Mäklare Jonas Fagergren

Jonas Fagergren

Om mig

Jonas är mest rekommenderad mäklare Åre Q1, Q2 & Q3 2023 enligt Sveriges största omdömessajt RECO och har högst försäljningsvärde av bostäder i Åre Q1, Q2 & Q3 2023 enligt Hitta mäklare. Åre ligger mig väldigt varmt om hjärtat och en god lokalkännedom, en gedigen sälj- och marknadsföringserfarenhet samt ett stort kontaktnät över hela landet har varit en stor framgångsfaktor för mig. På kort tid har vi gått från nystartad butik till att ha en av de största marknadsandelarna av mäklarföretag i Åre

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kallströms väg 23 lgh C1501, Åre, Åre kommun
 • Budgivning pågår
Kallströms väg 23 lgh C1501, Åre, Åre kommun, bild 2
Kallströms väg 23 lgh C1501, Åre, Åre kommun, bild 3

Kallströms väg 23 lgh C1501

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
9 950 000 kr
101 m²
5 rum
vån 7/9
4 173 kr/mån
98 515 kr/m²

På sjunde våningen i nybyggda View Åre 2 finner ni denna exklusiva lägenhet med enastående utsikt över Åresjön i söder och Åreskutan i norr. Specialritad planlösning med stora sociala ytor mot söder och sovrum mot norr. Från vardagsrummet nås den generösa balkongen, som går runt det sydöstra hörnet, med sin makalöas utsikt över såväl sjö, fjäll som Åre by. Här erbjuds ett boende i ett av Åres mest attraktiva områden med närhet till skidåkning vid VM 8:an och gångavstånd till restauranger och nöjesliv i Åre by. Lägenheten har materialval av högsta standard och stora fönster som skapar ljus & rymd. Låg avgift i förening med räntesäkring och goda möjligheter till uthyrning. * Hög standard på materialval * Utsikt över Åresjön * Närhet till skidåkning * Garageplats * Balkong i söderläge * Goda uthyrningsmöjligheter Välplanerad lägenhet med genomgående golvvärme och enstavigt härdat trägolv. Fyra sovrum varav två har plats för dubbelsängar och två har plats för våningssängar. Kök med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Två badrum med separat elektrisk golvvärme, helklinkrade golv och väggar samt tvättmaskin/tumlare och bastu i ett av dem. Lägenheten har en delvis inglasad balkong i söderläge, en mindre balkong i norrläge och till lägenheten finns ett privat förråd samt möjlighet att hyra garageplats. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kallströms väg 27 lgh B1402, Åre, Åre kommun
Kallströms väg 27 lgh B1402, Åre, Åre kommun, bild 2
Kallströms väg 27 lgh B1402, Åre, Åre kommun, bild 3

Kallströms väg 27 lgh B1402

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
9 950 000 kr
102 m²
4 rum
vån 8/9
4 169 kr/mån
97 549 kr/m²

Välkommen till en lägenhet långt utöver det vanliga. View som i utsikt men också View som i blick. Blick för detaljer, blick för det lilla extra som gör ditt boende i Sveriges bästa skidort till något utöver det vanliga. Här har du gångavstånd till Åres rika utbud av restauranger och butiker. Du blickar inåt mot din din etagelägenhet med materialval av högsta standard och stora fönster som skapar ljus & rymd. När det är dags för skidåkning har du gångavstånd till liften och hem från backen åker du ända fram till dörren - Åtta i åttan har aldrig varit enklare än nu. * Etagevåning * Magnifik utsikt * Låg avgift * Exklusiva materialval * Närhet till skidåkning * Möjlighet till garageplats * Två balkonger Denna välplanerade och exklusivt inredda lägenhet har mycket hög standard, två balkonger varav en i söderläge med panoramautsikt, genomgående golvvärme och en väl tilltagen takhöjd på övre plan. Tre sovrum varav ett med plats för våningssäng, ett med plats för två enkelsängar och ett exklusivt Master bedroom med panoramafönster ut mot Åresjön . Kök med inredning från Ballingslöv och vitvaror från bland annat Siemens. Badrummen är utrustade med separat elektrisk golvvärme för högsta komfort, helklinkrade golv och väggar och ett av badrummen har bastu med utsikt över Åredalen. Till lägenheten finns ett lägenhetsförråd, ett skidförråd samt möjlighet att hyra parkeringsplats. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kallströms väg 29 lgh A1103, Åre, Åre kommun

Kallströms väg 29 lgh A1103

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
5 250 000 kr
63 m²
4 rum
vån 4/9
2 474 kr/mån
83 333 kr/m²

Här bor du i en nybyggd lägenhet med tre sovrum i en förening med låg månadsavgift. Lägenheten har idag 6 sängplatser + bäddsoffa i vardagsrummet, vilket gör att även den större familjen kan få plats. Du blickar inåt mot din lägenhet som har högsta standard vad gäller kök, badrum och materialval. Lägenheten har med sin genomtänkta planlösning, varma interiör och ljusinsläpp en härlig atmosfär. Vill du ta dig in till Åres restauranger och butiker ligger de endast en ca 15 min promenad bort. Möbler av högsta standard kan köpas till. * Hög standard på materialval * Parkeringsplats finns att hyra * Balkong i söderläge * Låg avgift i förening med bundna räntor * Närhet till skidåkning * Goda uthyrningsmöjligheter Välplanerad lägenhet med genomgående golvvärme och enstavigt härdat trägolv. Tre sovrum varav ett med plats för dubbelsäng. Kök med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Badrum med separat elektrisk golvvärme, bastu, helklinkrade golv och väggar samt tvättmaskin/tumlare. Lägenheten har en delvis inglasad balkong och till varje lägenhet finns ett privat förråd samt möjlighet att hyra parkeringsplats. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Kallströms väg 33 lgh A1004, Åre, Åre kommun

Kallströms väg 33 lgh A1004

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
2 950 000 kr
35 m²
2 rum
vån 2/5
1 685 kr/mån
84 286 kr/m²

Kvadratsmart lägenhet utöver det vanliga med sin genomtänkta planlösning och utsikt mot Åre by i öster och Åresjön i söder. Härifrån har du gångavstånd till Åres rika utbud av restauranger och butiker. När det är dags för pisten har du gångavstånd till liften. Lägenheten är fullt möblerad och ger möjlighet till 4 bäddplatser varav två i bäddsoffa. Hela insidan präglas av en genomtänkt planlösning, hög standard och de stora fönsterna mot söder som skapar ljus och rymd. * Balkong med utsikt mot Åresjön * Låg avgift i förening med bundna räntor * Närhet till skidåkning * Fullt utrustad med möbler och husgeråd * Goda hyresintäkter Välplanerad lägenhet med genomgående golvvärme och enstavigt härdat trägolv. Ett sovrum med plats för dubbelsäng. Kök med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Badrum med dusch, golvvärme och klinker på väggar och golv. Lägenheten har en inglasad balkong och till varje lägenhet finns ett privat förråd samt möjlighet att hyra parkeringsplats. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats.

 • Hiss
Solbringsvägen 13, Åre, Åre kommun
Solbringsvägen 13, Åre, Åre kommun, bild 2
Solbringsvägen 13, Åre, Åre kommun, bild 3

Solbringsvägen 13

Villa
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
10 500 000 kr
125 + 25 m²
6 rum
1 067 m² tomt

I ett av Åres mest attraktiva områden med utsikt över såväl Åreskutan som Åresjön finner ni Solbringsvägen. Denna arkitektritade villa på 125+25 kvm levnadsyta och vinterisolerad förrådsbyggnad på 15 kvm är något utöver det vanliga. Här har byggherren inte sparat på något och det är verkligen ett boende som har det mesta. Frånluftsvärme, golvvärme, fina materialval och en detaljkvalitet som sticker ut. Stora ytor erbjuds men framförallt är detta ett boende som är välkomnande, smakfullt och med en helt fantastisk utsikt över fjällvärlden. På insidan är det rymligt, ljust och sobert lyxigt men på samma gång praktiskt och genomtänkt för hela familjen. Hela insidan präglas av öppenhet och stora glaspartier som suddar ut gränsen mellan ute och inne på ett behagligt sätt. Den väl tilltagna takhöjden på entréplan skapar ytterligare känsla av rymd. * Arkitektritad villa * Materialval av hög standard * Braskamin * Generös byggrätt (se detaljplan) * Utsikt över sjö & fjäll * Stor altan i söderläge * Ljus & rymd Utemiljön som omgärdar huset är väldesignad och gifter sig på ett smakfullt sätt med den stilrena byggnaden. Mindre gräsytor samsas med den stora uteplatsen och mindre odlingar vilket ger en både vacker och lättskött tomt. Huset har genomgående hög standard på material samt en mycket genomtänkt arkitektur som tillvaratar både utsikt och den praktikalitet som en aktiv familj kräver. Bostaden har närhet till både gym, hälsocentral och co-working kontor. Detta är ett boende som verkligen har det mesta! Välkommen att ta en förhandstitt redan nu via den senaste 3D tekniken.

 • Premium
 • Uteplats
Solbringen tomt - ÅRE BJÖRNÄNGE 2:88, Åre, Åre kommun

Solbringen tomt - ÅRE BJÖRNÄNGE 2:88

Tomt
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kundvård Helsingborg
2 550 000 kr
682 m² tomt

I ett av Åres mest attraktiva områden med utsikt över såväl Åresjön som Renfjället finner ni denna tomt i Solbringen. Tomten är avverkad, grovplanerad och väg med infart finns klar till tomtgräns. Här ges möjlighet att uppföra ett hus för såväl permanent som fritidsboende i ett svårslaget läge där det sällan finns tomter ute till försäljning. Utifrån befintliga byggnader i området finns här möjlighet till uppförande av hus i såväl klassisk som modern arkitektur. Området har förutom närhet till skidåkning och friluftsliv även gym, hälsocentral och co-working kontor på promenadavstånd. *Utsikt över Åresjön och Renfjället *Avverkad och grovplanerad tomt *Detaljplanerat område *Närhet till skidåkning *Promenadavstånd till Åre torg Detaljplan för området finns bifogad bland dokument. Nedan går att finna i planen gällande beteckning BF3I. "Med B betecknat område får användas för bostadsändamål med en maximal byggnadsyta på 130 kvm. En huvudbyggnad och ett uthus eller annan byggnad får uppföras. Max två bostadslägenheter får inrymmas på fastigheten. På I betecknat område får byggnad högre än 5,2 m inte uppföras." Frågor avseende byggrätt/bygglov samt anslutningsavgift V/A hänvisas till Miljö och Bygg-kontoret, Åre kommun. Växel: 0647-161 00 Mail: [email protected]

 • Plus
Tegefjäll Smultronet 1A, Åre, Åre kommun

Tegefjäll Smultronet 1A

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kundvård Helsingborg
4 600 000 kr
88 + 10 m²
5 rum
vån 2/2
3 827 kr/mån
52 273 kr/m²

I ett av Tegefjälls bästa lägen med en helt fantastisk utsikt över fjäll och sjö hittar ni denna mycket väldisponerade etagelägenhet. Bostaden, som passar för såväl permanent som fritidsboende, har smakfulla materialval och balkong i söderläge där Åresjön ses i sydost och Åreskutan i öst. Här erbjuds genomgående hög standard med ekparkett, vattenburen golvvärme och badrum med bastu. Modernt fullutrustat kök i ljus färg som matchar övrig inredning på ett mycket smakfullt sätt. Två badrum varav ett är utrustad med WC, handfat, dusch och en bastu. Fyra välplanerade sovrum. På övervåningen finner ni Master bedroom och ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng medans de andra två sovrummen är placerade på entrévåningen. Privat förråd i direkt anslutning till lägenheten skapar bra förvaringsmöjligheter. * Ski in ski out * Permanent eller fritidsboende * Fritt läge med fantastisk utsikt * Ljus & rymd * Hög standard Området Smultronet i Tegefjäll är perfekt för både den aktiva familjen som för dem som söker lugna sköna stunder i underbar fjällmiljö med möjlighet till skidåkning, vandring och cykling precis utanför dörren. I Tegefjäll finner ni vintertid allt vad en modern skidanläggning kan erbjuda. Under barmarksperioden har ni ett otaliga vandringsleder för hela familjen precis runt knuten. På gångavstånd finner ni vintertid såväl skiduthyrning, restaurang som en mindre matlivs. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken.

 • Balkong
Ottsjö Hållvallen 210, Undersåker, Åre kommun

Ottsjö Hållvallen 210

Gård/Skog
Undersåker, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kundvård Helsingborg
2 000 000 kr
10,8 ha tomt

Längs med Hållvallsleden från Ottsjö upp till Hållfjällets fjällstation finner du Hållvallen. Utsikten härifrån är inget annat än magnifik med Ottsjön och Ottfjället i söder och Hållfjället i norr. Hållvallen är en fäbod som har tillhört tre Ottslögårdar. Från mitten av 1700-talet fram tills 1940-talet hölls betesdjur på fäboden vår och höst. I dag står här en timrad övernattningsstuga med eldstad på den ca 10 ha stora fastigheten. Med lite kärlek kan denna förvandlas till en mysig stuga för övernattning under fjällvistelsen. Hållvallen ligger nära trädgränsen, ca 7 km från närmaste by Ottsjö. Området blev känt i början av 1900-talet för sitt natursköna läge och på 1940-talet byggdes här den välkända fjällstationen, känd för sin på den tiden höga standard. * Utsikt över fjäll & sjö * Timmerbyggnad * Väg för fyrhjuling * ca 10 ha * Utgångspunkt för fjällturer & jakt * Lugn & ro Detta är en plats för vila, upplevelser, jakt och utgångspunkt för att utforska det vackra fjällområdet såväl sommar som vinter. På sommaren nås området med fyrhjuling och på vintern kan det nås på skidor, med snöskoter eller hundspann. Hållfjällets fjällstation erbjuder även skotertaxi från parkeringen i Ottsjö under vissa perioder. Välkommen att kontakta oss för mer information.

 • Plus
Hårbörsta 575, Åre, Åre kommun

Hårbörsta 575

Villa
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
9 000 000 kr
166 + 28 m²
6 rum
1 266 m² tomt

Varmt välkommen till Hårbörsta 575, ett hem för dig som söker ett boende med stora ytor i ett familjevänligt område. Utsikten är inget annat än enastående och sätter extra guldkant på boendet. Här får du maximalt med solljus från morgonsolen i öster till solnedgången bakom Mullfjället i väster. Utemiljön som omgärdar huset är lättskött och här finns bärbuskar och odlingsmöjligheter. I direkt anslutning till huvudbyggnaden finns en altan med badtunna som binder samman en fullt inredd friggebod med en fristående byggnad innefattandes relax och bastu. Här kan du njuta i familjens alldeles egna oas efter en dag på fjället. Vid infarten till fastigheten finns även en garagebyggnad som delas med grannfastigheten. Villan har bland annat fem sovrum, fyra badrum, ett vardagsrum med braskamin och en väl tilltagen balkong och uteplats. Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till allt från skidåkning till bad och kajakpaddling på Åresjön. * En av Åres bästa utsikter * Familjevänligt område * 5 sovrum * Relax med bastu och badtunna * Möjlighet till uthyrningslägenhet * Fritt läge Villan är belägen i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, affär och kommunikationer. En ny cykelvägen, som står färdig hösten 2023, byggs mellan Björnänge och Åre by vilket gör det enkelt att ta sig in till Åre by utan bil. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

 • Balkong
 • Uteplats
Bodsjön 1:15 , Åre, Åre kommun
 • Budgivning pågår

Bodsjön 1:15

Villa
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
1 350 000 kr
46 + 8 m²
4 rum
887 m² tomt

Strax nordväst om Duved i ett av Jämtlands naturskönaste lägen med utsikt över Bodsjösundet, finns nu möjlighet att förvärva denna lilla villa i faluröd färg med vita knutar. Här möts du av ett praktiskt boende på tre rum och kök varav två sovrum, vardagsrum och ett fint renoverat badrum med bastu. Huset har låga driftskostnader, goda hyresintäkter och lämpar sig som fritidsboende. Bostaden är i visst behov av målning utvändigt medans det invändigt erbjuds en charmig bostad med kök, badrum och ett vardagsrum med flertal fönster som skapar ljus & rymd. Här finns möjlighet för nya ägare att förvalta en mysig stuga eller att skapa sig sin egen bostadsdröm. * Naturskönt läge * Låga driftskostnader * Goda hyresintäkter * Renoverat badrum med bastu * Utsikt över älv * Jakt, fiske, friluftsliv Bodsjön är känt för sitt fiske med sin talrika och grova öring. Tack vare Bodsjöns grunda vattendjup, i snitt 2,5 meter, värms vattnet under sommartid upp och blir näringsrikt. Ca 14 km från byn finner du samhället Duved som bland annat erbjuder skola, förskolor, idrottshallar, restauranger, affärer och en alpin skidanläggning. Varmt välkommen att få en förhandstitt på fastigheten med den senaste 3D tekniken eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Uteplats
Drömstugan nr 15 - Strandslingan 18, Åre, Åre kommun

Drömstugan nr 15 - Strandslingan 18

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 270 000 kr
43 m²
3 rum
vån 1/1
3 000 kr/mån
76 047 kr/m²

På Åre strand i en obelånad bostadsrättsförening finner ni denna mycket väldisponerade bostadsrätt. Bostaden har smakfulla materialval, terrass i söderläge med en fin utsikt mot Åreskutan i nordväst och i söder kan Åresjön skönjas. Här erbjuds genomgående hög standard med bland annat klinker och enstavig ek på golv, vattenburen golvvärme, helkaklat och klinkrat badrum och braskamin. Fullutrustat kök i ek som matchar övrig inredning på ett mycket smakfullt sätt. Två välplanerade sovrum där Master bedroom har dubbelsäng och det andra sovrummet en enkelsäng och smart nedfällbar extrasäng. En kort promenad från bostaden finner ni Holiday Club med bland annat upplevelsebad, gym och restauranger. * Obelånad förening * Uteplats i söderläge * Säljes fullt möblerad * Parkeringsplats * Braskamin Området Åre strand är perfekt för både den aktiva familjen som för dem som söker lugna sköna stunder i underbar fjällmiljö. Sommartid erbjuder området en fantastisk möjlighet till aktiviteter som bland annat kajak, sup, bad, beachvolley och närhet till vandring och cykling. Vintertid dras längdspår upp på Åresjön och för den som föredrar vinterbad erbjuds här uppsågade vakar. För alpin skidåkning tar ni er enklast ut i skidområdet med hjälp av skidbussen som trafikeras flera gånger i timmen. I Åre by finner ni allt vad en modern skidanläggning kan erbjuda men även ett rikt utbud av restauranger och shopping. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken!

 • Plus
 • Uteplats
Änge 684, Järpen, Åre kommun
 • Budgivning pågår

Änge 684

Övrigt
Järpen, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
4 350 000 kr
4 014 m² tomt

Mitt emellan Undersåker och Järpen i Åre kommun finner ni Åredalens fjällgård med anor från slutet av 1800-talet. Detta är ett trivsamt vandrarhem i Åredalen med allt från tvåbäddsrum till familjerum med egen toalett och dusch. Närheten till natur och flera olika skidområden attraherar gäster såväl sommar som vinter. Gården har stora ytor för umgänge och aktiviteter och passar utmärkt för olika läger, företagsevent, klassresan, släktträffen eller fest. Byggnaden erbjuder förutom övernattningsrummen även stora sociala ytor med bland annat matsal, restaurangkök, reception, aktivitetsrum och vardagsrum med stor öppen spis som är härlig att sitta runt på kvällarna. Köket är ett fullt utrustat restaurangkök med allt som behövs för att laga riktigt god mat. * 14 rum * Restaurangkök * Automatiserad pelletsuppvärmning * Närhet till ett flertal skidområden * Stora sociala ytor * Läger, företagsevent, vandrarhem, festlokal * Wifi Förutom närheten till skidbackarna i Åre finns det även fina skidområden i Edsåsdalen och Trillevallen tjugo till trettio minuter bort. För er som vill åka längdskidor finns längdspår i Järpen, Åre Björnen, Duved, Edsåsdalen, Trillevallen, Vålådalen och Ullådalen. Åredalens fjällgård ligger endast 15 minuter till Björnenområdet i Åre, ca 20 minuter till Åre by och ca 10 minuter till Järpen och Undersåker där ni hittar mataffärer, apotek och andra . Gården erbjuder en större parkering. Välkommen att kontakta Mäklare, Jonas Fagergren för mer information

Solbringsvägen 31, Åre, Åre kommun

Solbringsvägen 31

Villa
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
9 500 000 kr
50 + 45 m²
5 rum
1 465 m² tomt

Välkommen till en fastighet med tre timrade byggnader som är något långt utöver det vanliga. Här har ägarna skapat ett hem som har det mesta och som kronan på verket finns en stor terrass i bästa söderläge som på ett smakfullt sätt bygger ihop de olika byggnaderna. Den sammanlagda levnadsytan på ca 95 kvm är fördelat över tre byggnader, alla lika smakfullt inredda. Fastigheten ligger längst in på en väg vilket skapar ett drömboende i privat ostört läge samtidigt som det endast är några minuter med bil ned till Åre Torg. På insidan är det sobert lyxigt men på samma gång robust och ombonat med fina materialval. Hela insidan präglas av lodgekänsla och glaspartier som suddar ut gränsen mellan ute och inne på ett behagligt sätt. Den väl tilltagna takhöjden upp till nock i vardagsrum och kök skapar ytterligare känsla av rymd. Generös tomt på 1 465 kvm på sydsluttning skapar förutsättningar för eventuella framtidsplaner. *Hög standard på materialval *Fjäll- & sjöutsikt *Generös detaljplan *Stor terrass i söderläge *Tre byggnader *Ogenerat läge Tomt på sydsluttning och en förmånlig detaljplan skapar förutsättningar för eventuella framtidsplaner. Vi rekommenderar kontakt med Åre kommun som kan berätta mer om tomtens byggmöjligheter. Utemiljön som omgärdar huset är väldesignad och gifter sig på ett smakfullt sätt med byggnaderna. Den stora terrassen i olika nivåer smälter in i naturen på ett harmoniskt sätt. Stora förråds- och garagemöjligheter finns under terrassen. Bostaden kommer inom kort uppdateras med driftskostnader och nya bilder på terrassen som är ytterligare utbyggd över förråden. Välkommen att boka in dig på visning men du kan även besöka bostaden redan idag genom vår 3D visning.

 • Uteplats
Kallströms väg 33 lgh A1005, Åre, Åre kommun

Kallströms väg 33 lgh A1005

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 250 000 kr
35 m²
2 rum
vån 2/5
1 685 kr/mån
92 857 kr/m²

Välkommen till en nybyggd och fullt möblerad lägenhet i Brf View Studio. Här finner du en kvadratsmart lägenhet som gör ditt boende i Sveriges bästa skidort till något utöver det vanliga. Detta är verkligen en lägenhet utöver det vanliga med sin genomtänkta planlösning och utsikt mot Åre by i öster och Åresjön i söder. Härifrån har du gångavstånd till Åres rika utbud av restauranger och butiker. När det är dags för pisten har du gångavstånd till liften. Här bor du i en nybyggd fullt möblerad lägenhet i en förening med låg månadsavgift. Lägenheten ger möjlighet till 4 bäddplatser varav två i bäddsoffa. Hela insidan präglas av en genomtänkt planlösning, hög standard och de stora fönsterna mot söder som skapar ljus och rymd. * Balkong med utsikt mot Åresjön * Låg avgift i förening med bundna räntor * Närhet till skidåkning * Fullt utrustad med möbler och husgeråd * Goda hyresintäkter Välplanerad lägenhet med genomgående golvvärme och enstavigt härdat trägolv. Ett sovrum med plats för dubbelsäng. Kök med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Badrum med dusch, golvvärme och klinker på väggar och golv. Lägenheten har en inglasad balkong och till varje lägenhet finns ett privat förråd samt möjlighet att hyra parkeringsplats. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats.

 • Balkong
 • Hiss
GRÖTOM 1:5 , Åre, Åre kommun

GRÖTOM 1:5

Gård/Skog
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
860 000 kr
6,2 ha tomt

Skogsfastighet på 6,1 hektar i vackert läge med utsikt över Kallsjön. Detta är ett område för såväl den jakt- och fiskeintresserade som för den som bara vill njuta av en av Jämtlands vackraste bygder. Fastigheten är taxerad som obebyggd lantbruksenhet men här har det tidigare stått ett hus där resterna av grunden fortfarande kan ses. Denna fastighet på "Åreskutans framsida" ger en möjlighet för såväl den jakt- och fiskeintresserade som för den som bara vill njuta av en av Jämtlands vackraste bygder. Fastigheten ingår i Kalls viltvårdsområde och kronskötselområde. Organiserad jakt på älg i jaktlag , övrig jakt under eget ansvar. Välorganiserat och trevligt Viltvårdsområde som håller bra med vilt. För eventuell framtida byggnation rekommenderar vi kontakt med Åre kommun för att undersöka de möjligheterna. Vänligen kontakta oss för mer information.

Fröåvägen 23J, Björnen, Åre kommun

Fröåvägen 23J

Lägenhet
Björnen, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 970 000 kr
80 m²
4 rum
vån 3/3
4 074 kr/mån
49 625 kr/m²

Med närhet till såväl utförs- som längdåkning och med utsikt över fjäll och sjö hittar ni denna mycket väldisponerade bostadsrätt. Bostaden har smakfulla materialval och balkong i söderläge där både Åresjön och Renfjället finns i blickfånget. Här erbjuds genomgående bra standard med helkaklat badrum, tre sovrum, bra förvaringslösningar, stora ljusinsläpp och golvvärme. Fullutrustat kök i sober färg som matchar övrig inredning på ett mycket smakfullt sätt. Badrummet är väl tilltaget och utrustat med WC, dusch, torkskåp och bastu med plats för hela familjen. Tre välplanerade sovrum varav ett med plats för dubbelsäng och två med plats för våningssäng. Här bor 6-8 personer . I anslutning till ett av övervåningens sovrum finns ett tillbyggt förråd. Privat förråd i anslutning till lägenheten skapar bra förvaringsmöjligheter. * Balkong i söderläge * Bra förvaring * Plats för 6 bäddar * Ljus & luftig * Närhet till skidåkning * P-plats Området Åre Björnen är perfekt för både den aktiva familjen som för dem som söker lugna sköna stunder i underbar fjällmiljö med möjlighet till skidåkning, vandring och cykling precis utanför dörren. I Åre Björnen finner ni vintertid allt vad en modern skidanläggning kan erbjuda. Under barmarksperioden har ni ett otaliga cross country- och vandringsleder för hela familjen precis runt knuten. På gångavstånd finner ni vintertid såväl skiduthyrning, restaurang som en mindre matlivs. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt.

 • Plus
 • Balkong
Kallströms väg 33 lgh B1101, Åre, Åre kommun

Kallströms väg 33 lgh B1101

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 300 000 kr
35 m²
2 rum
vån 3/5
1 685 kr/mån
94 286 kr/m²

Välkommen till en nybyggd och fullt möblerad lägenhet i Brf View Studio. Tänk dig att du står på balkongen med morgonkaffet i handen. Du ser ljusen från VM 8:an och snart är det dags för dagens första åk. Du har gångavstånd till Åres rika utbud av restauranger och butiker. Du blickar inåt mot din lägenhet som har högsta standard vad gäller kök, badrum och materialval. När det är dags för pisten har du gångavstånd till liften - åtta i åttan har aldrig varit enklare än nu. Här bor du i en nybyggd fullt möblerad lägenhet i en förening med låg månadsavgift. Lägenheten ger möjlighet till 4 bäddplatser varav två i bäddsoffa. Hela insidan präglas av en genomtänkt planlösning, hög standard och de stora fönsterna mot söder som skapar ljus och rymd. * Hög standard på materialval * Balkong med utsikt mot Åre by * Låg avgift i förening med bundna räntor * Närhet till skidåkning * Fullt utrustad med Möbel- och husgerådspaket Välplanerad lägenhet med genomgående golvvärme och enstavigt härdat trägolv. Ett sovrum med plats för dubbelsäng. Kök med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Badrum med dusch, golvvärme och klinker på väggar och golv. Lägenheten har en inglasad balkong och till varje lägenhet finns ett privat förråd samt möjlighet att hyra parkeringsplats. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt!

 • Balkong
 • Hiss
MÖRSILS-EGGEN 2:91 , Åre, Åre kommun

MÖRSILS-EGGEN 2:91

Övrigt
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 200 000 kr

Här ges möjlighet att förvärva ett område för framtida exploatering i sydöstra delen av Mörsil, ca 150 meter söder om järnvägen. Området är avverkat och ej bebyggt. Krångedevägen går tvärs genom planområdets övre delar. Till väster om och i anslutning till området ligger idag ett befintligt bostadsområde. Till Mörsils järnvägsstation är det ca 1 200 meter och i närheten av områdets sydöstra gräns finns en damm med vattensläpp. Nuvarande ägare har ansökt om planbesked för sammantaget ca 68 lägenheter fördelade på 17 tomter. Planbeskedet är idag vilande hos kommunen. * Område för framtida exploatering * Ca 1 200 meter till tågstation för pendling * Närhet till skola, förskola, sporthall och livsmedelsaffärer * Natur och aktiviteter runt knuten Från samrådsförslaget till ny översiktsplan för området anges att Mörsil har stor potential att utvecklas som bostadsort samt bra förutsättningar att fungera som pendlingsort. I förslaget går det även att läsa att kommunen ska verka för att stärka en flerkärnig ortsstruktur. Mörsil pekas ut som ett av de samhällen i Åre kommun som har särskilt goda förutsättningar för bostadsbyggande och möjligheter att skapa en hållbar tillgänglighet till målpunkter både i Åre och arbetstillfällen österut. Dessa kvaliteter bör utnyttjas vid förtätningar av samhället. Områden inom 1500 meter från järnvägsstationen bör enligt samrådet prioriteras vid förtätningar. För mer information är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare.

Kallströms väg 33 lgh B1202 View Studio, Åre, Åre kommun

Kallströms väg 33 lgh B1202 View Studio

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 900 000 kr
35 m²
2 rum
vån 4/5
1 685 kr/mån
111 429 kr/m²

Välkommen till en nybyggd och fullt möblerad lägenhet. I View Åre Studio finner du denna lägenhet med tillträde i början av april, som gör ditt boende i Sveriges bästa skidort till något utöver det vanliga. Detta är verkligen en lägenhet utöver det vanliga med sin genomtänkta planlösning och utsikt mot Åreskutan i norr, Åre by i öster och Åresjön i söder. Tänk dig att du står på balkongen med morgonkaffet i handen. Du ser ljusen från VM 8:an och snart är det dags för dagens första åk. Du har gångavstånd till Åres rika utbud av restauranger och butiker. Du blickar inåt mot din lägenhet som har högsta standard vad gäller kök, badrum och materialval. När det är dags för pisten har du gångavstånd till liften - åtta i åttan har aldrig varit enklare än nu! Här bor du i en nybyggd lägenhet i en förening med låg månadsavgift. Lägenheten ger möjlighet till 4 bäddplatser varav två i bäddsoffa. Hela insidan präglas av en genomtänkt planlösning, hög standard och de stora fönsterna mot öster och söder som skapar ljus och rymd. * Hög standard på materialval * Balkong med utsikt mot Åre by * Låg avgift i förening med bundna räntor * Närhet till skidåkning * Möbelpaket till ett värde av ca 150 000 SEK ingår * Husgerådspaket ingår Välplanerad lägenhet med genomgående golvvärme och enstavigt härdat trägolv. Ett sovrum med plats för dubbelsäng. Kök med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Badrum med dusch, golvvärme och klinker på väggar och golv.. Lägenheten har en inglasad balkong och till varje lägenhet finns ett privat förråd samt möjlighet att hyra parkeringsplats. Bostaden är nyproducerad och bilder kan vara visualiseringar, avvika från slutresultatet och även innehålla en del tillval. Materialspecifikation för denna lägenhet framgår av bifogade filer. Samtliga bilder är digitalt illustrerade renderingsbilder och kan därmed avvika från verkligheten. Tillträde kan ske från och med 2023-04-07. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken. Välkommen till View Åre Studios!

 • Balkong
 • Hiss
Semlan 541, Mörsil, Åre kommun
 • Budgivning pågår

Semlan 541

Övrigt
Mörsil, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
2 950 000 kr
3,1 ha tomt

I ett naturskönt läge i den nedre delen av byn Semlan har det sedan seklets början bedrivits fiskodling där man bland annat odlat öring, harr och röding. Verksamheten är nu inte längre i drift och ägarna väljer att avyttra fastigheten. Här erbjuds möjligheter till nya ägare att återuppta fiskodling eller utveckla fastigheten till något nytt. Byggnaderna lämpar sig väl för att göras om till stallbyggnader eller verkstad. På fastigheten finns det idag tre byggnader varav en av dem har innefattat kök och personalutrymmen i kombination med kar medan övriga två byggnader huvudsakligen enbart har haft fiskodling i kar. Fastigheten på ca 3 ha är taxerad som industritomt och angränsar till älven Semlan. * Tidigare fiskodling * Tre byggnader på vardera 176 kvm, 216 kvm & 167 kvm * Möjligheter till stall eller verkstad * Tomtgräns vid älv * Naturskönt område Semlan är belägen väster om Storsjön i Jämtlands län, några kilometern norr om Mörsil. Semlaån som byn fått sin namn ifrån mynnar i Ockesjön och har ett avrinningsområde med stor andel våtmarker i de övre delarna. Jämtarna bär på ett nedärvt intresse för fiskodling. Redan på 1860-talet ägnade man sig friskt åt att fånga avelsfisk, beskatta den på rom och mjölke, samt lägga in den befruktade rommen i små fiskodlingar över vintern. Semlans fiskodling har haft tillstånd för 1 500 kg. Samtliga byggnader är 3D fotograferade och virtuell rundvandring kan göras i dem.

Sommarvecka i Åre - Åre Strand 20:2 AB v 25, Åre, Åre kommun
Sommarvecka i Åre - Åre Strand 20:2 AB v 25, Åre, Åre kommun, bild 2
Sommarvecka i Åre - Åre Strand 20:2 AB v 25, Åre, Åre kommun, bild 3

Sommarvecka i Åre - Åre Strand 20:2 AB v 25

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
100 000 kr
118 m²
4 rum
371 kr/mån
847 kr/m²

Här erbjuds ett andelsboende i en strandvilla på Åre strand med närhet till alla de aktiviteter som familjen kan tänkas önska sig under en vistelse i Åre. Andelsrätten vecka 25 ger rättigheten att varje år nyttja strandvillan eller hyra ut den. Ägaren har även v 52 i en lägenhet som kan köpas i paket med denna vecka. Lägenheten kan anslutas till RCI och ger då tillgång till ett stort utbud av semesterorter utomlands för den som gillar att resa. Åreandelarna representerar höga poängvärden vilket gör att en vecka i Åre kan bli flera veckor på annan destination. Strandvillan har två plan med tre sovrum, två badrum varav ett med bastu, gästtoalett, allrum och kök i öppen planlösning. Från allrummet, som har en fin braskamin, nås terrassen med utsikt mot Åresjön. I anslutning till lägenheten finns ett externt kallförråd för skidor samt ett gemensamt cykelförråd för husen. Parkering som hör till andelsrätten, där parkeringsplatsen har elstolpe, finns även det i anslutning till huset. Från Åre Strand är det bekvämt gångavstånd till tågstationen och via gångbro från Holiday Club tar ni er lätt över till stationsbyggnaden, som även har mataffär, och vidare upp mot Åre torg. Runt torget finns ett flertal restauranger, butiker och all annan service som finns tillgänglig. Från Åre torg når ni också Åre bergbana som tar er vidare upp i backarna. Allmänt om upplägget Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet. När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Veckoägt boende, Sörgårdarna 57, Vemdalen, Härjedalens kommun

Veckoägt boende, Sörgårdarna 57

Lägenhet
Vemdalen, Härjedalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen
438 000 kr
80 m²
5 rum
vån 1/2
592 kr/mån
5 475 kr/m²

Prisexempel gäller Paket med vecka 5, 15, 36 och 37. Totalt 438 000 kr för hela perioden. Lägenheterna i Sörgården stod klara under 2019 för Skistar Vacation Club. Lägenheterna om 80m² servas av Skistar men ägs av ett gäng sköna fjällälskare! Genomgående stilrena och funktionella materialval. Lägenheterna är fullt utrustade med bland annat tvättmaskin, torkskåp och bastu. Allt du kan tänkas behöva efter en dag på fjället. Här finns fyra sovrum, två med dubbelsäng och två med så kallade familjesängar, där det är en smalare överslaf och en bredare underslaf. Totalt finns det plats för 8-10 personer. Två badrum med dusch och WC. Ett av badrummen är utrustat med bastu för skön avkoppling efter en dag i backen. Härliga sällskapsytor där hela familjen ryms. Parkeringsplats samt skidförråd ingår. Allt du behöver för ett bekvämt boende i härliga Vemdalen. Allmänt om upplägget Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet. När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet.

 • Plus
Kyrkvägen 11, Åre, Åre kommun
Kyrkvägen 11, Åre, Åre kommun, bild 2
Kyrkvägen 11, Åre, Åre kommun, bild 3

Kyrkvägen 11

Villa
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
18 000 000 kr
148 + 39 m²
7 rum
766 m² tomt

I ett fantastiskt läge mitt i Åre by med utsikt över Åre gamla kyrka och Renfjället finner ni denna unika fastighet på Kyrkvägen 11. Sällan eller aldrig uppstår möjligheten att förvärva en fastighet i detta unika läge. Här bor du mitt i Åre by men i ett avskilt läge samtidigt som du har gångavstånd till allt som Åre kan erbjuda. Fastigheten lämpar sig väl för familjen eller företaget som söker den optimala representationsbostaden. Totalt erbjuds 14 sovplatser och här kan två familjer eller till exempel en ledningsgrupp vistas samtidigt. Bostaden har gedigna materialval, stora sociala ytor, eldstad, bastuavdelning och mycket mer. Genomgående massiva ektiljor som golv, klinkrade badrum, bastu och mycket mer. På insidan är det rymligt, ljust och sobert lyxigt men på samma gång praktiskt och genomtänkt. Hela insidan präglas av öppenhet och många fönster i alla väderstreck som suddar ut gränsen mellan ute och inne på ett behagligt sätt. Uteplatser erbjuds i olika väderstreck. * Representativt boende * Hög standard * Unikt läge * Utsikt över fjäll * Mycket goda uthyrningsmöjligheter * Närhet till restauranger & bageri * 14 sovplatser På entréplan finns en väl tilltagen groventré med stora förvaringsmöjligheter. Från entrén nås den generösa bastun, ett av våningens två badrum samt en tvättstuga. I en tillbyggd del finns ett allrum som även kan nyttjas som konferensrum. Köket är välutrustat med bland annat spis från Smeg och har utgång till altanen. I vardagsrummet finns en eldstad som ger både behaglig värme och hög mysfaktor. Här finns även ytterligare ett badrum och ett sovrum. Övre planet, som nås via en vacker trappa, går i samma färgtoner och stil som övriga huset. Här möts du av ett stort allrum i en generös öppen yta och härifrån når du master bedroom med både walk in closet och eget badrum. På våningsplanet finns även två ytterligare sovrum med platsbyggd inredning och ett badrum med alla bekvämligheter. Utemiljön som omgärdar huset är väldesignad och gifter sig på ett smakfullt sätt med byggnaden. På tomten samsas gräsytor med stenläggningar vilket ger en både vacker och lättskött tomt. Huset har genomgående hög standard på material samt en mycket genomtänkt arkitektur som tillvaratar både utsikt och tillgänglighet som ett representationsboende kräver. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Karolinervägen 4, Järpen, Åre kommun
Karolinervägen 4, Järpen, Åre kommun, bild 2
Karolinervägen 4, Järpen, Åre kommun, bild 3

Karolinervägen 4

Övrigt
Järpen, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
5 250 000 kr
1 039 m²
8 949 m² tomt

Välkommen till Karolinervägen 4 i Järpen där nu nya ägare ges möjlighet att förvalta eller utveckla en kommersiell fastighet på 8 949 kvm med byggnader som innefattar över 1 000 kvm lokalyta. Fastigheten består av två byggnader där huvudbyggnaden tidigare har använts som skola och senare även som kontorslokaler åt bland annat Åre kommun. I den andra byggnaden drivs idag restaurang Norrpan som är en välbesökt och mycket omtyckt lunchrestaurang. De båda byggnaderna binds samman av en gemensam entré som även fungerar som extra matsal åt restaurangen. Restaurangbyggnaden har matsalsrum, servering, fullt inrett restaurangkök, diskrum, kyl- och frysrum samt flertal förråd. Huvudbyggnaden består av två plan med lokalytor anpassade för kontorslokaler som idag inte hyrs ut. De båda planen består av av ett flertal kontors- och konferensrum, personalkök, toaletter och förråd. Byggnaderna är taxerade som hyreshusenhet med lokaler. * Kommersiell fastighet * Två sammanbyggda byggnader * Byggnad 1 hyrs ut till restaurangverksamhet * Byggnad 2 har tidigare hyrts ut som kontorslokaler men har idag inga hyresgäster * Taxerad som hyreshus, lokaler Järpen är en tätort i västra Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund. Här finns Åre gymnasieskolas skid-, fordons- samt hotell- och restaurangutbildningar samt grundskola. Orten har såväl affärer, restauranger, bensinstationer, biograf, bank, systembolag, apotek, sporthall och offentlig service. Detaljplanekarta för området finns bifogat under dokument. Välkommen att redan idag gå runt i lokalerna via vår 3D visning! För mer detaljerad information om hyresintäkter, detaljplan etc är ni hjärtligt välkomna att kontakta ansvarig mäklare.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Åre Village paket v 13, 27, 44 - C908, Åre, Åre kommun

Åre Village paket v 13, 27, 44 - C908

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
369 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
349 kr/mån
7 380 kr/m²

Stilren och funktionell lägenhet i ett bekymmersfritt andelsboende med närhet till Åres bästa skidåkning. Med ett andelsboende köper du en specifik vecka/veckor i Skistar Vacation Club som du sedan kan nyttjas varje år så länge du önskar. Du kan även välja att hyra ut om du vid något tillfälle skulle välja att inte nyttja din vecka. I konceptet ingår olika alternativ på återköpsgaranti vilket gör att du alltid kan sälja tillbaka din andelsvecka till Skistar. Lägenheten om 50m² med härliga gemenskapsytor är både stilren och funktionell. Här finns ett sovrum med dubbelsäng med ett smidigt sängskåp som enkelt trollar fram två bekväma extrasängar men som inte tar upp onödig yta när de inte används. Dubbelsängen kommer från YouBed och erbjuder individanpassade hårdhet - du väljer själv hur fast eller mjuk du vill ha din säng. Alla lägenheterna är utrustade med bastu för skön avkoppling efter en dag på fjället. Samtliga lägenheterna har balkong. Allmänt om upplägget Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet. När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet.

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 26