Mäklare Jonas Fagergren

Jonas Fagergren

Om mig

Jonas är mest rekommenderad mäklare Åre Q1, Q2 & Q3 2023 enligt Sveriges största omdömessajt RECO och har högst försäljningsvärde av bostäder i Åre Q1, Q2 & Q3 2023 enligt Hitta mäklare. Åre ligger mig väldigt varmt om hjärtat och en god lokalkännedom, en gedigen sälj- och marknadsföringserfarenhet samt ett stort kontaktnät över hela landet har varit en stor framgångsfaktor för mig. På kort tid har vi gått från nystartad butik till att ha en av de största marknadsandelarna av mäklarföretag i Åre

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kallströms väg 21 lgh 1402, Åre, Åre kommun
Kallströms väg 21 lgh 1402, Åre, Åre kommun, bild 2
Kallströms väg 21 lgh 1402, Åre, Åre kommun, bild 3

Kallströms väg 21 lgh 1402

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
5 995 000 kr
63 m²
4 rum
vån 5/8
95 159 kr/m²

Ett par hundra meter från Åres bästa skidåkning med en av Åres absolut bästa utsikter finner du denna möblerade lägenhet. Detta är verkligen en lägenhet utöver det vanliga med sina stora fönster som ger utsikt över Åreskutan, Åre by och Åresjön. Tänk dig att du står på balkongen och blickar ut mot Åresjön. Du vrider huvudet en aning och ser ljusen från Åre by. Du har gångavstånd till Åres rika utbud av restauranger och butiker. Du blickar inåt mot din lägenhet som har högsta standard vad gäller kök, badrum och materialval. När det är dags för skidåkning har du gångavstånd till några av Åres bästa pister men även till Åresjöns längdspår. Här bor du i en exklusiv lägenhet i en förening med låg månadsavgift. Lägenheten ger möjlighet till 6 bäddplatser och 2 platser i en eventuell bäddsoffa vilket gör att även den större familjen kan få plats. Hela insidan präglas av en genomtänkt planlösning, hög standard och de stora fönsterna som skapar ljus och rymd. * Enda lägenhet på 63 kvm med dubbla badrum i View * Magnifik utsikt * Hörnbalkong * Hög standard på materialval * Platsbyggda möbler och inredning * Låg avgift i förening med bundna räntor * Garageplats finns att boka separat Välplanerad lägenhet med genomgående golvvärme och enstavigt härdat trägolv. Hall med förvaring, torkskåp och garderob. Tre sovrum varav ett med plats för dubbelsäng och två med plats för våningssäng med bredare underbädd. Kök med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens och Quvée. Två badrum med separat elektrisk golvvärme, helklinkrade golv och väggar samt tvättmaskin/tumlare i ett av dem. Lägenheten har en väl tilltagen delvis inglasad hörnbalkong och till lägenheten finns ett privat förråd samt möjlighet att överta garageplats. Välkommen att ta en förhandstitt via den senaste 3D tekniken eller kontakta ansvarig mäklare för privat visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kyrkvägen 11, Åre, Åre kommun
Kyrkvägen 11, Åre, Åre kommun, bild 2
Kyrkvägen 11, Åre, Åre kommun, bild 3

Kyrkvägen 11

Villa
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
14 000 000 kr
148 + 39 m²
7 rum
766 m² tomt

I ett fantastiskt läge mitt i Åre by med utsikt över Åre gamla kyrka och Renfjället finner ni denna unika fastighet på Kyrkvägen 11. Sällan eller aldrig uppstår möjligheten att förvärva en fastighet i detta unika läge. Här bor du mitt i Åre by men i ett avskilt läge samtidigt som du har gångavstånd till allt som Åre kan erbjuda. Fastigheten lämpar sig väl för familjen eller företaget som söker den optimala representationsbostaden. Totalt erbjuds 14 sovplatser och här kan två familjer eller till exempel en ledningsgrupp vistas samtidigt. Bostaden har gedigna materialval, stora sociala ytor, eldstad, bastuavdelning och mycket mer. Genomgående massiva ektiljor som golv, klinkrade badrum, bastu och mycket mer. På insidan är det rymligt, ljust och sobert lyxigt men på samma gång praktiskt och genomtänkt. Hela insidan präglas av öppenhet och många fönster i alla väderstreck som suddar ut gränsen mellan ute och inne på ett behagligt sätt. Uteplatser erbjuds i olika väderstreck. * Representativt boende * Hög standard * Unikt läge * Utsikt över fjäll * Mycket goda uthyrningsmöjligheter * Närhet till restauranger & bageri * 14 sovplatser På entréplan finns en väl tilltagen groventré med stora förvaringsmöjligheter. Från entrén nås den generösa bastun, ett av våningens två badrum samt en tvättstuga. I en tillbyggd del finns ett allrum som även kan nyttjas som konferensrum. Köket är välutrustat med bland annat spis från Smeg och har utgång till altanen. I vardagsrummet finns en eldstad som ger både behaglig värme och hög mysfaktor. Här finns även ytterligare ett badrum och ett sovrum. Övre planet, som nås via en vacker trappa, går i samma färgtoner och stil som övriga huset. Här möts du av ett stort allrum i en generös öppen yta och härifrån når du master bedroom med både walk in closet och eget badrum. På våningsplanet finns även två ytterligare sovrum med platsbyggd inredning och ett badrum med alla bekvämligheter. Utemiljön som omgärdar huset är väldesignad och gifter sig på ett smakfullt sätt med byggnaden. På tomten samsas gräsytor med stenläggningar vilket ger en både vacker och lättskött tomt. Huset har genomgående hög standard på material samt en mycket genomtänkt arkitektur som tillvaratar både utsikt och tillgänglighet som ett representationsboende kräver. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Åvägen 2, Undersåker, Åre kommun
Åvägen 2, Undersåker, Åre kommun, bild 2
Åvägen 2, Undersåker, Åre kommun, bild 3

Åvägen 2

Villa
Undersåker, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
5 350 000 kr
160 m²
7 rum
1 577 m² tomt

Strax utanför Undersåker by i ett naturskönt läge finner ni denna enplansvilla med fint uppvuxen trädgård alldeles intill Brattlandsströmmen. Här ges möjligheter till bad och vattenaktiviteter under sommarhalvåret och närhet till skid- och skoterleder ut på fjället och älven under vinterhalvåret. På den lummiga tomten finner ni välskötta grönytor, planteringar och växthus som allt ramas in av en vacker gärdesgård. Den välvårdade bostaden har en hemtrevlig känsla med bland annat öppen spis i vardagsrum som både värmer skönt och ger myskänsla under kalla vinterdagar. Villan ligger vid inkörsporten till södra Årefjällen med närhet till både skidåkning och vandringsleder i Edsåsdalen, Trillevallen och Ottsjö. Några minuters promenad bort i Undersåker by finns dagligvaruhandel, restaurang, skola, förskola och bra kommunikationer med tåg och buss vid Undersåker station. För den hästintresserade finns här även möjlighet att arrendera stall och hage i närheten. * Naturskönt läge * Enplansvilla * Gott om förrådsutrymme * Närhet till bad, skidåkning, skoterleder * Bra kommunikationer för pendling * Möjligheter med djur/häst/höns och att arrendera hage/stall i närheten Villan har plats för den lite större familjen med sina fyra sovrum, stora sociala ytor, bra förvaringsmöjligheter samt två separata entréer. Det ombyggda garaget har gett plats för en groventré med plats för den aktiva familjens kläder och utrustning, ett extra allrum samt sovrum. I huvudentrén välkomnas man av en väl tilltagen hall med klinker och avhängningsytor för att sedan ledas in till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här finns kaklat badrum, toalett, separat bastu med dusch men även tvättstuga. Villan är omgärdad av grönska och har en stor altan i söderläge som delvis är under tak. Ett stort förråd finns på tomten och det finns plats för flera bilar på uppfarten. Vill ni skapa er ett hem i naturskönt läge med närhet till allt som Åredalen har att erbjuda är det här bostaden för er. För mer information är ni välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Uteplats
Tegefjäll Blåbäret 5, Tegefjäll, Åre kommun
Tegefjäll Blåbäret 5, Tegefjäll, Åre kommun, bild 2
Tegefjäll Blåbäret 5, Tegefjäll, Åre kommun, bild 3

Tegefjäll Blåbäret 5

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
7 490 000 kr
157 m²
6 rum
vån 2/2
6 153 kr/mån
47 707 kr/m²

I ett av Tegefjälls bästa lägen med en helt fantastisk utsikt över fjäll och sjö hittar ni denna mycket väldisponerade etagelägenhet med materialval av mycket hög standard. Bostaden, som passar för såväl permanent som fritidsboende, har smakfulla materialval och två balkonger i söderläge där Åresjön ses i sydost och Åreskutan i öst. Vintertid kan ni ta på er skidorna precis utanför dörren och glida ned till liften och sommartid nås otaliga vandrings-och cykelleder ut på fjället. Här erbjuds genomgående hög standard med enstaviga ekgolv, vattenburen golvvärme, braskamin och . Modernt fullutrustat kök i mörk nyans som matchar övrig inredning på ett mycket smakfullt sätt. Badrum med klinker och mosaik som är utrustat med WC, handfat, dusch, jacuzzi och en väl tilltagen bastu. Fyra välplanerade sovrum ger plats för såväl den större familjen som . På övervåningen finner ni ett väl tilltaget loft med allrum och sovrum som har plats för dubbelsäng. Eget garage och privat förråd i direkt anslutning till lägenhetens entré skapar bra förvaringsmöjligheter. * Ski in ski out * Skuldfri bostadsrättsförening * Eget garage * Permanent eller fritidsboende * Fritt läge med fantastisk utsikt * Hög standard Området Blåbäret i Tegefjäll är perfekt för både den aktiva familjen som för dem som söker lugna sköna stunder i underbar fjällmiljö med möjlighet till skidåkning, vandring och cykling precis utanför dörren. I Tegefjäll finner ni vintertid allt vad en modern skidanläggning kan erbjuda. Under barmarksperioden har ni ett otaliga vandringsleder för hela familjen precis runt knuten. På gångavstånd finner ni vintertid såväl skiduthyrning, restaurang som en mindre matlivs. Kombinationen av en högklassig lägenhet och ett underbart läge skapar en mycket attraktiv bostad som verkligen sticker ut. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken.

  • Premium
  • Balkong
Åkervägen 1, Funäsdalen, Härjedalens kommun

Åkervägen 1

Villa
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
7 500 000 kr
2 539 m² tomt

Längs med Funäsdalsjöns kant en dryg kilometer utanför Funäsdalens bykärna finner ni denna kommersiella fastighet med uthyrning av bostäder, kontorslokal och garage. Idag består fastigheten av 3 lägenheter för bostadsändamål, en lokal som tidigare har huserat som kontor åt ett dataföretag och ett varmgarage på dryga 80 kvm. Här ges ett flertal möjligheter till nya ägare att kombinera egen verksamhet med boende eller att fortsätta driva fastigheten som kommersiell verksamhet med uthyrning av bostäder och lokaler. Med endast en dryg kilometer till Funäsdalsbergets skidanläggning och en fantastisk utsikt över Funäsdalsjön är läget mycket attraktivt för såväl boende som kommersiell verksamhet. Med det väl tilltagna garaget öppnas även möjligheter för förvaring eller exponering för försäljning av skotrar, fyrhjulingar och andra motorfordon. * Möjlighet till kombination av boende och kommersiell verksamhet * Låga driftskostnader med bergvärme * Närhet till skidanläggning, badplats och aktiviteter * Utsikt * Väl tilltagen tomt med goda parkeringsmöjligheter * Strategiskt läge Utifrån befintliga hyror har fastigheten utan vakans hyresintäkter på ca 630 000 SEK och driftskostnader på ca 100 000 SEK. Byggnaden är uppförd 1978 och har tidigare varit ett bostadshus som genom åren har byggts ut med ytterligare lokaldelar. Nedersta delen innehåller godsmottagning och lokal med port ut mot uppfart och väg. Lokalen förbinds sedan med övriga byggnaden genom trappa från mittersta planet. Mittenplanet innehåller kontorsutrymme med wc och dusch samt tillhörande förråd och tvättrum. Kontorsdelen har fikarum/kök och är utrustad med ugn, diskmaskin, häll och kyl. Sammanbyggt med kontorsdelen finns en av byggnadens lägenheter. Det övre planet innehåller två lägenheter. Den mindre av lägenheterna är på ca 18 kvm och har ett rum samt kokvrå med diskbänk i rostfritt, induktionshäll och kyl. Den större lägenheten är på 4 rok och är på ca 117 kvm. Lägenheten har stora sociala öppna ytor och bland annat braskamin, större balkong i söderläge, Kaklat och klinkrat badrum. Köksdelen har ett fullt utrustat kök med kyl, frys, häll, ugn, köksfläkt och diskmaskin. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för Cashflow-analys, resultaträkning och visning av fastigheten.

  • Balkong
  • Uteplats
Åre Strand 4B4 vecka 14, Åre, Åre kommun

Åre Strand 4B4 vecka 14

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
185 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
300 kr/mån
2 434 kr/m²

Här erbjuds en lägenhet på Åre strand med närhet till alla de aktiviteter som familjen kan tänkas önska sig under en vistelse i Åre. Andelsrätten vecka 14, som ofta infaller i samband med påsken, ger rättigheten att varje år nyttja lägenheten eller hyra ut den. Lägenheten kan anslutas till RCI och ger då tillgång till ett stort utbud av semesterorter utomlands för den som gillar att resa. Åreandelarna representerar höga poängvärden vilket gör att en vecka i Åre kan bli flera veckor på annan destination. Denna andel ger hela 107 500 RCI poäng. Lägenheten har ett sovrum, allrum och kök i öppen planlösning, badrum med bastu och tvättmaskin samt gästtoalett. I allrummet finns utgång till balkong. Det finns även ett sängskåp i vardagsrummet där säng kan fällas ned vilket gör att lägenheten erbjuder 6 bäddplatser. Vid er vistelse ingår sänglinne, handdukar och slutstädning. * Infaller ofta i samband med påsk * Bekymmersfritt andelsboende * Närhet till kommunikationer * P-plats * Vid anslutning till RCI ger lägenheten 107 500 poäng I anslutning till lägenheten finns ett externt kallförråd för skidor samt ett gemensamt cykelförråd för huslängan. Parkering som hör till andelsrätten, där parkeringsplatsen har elstolpe, finns även det i anslutning till huslängan. Från Åre Strand är det bekvämt gångavstånd till tågstationen och via gångbro från Holiday Club tar ni er lätt över till stationsbyggnaden, som även har mataffär, och vidare upp mot Åre torg. Runt torget finns ett flertal restauranger, butiker och all annan service som finns tillgänglig. Från Åre torg når ni också Åre bergbana som tar er vidare upp i backarna. Bilderna på hemsidan och prospekt är från typlägenhet och kan innehålla tillval och ändringar. Allmänt om upplägget Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet. När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet. Vid anslutning till RCI; anslutningsavgift är 5000kr, årsavgift 1210kr

  • Balkong
Tegefjäll Mellanalpen 19B, Tegefjäll, Åre kommun

Tegefjäll Mellanalpen 19B

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 900 000 kr
58 m²
4 rum
vån 2/3
1 890 kr/mån
67 241 kr/m²

Denna kompletta lägenhet i en helt skuldfri förening erbjuder allt du behöver för en lyckad semester i fjällen. Här bor du med närhet till Gunnilliften och Tegefjällsliften i ett område som erbjuder ett rikt friluftsliv såväl vinter som sommar. Vill du åka in till Åre finner du skidbussen endast några minuters gångväg från bostaden. Väl inne i lägenheten möts du av en riktig lodgekänsla och materialval av hög standard med bland annat enstavigt ekgolv och rustik träpanel på väggar. Bostadens 58 kvm är smart planerade och inrymmer hela tre sovrum, ett välplanerat kök med genomtänkt med förvaring, helkaklat och klinkrat badrum med bastu, ytterligare en toalett och dessutom en balkong i bästa söderläge. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten ger ett behagligt inomhusklimat. * Helkaklat och klinkrat badrum * Vattenburen golvvärme i hela lägenheten * Fjärrstyrning av värmesystem * Egen uteplats i söderläge * Fri från uthyrningsavtal * Obelånad bostadsrättsförening * Parkeringsplats med motorvärmare och möjlighet att installera elbilsladdare Tegefjäll erbjuder skidåkning som passar hela familjen från liten till stor. För de minsta finns Minitege och för den offpistsugne erbjuds Åres bästa skogsskidåkning. Med stolsliften till toppen ges hela familjen en härligt skidupplevelse. Tegeskogen är det perfekta åket när det har snöat mycket, lagom brant och nära till liften.

  • Balkong
Restaurang Mr Bramwells Wigwam, Åre, Åre kommun

Restaurang Mr Bramwells Wigwam

Övrigt
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 000 000 kr
363 m² tomt

Vid Tegeliftens toppstation med fantastisk utsikt över Åreskutan och Åresjön finner ni den mycket omtyckta serveringen Mr Bramwells WigWam. Här serveras alltifrån våfflor med sylt till Mr Bramwells berömda burgare och sedan en tid tillbaka har serveringen även alkoholtillstånd. Under förra sommaren byggdes uteserveringen ut och idag stoltserar platsen med ett fullt utrustat och vinterisolerat kök, toalettbyggnad, serveringstält och den nybyggda uteserveringen. Ritningar och färdigt bygglov för utbyggnad av serveringslokal och förråd finns. Verksamheten har ett längre arrendeavtal med jordägaren som även kan förlängas. Verksamheten har under många år drivits med god lönsamhet men det börjar bli dags för ägarna att låta nya krafter ta över verksamheten. * Café & grill * Alkoholtillstånd * God lönsamhet * Ny uteservering * Ritningar & färdigt bygglov för utbyggnad Serveringen säljs inklusive inventarier och till verksamheten tillhörande utrustning enligt inventarielista som kan fås av mäklaren. Välkommen att ta del av mer information i bifogade filer under Dokument samt att kontakta ansvarig mäklare för mer information om verksamheten, cashflowkalkyl och överlåtelsemöjligheter.

  • Plus
  • Uteplats
Byvägen 68, Undersåker, Åre kommun

Byvägen 68

Övrigt
Undersåker, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
4 500 000 kr
2 363 m² tomt

Mitt i hjärtat av Undersåker erbjuds nu denna industrifastighet som hos Åre- och Undersåkerbor i dagligt tal benämns "Mejeriet". Med sitt strategiska läge ett stenkast från ICA åt ena hållet och Undersåkers station åt andra finns ges nya ägare möjlighet att verkliga sina visioner. Det som en gång var ett mejeri i en klassisk unik exteriör i industriell stil kan här utvecklas till något helt nytt. Med en storslagen utsikt mot södra Årefjällen, närhet till både kommunikationer, handel och skola är möjligheterna många. Fastigheten har genomgått ett flertal besiktningar gällande hållfasthet, asbest och åtgärdsutredningar gällande att bevara hela eller delar av byggnaden. Ingen asbest är funnen under besiktningar och bifogat under filer finns besiktningsprotokoll. Bifogat finns även utredningar för exploatering samt ritningar och illustrerade renderingsbilder från nuvarande ägare. * Unik industrifastighet * Besiktningar och undersökningar genomförda * Projektritningar ingår och kan erhållas av mäklare * Strategiskt läge * Närhet till kommunikationer Som kuriosa kan nämnas att det var här som en norsk ostmästare uppfann den Jämtländska delikatessen Vålåloffen. Osten kom ut på marknaden 1954, men slutade tillverkas i slutet på 70-talet då mejerier anpassades till moderna tiders krav på rationalitet. Moderniseringen av mejeribranschen innebar dödsstöten för de ostar som krävde långsammare hantverksmässig hantering och dessa fasades ut till förmån för mer storskaligt producerade ostar. Vålåloffen har nu börjat att produceras för försäljning igen hos Åsbergets gårdsmejeri i Bräcke. Hjärtligt välkommen att kontakta oss för mer information och för privat visning.

Kallströms väg 23 lgh C1501, Åre, Åre kommun
  • Budgivning pågår
Kallströms väg 23 lgh C1501, Åre, Åre kommun, bild 2
Kallströms väg 23 lgh C1501, Åre, Åre kommun, bild 3

Kallströms väg 23 lgh C1501

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
9 950 000 kr
101 m²
5 rum
vån 7/9
4 173 kr/mån
98 515 kr/m²

På sjunde våningen i nybyggda View Åre 2 finner ni denna exklusiva lägenhet med enastående utsikt över Åresjön i söder och Åreskutan i norr. Specialritad planlösning med stora sociala ytor mot söder och sovrum mot norr. Från vardagsrummet nås den generösa balkongen, som går runt det sydöstra hörnet, med sin makalöas utsikt över såväl sjö, fjäll som Åre by. Här erbjuds ett boende i ett av Åres mest attraktiva områden med närhet till skidåkning vid VM 8:an och gångavstånd till restauranger och nöjesliv i Åre by. Lägenheten har materialval av högsta standard och stora fönster som skapar ljus & rymd. Låg avgift i förening med räntesäkring och goda möjligheter till uthyrning. * Hög standard på materialval * Utsikt över Åresjön * Närhet till skidåkning * Garageplats * Balkong i söderläge * Goda uthyrningsmöjligheter Välplanerad lägenhet med genomgående golvvärme och enstavigt härdat trägolv. Fyra sovrum varav två har plats för dubbelsängar och två har plats för våningssängar. Kök med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Två badrum med separat elektrisk golvvärme, helklinkrade golv och väggar samt tvättmaskin/tumlare och bastu i ett av dem. Lägenheten har en delvis inglasad balkong i söderläge, en mindre balkong i norrläge och till lägenheten finns ett privat förråd samt möjlighet att hyra garageplats. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ottsjö Hållvallen 210, Undersåker, Åre kommun

Ottsjö Hållvallen 210

Gård/Skog
Undersåker, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
2 000 000 kr
10,8 ha tomt

Längs med Hållvallsleden från Ottsjö upp till Hållfjällets fjällstation finner du Hållvallen. Utsikten härifrån är inget annat än magnifik med Ottsjön och Ottfjället i söder och Hållfjället i norr. Hållvallen är en fäbod som har tillhört tre Ottslögårdar. Från mitten av 1700-talet fram tills 1940-talet hölls betesdjur på fäboden vår och höst. I dag står här en timrad övernattningsstuga med eldstad på den ca 10 ha stora fastigheten. Med lite kärlek kan denna förvandlas till en mysig stuga för övernattning under fjällvistelsen. Hållvallen ligger nära trädgränsen, ca 7 km från närmaste by Ottsjö. Området blev känt i början av 1900-talet för sitt natursköna läge och på 1940-talet byggdes här den välkända fjällstationen, känd för sin på den tiden höga standard. * Utsikt över fjäll & sjö * Timmerbyggnad * Väg för fyrhjuling * ca 10 ha * Utgångspunkt för fjällturer & jakt * Lugn & ro Detta är en plats för vila, upplevelser, jakt och utgångspunkt för att utforska det vackra fjällområdet såväl sommar som vinter. På sommaren nås området med fyrhjuling och på vintern kan det nås på skidor, med snöskoter eller hundspann. Hållfjällets fjällstation erbjuder även skotertaxi från parkeringen i Ottsjö under vissa perioder. Välkommen att kontakta oss för mer information.

  • Plus
Drömstugan nr 15 - Strandslingan 18, Åre, Åre kommun

Drömstugan nr 15 - Strandslingan 18

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 270 000 kr
43 m²
3 rum
vån 1/1
3 000 kr/mån
76 047 kr/m²

På Åre strand i en obelånad bostadsrättsförening finner ni denna mycket väldisponerade bostadsrätt. Bostaden har smakfulla materialval, terrass i söderläge med en fin utsikt mot Åreskutan i nordväst och i söder kan Åresjön skönjas. Här erbjuds genomgående hög standard med bland annat klinker och enstavig ek på golv, vattenburen golvvärme, helkaklat och klinkrat badrum och braskamin. Fullutrustat kök i ek som matchar övrig inredning på ett mycket smakfullt sätt. Två välplanerade sovrum där Master bedroom har dubbelsäng och det andra sovrummet en enkelsäng och smart nedfällbar extrasäng. En kort promenad från bostaden finner ni Holiday Club med bland annat upplevelsebad, gym och restauranger. * Obelånad förening * Uteplats i söderläge * Säljes fullt möblerad * Parkeringsplats * Braskamin Området Åre strand är perfekt för både den aktiva familjen som för dem som söker lugna sköna stunder i underbar fjällmiljö. Sommartid erbjuder området en fantastisk möjlighet till aktiviteter som bland annat kajak, sup, bad, beachvolley och närhet till vandring och cykling. Vintertid dras längdspår upp på Åresjön och för den som föredrar vinterbad erbjuds här uppsågade vakar. För alpin skidåkning tar ni er enklast ut i skidområdet med hjälp av skidbussen som trafikeras flera gånger i timmen. I Åre by finner ni allt vad en modern skidanläggning kan erbjuda men även ett rikt utbud av restauranger och shopping. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken!

  • Plus
  • Uteplats
Änge 684, Järpen, Åre kommun
  • Budgivning pågår

Änge 684

Övrigt
Järpen, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
4 350 000 kr
4 014 m² tomt

Mitt emellan Undersåker och Järpen i Åre kommun finner ni Åredalens fjällgård med anor från slutet av 1800-talet. Detta är ett trivsamt vandrarhem i Åredalen med allt från tvåbäddsrum till familjerum med egen toalett och dusch. Närheten till natur och flera olika skidområden attraherar gäster såväl sommar som vinter. Gården har stora ytor för umgänge och aktiviteter och passar utmärkt för olika läger, företagsevent, klassresan, släktträffen eller fest. Byggnaden erbjuder förutom övernattningsrummen även stora sociala ytor med bland annat matsal, restaurangkök, reception, aktivitetsrum och vardagsrum med stor öppen spis som är härlig att sitta runt på kvällarna. Köket är ett fullt utrustat restaurangkök med allt som behövs för att laga riktigt god mat. * 14 rum * Restaurangkök * Automatiserad pelletsuppvärmning * Närhet till ett flertal skidområden * Stora sociala ytor * Läger, företagsevent, vandrarhem, festlokal * Wifi Förutom närheten till skidbackarna i Åre finns det även fina skidområden i Edsåsdalen och Trillevallen tjugo till trettio minuter bort. För er som vill åka längdskidor finns längdspår i Järpen, Åre Björnen, Duved, Edsåsdalen, Trillevallen, Vålådalen och Ullådalen. Åredalens fjällgård ligger endast 15 minuter till Björnenområdet i Åre, ca 20 minuter till Åre by och ca 10 minuter till Järpen och Undersåker där ni hittar mataffärer, apotek och andra . Gården erbjuder en större parkering. Välkommen att kontakta Mäklare, Jonas Fagergren för mer information

Solbringsvägen 31, Åre, Åre kommun

Solbringsvägen 31

Villa
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
9 500 000 kr
50 + 45 m²
5 rum
1 465 m² tomt

Välkommen till en fastighet med tre timrade byggnader som är något långt utöver det vanliga. Här har ägarna skapat ett hem som har det mesta och som kronan på verket finns en stor terrass i bästa söderläge som på ett smakfullt sätt bygger ihop de olika byggnaderna. Den sammanlagda levnadsytan på ca 95 kvm är fördelat över tre byggnader, alla lika smakfullt inredda. Fastigheten ligger längst in på en väg vilket skapar ett drömboende i privat ostört läge samtidigt som det endast är några minuter med bil ned till Åre Torg. På insidan är det sobert lyxigt men på samma gång robust och ombonat med fina materialval. Hela insidan präglas av lodgekänsla och glaspartier som suddar ut gränsen mellan ute och inne på ett behagligt sätt. Den väl tilltagna takhöjden upp till nock i vardagsrum och kök skapar ytterligare känsla av rymd. Generös tomt på 1 465 kvm på sydsluttning skapar förutsättningar för eventuella framtidsplaner. *Hög standard på materialval *Fjäll- & sjöutsikt *Generös detaljplan *Stor terrass i söderläge *Tre byggnader *Ogenerat läge Tomt på sydsluttning och en förmånlig detaljplan skapar förutsättningar för eventuella framtidsplaner. Vi rekommenderar kontakt med Åre kommun som kan berätta mer om tomtens byggmöjligheter. Utemiljön som omgärdar huset är väldesignad och gifter sig på ett smakfullt sätt med byggnaderna. Den stora terrassen i olika nivåer smälter in i naturen på ett harmoniskt sätt. Stora förråds- och garagemöjligheter finns under terrassen. Bostaden kommer inom kort uppdateras med driftskostnader och nya bilder på terrassen som är ytterligare utbyggd över förråden. Välkommen att boka in dig på visning men du kan även besöka bostaden redan idag genom vår 3D visning.

  • Uteplats
Kallströms väg 33 lgh B1101, Åre, Åre kommun

Kallströms väg 33 lgh B1101

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 300 000 kr
35 m²
2 rum
vån 3/5
1 685 kr/mån
94 286 kr/m²

Välkommen till en nybyggd och fullt möblerad lägenhet i Brf View Studio. Tänk dig att du står på balkongen med morgonkaffet i handen. Du ser ljusen från VM 8:an och snart är det dags för dagens första åk. Du har gångavstånd till Åres rika utbud av restauranger och butiker. Du blickar inåt mot din lägenhet som har högsta standard vad gäller kök, badrum och materialval. När det är dags för pisten har du gångavstånd till liften - åtta i åttan har aldrig varit enklare än nu. Här bor du i en nybyggd fullt möblerad lägenhet i en förening med låg månadsavgift. Lägenheten ger möjlighet till 4 bäddplatser varav två i bäddsoffa. Hela insidan präglas av en genomtänkt planlösning, hög standard och de stora fönsterna mot söder som skapar ljus och rymd. * Hög standard på materialval * Balkong med utsikt mot Åre by * Låg avgift i förening med bundna räntor * Närhet till skidåkning * Fullt utrustad med Möbel- och husgerådspaket Välplanerad lägenhet med genomgående golvvärme och enstavigt härdat trägolv. Ett sovrum med plats för dubbelsäng. Kök med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Badrum med dusch, golvvärme och klinker på väggar och golv. Lägenheten har en inglasad balkong och till varje lägenhet finns ett privat förråd samt möjlighet att hyra parkeringsplats. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt!

  • Balkong
  • Hiss
Kallströms väg 33 lgh A1206, Åre, Åre kommun

Kallströms väg 33 lgh A1206

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 100 000 kr
35 m²
2 rum
vån 4/5
1 685 kr/mån
88 571 kr/m²

Söker du ett enkelt boende där du kan ta på dig pjäxorna i hallen och sedan ta dig ut i skidbacken? Då har du hittat rätt. Studio View ligger strategiskt placerat med VM8:an i öster, Åresjön i söder och Mullfjället i väster. Ett exklusivt möbelpaket från Möbelmästarna i Härjedalen ingår i köpet och allt är monterat och klart när du får nycklarna i handen! Dessutom är uthyrningsmöjligheterna mycket goda och du kan med fördel hyra ut boendet när du själv inte utnyttjar det. *Attraktiv hörnlägenhet *Förråd *Stilrent möbelpaket ingår *Inglasad balkong mot söder *Låg avgift till förening med bundna räntor *2+2 bäddar Snygg studiolägenhet på 35 kvm på våning fyra av fem som ger känsla av din alldeles egna hotellsvit. Här kan du ta på dig pjäxorna i hallen och sedan ta dig vidare ut skidsystemet. Gillar du hellre att ta det lite lugnt på morgonen kan du ta en kort promenad till Grädda där du kan köpa nybakt bröd och fika. På lägenhetens inglasade balkong kan du njuta av en å annan after ski samtidigt som du blickar ut över de fantastiska omgivningarna som Åre erbjuder. För dig som vill äta middag på byn ligger Åres stora restaurangutbud endast 15 minuters promenad från lägenheten. Privata visningar av området på förfrågan. För mer information gällande uthyrningskalkyler, vänligen kontakta ansvarig mäklare! Vänligen observera att en del bilder är digitalt illustrerade renderingsbilder från nyproduktionsprojektet. Avvikelser från verkligheten kan förekomma. Tillträde är möjligt från och med 7/4-23. Möbel- samt husgerådspaket finner du under dokument längre ned i annonsen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
MÖRSILS-EGGEN 2:91 , Åre, Åre kommun

MÖRSILS-EGGEN 2:91

Övrigt
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 200 000 kr

Här ges möjlighet att förvärva ett område för framtida exploatering i sydöstra delen av Mörsil, ca 150 meter söder om järnvägen. Området är avverkat och ej bebyggt. Krångedevägen går tvärs genom planområdets övre delar. Till väster om och i anslutning till området ligger idag ett befintligt bostadsområde. Till Mörsils järnvägsstation är det ca 1 200 meter och i närheten av områdets sydöstra gräns finns en damm med vattensläpp. Nuvarande ägare har ansökt om planbesked för sammantaget ca 68 lägenheter fördelade på 17 tomter. Planbeskedet är idag vilande hos kommunen. * Område för framtida exploatering * Ca 1 200 meter till tågstation för pendling * Närhet till skola, förskola, sporthall och livsmedelsaffärer * Natur och aktiviteter runt knuten Från samrådsförslaget till ny översiktsplan för området anges att Mörsil har stor potential att utvecklas som bostadsort samt bra förutsättningar att fungera som pendlingsort. I förslaget går det även att läsa att kommunen ska verka för att stärka en flerkärnig ortsstruktur. Mörsil pekas ut som ett av de samhällen i Åre kommun som har särskilt goda förutsättningar för bostadsbyggande och möjligheter att skapa en hållbar tillgänglighet till målpunkter både i Åre och arbetstillfällen österut. Dessa kvaliteter bör utnyttjas vid förtätningar av samhället. Områden inom 1500 meter från järnvägsstationen bör enligt samrådet prioriteras vid förtätningar. För mer information är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare.

Kallströms väg 33 lgh A1006, Åre, Åre kommun

Kallströms väg 33 lgh A1006

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 395 000 kr
35 m²
2 rum
vån 2/5
1 685 kr/mån
97 000 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva ett bekvämt boendekoncept alldeles intill VM8:an och Åres alla skidbackar. Här erbjuds ett möblerat boende med alla bekvämligheter du behöver för en trivsam vistelse i Åre! Dessutom är uthyrningsmöjligheterna mycket goda och du kan med fördel hyra ut boendet när du själv inte utnyttjar det. Denna lägenhet har dessutom ett attraktivt hörnläge med stora fönsterpartier både mot söder och väster som ger en fantastisk känsla av ljus och rymd. Sovrumsfönstret vetter mot väster och solnedgångarna. *Hörnlägenhet *Goda uthyrningsmöjligheter via t.ex. Skistar, Guestit etc. *Stilrent möbelpaket ingår *Sovrumsfönster mot väster *Förråd *Inglasad balkong mot söder *2+2 bäddar Snygg studiolägenhet på 35 kvm som ger känsla av din alldeles egna hotellsvit. Lägenheten har egen entré från loftgång och ligger endast en trappa upp på våning två vilket gör att du enkelt kan ta på dig pjäxorna och gå direkt ned till liften på morgonen. För slitna skidåkarmuskler finns en hiss i ena delen av huset. Gillar du hellre att ta det lite lugnt på morgonen kan du ta en kort promenad till Grädda där du kan köpa nybakt bröd och fika. På lägenhetens inglasade balkong kan du njuta av en å annan after ski samtidigt som du blickar ut över de fantastiska omgivningarna som Åre erbjuder. För dig som vill äta middag på byn ligger Åres stora restaurangutbud endast 15 minuters promenad från lägenheten. Till denna bostad ingår ett stilrent möbelpaket inklusive husgeråd. Paketet kommer från Möbelmästarna i Härjedalen och är både levererat och monterat vid inflyttning. Mer bekvämt än så kan det knappast bli! Privata visningar av området på förfrågan. För mer information gällande uthyrningskalkyler, vänligen kontakta ansvarig mäklare!

  • Hiss
Kallströms väg 33 lgh B1202 View Studio, Åre, Åre kommun

Kallströms väg 33 lgh B1202 View Studio

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 900 000 kr
35 m²
2 rum
vån 4/5
1 685 kr/mån
111 429 kr/m²

Välkommen till en nybyggd och fullt möblerad lägenhet. I View Åre Studio finner du denna lägenhet med tillträde i början av april, som gör ditt boende i Sveriges bästa skidort till något utöver det vanliga. Detta är verkligen en lägenhet utöver det vanliga med sin genomtänkta planlösning och utsikt mot Åreskutan i norr, Åre by i öster och Åresjön i söder. Tänk dig att du står på balkongen med morgonkaffet i handen. Du ser ljusen från VM 8:an och snart är det dags för dagens första åk. Du har gångavstånd till Åres rika utbud av restauranger och butiker. Du blickar inåt mot din lägenhet som har högsta standard vad gäller kök, badrum och materialval. När det är dags för pisten har du gångavstånd till liften - åtta i åttan har aldrig varit enklare än nu! Här bor du i en nybyggd lägenhet i en förening med låg månadsavgift. Lägenheten ger möjlighet till 4 bäddplatser varav två i bäddsoffa. Hela insidan präglas av en genomtänkt planlösning, hög standard och de stora fönsterna mot öster och söder som skapar ljus och rymd. * Hög standard på materialval * Balkong med utsikt mot Åre by * Låg avgift i förening med bundna räntor * Närhet till skidåkning * Möbelpaket till ett värde av ca 150 000 SEK ingår * Husgerådspaket ingår Välplanerad lägenhet med genomgående golvvärme och enstavigt härdat trägolv. Ett sovrum med plats för dubbelsäng. Kök med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Badrum med dusch, golvvärme och klinker på väggar och golv.. Lägenheten har en inglasad balkong och till varje lägenhet finns ett privat förråd samt möjlighet att hyra parkeringsplats. Bostaden är nyproducerad och bilder kan vara visualiseringar, avvika från slutresultatet och även innehålla en del tillval. Materialspecifikation för denna lägenhet framgår av bifogade filer. Samtliga bilder är digitalt illustrerade renderingsbilder och kan därmed avvika från verkligheten. Tillträde kan ske från och med 2023-04-07. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken. Välkommen till View Åre Studios!

  • Balkong
  • Hiss
Semlan 541, Mörsil, Åre kommun
  • Budgivning pågår

Semlan 541

Övrigt
Mörsil, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
2 200 000 kr
3,1 ha tomt

I ett naturskönt läge i den nedre delen av byn Semlan har det sedan seklets början bedrivits fiskodling där man bland annat odlat öring, harr och röding. Verksamheten är nu inte längre i drift och ägarna väljer att avyttra fastigheten. Här erbjuds möjligheter till nya ägare att återuppta fiskodling eller utveckla fastigheten till något nytt. Byggnaderna lämpar sig väl för att göras om till stallbyggnader eller verkstad. På fastigheten finns det idag tre byggnader varav en av dem har innefattat kök och personalutrymmen i kombination med kar medan övriga två byggnader huvudsakligen enbart har haft fiskodling i kar. Fastigheten på ca 3 ha är taxerad som industritomt och angränsar till älven Semlan. * Tidigare fiskodling * Tre byggnader på vardera 176 kvm, 216 kvm & 167 kvm * Möjligheter till stall eller verkstad * Tomtgräns vid älv * Naturskönt område Semlan är belägen väster om Storsjön i Jämtlands län, några kilometern norr om Mörsil. Semlaån som byn fått sin namn ifrån mynnar i Ockesjön och har ett avrinningsområde med stor andel våtmarker i de övre delarna. Jämtarna bär på ett nedärvt intresse för fiskodling. Redan på 1860-talet ägnade man sig friskt åt att fånga avelsfisk, beskatta den på rom och mjölke, samt lägga in den befruktade rommen i små fiskodlingar över vintern. Semlans fiskodling har haft tillstånd för 1 500 kg. Samtliga byggnader är 3D fotograferade och virtuell rundvandring kan göras i dem.

Sommarvecka i Åre - Åre Strand 20:2 AB v 25, Åre, Åre kommun
Sommarvecka i Åre - Åre Strand 20:2 AB v 25, Åre, Åre kommun, bild 2
Sommarvecka i Åre - Åre Strand 20:2 AB v 25, Åre, Åre kommun, bild 3

Sommarvecka i Åre - Åre Strand 20:2 AB v 25

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
100 000 kr
118 m²
4 rum
371 kr/mån
847 kr/m²

Här erbjuds ett andelsboende i en strandvilla på Åre strand med närhet till alla de aktiviteter som familjen kan tänkas önska sig under en vistelse i Åre. Andelsrätten vecka 25 ger rättigheten att varje år nyttja strandvillan eller hyra ut den. Ägaren har även v 52 i en lägenhet som kan köpas i paket med denna vecka. Lägenheten kan anslutas till RCI och ger då tillgång till ett stort utbud av semesterorter utomlands för den som gillar att resa. Åreandelarna representerar höga poängvärden vilket gör att en vecka i Åre kan bli flera veckor på annan destination. Strandvillan har två plan med tre sovrum, två badrum varav ett med bastu, gästtoalett, allrum och kök i öppen planlösning. Från allrummet, som har en fin braskamin, nås terrassen med utsikt mot Åresjön. I anslutning till lägenheten finns ett externt kallförråd för skidor samt ett gemensamt cykelförråd för husen. Parkering som hör till andelsrätten, där parkeringsplatsen har elstolpe, finns även det i anslutning till huset. Från Åre Strand är det bekvämt gångavstånd till tågstationen och via gångbro från Holiday Club tar ni er lätt över till stationsbyggnaden, som även har mataffär, och vidare upp mot Åre torg. Runt torget finns ett flertal restauranger, butiker och all annan service som finns tillgänglig. Från Åre torg når ni också Åre bergbana som tar er vidare upp i backarna. Allmänt om upplägget Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet. När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tottvägen 111 lgh 205, Åre, Åre kommun
  • Budgivning pågår

Tottvägen 111 lgh 205

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
2 295 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/4
2 963 kr/mån
79 138 kr/m²

På våning två i välkända Tott finner du denna studiolägenhet med smakfulla materialval. Ta på dig pjäxorna i lägenheten och glid sedan ut i Åres skidsystem via bron ut i Tottbacken! *Nyrenoverat och välutrustat kök *Stilfulla materialval *Kvadratsmart *Ski in/Ski out *Skidförråd I denna kvadratsmarta bostad har köket renoverats för att skapa en ännu mer bekväm vistelse. Hall med praktiskt klinker på golvet och två stycken rymliga garderober, varav en är låsbar. Praktiskt allrum med ett läckert kök, matplats, soffa och sovplats. Ljusmålade väggar och en vacker fiskbensparkett på golvet. I det välplanerade köket finner du en diskmaskin, ugn, induktionshäll, kolfilterfläkt och kyl med stort frysfack som du kan fylla med alla godsaker du behöver för en weekend i Åre! Stora fönster ut mot skidbacken och en del av Åresjön som ger ett härligt ljusinsläpp. Helkaklat badrum med klinker på golvet, elektrisk handdukstork, vägghängd WC, dusch och tvättställ. Bostaden säljs fullt möblerad förutom personliga tillhörigheter. Bostaden hyrs idag ut via Guest It med ett mycket bra bokningsläge. Missa inte den digitala 3D-visningen längre ned på hemsidan. Varmt välkommen att kontakta oss!

  • Plus
  • Hiss
Karolinervägen 4, Järpen, Åre kommun
Karolinervägen 4, Järpen, Åre kommun, bild 2
Karolinervägen 4, Järpen, Åre kommun, bild 3

Karolinervägen 4

Övrigt
Järpen, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
5 250 000 kr
1 039 m²
8 949 m² tomt

Välkommen till Karolinervägen 4 i Järpen där nu nya ägare ges möjlighet att förvalta eller utveckla en kommersiell fastighet på 8 949 kvm med byggnader som innefattar över 1 000 kvm lokalyta. Fastigheten består av två byggnader där huvudbyggnaden tidigare har använts som skola och senare även som kontorslokaler åt bland annat Åre kommun. I den andra byggnaden drivs idag restaurang Norrpan som är en välbesökt och mycket omtyckt lunchrestaurang. De båda byggnaderna binds samman av en gemensam entré som även fungerar som extra matsal åt restaurangen. Restaurangbyggnaden har matsalsrum, servering, fullt inrett restaurangkök, diskrum, kyl- och frysrum samt flertal förråd. Huvudbyggnaden består av två plan med lokalytor anpassade för kontorslokaler som idag inte hyrs ut. De båda planen består av av ett flertal kontors- och konferensrum, personalkök, toaletter och förråd. Byggnaderna är taxerade som hyreshusenhet med lokaler. * Kommersiell fastighet * Två sammanbyggda byggnader * Byggnad 1 hyrs ut till restaurangverksamhet * Byggnad 2 har tidigare hyrts ut som kontorslokaler men har idag inga hyresgäster * Taxerad som hyreshus, lokaler Järpen är en tätort i västra Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund. Här finns Åre gymnasieskolas skid-, fordons- samt hotell- och restaurangutbildningar samt grundskola. Orten har såväl affärer, restauranger, bensinstationer, biograf, bank, systembolag, apotek, sporthall och offentlig service. Detaljplanekarta för området finns bifogat under dokument. Välkommen att redan idag gå runt i lokalerna via vår 3D visning! För mer detaljerad information om hyresintäkter, detaljplan etc är ni hjärtligt välkomna att kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Åre Strand 4A4 v 33, Åre, Åre kommun

Åre Strand 4A4 v 33

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
100 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/2
300 kr/mån
1 316 kr/m²

Sommarvecka i Åre med bekymmersfritt andelsboende. Denna lägenhet ligger på Åre strand med närhet till alla de aktiviteter som familjen kan tänkas önska sig under en vistelse i Åre. Andelsrätten vecka 33 ger rättigheten att nyttja lägenheten eller hyra ut den. Den kan anslutas till RCI och ger då tillgång till ett stort utbud av semesterorter utomlands för den som gillar att resa. Åreandelarna representerar höga poängvärden vilket gör att en vecka i Åre kan bli flera veckor på annan destination. Lägenheten har två sovrum och totalt finns det 5-6 sovplatser. Allrum och kök i öppen planlösning, badrum med bastu och tvättmaskin samt gästtoalett. I allrummet finns en braskamin och via utgång från allrum/kök nås altanen. I anslutning till lägenheten finns ett externt kallförråd för skidor samt ett gemensamt cykelförråd för huslängan. Parkering som hör till andelsrätten, där parkeringsplatsen har elstolpe, finns även det i anslutning till huslängan. Lägenheten är belägen intill Åresjön . Det är bekvämt gångavstånd till tågstationen och via gångbro från Holiday Club tar ni er lätt över till stationsbyggnaden, som även har mataffär, och vidare upp mot Åre torg. Runt torget finns ett flertal restauranger, butiker och all annan service som finns tillgänglig. Från Åre torg når ni också Åre bergbana som tar er vidare upp i backarna. Allmänt om upplägget Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bland annat bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet. När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som så kallat tidsdelat boende, vilket bland annat medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet.

  • Uteplats

Visar alla 24