Svensk Fastighetsförmedling Åre

Svensk Fastighetsförmedling Åre

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tegefjäll Nedre Bäcken 2C, Åre, Åre kommun
Tegefjäll Nedre Bäcken 2C, Åre, Åre kommun, bild 2
Tegefjäll Nedre Bäcken 2C, Åre, Åre kommun, bild 3

Tegefjäll Nedre Bäcken 2C

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
2 200 000 kr
52 m²
4 rum
vån 1/2
1 425 kr/mån
42 308 kr/m²

Här har ni möjlighet att skapa er fjälldröm med plats för familj och vänner och bra läge i Tegefjäll. Här tar du på dig pjäxorna och går en kort bit till Tegeliften eller skidbussen som tar dig till Åres skidsystem. Här bor du bekvämt med en liten bra förening, plats för många och närhet till allt. - Fint läge med gångavstånd till lift & skidbuss - Stabil mindre förening - Plats för hela familjen - Tegefjälls fina naturområden - Gång/cykelavstånd till Åre Bostaden erbjuder tre sovrum med plats för 6-7 bäddplatser och en rymlig hall med garderober och torkskåp. Den öppna ljusa planlösningen i vardagsrummet/köket med utsikt i söderläge bjuder in till sociala kvällar både sommar som vinter. För extra trevnad finns en braskamin som också är ett bra tillskott för de riktigt kyliga nätterna under vintermånaderna. Köket är fullt utrustat och har plats för ett stort matbord, det leder sedan ut till en trevlig mindre altan i söderläge med fin utsikt över fjällvärlden. Bostaden har också ett badrum med bastu som passar bra för frusna pjäxfötter. Utanför entrén finns ett mindre skidförråd och det ingår en parkeringsplats framför huset, samt en gemensam vallabod på tomten för medlemmar i föreningen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Årevägen 108A, Åre, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Årevägen 108A, Åre, Åre kommun, bild 2
Årevägen 108A, Åre, Åre kommun, bild 3

Årevägen 108A

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
4 750 000 kr
52 m²
3 rum
vån 5/6
2 697 kr/mån
91 346 kr/m²

Välkommen till en mycket charmig lägenhet mitt i centrala Åre med magisk balkong och utsikt över Åres takåsar med Åresjön och Renfjället i bakgrunden. Läget kan inte bli bättre, entrén in i huset når du direkt ifrån Åre torg och du kommer att ha allt vad Åre kan erbjuda direkt utanför din dörr. En perfekta tillflyktsorten både sommar som vinter. Vill du ha uteliv, friluftsliv och skidåkning direkt utanför dörren så har du hittat rätt då du får möjlighet att stoppsladda skidorna direkt utanför dörren till denna fina och obelånade bostadsrättsföreninge - mer ski-in än så här är det svårt att få! Och när du ska ut i backen ligger Bergbanan några bekväma steg från ytterdörren eller så tar du trapporna upp mot Kabinbanan och VM:8an så är du ute i backen på ett kick. På våning 5 ligger denna bekväma lägenhet med tre rum och kök med badrum som givetvis har både bastu och tvättmaskin. Köket är bytt 2018 och lägenhetens ytskikt har uppfräschat under årens lopp. Här bor man bekvämt med allt man kan önska på liten yta. Balkongens utsikt talar för sig själv! *Bastu *Tvättmaskin *Fiber *Skidförråd *Ägarförråd i källaren *Ski in *Centralt *Balkong i söderläge med utsikt över sjö och fjäll Bostaden säljes möblerad förutom personliga ägodelar. Tillträde enligt överenskommelse Varmt välkommen att titta in i 3D-länken redan idag!

  • Premium
  • Hiss
Ullåvägen 13, Åre, Åre kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Ullåvägen 13, Åre, Åre kommun, bild 2
Ullåvägen 13, Åre, Åre kommun, bild 3

Ullåvägen 13

Villa
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 850 000 kr
40 + 17 m²
3 rum
1 174 m² tomt

Strax utanför Åre by i ett mycket attraktivt och familjevänligt område finner ni denna charmiga bostad på en fastighet med stor utvecklingspotential. Här möts du av ett charmigt och välvårdat mindre hus med hall, badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt en övervåning med två sovrum. Bostaden passar såväl som fritidsboende som permanentbostad för den lilla familjen. Från vardagsrummet nås den väl tilltagna balkongen med en underbar utsikt över Åresjön och Åreskutan. I hjärtat av huset finns en vackert murad spis som förutom värme skapar gemytlighet och charm till denna mindre villa. På tomten finns förrådsbyggnad och vedförråd och tack vare den generösa detaljplanen ges möjlighet till en total byggnadsarea på hela 180 kvm för den som vill förädla fastigheten. * Gemytligt * Generös detaljplan * Familjevänligt område * Utsikt mot Åresjön och Åreskutan * Närhet till förskola Utemiljön som omgärdar huset består mestadels av grönytor som samsas med mindre odlingar och en asfalterad tillfart vilket ger en lättskött tomt. Med både en balkong i söderläge och möjlighet till insynsskyddad uteplats ges möjligheter att njuta av Åre året runt. I Ullån bor du med naturen som granne samtidigt som du har nära till såväl Åre by som Duved. I Åre erbjuds förskola, fritids och skola upp till årskurs 3 och i Duved finns allt från skola 1-9, livsmedelsaffär, och idrottsarenor. Ullån trafikeras av såväl skolbuss som länstrafik och området är ett av Åres mest attraktiva. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en första titt via vår 3D-visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Björnen Renen 5I, Tegefjäll, Åre kommun
Björnen Renen 5I, Tegefjäll, Åre kommun, bild 2
Björnen Renen 5I, Tegefjäll, Åre kommun, bild 3

Björnen Renen 5I

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
2 400 000 kr
37 m²
2 rum
vån 1/2
2 325 kr/mån
64 865 kr/m²

Mitt i familjens favoritområde Åre Björnen ligger denna charmiga lägenhet i den lågt belånade Brf Förberget 4 som består av 20 bostadsrätter. Här har du både hike, bike & ski in/out mitt i Åre Björnens härliga aktivitetscentrum! Här har du en trivsam i en mysig lägenhet med allt du kan önska dig av ett semesterboendet i fjällen. Entrén ligger under tak och du kliver in i hallen med golvärme och klinkers fullt tillräckligt stor för att ytterkläder och pjäxor för familjen. Kök och vardagsrum blir det perfekta hänget att samla ihop gänget runt sällskapspel och filmmys i soffan och goda middagar runt matbordet. Med två sovalkover finns det plats för 4 bäddar. Det helkaklade badrummet har dusch, toalett och handfat. Sammanfattningsvis kan vi säga att denna planlösning är helt lysande och perfekt komponerad på liten yta. Utanför lägenheten finns ett skidförråd och bilen parkerar du i närheten av lägenheten där du självklart har tillgång till motorvärmare. Strax utanför dörren når du enkelt skidtransporten som leder ner i Björnen centrum och längdspåren finns en kort promenad bort. * Välskött förening med låg månadskostnad * Utsikt över Åreskutan och Åredalen utanför dörren * Ski in ski out * Närhet till Björnen centrum * P-plats med motorvärmare *Uthyrningsavtal med Skistar säsongen 2024/25 med god hyresintäkt. Åre Björnen bjuder på aktiviteter året runt! Cykling, skidåkning, vandring eller längdåkning, du bestämmer själv aktivitet efter årstid. Vintertid finns både livsmedelsbutik, skiduthyrning och restaurang samt längdspår. Sommartid är servicen näst intill lika fin. Från lägenheten kan du enkelt ta cykeln till Åre Björnens cykelleder eller spendera en dag i klätterparken. Åre Björnen är trivsamt året runt! Titta in i 3D-länken redan idag! Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning.

  • Premium
Lillängvägen 8B, Duved, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 30 jul kl 15:30
Lillängvägen 8B, Duved, Åre kommun, bild 2
Lillängvägen 8B, Duved, Åre kommun, bild 3

Lillängvägen 8B

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
4 950 000 kr
107 m²
5 rum
4 203 kr/mån
46 262 kr/m²

Varmt välkommen till detta trevliga och kompletta parhus i bostadsrättsformat som nu är redo att byta ägare. Här kommer du bo med promenadavstånd till allt vad Duved har att erbjuda både för dig som vill bo permanent och för dig som vill lägga din fritid i området. Du kommer bo precis nedanför Mullfjället och Sesselberg med dess magiska fjällområde som lockar till aktiva dagar sommar som vinter. En vårdag på skidor eller en hösttur på jakt efter myrens guld - Här bor man bra året runt! Bostaden på 107 kvm i två plan är en av totalt 16 bostadsrätter i Brf Hamrebo som stod inflyttningsklart februari 2020. Här kommer du som vill ha ljusinsläpp och stora sociala ytor verkligen att trivas. Tack vare de stora och höga fönsterpartierna så ges bostaden en härlig rymd. När du parkerar bilen utanför så möts du av ett stort trädäck med inbjudande spabad och gott om plats för utemöbler, grill och odlingskrukor. Väl inne i huset finns gott om avhängning i hallen som har klinkers på golv. Badrummet med bastu finns i direkt anslutning till entrén och det andra en våning upp. Vardagsrum och kök har en härlig öppen planlösning med braskaminen i centrum. Köket är väl balanserat för dig att skapa härliga middagar i goda vänners lag samtidigt som spabadet och bastun kan värma trötta skidåkarben. *Bastu *Kamin *Spabad *Fiber *Separat varmbonat förrådsbyggnad på 13 kvm *Skidförråd *Parkeringsplats Det här är ett hus som är perfekt för både vardag och fest, och som ger dig en härlig livskvalitet. Varmt välkommen att anmälda ditt intresse redan idag!

  • Premium
Tegebäcksvägen 1B, Åre, Åre kommun
  • Fre 9 aug kl 16:00
Tegebäcksvägen 1B, Åre, Åre kommun, bild 2
Tegebäcksvägen 1B, Åre, Åre kommun, bild 3

Tegebäcksvägen 1B

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
2 750 000 kr
70 m²
4 rum
vån 2/2
5 718 kr/mån
39 286 kr/m²

Välkommen till en bostad där du kan känna dig som hemma, med grannar bredvid och naturen runt hörnet för alla aktiva dagar. I Nyvallen passar det minst lika bra att bo permanent som fritidsboende då området passar de flesta. Med närhet till skidbackar, cykelavstånd till Åre by och fina promenadstråk och vandringsleder direkt från lägenheten, förstår man varför så många valt att bosätta sig här. Den här bostaden är smart planerad där många får plats med sina tre sovrum och öppna planlösning. Det bästa är nog den stora balkongen i söderläge där man kan njuta av solen och den vackra utsikten. Interiören mellan kök och vardagsrum tillsammans med ljusinsläpp från tre håll bjuder in till en härlig social yta där man trivs. Här får du också ett stort badrum med alla bekvämligheter inklusive bastu och tvättmaskin, samt ytterligare en separat toalett. Stor hall med bra förvaring och extra förråd nedanför entré för en bekymmersfri vardag. Till lägenheten hör också en parkeringsplats med motorvärmaruttag, samt är det beställt för elbilsladdare och krävs endast att köpa till adapter. - Permanent eller fritidsboende - Fri utsikt över Renfjället - Utrymme för familj & vänner - Närhet till liftar i Tegefjäll och skidbuss - Cykelavstånd till Åre by - Fina naturområden direkt från bostaden Välkommen att höra av er för mer information kring bostaden!

  • Premium
  • Balkong
Kabinbanevägen 22, Åre, Åre kommun
Kabinbanevägen 22, Åre, Åre kommun, bild 2
Kabinbanevägen 22, Åre, Åre kommun, bild 3

Kabinbanevägen 22

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 450 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/5
3 186 kr/mån
82 143 kr/m²

Varmt välkomna till denna riktigt bra belägna lägenhet i Mitt i Åre huset, så nära du kan komma allt Åre by har att erbjuda med gångavstånd. Ta på dig pjäxorna direkt i dörren på morgonen och promenera till närmaste lift, när du sedan ska hem efter en härlig dag i backen åker du skidor hela vägen ner till huset igen. Du har krypavstånd till hela Åres uteliv och restauranger, och tar dig smidigt upp med tåget om du vill lämna bilen hemma. - Läget, läget, läget - Välplanerad bostad - Bra förening - Bastu och balkong - Närhet till allt i Åre - Fri från uthyrningsavtal Den här bostaden har allt du behöver för en bekväm vistelse i Åre. Med sina två väldisponerade sovalkover och rymliga vardagsrum får många plats. Köket är fint och har plats för ett stort matsalsbord. Du får ett badrum med bastu för de kalla vinterdagarna. I hallen finns två garderober och ett extra rymligt förråd med torkskåp. Från den öppna planlösningen i vardagsrum/kök leder dörren ut till en rymlig balkong med utsikt över Åres skidbackar. Utöver förvaringen i bostaden finns ytterligare ett ägarförråd, skidförråd , samt tvättstuga i huset. Behöver du parkering vid din vistelse finns det att boka separat. Du får som medlem i föreningen också 25% på liftkort via Skistar för make/make och hemmavarande barn som ett extra plus i kanten. Vill du bo med bekvämt avstånd till allt i Åre så är du välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åsabyn 310, Duved, Åre kommun
Åsabyn 310, Duved, Åre kommun, bild 2
Åsabyn 310, Duved, Åre kommun, bild 3

Åsabyn 310

Villa
Duved, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
1 100 000 kr
52 + 1 m²
3 rum
1 674 m² tomt

På väg upp mot Enafors strax väster om Ånn ligger Åsabyn omgärdad av skog, sjö, mark och fjäll. Här bor du enkelt och bekvämt mitt i Jämtlands vackra varierande landskap. Med flera små stugor på gården har du möjlighet att bo jordnära i all den enkelhet som denna fastighet bjuder. Ånnsjön med sitt fågelskyddsområde ligger någon kilometer bort och Enans vattendrag lika så. Skoter går att köra direkt på tomten för att anknyta till skoterled om du så önskar. Själv skulle jag ha valt turskidorna och tagit riktning norrut upp mot Vallrun för att få lite höjd. Från stugan är det ca 2 mil till Storulvån och området runt Snasahögarna och Tväråklumparna är superfina för friluftsliv både sommar och vinter. Föredrar du utförsåkning så ligger Storlien en kort bilresa bort och till Åre är det 4 mil. Här kommer du som söker ett eget hemman att få ett mycket bekvämt "fäboliv" där du hämtar vatten från pumpen, går på utedass och eldar bastun för tvagning. El är så klart indraget och snillrika lösningar har gjort att du kan sätta igång en tvättmaskin vid behov. Smarta torklösningar gör att blöta kläder torkar i ett nafs med hjälp av braskamin och vedeldad spis. Storstugan har detaljer inspirerad från fjället, ledkryss och fjällmotiv ger stugan en mycket trivsam karaktär och i all sin enkelhet bor man bra i denna trevliga stuga. Vardagsrum, kök och sovrum samt tvättrum är sammanflätat och på baksidan finns verkstad med plats för både skoter och kajak. På den västra sidan av huset finns även ett varmbonad uterum med utsikt mot Snasahögarna där du kan krypa upp på soffan och njuta av fullkomligt lugn en stund. Flertalet byggnader finns på tomten så du kommer att ha gott om förvaring. Bilen står i en carport och vedboden finns redo att fylla på inför vintern. Och vill du odla så finns det gott om plats att anlägga trädgård och odlingslådor i flera väderstreck. Bostaden saknar idag indraget vatten samt avlopp. Bostaden säljes i befintligt skick och med friskrivnings klausul. Har du frågor och funderingar i vad detta innebär så ring mig så berättar jag mer. Välkommen in i 3D-länken redan idag!

  • Premium
Kyrkängesvägen 7M, Tegefjäll, Åre kommun
Kyrkängesvägen 7M, Tegefjäll, Åre kommun, bild 2
Kyrkängesvägen 7M, Tegefjäll, Åre kommun, bild 3

Kyrkängesvägen 7M

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
1 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 0/3
2 372 kr/mån
48 659 kr/m²

Kvadratsmart lägenhet på 41 kvadratmeter i Ängsvallen Tegefjäll väl lämpad för såväl permanent- som fritidsboende. Här bor du på bekvämt avstånd till både Åre by och Duved och i närområdet finns busshållplatser för pendling och skolskjuts. I anslutning till entrén finns skidförråd och uteplats i söderläge. Praktisk och välkomnande hall, helkaklat badrum, socialt allrum med vardagsrumsdel och kök i öppen planlösning med fint ljusinsläpp från fönsterparti mot söder. Längst in i bostaden finns sovrummet med garderober för förvaring samt en angränsande klädkammare. Genomgående golvvärme i hela bostaden. Detta är en lägenhet som passar såväl den lilla familjen som den som söker ett förstaboende. Med närhet till både natur, skidbacke och lokala bekvämligheter är detta en plats för den aktive. * Uteplats i söderläge * Kvadratsmart * Fint ljusinsläpp * Passar såväl permanent- som fritidsboende * Hög standard på materialval * Parkeringsplats inkluderad Området Ängsvallen i Tegefjäll är perfekt för både den aktive som för den som söker lugna sköna stunder i underbar fjällmiljö med möjlighet till skidåkning, vandring och cykling precis utanför dörren. I Tegefjäll finner ni vintertid allt vad en modern skidanläggning kan erbjuda. Under barmarksperioden har ni ett otaliga vandringsleder för hela familjen precis runt knuten och en kort promenad från bostaden finner ni Tegeforsen. På gångavstånd finner ni vintertid såväl skiduthyrning, restaurang som en mindre matlivs. Välkommen att redan nu ta en digital visning med den senaste 3D tekniken eller kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Premium
Hedmans Fjällby 46, Undersåker, Åre kommun

Hedmans Fjällby 46

Lägenhet
Undersåker, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
2 800 000 kr
71 m²
4 rum
vån 1/1
3 250 kr/mån
39 437 kr/m²

I ett naturskönt avskilt läge, strategiskt placerad med närhet till både Åre och södra Årefjällen hittar ni Hedmans Fjällby. Det fristående huset är placerat i den populära nedre längan med fri utsikt mot både väster och öster. Här finner ni en smakfull och välvårdad bostadsrätt som invändigt har vitmålad träpanel, vitlaserat trägolv och både bastu, braskamin och ett enskilt förråd för familjens aktivitetsprylar. Entréplan har hall med klinkergolv, fullt utrustat badrum med kakel, klinker och bastu samt kök med matplats öppet mot vardagsrummet. Vardagsrummet en halvtrappa ned från köket har braskamin, utgång till terrass i ostört läge och stora fönster som skapar både ljus och rymd. På våning två finns tre väldisponerade sovrum varav ett större Master Bedroom med bra förvaringsmöjligheter. Utanför bostaden finns egen parkeringsplats och stor gräsyta åt väster där delar av södra Årefjällen syns i fjärran. Hela bostaden är välskött och belägen endast en kort promenad till Indalsälven och många natursköna stigar. - Naturskönt läge - Obelånad förening - Helkaklat och klinkrat badrum - Uteplats - Fristående byggnad - Ca 15 min till Åre med bil - Goda uthyrningsmöjligheter - Egen p-plats Hedmans Fjällby är strategiskt placerad med närhet till både Åre och södra Årefjällen. Från bostaden syns delar av södra Årefjällen och på promenadavstånd finns Indalsälven och många natursköna stigar. Den välskötta föreningen är obelånad och består av 50 lägenheter där ett flertal ägare bor permanent. Välkommen att ta en första titt via vår 3D visning eller kontakta oss för privat visning.

  • Plus
Kyrkängesvägen 3G, Tegefjäll, Åre kommun

Kyrkängesvägen 3G

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 450 000 kr
77 m²
4 rum
vån 3/3
5 033 kr/mån
44 805 kr/m²

I Ängsvallen, Tegefjäll finner ni denna välplanerade hörnlägenhet på 77 kvadratmeter, en bostad för såväl permanent- som fritidsboende med utsikt över fjäll och sjö. Här bor du på bekvämt avstånd till både Åre by och Duved och i närområdet finns busshållplatser för pendling och skolskjuts. Med närhet till både natur, skidbacke och lokala bekvämligheter är detta en plats för den aktiva familjen. Det öppna vardagsrummet inbjuder till avkoppling och umgänge, badande i naturligt ljus där stora fönsterpartier ramar in utsikten och skapar en känsla av att naturen är en del av hemmet. Köket är modernt och funktionellt med kvalitativa rostfria vitvaror och ytor som inbjuder till kulinariska äventyr. Ett väl tilltaget badrum med bastu och ytterligare en toalett med fina materialval skapar en både modern och praktisk bostad. Goda förvaringsmöjligheter med rymligt förråd i direkt anslutning till entrén. * Ängsvallen bästa läge med balkong mot söder * Passar såväl permanent- som fritidsboende * Badrum med väl tilltagen bastu * Utsikt över fjäll & sjö * Tre sovrum och bra förvaringsmöjligheter * Parkeringsplats inkluderad Området Ängsvallen i Tegefjäll är perfekt för både den aktiva familjen som för dem som söker lugna sköna stunder i underbar fjällmiljö med möjlighet till skidåkning, vandring och cykling precis utanför dörren. I Tegefjäll finner ni vintertid allt vad en modern skidanläggning kan erbjuda. Under barmarksperioden har ni ett otaliga vandringsleder för hela familjen precis runt knuten. På gångavstånd finner ni vintertid såväl skiduthyrning, restaurang som en mindre matlivs. Välkommen att redan nu ta en digital visning med den senaste 3D tekniken eller kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Kallströms väg 21 lgh 1402, Åre, Åre kommun
Kallströms väg 21 lgh 1402, Åre, Åre kommun, bild 2
Kallströms väg 21 lgh 1402, Åre, Åre kommun, bild 3

Kallströms väg 21 lgh 1402

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
5 550 000 kr
63 m²
4 rum
vån 5/8
3 150 kr/mån
88 095 kr/m²

Ett par hundra meter från Åres bästa skidåkning med en av Åres absolut bästa utsikter finner du denna möblerade lägenhet. Detta är verkligen en lägenhet utöver det vanliga med sina stora fönster som ger utsikt över Åreskutan, Åre by och Åresjön. Tänk dig att du står på balkongen och blickar ut mot Åresjön. Du vrider huvudet en aning och ser ljusen från Åre by. Du har gångavstånd till Åres rika utbud av restauranger och butiker. Du blickar inåt mot din lägenhet som har högsta standard vad gäller kök, badrum och materialval. När det är dags för skidåkning har du gångavstånd till några av Åres bästa pister men även till Åresjöns längdspår. Här bor du i en exklusiv lägenhet i en förening med låg månadsavgift. Lägenheten ger möjlighet till 6 bäddplatser och 2 platser i en eventuell bäddsoffa vilket gör att även den större familjen kan få plats. Hela insidan präglas av en genomtänkt planlösning, hög standard och de stora fönsterna som skapar ljus och rymd. * Enda lägenhet på 63 kvm med dubbla badrum i View * Magnifik utsikt * Hörnbalkong * Hög standard på materialval * Platsbyggda möbler och inredning * Låg avgift i förening med bundna räntor * Garageplats finns att boka separat Välplanerad lägenhet med genomgående golvvärme och enstavigt härdat trägolv. Hall med förvaring, torkskåp och garderob. Tre sovrum varav ett med plats för dubbelsäng och två med plats för våningssäng med bredare underbädd. Kök med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens och Quvée. Två badrum med separat elektrisk golvvärme, helklinkrade golv och väggar samt tvättmaskin/tumlare i ett av dem. Lägenheten har en väl tilltagen delvis inglasad hörnbalkong och till lägenheten finns ett privat förråd samt möjlighet att överta garageplats. Välkommen att ta en förhandstitt via den senaste 3D tekniken eller kontakta ansvarig mäklare för privat visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Granbovägen 10, Åre, Åre kommun
Granbovägen 10, Åre, Åre kommun, bild 2
Granbovägen 10, Åre, Åre kommun, bild 3

Granbovägen 10

Villa
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
9 900 000 kr
240 m²
8 rum
720 m² tomt

Med vackra vyer över sjö och fjäll ligger detta mysiga hem i slutet på Granbovägen. Men närhet till natur och alla de härliga upplevelser Åre ger är detta den perfekta bostaden för den naturälskande familjen. Med panoramautsikt över Renfjället, Åreskutan och Åresjön är detta hemmet en mycket fin planerad villa, rymlig och energieffektiv. När ägaren planerade detta hus så var tanken att skapa ett genuint hem med Jämtland som bas. Tack vare det möts ni av ett gediget byggt hus av hantverkare från Jämtland och skog från närområdet. Här flyttar ni in i en bostad som likt Jämtland håller över tid och blir en plats i ditt hjärta. Du blir ett med Åres idylliska byliv med allt du kan önska på nära avstånd. Härifrån når du spännande skidäventyr och gourmetmiddagar till lugna simturer och kajakpaddling på Åresjön. Huset är ett hem som bjuder in till mingel och middagar med familj och vänner, men även skönt soffmys framför kaminen i lugn och ro. Köket är ljust och rymligt med stora bänkytor som lockar till användning för att laga goda middagar alla dagar i veckan. Till och med disken blir njutbar tack vare den härliga utsikten över Renfjället och Åresjön. Tack vare altanen i söderläge med utgång från vardagsrummet har man skapat det perfekta hänget med bästa tänkbara utsikt att njuta av soliga dagar sommar som vinter. Tänk en härlig vårdag i april när solen gassar och takdroppet trivsamt ackompanjeras av fågelsång. Med lagom stora gräsytor finns det utrymme för den som vill skapa ett trädgårdsland, sätta upp ett växthus eller få plats med barnens studsmatta. Tack vare fyra sovrum med bra storlek har var och en i familjen gott om plats att skap sitt eget kryp in, både den som jobbar hemma och tonåringen som behöver eget space har plats att stänga dörren om sig en stund. I bostaden på nedre plan finns ett badrum med dubbelhandfat, badkar och dusch. På övre plan finns en trevlig lägenhet på tre rum och kök med möjlig att hyra ut eller ha släkt och vänner på besök. *Låga driftskostnader *Bergvärme *Uthyrningsmöjligheter av lägenhet med egen ingång *Elbilsladdare *Eldstad *Generös altan med sjöutsikt i söderläge Sammanfattningsvis är detta är ett centralt beläget hem med närhet till allt Åre har att erbjuda - från skolor och affärer till skidåkning och stillsamma naturupplevelser. Tack vare uthyrningsenhet på övervåningen ges flexibla boendelösningar och möjlighet till uthyrningsintäkter. Välkommen in i ditt drömhem redan idag! Kontakta fastighetsmäklare Mari Åkre nu för mer information och visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Kyrkvägen 11, Åre, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Kyrkvägen 11, Åre, Åre kommun, bild 2
Kyrkvägen 11, Åre, Åre kommun, bild 3

Kyrkvägen 11

Villa
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
14 000 000 kr
148 + 39 m²
7 rum
766 m² tomt

I ett fantastiskt läge mitt i Åre by med utsikt över Åre gamla kyrka och Renfjället finner ni denna unika fastighet på Kyrkvägen 11. Sällan eller aldrig uppstår möjligheten att förvärva en fastighet i detta unika läge. Här bor du mitt i Åre by men i ett avskilt läge samtidigt som du har gångavstånd till allt som Åre kan erbjuda. Fastigheten lämpar sig väl för familjen eller företaget som söker den optimala representationsbostaden. Totalt erbjuds 14 sovplatser och här kan två familjer eller till exempel en ledningsgrupp vistas samtidigt. Bostaden har gedigna materialval, stora sociala ytor, eldstad, bastuavdelning och mycket mer. Genomgående massiva ektiljor som golv, klinkrade badrum, bastu och mycket mer. På insidan är det rymligt, ljust och sobert lyxigt men på samma gång praktiskt och genomtänkt. Hela insidan präglas av öppenhet och många fönster i alla väderstreck som suddar ut gränsen mellan ute och inne på ett behagligt sätt. Uteplatser erbjuds i olika väderstreck. * Representativt boende * Hög standard * Unikt läge * Utsikt över fjäll * Mycket goda uthyrningsmöjligheter * Närhet till restauranger & bageri * 14 sovplatser På entréplan finns en väl tilltagen groventré med stora förvaringsmöjligheter. Från entrén nås den generösa bastun, ett av våningens två badrum samt en tvättstuga. I en tillbyggd del finns ett allrum som även kan nyttjas som konferensrum. Köket är välutrustat med bland annat spis från Smeg och har utgång till altanen. I vardagsrummet finns en eldstad som ger både behaglig värme och hög mysfaktor. Här finns även ytterligare ett badrum och ett sovrum. Övre planet, som nås via en vacker trappa, går i samma färgtoner och stil som övriga huset. Här möts du av ett stort allrum i en generös öppen yta och härifrån når du master bedroom med både walk in closet och eget badrum. På våningsplanet finns även två ytterligare sovrum med platsbyggd inredning och ett badrum med alla bekvämligheter. Utemiljön som omgärdar huset är väldesignad och gifter sig på ett smakfullt sätt med byggnaden. På tomten samsas gräsytor med stenläggningar vilket ger en både vacker och lättskött tomt. Huset har genomgående hög standard på material samt en mycket genomtänkt arkitektur som tillvaratar både utsikt och tillgänglighet som ett representationsboende kräver. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
G:a Högåsvägen 110, Mattmar, Åre kommun

G:a Högåsvägen 110

Villa
Mattmar, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
950 000 kr
84 + 79 m²
3 rum
1 806 m² tomt

I Mattmar med en fin tomt i söderläge intill en porlande bäck, har du nu chansen att påbörja en spännande resa mot att skapa ditt framtida drömboende. Mattmar är en plats där du kan leva och växa, omgiven av naturens lugn och med bra pendlingsavstånd till både Östersund och Åre. Ett samhälle där man lär känna sina grannar och kan njuta av fjäll och den avslappnade livsstilen i Jämtland. Fastigheten öppnar upp för möjligheten att anpassa och designa hemmet precis som du vill ha det utifrån behov och önskemål. Det här renoveringsprojektet kan bli en investering i livskvalitet för framtiden. Fastigheten erbjuder i dagsläget två våningar där övervåningen är inredd med två rymliga sovrum, allrum med utgång till altanen, kök i originalskick och badrum. Källaren med entré, garage, pannrum, tvättstuga och förvaringsytor. En altan i söderläge för middagar ute på sensommarkvällar. Tomten har möjligheter till odling och gräsmatta samt plats för flera bilar. En fastighet med oändliga möjligheter för den händige och inspirerade. - Fin tomt med söderläge - Chans till att förverkliga din bostadsdröm - Bra pendlingsmöjligheter - Naturnära och trevligt samhälle Fastigheten säljes i befintligt skick. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Kallströms väg 23 lgh C1501, Åre, Åre kommun
  • Budgivning pågår
Kallströms väg 23 lgh C1501, Åre, Åre kommun, bild 2
Kallströms väg 23 lgh C1501, Åre, Åre kommun, bild 3

Kallströms väg 23 lgh C1501

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
9 950 000 kr
101 m²
5 rum
vån 7/9
4 173 kr/mån
98 515 kr/m²

På sjunde våningen i nybyggda View Åre 2 finner ni denna exklusiva lägenhet med enastående utsikt över Åresjön i söder och Åreskutan i norr. Specialritad planlösning med stora sociala ytor mot söder och sovrum mot norr. Från vardagsrummet nås den generösa balkongen, som går runt det sydöstra hörnet, med sin makalösa utsikt över såväl sjö, fjäll som Åre by. Här erbjuds ett boende i ett av Åres mest attraktiva områden med närhet till skidåkning vid VM 8:an och gångavstånd till restauranger och nöjesliv i Åre by. Lägenheten har materialval av högsta standard och stora fönster som skapar ljus & rymd. Låg avgift i förening med räntesäkring och goda möjligheter till uthyrning. * Hög standard på materialval * Utsikt över Åresjön * Närhet till skidåkning * Garageplats * Balkong i söderläge * Goda uthyrningsmöjligheter Välplanerad lägenhet med genomgående golvvärme och enstavigt härdat trägolv. Fyra sovrum varav två har plats för dubbelsängar och två har plats för våningssängar. Kök med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Två badrum med separat elektrisk golvvärme, helklinkrade golv och väggar samt tvättmaskin/tumlare och bastu i ett av dem. Lägenheten har en delvis inglasad balkong i söderläge, en mindre balkong i norrläge och till lägenheten finns ett privat förråd samt möjlighet att hyra garageplats. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åvägen 2, Undersåker, Åre kommun
Åvägen 2, Undersåker, Åre kommun, bild 2
Åvägen 2, Undersåker, Åre kommun, bild 3

Åvägen 2

Villa
Undersåker, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
4 975 000 kr
160 m²
7 rum
1 577 m² tomt

Strax utanför Undersåker by i ett naturskönt läge finner ni denna enplansvilla med fint uppvuxen trädgård alldeles intill Brattlandsströmmen. Här ges möjligheter till bad och vattenaktiviteter under sommarhalvåret och närhet till skid- och skoterleder ut på fjället och älven under vinterhalvåret. På den lummiga tomten finner ni välskötta grönytor, planteringar och växthus som allt ramas in av en vacker gärdesgård. Den välvårdade bostaden har en hemtrevlig känsla med bland annat öppen spis i vardagsrum som både värmer skönt och ger myskänsla under kalla vinterdagar. Villan ligger vid inkörsporten till södra Årefjällen med närhet till både skidåkning och vandringsleder i Edsåsdalen, Trillevallen och Ottsjö. Några minuters promenad bort i Undersåker by finns dagligvaruhandel, restaurang, skola, förskola och bra kommunikationer med tåg och buss vid Undersåker station. För den hästintresserade finns här även möjlighet att arrendera stall och hage i närheten. * Naturskönt läge * Enplansvilla * Gott om förrådsutrymme * Närhet till bad, skidåkning, skoterleder * Bra kommunikationer för pendling * Möjligheter med djur/häst/höns och att arrendera hage/stall i närheten Villan har plats för den lite större familjen med sina fyra sovrum, stora sociala ytor, bra förvaringsmöjligheter samt två separata entréer. Det ombyggda garaget har gett plats för en groventré med plats för den aktiva familjens kläder och utrustning, ett extra allrum samt sovrum. I huvudentrén välkomnas man av en väl tilltagen hall med klinker och avhängningsytor för att sedan ledas in till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här finns kaklat badrum, toalett, separat bastu med dusch men även tvättstuga. Villan är omgärdad av grönska och har en stor altan i söderläge som delvis är under tak. Ett stort förråd finns på tomten och det finns plats för flera bilar på uppfarten. Vill ni skapa er ett hem i naturskönt läge med närhet till allt som Åredalen har att erbjuda är det här bostaden för er. För mer information är ni välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Uteplats
Årevägen 125, Åre, Åre kommun

Årevägen 125

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
4 475 000 kr
50,5 m²
3 rum
vån 6/6
2 555 kr/mån
88 614 kr/m²

Centralt läge mitt i Åre med storslagen vy över Åreskutan! Med mycket centralt läge i en lågt belånad förening hittar du denna pärla till lägenhet på 50 kvm. Längst uppe i huset hittar du denna lägenhet där du så fort du kliver innanför dörren möts av en helt magisk utsikten över Åreskutan. Stora generösa fönsterpartier gör att lägenheten badar i ljus och ger en tydlig bild av att byn verkligen är byggd vid foten av berget. Härifrån kommer du att se när kabinbanan öppnar för dagen från frukostbordet. Med sitt centrala läge och smarta planlösning, sträcker sig denna lägenhet över två plan. Det öppna köket och vardagsrummet är perfekt för sociala tillställningar eller avkopplande kvällar. Två sovrum finns tillgängliga, varav det ena kan klassas som sovalkov, på övre plan. Utsikten är inget mindre än storslagen, med panoramavy över både Åreskutan och Mullfjället. I lägenheten finns ett badrum med badkar för frusna kroppar efter en dag i backen. För din bekvämlighet finns även gemensam bastu i källaren samt tvättstuga med torktumlare. Till denna bostad hör en parkeringsplats, vilket är extra eftertraktat i detta centrala läge. Med en låg avgift där uppvärmning ingår kan du komma upp och verkligen koppla av på din semester. *Låg avgift där uppvärmningen ingår *Centralt läge *Parkeringsplats *Bastu i föreningen *Fri från uthyrningsavtal *Säljes med inventarier förutom personliga ägodelar Varmt välkommen att titta in i 3D-länken redan idag och tveka inte att kontakta mäklare för att få mer information!

  • Plus
  • Hiss
Åkervägen 1, Funäsdalen, Härjedalens kommun
  • Budgivning pågår

Åkervägen 1

Villa
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
7 500 000 kr
2 539 m² tomt

Längs med Funäsdalsjöns kant en dryg kilometer utanför Funäsdalens bykärna finner ni denna kommersiella fastighet med uthyrning av bostäder, kontorslokal och garage. Idag består fastigheten av 3 lägenheter för bostadsändamål, en lokal som tidigare har huserat som kontor åt ett dataföretag och ett varmgarage på dryga 80 kvm. Här ges ett flertal möjligheter till nya ägare att kombinera egen verksamhet med boende eller att fortsätta driva fastigheten som kommersiell verksamhet med uthyrning av bostäder och lokaler. Med endast en dryg kilometer till Funäsdalsbergets skidanläggning och en fantastisk utsikt över Funäsdalsjön är läget mycket attraktivt för såväl boende som kommersiell verksamhet. Med det väl tilltagna garaget öppnas även möjligheter för förvaring eller exponering för försäljning av skotrar, fyrhjulingar och andra motorfordon. * Möjlighet till kombination av boende och kommersiell verksamhet * Låga driftskostnader med bergvärme * Närhet till skidanläggning, badplats och aktiviteter * Utsikt * Väl tilltagen tomt med goda parkeringsmöjligheter * Strategiskt läge Utifrån befintliga hyror har fastigheten utan vakans hyresintäkter på ca 630 000 SEK och driftskostnader på ca 100 000 SEK. Byggnaden är uppförd 1978 och har tidigare varit ett bostadshus som genom åren har byggts ut med ytterligare lokaldelar. Nedersta delen innehåller godsmottagning och lokal med port ut mot uppfart och väg. Lokalen förbinds sedan med övriga byggnaden genom trappa från mittersta planet. Mittenplanet innehåller kontorsutrymme med wc och dusch samt tillhörande förråd och tvättrum. Kontorsdelen har fikarum/kök och är utrustad med ugn, diskmaskin, häll och kyl. Sammanbyggt med kontorsdelen finns en av byggnadens lägenheter. Det övre planet innehåller två lägenheter. Den mindre av lägenheterna är på ca 18 kvm och har ett rum samt kokvrå med diskbänk i rostfritt, induktionshäll och kyl. Den större lägenheten är på 4 rok och är på ca 117 kvm. Lägenheten har stora sociala öppna ytor och bland annat braskamin, större balkong i söderläge, Kaklat och klinkrat badrum. Köksdelen har ett fullt utrustat kök med kyl, frys, häll, ugn, köksfläkt och diskmaskin. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för Cashflow-analys, resultaträkning och visning av fastigheten.

  • Balkong
  • Uteplats
Åre Strand 4B4 vecka 14, Åre, Åre kommun

Åre Strand 4B4 vecka 14

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
185 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
300 kr/mån
2 434 kr/m²

Här erbjuds en lägenhet på Åre strand med närhet till alla de aktiviteter som familjen kan tänkas önska sig under en vistelse i Åre. Andelsrätten vecka 14, som ofta infaller i samband med påsken, ger rättigheten att varje år nyttja lägenheten eller hyra ut den. Lägenheten kan anslutas till RCI och ger då tillgång till ett stort utbud av semesterorter utomlands för den som gillar att resa. Åreandelarna representerar höga poängvärden vilket gör att en vecka i Åre kan bli flera veckor på annan destination. Denna andel ger hela 107 500 RCI poäng. Lägenheten har ett sovrum, allrum och kök i öppen planlösning, badrum med bastu och tvättmaskin samt gästtoalett. I allrummet finns utgång till balkong. Det finns även ett sängskåp i vardagsrummet där säng kan fällas ned vilket gör att lägenheten erbjuder 6 bäddplatser. Vid er vistelse ingår sänglinne, handdukar och slutstädning. * Infaller ofta i samband med påsk * Bekymmersfritt andelsboende * Närhet till kommunikationer * P-plats * Vid anslutning till RCI ger lägenheten 107 500 poäng I anslutning till lägenheten finns ett externt kallförråd för skidor samt ett gemensamt cykelförråd för huslängan. Parkering som hör till andelsrätten, där parkeringsplatsen har elstolpe, finns även det i anslutning till huslängan. Från Åre Strand är det bekvämt gångavstånd till tågstationen och via gångbro från Holiday Club tar ni er lätt över till stationsbyggnaden, som även har mataffär, och vidare upp mot Åre torg. Runt torget finns ett flertal restauranger, butiker och all annan service som finns tillgänglig. Från Åre torg når ni också Åre bergbana som tar er vidare upp i backarna. Bilderna på hemsidan och prospekt är från typlägenhet och kan innehålla tillval och ändringar. Allmänt om upplägget Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet. När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet. Vid anslutning till RCI; anslutningsavgift är 5000kr, årsavgift 1210kr

  • Balkong
Tegefjäll Mellanalpen 19B, Tegefjäll, Åre kommun

Tegefjäll Mellanalpen 19B

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 900 000 kr
58 m²
4 rum
vån 2/3
1 890 kr/mån
67 241 kr/m²

Denna kompletta lägenhet i en helt skuldfri förening erbjuder allt du behöver för en lyckad semester i fjällen. Här bor du med närhet till Gunnilliften och Tegefjällsliften i ett område som erbjuder ett rikt friluftsliv såväl vinter som sommar. Vill du åka in till Åre finner du skidbussen endast några minuters gångväg från bostaden. Väl inne i lägenheten möts du av en riktig lodgekänsla och materialval av hög standard med bland annat enstavigt ekgolv och rustik träpanel på väggar. Bostadens 58 kvm är smart planerade och inrymmer hela tre sovrum, ett välplanerat kök med genomtänkt med förvaring, helkaklat och klinkrat badrum med bastu, ytterligare en toalett och dessutom en balkong i bästa söderläge. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten ger ett behagligt inomhusklimat. * Helkaklat och klinkrat badrum * Vattenburen golvvärme i hela lägenheten * Fjärrstyrning av värmesystem * Egen uteplats i söderläge * Fri från uthyrningsavtal * Obelånad bostadsrättsförening * Parkeringsplats med motorvärmare och möjlighet att installera elbilsladdare Tegefjäll erbjuder skidåkning som passar hela familjen från liten till stor. För de minsta finns Minitege och för den offpistsugne erbjuds Åres bästa skogsskidåkning. Med stolsliften till toppen ges hela familjen en härligt skidupplevelse. Tegeskogen är det perfekta åket när det har snöat mycket, lagom brant och nära till liften.

  • Balkong
Restaurang Mr Bramwells Wigwam, Åre, Åre kommun

Restaurang Mr Bramwells Wigwam

Övrigt
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 000 000 kr
363 m² tomt

Vid Tegeliftens toppstation med fantastisk utsikt över Åreskutan och Åresjön finner ni den mycket omtyckta serveringen Mr Bramwells WigWam. Här serveras alltifrån våfflor med sylt till Mr Bramwells berömda burgare och sedan en tid tillbaka har serveringen även alkoholtillstånd. Under förra sommaren byggdes uteserveringen ut och idag stoltserar platsen med ett fullt utrustat och vinterisolerat kök, toalettbyggnad, serveringstält och den nybyggda uteserveringen. Ritningar och färdigt bygglov för utbyggnad av serveringslokal och förråd finns. Verksamheten har ett längre arrendeavtal med jordägaren som även kan förlängas. Verksamheten har under många år drivits med god lönsamhet men det börjar bli dags för ägarna att låta nya krafter ta över verksamheten. * Café & grill * Alkoholtillstånd * God lönsamhet * Ny uteservering * Ritningar & färdigt bygglov för utbyggnad Serveringen säljs inklusive inventarier och till verksamheten tillhörande utrustning enligt inventarielista som kan fås av mäklaren. Välkommen att ta del av mer information i bifogade filer under Dokument samt att kontakta ansvarig mäklare för mer information om verksamheten, cashflowkalkyl och överlåtelsemöjligheter.

  • Plus
  • Uteplats
Granlidsvägen 1, Åre, Åre kommun

Granlidsvägen 1

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
2 950 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 2/9
4 580 kr/mån
41 844 kr/m²

Varmt välkommen in i denna mycket trevliga lägenhet på populära Torpet! På andra våningen i husets östra hörn ligger denna trivsamma och välhållna lägenhet som nu är redo att byta ägare. Här bor du på en yta av 70,5 kvm fördelat på 3 rum och kök. Det ena sovrummet har inte direkt ljusinsläpp varför vi egentligen kan klassa det som rum, men här har du plats för både garderob och dubbelsäng. Det andra sovrummet har fönster med utsikt österut där morgonsolens stålar kommer in. Köket är renoverat med nya vitvaror 2021 och har även förgyllts med med ett återvunnet Teak-kök från ett äldre hus på Norderön och som vi vet är tillverkat i Hammerdal - ett kök med hjärta från Jämtland. Balkongen är den perfekta platsen för morgonkaffe i lugn och ro. För dig som är odlingssugen är läget mycket bra då det är tak över balkongen och lagomt mycket sol för att växterna ska gro. Vardagsrummet har fönster i både öster och söder och ger ett generöst ljusinsläpp. Lägenheten är välhållen efter renovering där tak, väggar målades och nytt trägolv las in 2019/2020. Badrummet har kakel på vägg samt plastmatta. Det är förberett för tvättmaskin om du inte vill använda den gemensamma tvättstugan som ligger en våning ner. *Gott om förvaring *Uppvärmningen ingår i avgiften *Fiber *Parkeringsplats *Tvättstuga Men sin klassiska bilfria innergård med gungställning, sandlåda och klätterställning är detta det perfekta boendet. Området som ligger nära Gymmet, Åre Centrum, Åre skola, förskolor och Hälsocentral är ett perfekt alternativ för fastboende. Välkommen att anmäla dig till visning ! Kika in i 3D-länken redan idag.

  • Plus
  • Hiss
Åre Strand 5B4 v52, Åre, Åre kommun

Åre Strand 5B4 v52

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
140 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/2
288 kr/mån
2 456 kr/m²

Här erbjuds en lägenhet på Åre strand med närhet till alla de aktiviteter som familjen kan tänkas önska sig under en vistelse i Åre. Andelsrätten vecka 52, som ofta infaller jul eller nyår, ger rättigheten att varje år nyttja lägenheten eller hyra ut den. Lägenheten kan anslutas till RCI och ger då tillgång till ett stort utbud av semesterorter utomlands för den som gillar att resa. Åreandelarna representerar höga poängvärden vilket gör att en vecka i Åre kan bli flera veckor på annan destination. Lägenheten har ett sovrum, allrum och kök i öppen planlösning, badrum med bastu och tvättmaskin samt gästtoalett. I allrummet finns utgång till balkong. Det finns även ett sängskåp i vardagsrummet där säng kan fällas ned vilket gör att lägenheten erbjuder 4 bäddplatser. Vi er vistelse ingår sänglinne, handdukar och slutstädning. * Jul eller nyår i Åre * Bekymmersfritt andelsboende * P-plats * Vid anslutning till RCI ger lägenheten 102 000 poäng I anslutning till lägenheten finns ett externt kallförråd för skidor samt ett gemensamt cykelförråd för huslängan. Parkering som hör till andelsrätten, där parkeringsplatsen har elstolpe, finns även det i anslutning till huslängan. Från Åre Strand är det bekvämt gångavstånd till tågstationen och via gångbro från Holiday Club tar ni er lätt över till stationsbyggnaden, som även har mataffär, och vidare upp mot Åre torg. Runt torget finns ett flertal restauranger, butiker och all annan service som finns tillgänglig. Från Åre torg når ni också Åre bergbana som tar er vidare upp i backarna. Bilderna på hemsidan och prospekt är från typlägenhet och kan innehålla tillval och ändringar. Allmänt om upplägget Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet. När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet. Vid anslutning till RCI; anslutningsavgift är 5000kr, årsavgift 1210kr

Byvägen 68, Undersåker, Åre kommun

Byvägen 68

Övrigt
Undersåker, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
4 500 000 kr
2 363 m² tomt

Mitt i hjärtat av Undersåker erbjuds nu denna industrifastighet som hos Åre- och Undersåkerbor i dagligt tal benämns "Mejeriet". Med sitt strategiska läge ett stenkast från ICA åt ena hållet och Undersåkers station åt andra finns ges nya ägare möjlighet att verkliga sina visioner. Det som en gång var ett mejeri i en klassisk unik exteriör i industriell stil kan här utvecklas till något helt nytt. Med en storslagen utsikt mot södra Årefjällen, närhet till både kommunikationer, handel och skola är möjligheterna många. Fastigheten har genomgått ett flertal besiktningar gällande hållfasthet, asbest och åtgärdsutredningar gällande att bevara hela eller delar av byggnaden. Ingen asbest är funnen under besiktningar och bifogat under filer finns besiktningsprotokoll. Bifogat finns även utredningar för exploatering samt ritningar och illustrerade renderingsbilder från nuvarande ägare. * Unik industrifastighet * Besiktningar och undersökningar genomförda * Projektritningar ingår och kan erhållas av mäklare * Strategiskt läge * Närhet till kommunikationer Som kuriosa kan nämnas att det var här som en norsk ostmästare uppfann den Jämtländska delikatessen Vålåloffen. Osten kom ut på marknaden 1954, men slutade tillverkas i slutet på 70-talet då mejerier anpassades till moderna tiders krav på rationalitet. Moderniseringen av mejeribranschen innebar dödsstöten för de ostar som krävde långsammare hantverksmässig hantering och dessa fasades ut till förmån för mer storskaligt producerade ostar. Vålåloffen har nu börjat att produceras för försäljning igen hos Åsbergets gårdsmejeri i Bräcke. Hjärtligt välkommen att kontakta oss för mer information och för privat visning.

Visar 1 - 25 av 45