plats där ni kan låta vardagen stanna utanför och omfamnas av lugnet. Huset utstrålar en känsla av kvalité och smakfullhet i sin inredning. De stora dörr- och fönsterpartierna skapar en harmonisk förening mellan inomhus och utomhus, den varmare delen av året blir uteplatsen som ett extra rum. Samtliga rum som ligger mot uteplatsen har glasparti med skjutdörr till den långa stenlagda altanen, där du kan njuta av solens strålar eller skymningens fridfulla skimmer. Det öppna vardagsrummet med öppen spis (insats Spartherm) och köket bjuder in till gemenskap och umgänge. Här kan familj och vänner samla sig för trevliga stunder. I bostaden finns också två badrum för extra bekvämlighet samt en tvättstuga och klädkammare som underlättar vardagens bestyr. Den trevliga stenläggningen sträcker sig runt hela bostaden. Delar av den är belägen under tak, vilket gör det till en perfekt plats för avkoppling i alla väder. På entrésidan har ni morgonsolen som värmer gott till frukosten och här känner ni även doften av den fantastiska lavendeln som breder ut sig. Vid den stora uteplatsen som är vänd mot väster har ni en markis ni kan söka skugga under om det skulle behövas och på kvällarna kommer ni uppleva det rosa skimret på himlen och många vackra solnedgångar därtill. Medan ni lyssnar på havets vågor kan ni njuta av en god bok eller en måltid utomhus. Gästhuset om 49 kvm är en pärla i sig och rymmer allt för komplett boende. Här finns ett modernt kök, ett bekvämt badrum och ett mysigt sovloft. Men det som verkligen utmärker detta gästhus är dess spa-avdelning som ligger separat i samma byggnad. Här kan ni skämma bort er med avkopplande stunder i bubbelbadet eller bastun. Utanför entrén finner ni även en utedusch, perfekt för sommarens varma dagar när ni inte orkar ta er till havet. Detta fantastiska hus i Brissund är en plats där komfort, natur och njutning går hand i hand. Med närheten till havet och möjligheten att koppla av i gästhusets spa-avdelning är detta verkligen ett drömboende vid Gotlands vackra kust. I närheten av Brissund finns flera av Gotlands populära utflyktsmål såsom ljuvligt goda Själsö Bageri, Lummelundagrottorna och restaurang N:a Masters, Krusmyntagården med gårdsförsäljning och café/restaurang och mycket mera längs denna vackra karga kust.

 • Premium
Jöran Wallingatan 18, Visby, Gotlands kommun

Jöran Wallingatan 18

Villa
Visby, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
8 500 000 kr
180 m²
6 rum
505 m² tomt

Välkommen till detta imponerande och moderna hus i hjärtat av Visby, beläget på en hörntomt som ger er gott om utrymme och möjligheter att njuta av det bästa staden har att erbjuda. Denna bostad är perfekt för den som uppskattar både design och funktion i en bostad. Trädgården är elegant stenlagd, vilket inte bara ger en sofistikerad atmosfär utan också kräver minimalt med underhåll. Här finns gott om plats för utemöbler och tillfällen att koppla av och njuta av solen som skiner över denna centrala oas. När mörkret kommer lyser den stilfulla fasadbelysningen upp med sitt varma sken. Fasaden vid vardagsrummet är prydd med stora glaspartier och släpper in eftermiddagssolens vackra sken, detta ger ett härligt ljusflöde som fyller hela bostaden. Flera glasdörrar ger access till uteplatsen för långa mysiga middagar. När ni går in i entrén möts ni av en rymd som tar andan ur er. Här är det öppet upp i nock, och tillsammans med de stora fönsterpartierna skapas en atmosfär som är både ljus och luftig. Vardagsrummet är öppet och välkomnande och har en naturlig anslutning till det stora köket. Köket är en dröm för den som älskar att laga mat och umgås samtidigt. Med en öppen planlösning mot vardagsrummet blir det enkelt att ha trevliga middagar med familj och vänner. Köket ligger också i anslutning till en praktisk tvättstuga med utgång till trädgårdens mysiga sida där ni kan njuta av morgonsolen och en kopp kaffe. Detta hus har fem rymliga sovrum, var och ett inrett i lugna och varma färger. Ett av sovrummen finns på entréplanet, vilket gör det idealiskt för gäster eller som ett bekvämt hemmakontor. De andra fyra sovrummen finns på det övre planet, vilket ger varje familjemedlem sin egen personliga plats att koppla av och återhämta sig. Två stilfulla badrum finns också, ett på varje våningsplan, vilket ger bekvämlighet och funktionalitet. Den höga standarden på badrummen speglar den generella kvaliteten i hela huset. Sammanfattningsvis är detta stora, moderna hus i centrala Visby på en hörntomt en sällsynt pärla på fastighetsmarknaden. Med sitt imponerande ljusflöde, öppna planlösning, och närhet till stadens bekvämligheter erbjuder det en lyxig och bekväm livsstil. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upplev detta fantastiska hem på nära håll.

 • Plus
Broväg 123, Visby Norr, Gotlands kommun
Broväg 123, Visby Norr, Gotlands kommun, bild 2
Broväg 123, Visby Norr, Gotlands kommun, bild 3

Broväg 123

Gård/Skog
Visby Norr, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
25 000 000 kr
316 m²
9 rum

Cirka fem minuter i bilen, från Visby innerstad, härskar friden över den stora gården. De tysta gamla byggnaderna är omfamnade av hög lövskogsgrönska och kvällssolen faller in över mangårdsbyggnadens stora poolområde. Nere vid bryggan i den egna sjön slår en av de japanska karparna och trädens grenar lutar sig över den blanka vattenytan. När mörkret faller tänds det stora huset upp och belysningen glittrar i poolens vatten. På trädäcket i husets vinkel dukas långbordet och glaspartierna står på vid gavel in mot de mycket stora sällskapsytorna under skyhögt sadeltak. De egna markerna om 12 hektar är en verklig pastoral med allt från betesmarker och lövskogsgrönska till öppna gotlandsängar. Gårdens många välbevarade hus och byggnader bidrar till den starka atmosfären och tankarna går osökt till gårdar på den brittiska landsbygden. Den stora L-formade kalkstensbyggnaden om totalt 318 kvm och nio rum är totalrenoverad samt om- och tillbyggd i omgångar. Resultatet är en nästan bedövande vacker bostad med stiltrogen fasad och bitvis spektakulär interiör. Huset är starkt präglat av stora och massivt ljusa rumsvolymer inramade av rena naturmaterial som kalkstensgolv, vitputs och massiv ek. Arkitekturen känns tidlöst modern och öppen. Husets signaturgolv i patinerad ek breder ut sig i de stora sällskapsytorna som har öppet upp till nock. Stora glaspartier ut mot det insynsskyddade poolområdets stora trädäck ger kaskader av ljus. Ytorna ligger i öppen planlösning med ett formrent kök som fått en sparsmakat grafisk ton. Det gamla husets historiska atmosfär har känsligt kombinerats med vår tids design, bekvämlighet och rena formideal i sobra badrum och diskret exklusivt kök. På entréplanet finns även en romantisk master bedroom-svit med badrum en suite, öppen spis och utgång till poolen. Här nere finns även ett sovrum, gäst-wc samt tvättstuga. Övre plan rymmer ett större allrum, fyra sovrum, stort entrésolplan med drag av ateljé samt en hög takterrass över poolområdet. På gården finns idag tre kompletta uthyrningsboenden, butikslokaler, restaurang/pub samt ett antal stora förrådslokaler. Gårdens byggnader är generellt i mycket gott skick och generar sammantaget ansenliga intäkter. Det mesta är uthyrt med skrivna flerårsavtal. Det lantliga läget, endast fyra kilometer från centrum, kräver troligen ingen djupare förklaring.

 • Premium
Stenkumla Källgårds, Stenkumla, Gotlands kommun

Stenkumla Källgårds

Tomt
Stenkumla, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 200 000 kr
2 ha tomt

Välkommen till Källgårds Stenkumla, där du kan skapa din egen dröm om en hästgård eller en frodig odlingsplats. Med fantastiska ridvägar precis utanför gården kan du njuta av ridning och utforska naturen till häst. Dessutom ligger Visby innerstad endast 15 minuter bort, vilket ger dig enkel tillgång till stadens bekvämligheter och kulturella sevärdheter. Inom bara 14 minuter når du även den vackra Tofta strand, där du kan koppla av och njuta av havet och den omgivande naturen. Gården har redan ett förhandsbesked för bostadshus om ca 180 kvm, vilket innebär att du har möjlighet att skapa ditt eget perfekta hem och anpassa det efter dina behov och stil. Alternativt kan ni förvärva även grannfastigheten som säljaren också har till salu, där finns ett befintligt omsorgsfullt renoverat bostadshus. Med en yta på cirka 2 hektar får du gott om utrymme att förverkliga dina drömmar. Skapa din egen hästgård med rymliga stall, paddockar och betesmarker eller skapa en frodig oas för odling med grönsaker, fruktträd och blommor. Valet är ditt! Missa inte chansen att bli en del av Källgårds Stenkumla. Kontakta mäklaren för mer information och för att utforska möjligheterna som denna idylliska gård har att erbjuda.

Stenkumla Gardrungs, Stenkumla, Gotlands kommun

Stenkumla Gardrungs

Gård/Skog
Stenkumla, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
3 400 000 kr

Välkommen till denna fina gård med ekonomibyggnader som passar en hästgård, en idyllisk liten pärla belägen endast 15 km från Visby. Med en perfekt kombination av naturskön omgivning och praktisk närhet till staden erbjuder denna fastighet en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om en bostad och ett hästliv i harmoni. Fastigheten erbjuder möjligheten att bygga ditt alldeles eget drömhus. Beslut om positivt förhandsbesked finns på en byggrätt om ca 250 kvm. Tomten ger utrymme för både avkoppling och aktiviteter och är omgiven av en fridfull natur. På gården finns ett omsorgsfullt inrett stall med boxar för dina hästar. En praktisk sadelkammare finns också tillgänglig, vilket gör hanteringen av dina hästredskap smidig och välorganiserad. Förutom stallbyggnaden erbjuder fastigheten andra byggnader som kan användas till lösdrift, garage, foderhus, förråd, verkstad och andra ändamål. Säljaren till denna gård har även grannfastigheten till salu. För den som önskar en omedelbar inflyttning finns alltså möjligheten att förvärva även den. Där finner du ett charmigt renoverat bostadshus som står redo att välkomna dig. Där kan du bo medan du planerar och bygger ditt egna drömhus på denna intilliggande hästgård. Detta är en unik chans att skapa det liv du alltid drömt om. Med närheten till Visby, den inbjudande naturen och möjligheten att forma din egen hästgård precis som du vill ha den, är denna fastighet verkligen något alldeles extra. Fastigheten ingår i en gemensamhetsanläggning gällande vatten och avlopp tillsammans med två nybildade grannfastigheter. El och fiber är förberett och anslutningskostnad för dessa tillkommer för köpare. Som nämnt ovan så har samma säljare ytterligare försäljningar i Stenkumla, både med och utan bostadshus. Vänligen kontakta mäklare för mer information, Peter Tumegård 0705-213 210.

Stenkumla Gardrungs 817, Stenkumla, Gotlands kommun

Stenkumla Gardrungs 817

Gård/Skog
Stenkumla, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
3 400 000 kr
80 + 78 m²
5 rum

Välkommen till denna fantastiskt mysiga och omsorgsfullt renoverade bostad, där stil och design smälter samman till en harmonisk helhet. Genomgående vitmålade väggar skapar en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela bostaden. Ekparkett eller vackert kalkstengolv pryder golven och tillför en naturlig elegans. Det stilrena köket från IKEA utstrålar modern enkelhet med bänkskivor i ek, vilket skapar en naturlig kontrast till de vita ytskikten. Den öppna planlösningen integrerar köket smidigt med vardagsrummet, skapandes en social och inbjudande atmosfär. Från köket når du ut till den underbara och insynsskyddade uteplatsen, där du kan njuta av fridfulla stunder och kanske bjuda in till trevliga middagar under öppen himmel med härlig utsikt över åker och äng. Detta ger en känsla av avskildhet och ro. Här kan du verkligen uppleva naturens lugn och harmoni på nära håll. På entréplan finns två ljusa trevliga sovrum med plats för garderober. Badrummet är en fröjd för ögat, med en elegant inredning i vitt och grått. De snygga materialvalen bidrar till en känsla av lyx och modernitet. Golvvärme är självklart en given detalj både i badrummet och i det lilla wc-rummet, vilket skapar extra komfort och lyx i vardagen. Källarvåningen är ljus och trevlig och har värmande heltäckningsmatta i några rum. Använd utrymmena här i källaren till allrum, hobbyrum, förråd eller kanske kontor, ert behov får bestämma. El-, vatten- och värmesystem har genomgått omfattande renoveringar eller bytts ut för att säkerställa en modern och pålitlig boendemiljö. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en unik kombination av stil, design och funktion. Med vitmålade väggar, naturliga golv, stilrent kök, uteplats med insynsskydd och en förtrollande utsikt, kommer du att känna dig som hemma från första stund. Välkommen till din drömbostad! Fastigheten blev avstyckad i november och är fastställd till 1 681 kvm. Önskas mer mark och/eller ekonomibyggnader har samma säljare ytterligare två försäljningar i Stenkumla. Vänligen kontakta mäklare för mer information, Peter Tumegård 0705-213 210.

Vamlingbo Austre, Vamlingbo, Gotlands kommun

Vamlingbo Austre

Tomt
Vamlingbo, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
1 400 000 kr

I vackra Vamlingbo på Storsudret finns nu möjlighet att förvärva en tomt om 2682 kvm eller 2905 kvm som ligger inom detaljplanelagt område. Största byggnadsarea enligt detaljplan är 200 kvm. Marken i området utgörs till största delen av tallskog med inslag av ek, lönn, ask och björk. Tomterna ligger intill ängs- och åkermark och inom området finns också vackra äldre stenmurar. Söder om planområdet ligger områdets ursprungliga gårdsbebyggelse med traditionella kalkstenshus. Den nya vägslingan genom området är anlagd och det är förberett för anslutning av vatten och BDT-avlopp vid tomtgräns. Vamlingbo är en kyrkby belägen på södra Gotland på centrala Storsudret knappt en mil söder om Burgsvik och lika nära till Hoburgen. Här njuter man av den karakteristiska naturen och lugnet. För den som är intresserad av kultur och historia finns Körsbärsgårdens museum och Bottarve museigård. Vid Vamlingbo prästgård finner ni bl a konst av Lars Jonsson och ett café och på Pensionat Holmhällar intill raukarna har ni möjlighet till övernattning och kan äta något gott. Önskar ni ta ett dopp har ni bara 3 km till underbara Austre badstrand. Till Visby är det ca 9 mil. Vid närmare intresse är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Peter Tumegård, 0705-213 210.

Norra Slottsgränd 8, Visby innerstad, Gotlands kommun

Norra Slottsgränd 8

Villa
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
11 975 000 kr
137 + 30 m²
9 rum
114 m² tomt

Charmigt boende i södra delen av Visby innerstadn. Fastigheten ligger i ett lugnt läge ovanför inre hamnen strax innanför Skansport. Den här fastigheten erbjuder möjlighet att bo i ett historiskt och pittoreskt område men närhet till allt som innerstaden har att erbjuda. Fastigheten har många möjligheter så som generationsboende, eller boende för den stora alternativt lilla familjen. Inredningen är smakfull och är i ett bra skick samt har bekvämligheter som skapar en trivsam atmosfär. Bostaden har en egen innergård där det går att njuta av utomhusmiddagar eller bara koppla av. Lägenheten i entréplan/gatuplan om ca 95 kvm har 3 rum och kök med egen ingång på entréplan och på gatuplan två suterrängrum. Lägenheten erbjuder ett rymligt kök med plats för matmöbel, vardagsrum, två sovrum och badrum. Stora fönster släpper in rikligt med ljus från alla väderstreck och ger utsikt över den pittoreska gatan nedanför, ljuslaserade ekgolv och vitmålade väggar. I köket finns spishäll (2013), fläkt (2013), kyl/frys (2017) och diskmaskin (2018). Badrummet är smakfullt inrett med helkaklade väggar och inrymmer dusch, Wc och handfat. Suterrängrum - med egen entré från Skeppargatan finns två separata rum i suterrängplan med varsitt fönster ut mot gatan. Här finns även det fina gamla trapphuset kvar som kan användas som anslutning till lägenheten i entréplan. Enkel men funktionellt utrustade med varsitt badrum som inrymmer helkaklad duschplats, Wc (2017) och handfat. Den andra lägenheten är en vindsvåning om ca 70 kvm med egen entré. Lägenheten har 4 rum och kök. Denna del av huset totalrenoverades 2013 och här möts ni av mysiga vinklar och vrår, snedtak, fönster i alla väderstreck, härlig utsikt över takåsarna och även en havsglimt. Genomgående ljusa ekgolv och vitmålade väggar. Vardagsrummet är elegant och inbjudande och ligger i en öppen planlösning mot köket. Tre sovrum med garderob i varje. Badrummet är utrustat med dusch, WC och handfat, matta på golv och väggar. Fastigheten har en gemensam tvättstuga i källaren och är utrustad med två tvättmaskiner och två torktumlare varav en är från 2017. Läget är unikt med närhet till Visbys historiska sevärdheter, mysiga caféer, restauranger och butiker. Du kan njuta av en promenad längs de kullerstensbelagda gatorna och utforska dem medeltida atmosfären som innerstaden erbjuder. Sammanfattningsvis är fastigheten i Visby innerstad en dröm för den som söker en modern och bekväm livsstil i en historisk miljö. Med två separata lägenheter , erbjuder fastigheten en unik möjlighet till boende eller investering. Ta chansen att bli en del av Gotlands charmiga innerstad och skapa ditt drömhem i denna pärla.

Fröjel Mulde 1:53, Fröjel, Gotlands kommun

Fröjel Mulde 1:53

Tomt
Fröjel, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
975 000 kr
3 169 m² tomt

En km söder om Klinte kyrka finner ni denna härliga tomt om drygt 3 000 kvm med positivt förhandsbesked. Fastigheten tillhör Fröjel socken och ligger 35 km från Visby. Kommunal vatten- och avloppsanslutning ingår fram till anslutningspunkten i södra delen av fastigheten, likaså för fiber som är dragen av IP-Only och finns strax söder om fastighetsgränsen. Anslutningspunkt för el finns på fastigheten. Kostnader för framdragning till bostad och påkoppling hamnar på köpare. Den stora stenhögen på fastigheten lämnas av säljaren och kan användas till utfyllnad eller t ex vägbygge. Infart har påbörjats och färdigställs av säljare. Marken öster om fastigheten odlas ekologiskt. Om intresse finns kan del av denna mark avstyckas och köpas loss till egen odling, hästhage o s v. Idag är denna mark utarrenderad till hösten 2027. I Klintehamn som är närmsta samhälle, finns allt det praktiska ni kan tänkas behöva, matbutik, skola, förskola, apotek, restaurang, gym och mycket mer. Pensionat Warfsholm som ligger vid hamnen är ett trevligt utflytsmål och erbjuder fika och middag delar av året, sommartid åker ni gärna hit och tar ett bad längs den mysiga lilla stranden. Strax söder om fastigheten går ni längs den lilla grusvägen upp till mysiga Klinteberget. Här uppe njuter ni t ex av en picknick, går en långpromenad eller tar en tur med mountainbiken. Längs kusten en liten bit iväg, ligger bl a underbara Djupvik, Fröjel och Sandhamn som erbjuder vackra promenadstråk, restauranger, fiskeläge m m. Vid närmare intresse eller övriga frågor är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Peter Tumegård på 0705-213 210.

 • Plus
Lummelunda Nygranne 185B, null, Gotlands kommun

Lummelunda Nygranne 185B

Tomt
Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
895 000 kr
1 876 m² tomt

Välkommen till Lummelunda, Gotlands egna idyll. Här bor du med naturen som närmsta granne, promenera ner till havet genom den pittoreska skogen. Plocka både ramslök och tryffel alldeles intill fastigheten. Fram till fastigheternas tomtgräns är avlopp, vatten och el redan bekostat. Det finns idag ett positivt förhandsbesked. Husbyggnaderna ska utformas i 1-1½ plan med ett samtida uttryck, även fasaden ska anpassas till omgivningen med putsad eller träfasad med en lågmäld färgskala. Huvudbyggnadens tak utformas som sadeltak. Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren för mer information!

 • Plus
Fårö Holmudden 1283, Fårö, Gotlands kommun

Fårö Holmudden 1283

Villa
Fårö, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
3 950 000 kr
64 m²
3 rum
1 116 m² tomt

Denna charmiga stuga med trägolv och träväggar ligger vid Holmudden på Fårö. Omgärdad av gotlandstun och en härligt grönskande trädgård gör den till en riktig liten pärla. Den mysiga verandan som vetter åt sydväst blir som ett extra rum under sommaren för långa sköna fikastunder. I den rika skogen ni har som granne finner ni både svamp, blåbär och lingon. Här bor ni med promenad- och cykelavstånd till nästan allt på Fårö. Flera av de vackra stränderna som t ex Ekeviken, Norsta Aurar, Skalahauar och den kanske mest kända, Sudersand. Under sommaren finns det många restauranger och caféer. Kultur och matbutik finns också i närheten. Vintertid är utbudet till viss del begränsat. Alla årstider har sina fördelar på denna vackra karga ö. Den lugna vackra hösten är perfekt för avkoppling, likväl som vintern då stränderna täcks av snö. I stugan finner ni ett kök som är utrustat med spis, fläkt och kombinerad kyl/frys. Barbordet är fast monterat och ingår därav i försäljningen. Vardagsrummet med sin kamin ligger i en öppen planlösning tillsammans med köket. Ett stort sovrum och ett badrum som inrymmer dusch, WC och tvättställ ligger också på entréplan. En trappa upp finns ett stort rymligt sovloft med synliga takbjälkar.

Klausevägen 1, Klintehamn samhälle, Gotlands kommun

Klausevägen 1

Villa
Klintehamn samhälle, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 790 000 kr
173 + 3 m²
7 rum
1 333 m² tomt

Välkomna till denna mysiga villa på Klausevägen 1 som är belägen i ett lugnt villakvarter i centrala Klintehamn. Här bor ni bekvämt med närhet till all den service som Klintehamn har att erbjuda som bland annat för- och grundskola, matbutik, cafeér, idrottsanläggning med padelbanor och mycket mer. Till Visby tar det endast en halvtimme med bil. När ni kliver innanför dörren möts ni direkt av en rymlig hall med ljusa färger och gott om avhängningsmöjligheter för era ytterkläder i den rymliga klädkammaren. Genomgående i hela huset är de vitmålade väggarna som bidrar med ytterligare känsla av rymd och dessa samspelar fint med fondväggarna som bidrar med livlighet och värme. Vardagsrummet som har ett valv känns luftigt och rymligt och här finns det även stora fönsterpartier och en dörr som tar er ut till trädgården på baksidan av huset. Vidare in i köket möts ni fortsatt av ljusa färger. Köket är utrustat med allt ni kan tänka er såsom diskmaskin, kyl och frys, spis och spisfläkt. Utöver diskmaskinen så är samtliga vitvaror och köket från 2019. Matplats för 6-8 personer finns det också gott om plats för här. Från köket och genom hallen når ni även ett av husets större sovrum med fint parkettgolv och tillhörande klädkammare. Här finns det gott om plats för en större säng och även ytterligare plats för en byrå om mer förvaring önskas. Intill det större sovrummet finner ni ett mindre rum som med fördel även kan användas som kontor. Badrummet på entréplan som är nytt 2018 ligger också i denna del av huset alldeles intill de båda sovrummen. Här möts ni av stilren plastmatta på både golv och väggar, dusch, tvättställ i kommod, spegelskåp och WC. När ni tar trappen upp till övervåningen kommer ni upp till ytterligare ett vardagsrum. Fint parkettgolv som även här bidrar med en värmande känsla och vitmålade väggar som bidrar med ljus och ytterligare känsla av rymd. Här finner ni även 3 sovrum som alla har fina parkettgolv, ljusa vitmålade väggar och fönster. Övervåning bjuder även på ett mindre badrum med klinkergolv, tvättställ samt WC. Trädgården är rymlig med stora ytor för lek och bus. Då en av uteplatserna vetter åt söder och den andra åt väst ges det goda möjligheter till att fånga dygnets många soltimmar. Här har ni ett hem som är färdigt att flytta in och trivas i för hela familjen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Fårö Holmudden 1281B, Fårö, Gotlands kommun

Fårö Holmudden 1281B

Villa
Fårö, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 950 000 kr
45 m²
3.5 rum
989 m² tomt

Huset är uppdelat i tre delar och har därav tre entréer. Ena delen består av hall, kök, sovrum samt badrum, den andra inrymmer hall och vardagsrum och i den tredje ligger sovloftet som man når från takterrassen. Ute på holmen på Gotlands nordligaste del på Fårö hittar du detta vackra hus med lantlig känsla. Lugnt ställe med nära till natur och fina kuster. På sommaren upplevs detta område som vackert och fridfullt, på hösten så förvandlas naturen till färgstarka skogar med ljudet av stormande hav och på vintertid så gnistrar hela marken som ett sagoland. Huset består av ett enkelt kök med ett vackert trägolv med en utgång genom altandörren ut i trädgården. Trägolvet sträcker sig vidare in mot sovrummet där du möts av en kamin som sprider en härlig värme. I det naturliga badrummet så finner du en dusch och toalett med tillhörande handfat. Med passande färger så upplevs badrummet som en lantlig frizon. Genom den andra entrédörren så leds du in genom en hall som leder dig in i vardagsrummet där du omger dig med en mysig stämning där man kan tillbringa sommarkvällar och mysiga höstdagar. Den trevliga takterrassen leder dig till sovloftet, dörren ger dig en unik känsla med hjälp av vinklarna och utformningen på dörren. Detta hus förtjänar att kallas för ”Pippihuset” med tanke på dess unika utformning och känsla. Husets belägenhet gör att du har nära till natur och hav, med endast 15 min gångavstånd finner du Fårö Fyr som byggdes endast ett år efter Hoburgs fyr. Likaså så har du endast 15 min promenad till kanske Fårös allra bästa sandstrand som heter Norsta Auren, samma avstånd är det till fina Skalahauar. Ungefär 20 minuter på cykel söderut hittar du Avaeken som är en av Gotlands största ekar och även här hittar du kanske en av Gotlands finaste sandstränder Sudersand resort. På norra sidan Fårö ligger Ekeviken med sin strand som har fantastiska solnedgångar. På denna karga ö finner ni också ett stort utbud av olika restauranger och caféer, matbutik m m.

Fole Sojdungs 1:2, Fole, Gotlands kommun

Fole Sojdungs 1:2

Tomt
Fole, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
400 000 kr
5 ha tomt

På mellersta Gotland bara 20 min från Visby finns nu möjlighet att förvärva denna mark på hela 50 060 kvm. Fole socken är belägen mellan Visby och Slite och är en delvis skogsbeväxt slättbygd. Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område. Vatten och avlopp saknas. Den geologiska kartan under bilder har följande betydelse: Ljuslila: Bleke/kalkgyttja Brun med blå prickar: Moränlera/lerig morän Gul med vita prickar: Sand/grus Den som avser utvinna grus för försäljning behöver täkttillstånd. Länsstyrelsens miljöskyddsgrupp för samråd behöver kontaktas inför ansökan om sådant tillstånd, [email protected]. Idag finns inte något gällande tillstånd till att utvinna grus kommersiellt på fastigheten. Avser det grus för eget husbehov behövs först ett samråd med Länsstyrelsens Naturvårdsenhet. (Se länkar). Vid närmare intresse, övriga frågor eller visningar är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare.

Smedjegatan 4 C, Visby innerstad, Gotlands kommun

Smedjegatan 4 C

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
4 500 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
3 513 kr/mån
100 000 kr/m²

Tänk att kunna öppna ytterdörren och ha en ljuvlig trädgård direkt utanför din bostad samt tillgång till ytterligare en avskild uteplats i anslutning till vardagsrummet - mitt i hjärtat av Visby innerstad. Här bor du i ett lugnt och ostört läge och har samtidigt nära till både grönskan i Botaniska trädgården samt pulsen runt stora torget och affärsgatorna. Detta är precis det du kommer ha chans att få om du väljer att förvärva denna trivsamma och fina lägenhet med hög mysfaktor och en bra öppen planlösning. Lägenheten har mörkbruna bjälkar i taket och ljusa eklaminatgolv. Väggarna är målade i ljusa färger vilket skapar en känsla av ljus, öppenhet och rymd. Alla rum förutom badrummet har stora härliga fönster med mycket bra ljusinsläpp. Badrummet är helkaklat i tilltalande neutrala färger och duschväggen är byggd i glaskeramik och självklart är det golvvärme installerat här. Köket är ljust och fräscht och fullt utrustat med spis, ugn, fläkt, diskmaskin, mikrovågsugn (ej inbyggd) samt en vit kyl/frys i stapel. Källarförråd finns och ingår i månadsavgiften. Tveka inte att kontakta oss på Bjurfors Gotland för mer information gällande bostaden.

Visar alla 24