Sikvägen 48

Frösön/ Mjälle, Östersunds kommun Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2007
Förening
HSB BRF Mjällestrand i Östersund
Om föreningen
Avgift
6 481 kr/mån
Driftkostnad
6 444 kr/år
Pris/m²
42 373 kr/m²

Välkommen till en fantastisk ljus och trivsam lägenhet med 25 kvm inglasad terrass som bjuder på utsikt över både sjö och fjäll! Här bor ni bekvämt i ett modernt och funktionellt hus med byggåret 2007 i populära HSB:s Brf Mjällestrand. Huset ligger på lugna Sikvägen, återvändsgata med ingen genomfartstrafik, ett stenkast från stranden och fina strövområden. I närområdet finns matbutik, bussar, skola och förskola.

Lägenheten fullkomligt badar i ljus tack vare sin öppna planlösning, takhöjd på 2,5 m, vitmålade väggar och höga moderna fönster vilka bjuder på ett mycket generöst ljusinsläpp. Golvet är klätt med snygg ekparkett som flyter över en härligt stor yta utan onödiga trösklar.

Vardagsrummet är ljust och trivsamt med öppen planlösning mot kök och matplats. Från vardagsrummet når ni den härligt stora terrassen om hela 25 kvm med sol under stora delar av dagen under sommaren. Här sitter man gärna i goda vänners lag om sommarkvällarna och njuter av utsikten tills timmen blir sen! Det smakfulla köket från Ballingslöv går helt i vitt och har gott om plats för ett större matbord. Båda sovrummen är ljusa och det större har fönster i två väderstreck och vacker utsikt mot Storsjön. Badrummet är stilrent och fräscht med helkaklade vita väggar och blått klinker med skön golvvärme. Här finns även tvättmaskin och arbetsbänk. Lägenheten erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober, två klädkammare samt ett kallförråd i anslutning till den egna carportplatsen. I månadsavgiften ingår allt såsom värme, vatten, tv-kanaler, bredband, carport och hushållsel som debiteras efter faktisk förbrukning.

Lugnt läge med endast två lägenheter per våningsplan och endast 8 lägenheter i huset. Det finns en utgång på våning 4 dit man smidigast tar hissen. Då kommer ni ut på Tegvägen och har då endast ca 7 minuters promenad till busshållplatsen på Mjällevägen som trafikeras av buss nr 1 och 3.

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Marcus Ahlqvist

Storsjömäklarna AB
Mäklare Marcus Ahlqvist, Storsjömäklarna AB
072-740 65 55

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.