Mäklare Mari Åkre

Mari Åkre

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vigelterassvägen 5B, Hamra, Härjedalens kommun
Vigelterassvägen 5B, Hamra, Härjedalens kommun, bild 2
Vigelterassvägen 5B, Hamra, Härjedalens kommun, bild 3

Vigelterassvägen 5B

Lägenhet
Hamra, Härjedalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen
4 025 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1/2
3 452 kr/mån
46 802 kr/m²

Sportlov i fjällen? Välkommen till denna mycket trevliga och väl planerade lägenhet där hela familjen bor bra med fina sovrum, härliga ytor för umgänge i kök och vardagsrum och en spaavdelning att längta till efter en fin dag i backen. Här bor du med högt läge i området och har gångavstånd till både skidbackarna och Tänndalens Ski Lodge. Detta är ett modernt boende med genomtänkta materialval där ingenting har lämnats åt slumpen. Parkera utanför och ta sedan trappen upp till altanen vidare in i lägenheten. Invändigt möts du av smarta lösningar som verkligen underlättar för dig och din familjs fjällsemester. Hallen är utrustad med både torkskåp och pjäxtork. Kombinerat kök och vardagsrum med stora fönster med den vackra naturen som en tavla utanför. Snygg, kaklad kamin som verkligen höjer mysfaktorn både morgon och kväll. Tre sovrum med totalt åtta bäddar var av två rum med dubbelsäng och ett med två våningssängar. Väl tilltaget badrum i stilrent utförande samt en extra gästtoalett. Relaxavdelning med en rymlig bastu och en bucketshower för den som vill chocka kroppen med en iskall dusch. Skidförråd finns i anslutning till entrén. För dig som vill kombinera arbete med semester finns goda möjligheter till det via fiberuppkoppling. *Relax *Backnära läge *Kamin *3 sovrum, 8 bäddar *P-plats I Tänndalen finns goda uthyrningsmöjligheter via till exempel Ski Lodge. I området förlängs två pister för att göra skidanläggningen ännu mer tillgänglig för de boende i området. Här finns tid för lugn och ro oavsett årstid. Fly storstadspulsen. Välkommen hem! Separat överenskommelse gällande övertagande av möbler kan träffas om intresse finns.

  • Premium
Lillängvägen 8B, Duved, Åre kommun
Lillängvägen 8B, Duved, Åre kommun, bild 2
Lillängvägen 8B, Duved, Åre kommun, bild 3

Lillängvägen 8B

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
5 100 000 kr
107 m²
5 rum
4 203 kr/mån
47 664 kr/m²

Varmt välkommen till detta trevliga och kompletta parhus i bostadsrättsformat som nu är redo att byta ägare. Här kommer du bo med promenadavstånd till allt vad Duved har att erbjuda både för dig som vill bo permanent och för dig som vill lägga din fritid i området. Du kommer bo precis nedanför Mullfjället och Sesselberg med dess magiska fjällområde som lockar till aktiva dagar sommar som vinter. En vårdag på skidor eller en hösttur på jakt efter myrens guld - Här bor man bra året runt! Bostaden på 107 kvm i två plan är en av totalt 16 bostadsrätter i Brf Hamrebo som stod inflyttningsklart februari 2020. Här kommer du som vill ha ljusinsläpp och stora sociala ytor verkligen att trivas. Tack vare de stora och höga fönsterpartierna så ges bostaden en härlig rymd. När du parkerar bilen utanför så möts du av ett stort trädäck med inbjudande spabad och gott om plats för utemöbler, grill och odlingskrukor. Väl inne i huset finns gott om avhängning i hallen som har klinkers på golv. Badrummet med bastu finns i direkt anslutning till entrén och det andra en våning upp. Vardagsrum och kök har en härlig öppen planlösning med braskaminen i centrum. Köket är väl balanserat för dig att skapa härliga middagar i goda vänners lag samtidigt som spabadet och bastun kan värma trötta skidåkarben. *Bastu *Kamin *Spabad *Fiber *Separat varmbonat förrådsbyggnad på 13 kvm *Skidförråd *Parkeringsplats Det här är ett hus som är perfekt för både vardag och fest, och som ger dig en härlig livskvalitet. Varmt välkommen att anmälda ditt intresse redan idag!

  • Premium
Kyrkängesvägen 7D, Tegefjäll, Åre kommun
Kyrkängesvägen 7D, Tegefjäll, Åre kommun, bild 2
Kyrkängesvägen 7D, Tegefjäll, Åre kommun, bild 3

Kyrkängesvägen 7D

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 000 000 kr
70 m²
4 rum
vån 3/3
4 050 kr/mån
42 857 kr/m²

Mellan Åre och Duved ligger denna trevliga bostadsrätt i Brf Ängsvallen 3. Med högt läge och fint ljusinsläpp kan du njuta av utsikt över Renfjället och bort mot Åre by. Lägenheten har en trevlig planlösning med tre sovrum och öppen planlösning i kök och vardagsrum samt badrum med bastu. Du har två uteplatser att nyttja, en i norr och en i söder. Bostaden har genomgående ljusa väggar samt parkettgolv i ek och uppvärmningen sker genom golvvärme via bergvärme. Det är det klinker på golvet precis innanför dörren där det också finns en separat gästtoalett. Tre mysiga sovrum varav ett med plats för dubbelsäng, de övriga två har plats för våningssäng. Helkaklat badrum med klinkers på golv, bastu, dusch, wc, handfat och tvättmaskin/torktumlare. Det finns även torkskåp i lägenheten. Det kombinerade köket och vardagsrummet har utgång i söder till balkongen med fantastiskt solläge. Köket är från Ballingslöv. Här finns alla förutsättningar för en trivsam boendemiljö och du kommer bo på bekvämt avstånd till allt vad området har att erbjuda så som skidåkning, cykling, vandring, bad och fiske. Tegefjäll och Duveds skidåkning med sina 12 liftar och 19 pistade nedfarter tar du dig enkelt till på en kort promenad från lägenheten. Området har goda kommunikationer med busshållplats där Länstrafiken trafikerar dagligen året runt. Vill du ta skidbussen till Åre eller Duved så är det en kort promenad till Tegetornet där Skistars skidbussar trafikerar under vintersäsongen. *3 sovrum *Bastu *Fiber *Rymligt förråd *Parkeringsplats med motorvärmare *Uppvärmningen ingår i avgiften Välkommen in i 3D-länken redan idag eller kontakta Mari Åkre för visning! Tillträde enligt överenskommelse.

  • Premium
Granbovägen 10, Åre, Åre kommun
Granbovägen 10, Åre, Åre kommun, bild 2
Granbovägen 10, Åre, Åre kommun, bild 3

Granbovägen 10

Villa
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
9 900 000 kr
240 m²
8 rum
720 m² tomt

Med vackra vyer över sjö och fjäll ligger detta mysiga hem i slutet på Granbovägen. Men närhet till natur och alla de härliga upplevelser Åre ger är detta den perfekta bostaden för den naturälskande familjen. Med panoramautsikt över Renfjället, Åreskutan och Åresjön är detta hemmet en mycket fin planerad villa, rymlig och energieffektiv. När ägaren planerade detta hus så var tanken att skapa ett genuint hem med Jämtland som bas. Tack vare det möts ni av ett gediget byggt hus av hantverkare från Jämtland och skog från närområdet. Här flyttar ni in i en bostad som likt Jämtland håller över tid och blir en plats i ditt hjärta. Du blir ett med Åres idylliska byliv med allt du kan önska på nära avstånd. Härifrån når du spännande skidäventyr och gourmetmiddagar till lugna simturer och kajakpaddling på Åresjön. Huset är ett hem som bjuder in till mingel och middagar med familj och vänner, men även skönt soffmys framför kaminen i lugn och ro. Köket är ljust och rymligt med stora bänkytor som lockar till användning för att laga goda middagar alla dagar i veckan. Till och med disken blir njutbar tack vare den härliga utsikten över Renfjället och Åresjön. Tack vare altanen i söderläge med utgång från vardagsrummet har man skapat det perfekta hänget med bästa tänkbara utsikt att njuta av soliga dagar sommar som vinter. Tänk en härlig vårdag i april när solen gassar och takdroppet trivsamt ackompanjeras av fågelsång. Med lagom stora gräsytor finns det utrymme för den som vill skapa ett trädgårdsland, sätta upp ett växthus eller få plats med barnens studsmatta. Tack vare fyra sovrum med bra storlek har var och en i familjen gott om plats att skap sitt eget kryp in, både den som jobbar hemma och tonåringen som behöver eget space har plats att stänga dörren om sig en stund. I bostaden på nedre plan finns ett badrum med dubbelhandfat, badkar och dusch. På övre plan finns en trevlig lägenhet på tre rum och kök med möjlig att hyra ut eller ha släkt och vänner på besök. *Låga driftskostnader *Bergvärme *Uthyrningsmöjligheter av lägenhet med egen ingång *Elbilsladdare *Eldstad *Generös altan med sjöutsikt i söderläge Sammanfattningsvis är detta är ett centralt beläget hem med närhet till allt Åre har att erbjuda - från skolor och affärer till skidåkning och stillsamma naturupplevelser. Tack vare uthyrningsenhet på övervåningen ges flexibla boendelösningar och möjlighet till uthyrningsintäkter. Välkommen in i ditt drömhem redan idag! Kontakta fastighetsmäklare Mari Åkre nu för mer information och visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Årevägen 125, Åre, Åre kommun

Årevägen 125

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
4 475 000 kr
50,5 m²
3 rum
vån 6/6
2 555 kr/mån
88 614 kr/m²

Centralt läge mitt i Åre med storslagen vy över Åreskutan! Med mycket centralt läge i en lågt belånad förening hittar du denna pärla till lägenhet på 50 kvm. Längst uppe i huset hittar du denna lägenhet där du så fort du kliver innanför dörren möts av en helt magisk utsikten över Åreskutan. Stora generösa fönsterpartier gör att lägenheten badar i ljus och ger en tydlig bild av att byn verkligen är byggd vid foten av berget. Härifrån kommer du att se när kabinbanan öppnar för dagen från frukostbordet. Med sitt centrala läge och smarta planlösning, sträcker sig denna lägenhet över två plan. Det öppna köket och vardagsrummet är perfekt för sociala tillställningar eller avkopplande kvällar. Två sovrum finns tillgängliga, varav det ena kan klassas som sovalkov, på övre plan. Utsikten är inget mindre än storslagen, med panoramavy över både Åreskutan och Mullfjället. I lägenheten finns ett badrum med badkar för frusna kroppar efter en dag i backen. För din bekvämlighet finns även gemensam bastu i källaren samt tvättstuga med torktumlare. Till denna bostad hör en parkeringsplats, vilket är extra eftertraktat i detta centrala läge. Med en låg avgift där uppvärmning ingår kan du komma upp och verkligen koppla av på din semester. *Låg avgift där uppvärmningen ingår *Centralt läge *Parkeringsplats *Bastu i föreningen *Fri från uthyrningsavtal *Säljes med inventarier förutom personliga ägodelar Varmt välkommen att titta in i 3D-länken redan idag och tveka inte att kontakta mäklare för att få mer information!

  • Plus
  • Hiss
Tegefjäll Kråkbäret 4D, Tegefjäll, Åre kommun

Tegefjäll Kråkbäret 4D

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 400 000 kr
56 m²
4 rum
vån 0/2
1 700 kr/mån
60 714 kr/m²

Välkommen till Kråkbäret 4D! Här har ni en väl planerade bostad på 4 rum och kök fördelat på 56 kvm som ligger högst upp i Tegefjäll i en helt obelånad bostadsrättsföreningen. Bostaden har uteplats med perfekt söderläge som ger er möjlighet att njuta av utsikt över vackra Åredalen sommar som vinter i alla väderstreck. Efter en dag i backen är altanen den ultimata platsen för en avslappnad afterski med utsikt över Åre skutan, Åresjön och Renfjället. Detta är verkligen en trevlig lägenheten som kommer ge fjällsemestern eller ett permanent boende en extra guldkant. *Badkar *Altan i söderläge Tvättmaskin *Låg månadsavgift *Obelånad förening *Tre separata sovrum *Stort förråd i anslutning till lägenheten *Elbilsladdare Redan innanför dörren känner du dig hemma tack vare väl planerad boendeyta med bra funktion och genomgående fina materialval. Kliv in i hallen och ställ av dig skorna på klinkersgolvet med golvärme (som för övrigt är genomgående i hela lägenheten) och häng in fuktiga ytterkläder i torkskåpet. Med tre separata sovrum kan var och en stänga sin dörr om sig vilket kan vara välbehövligt för både vuxna och barn. Det båda mindre sovrummen kan med fördel inreda med våningssäng. Längre in i lägenheten finns masterbedroom med plats för fullstor säng. Här har man öppen planlösning i kök och vardagsrum som ger fina umgängesytor för hela familjen. Badrum har inbyggd ljudanläggning samt badkar. Här bor man bra med härlig fjällkänslan och fin atmosfär både sommar och vinter. Titta in i 3D-länken redan idag. Bostaden säljes fullt möblerad förutom personliga saker. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag till fastighetsmäklare Mari Åkre 070-3727966

Granlidsvägen 1, Åre, Åre kommun
  • Tis 7 maj kl 16:00

Granlidsvägen 1

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
2 950 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 1/9
4 580 kr/mån
41 844 kr/m²

Varmt välkommen in i denna mycket trevliga lägenhet på populära Torpet! På andra våningen i husets östra hörn ligger denna trivsamma och välhållna lägenhet som nu är redo att byta ägare. Här bor du på en yta av 70,5 kvm fördelat på 3 rum och kök. Det ena sovrummet har inte direkt ljusinsläpp varför vi egentligen kan klassa det som rum, men här har du plats för både garderob och dubbelsäng. Det andra sovrummet har fönster med utsikt österut där morgonsolens stålar kommer in. Köket är renoverat med nya vitvaror 2021 och har även förgyllts med med ett återvunnet Teak-kök från ett äldre hus på Norderön och som vi vet är tillverkat i Hammerdal - ett kök med hjärta från Jämtland. Balkongen är den perfekta platsen för morgonkaffe i lugn och ro. För dig som är odlingssugen är läget mycket bra då det är tak över balkongen och lagomt mycket sol för att växterna ska gro. Vardagsrummet har fönster i både öster och söder och ger ett generöst ljusinsläpp. Lägenheten är välhållen efter renovering där tak, väggar målades och nytt trägolv las in 2019/2020. Badrummet har kakel på vägg samt plastmatta. Det är förberett för tvättmaskin om du inte vill använda den gemensamma tvättstugan som ligger en våning ner. *Gott om förvaring *Uppvärmningen ingår i avgiften *Fiber *Parkeringsplats *Tvättstuga Men sin klassiska bilfria innergård med gungställning, sandlåda och klätterställning är detta det perfekta boendet. Området som ligger nära Gymmet, Åre Centrum, Åre skola, förskolor och Hälsocentral är ett perfekt alternativ för fastboende. Välkommen att anmäla dig till visning ! Kika in i 3D-länken redan idag.

  • Plus
  • Hiss
Tegefjällsvägen 56A, Tegefjäll, Åre kommun

Tegefjällsvägen 56A

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
4 200 000 kr
63 m²
4 rum
vån 1/3
2 221 kr/mån
66 667 kr/m²

Snart kommer denna pärla ut till försäljning! En superfin välplanerad skidåkarlägenhet som genomsyras av fina materialval och smakfull inredning. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med sin värmande kamin i mitten är den som gjord för hjärtliga familjehäng att trivas och må gott i. Runt köksbordet med sin praktiska platsbyggda sittbänk kan ni samla släkt och vänner över en god lagad måltid. Semester och samvaro i fin mix av ute och inne. Här bor du med perfekt läge för en afterski på balkongen i vårsolen med utsikt mot Åre Skutan och Åre by och skulle kylan hålla ett grepp om byn så kryper ni in i bastun och blir varm igen efter en kall dag i backen. För den som behöver en lugn stund för sig själv så ger tre separata sovrum en möjlighet att stänga dörren en stund. Denna lägenhet har allt man behöver för att kunna må bra och trivas i fjällen. *Parkeringsplats med motorvärmare *Förråd *Fiber *Fri från uthyrningsavtal *Säljes delvis möblerad Titta in i vår 3D-länk redan idag och känn dig som hemma. Anmäl ditt intresse redan idag.

Studio View A1102 Kallströmsväg 33, Åre, Åre kommun
Studio View A1102 Kallströmsväg 33, Åre, Åre kommun, bild 2
Studio View A1102 Kallströmsväg 33, Åre, Åre kommun, bild 3

Studio View A1102 Kallströmsväg 33

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 600 000 kr
35 m²
2 rum
vån 3/5
1 685 kr/mån
102 857 kr/m²

Varmt välkommen till Studio View och lägenhet A1102. Denna charmiga bostad ligger på våning tre med utsikt över sjö och fjäll med närhet till allt vad Åre by har att erbjuda. Älskar du skidåkning så kommer du uppskatta närheten till Skandinaviens bästa skidåkning som ligger ett stenkast bort. "Åtta i Åttan" är ett klassiskt Åreuttryck, att vara först i VM-åttan klockan åtta på morgonen är något som alla skidfantaster strävar efter. Läget på Studio View är helt perfekt, ta en kort promenad så sitter du i liften på väg upp på berget på nolltid. Kvadratsmart är mäklarens favorituttryck, det är svårt att beskriva denna Studiolägenhet utan att använda ordet Kvadratsmart. På 35 kvm möts du av en genomgående trevlig planlösning. sköna trägolv med golvvärme, helkaklat badrum med dusch, sovrum med en Continentalsäng (160 cm) och garderober. Väl inne i kök och vardagsrum får du njuta av socialt häng där matlagning och soffmys flätas samman på ett mycket familjärt sätt. Har du vänner över på besök så går det fint att erbjuda dem sängplats i den bekväma bäddsoffan. Och varför inte passa på att njuta av härliga sommarkvällar i ditt egna inglasade balkong med söderläge. *Närhet till skidåkning *Hög standard på materialval *Säljes full möblerad med Möbler & husgeråd (Värde ca 150 000 sek) *Inglasad balkong med utsikt mot Åre sjön och Renfjället *Utsikt mot Skutan från loftgången *Låg avgift i föreningen med bundna räntor *Tvättstuga & förråd *Möjlighet att hyra parkering finns Detta boende genomsyras av fina materialval för att skapa en lyxig och välplanerat bostad med hotellsuit-känlsa. Varma härdade träplank i ek på golv, smakfull inredning och komplett möbelpaket från Möbelmästarna, allt för att du ska känna dig hemma från första stund. Varmt välkommen att anmäl ditt intresse till fastighetsmäklare Mari Åkre för mer information och visning av området View.

  • Premium
  • Hiss
Drömstugan nr 9 Strandslingan 48, Åre, Åre kommun

Drömstugan nr 9 Strandslingan 48

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 200 000 kr
43 m²
3 rum
vån 1/1
3 000 kr/mån
74 419 kr/m²

Mellan sjö och fjäll ligger denna mysiga Drömstuga nr 9! Mitt i centrala Åre ligger denna bostadsrätt med gångavstånd till allt vad Åre har att erbjuda sommar som vinter. Fördelat på tre rum och kök har du här två separata sovrum, helkaklat badrum och fullt utrustat kök samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. *Sjöutsikt *Centralt *Kamin *Tvättmaskin *God intäkt tack vare uthyrning *Parkeringsplats med motorvärmarstolpe Här kan du njuta av en sprakande brasa samtidigt som maten puttrar på spisen och ni spelar sällskapspel vid köksbordet eller slappar i soffan med en god bok efter en fin dag i backen. Är du här på sommaren så är det bara att springa ner och ta morgondoppet i Åresjön som bara ligger några steg därifrån. Åre är så mycket mer än skidåkning. Några hundra meter österut ligger Åres Marina med bryggor och hopptorn. Efter strandkanten kan man hyra båda supar och kajaker för den som vill ut och upptäcka byn från sjösidan. Vintertid dras det längdspår på sjön. Vill du bada inomhus så har Holiday Clubs bad öppet alla dagar i veckan, där finns det även gym. Ja Åre by har verkligen mycket att erbjuda. De flesta restaurangerna har öppet året runt och här kan du få njuta av allt från burgare till smakupplevelse i världsklass. Matbutikerna och shopping ligger en kort promenad från boendet.

  • Plus
Fjällhalsen 311, Hallen, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fjällhalsen 311

Tomt
Hallen, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
1 000 000 kr
1 905 m² tomt

Vissa platser skapar drömma! Fjällhalsen är verkligen en sådan plats. Älskar du frisk luft och att ha närhet till friluftsliv i alla riktningar ? Då är detta den perfekta platsen för dig som vill skapa din egna bostadsdröm i fjällen. Här kan du bygga ditt drömhus med utsikt över Bydalsfjället och inte minst Drommens dramatiska och vackra utryck. Med högt läge i Fjällhalsen hittar du denna tomt på 1905 kvm med ski-in-ski out till transportleden in i Bydalens skidsystem och det rösade lederna upp på fjället. Det finns ett tidigare godkänt bygglov, dock utgånget, för ett hus om 130 kvm samt ett separat annex med relax och bastu om 30 kvm på gården. Ytterligare bebyggelse (så som ett Atterfallshus) kan också göras efter att första husen står på plats. Så här finns stora möjligheter till generationsboende eller uthyrning. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare Mari Åkre 070-3727966

  • Plus
Tegefjäll Mellanalpen 19D, Tegefjäll, Åre kommun

Tegefjäll Mellanalpen 19D

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 400 000 kr
56 m²
4 rum
vån 1/3
1 675 kr/mån
60 714 kr/m²

Mitt i mysiga Mellanalpen ligger denna fina lägenhet som nu är redo att byta ägare. Tack vare närheten till backen får du det perfekta skidåkarläget med Gunnillbacken/liften och Englandsliften i väster och Tegefjällsliften i öster som tar dig till toppen av Tegefjäll och sen bort mot Duved och dess skidområde. Vill du åka in till Åre går skidbussen några minuters gångväg från Mellanalpen. Tack vara de fina spår & lederna kan du nå Ullådalen och dess natur både sommar och vinter. Ett guldläge för friluftsliv! "Kvadratsmart" är många mäklares favorituttryck och här kan vi verkligen erbjuda en lägenhet som är just kvadratsmart. Med sin genomgående höga standard och trevliga materialval är detta en mycket fin lägenhet som gjord för en härlig bostad eller semesterhem. Vill du hyra ut så finns så klart den möjligheten som kan ge dig en fin hyresintäkt. Du har en egen ingång i suterrängplan där trätrall smakfullt följer den stensatta fasaden från öster till söder. Uteplatsen i söderläge har goda förutsättningar till att bli ett mycket omtyckt häng efter en dag i backen. I hallen finns det utrymme för avhägning och här har man ställt in en låsbar garderob. Till höger och vänster i hallen ligger de två mindre sovrummen med plats för våningssängar. Här har man valt skjutdörrar för mest effektiv nyttjande av utrymmena. I hjärtat av lägenheten hittar du kök och vardagsrum med öppen planlösning perfekt för socialt umgänge. Från vardagsrummet kommer du ut till uteplatsen. Innanför vardagsrummet hittar du det större sovrummet med plats för dubbelsäng. Självklart finns det bastu i det helkaklade badrummet samt tvättmaskin. * Helkaklat badrum * Vattenburen golvvärme i hela lägenheten * Dörrkod * Egen uteplats i söderläge * Fri från uthyrningsavtal *Låg avgift * Obelånad bostadsrättsförening * Säljes delvis möblerad * Parkeringsplats med elbilsladdare och separat mätare för att kunna debitera eventuella hyresgästers förbrukning vid uthyrning. Välkommen in i 3D-länken redan idag!

  • Plus

Visar alla 12