Årevägen 138

Åre, Åre kommun Se på karta

10 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
119 m²
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
2005-2018
Förening
BRF VM-huset i Åre
Om föreningen
Avgift
5 232 kr/mån
Driftkostnad
15 000 kr/år
Pris/m²
91 597 kr/m²

Unikt läge med utsikt över sjö och fjäll i centrala Åre!

Stor exklusiv våning med mycket väl planerad planlösning och stora sällskapsytor - perfekt för umgänge i fokus!
Modernt, bekvämt och alldeles underbart på 119 kvm mitt i byn som har bjudit människor på både frisk luft och fest sen 1800-talet, och som fortsätter leverera upplevelser både sommar som vinter.

Fantastiskt ljusinsläpp och generös takhöjd ger denna moderna lägenhet ett storlaget intryck. Här bjuds du på utsikt över Åresjön och Renfjällets olika skepnader. Höstglöd, vinterskrud, sommarvågor, ja uttrycken är många och här har du möjlighet att njuta av dem på första parkett tack vare balkongen som sträcker sig utmed hela lägenheten med bästa söderläge.

Här har du möjlighet att få vakna på morgonen i ett av de 5 bekväma sovrummen och njuta av en god frukost med utsikt över sjö och fjäll. Kanske har någon av er tagit en morgonpromenad till Grädda eller Åre Bageri för att hämtat upp frukostbrödet. En lång frukost är svår att motstå runt det trivsamma matbordet med en utsikt att längta till. Vädret är fint och ni kollar upp vilka liftar som är öppna och börjar så smått göra er klara inför en dag i backen. Pjäxorna hämtas in från det varma skidförrådet utvändigt och alla är snart redo för att ta en kort promenad till VM8:an i väster eller VM:6an och Kabin i nordöst. Bilen kan stå kvar på en av de två tillhörande parkeringsplatserna så en afterski i backen kommer att ge dagen en mysig avslutning innan ni kommer tillbaka till lägenheten nöjda och glada.

Skiner solen kan ni sitta på den välbyggda bänken på balkongen medan ni väntar på er tur att få kliva in i ett av de två badrummen som lägenheten erbjuder. Vem står för matlagningen? Det trivsamma och kompletta köket med barhäng ger fina möjligheter till god mat och socialt häng på en gång. Magiskt läge med gångavstånd till både skidåkning och god mat. Vill ni ha en kväll på byn så finns det mycket att erbjuda, Imilla, Wesén, Verandan, utbudet är stort och smakerna är många. Åre är faktiskt ett av världens bästa ställen när det kommer till riktigt god mat samlad inom en liten yta.

VM-huset byggdes inför VM 2007 och nyttjades som kontorshubb. En hubb med magiskt läge och härligt utsikt som 2018 omvandlades till 6 bostadsrätter i toppklass.

Det perfekta boendet med mycket bekvämt avstånd till allt vad Åre har att erbjuda.
*Fullt möblerad
*Exklusiva materialval
*2 parkeringsplatser
*Balkong med söderläge
*Motordrivet solskydd till de stora fönsterpartierna i söder
*5 sovrum
*2 Badrum
*Dubbla förråd

Snabbt tillträde möjligt.

Kliv in i 3D-länken redan idag.
Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mari Åkre för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Åre

Kontakta mäklaren

Mari Åkre

Svensk Fastighetsförmedling Åre
Mäklare Mari Åkre, Svensk Fastighetsförmedling Åre
070-3727966
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas