Rågåker 33

Rågåker, Borlänge kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
150 m²
Biarea
56 m²
Tomtarea
2 560 m²
Byggår
1909
Energiklass
E
Driftkostnad
63 585 kr/år

NYTT PRIS!

Söker ni ett boende med hög mysfaktor, mycket charm och möjligheten att själva sätta er egen prägel? Då kan denna gård i Rågåker vara något för er!

Nuvarande ägare har skapat en annorlunda men mycket tilltalande planlösning genom att bygga ihop det ursprungliga boningshuset med ett timmerhus som från början stod en bit bort på samma tomt. Boningshuset består av ett lantligt kök med vedspis, ett antal allrum totalt fyra möjliga sovrum. Vidare finns badrum med tvättstuga och separat WC på entréplan samt ett förberett badrum på övre plan (som idag är tomt). Förutom vedspisen i köket finns även en öppen spis i vardagsrummet och en kamin i sovrummet på övre plan.

Som ny ägare till denna gård ska man vara beredd på att det finns saker att färdigställa, såsom badrum på övervåningen av timmerhuset och invändigt i uterummet vid köket.

På tomten finner du ytterligare ett hus om två rok som kan hyras ut eller användas som generationsboende. Detta hus är ej färdigställt invändigt (men renovering påbörjad och badrum klart med dusch, toalett och handfat).

Väl i färdigställt skick så har du här en underbar gård inramad av boningshus och lador. Ladan är väl tilltagen i storlek så här finns plats för såväl festlokal i ena änden som garage och förvaring i den andra. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad du kan göra med den här gården!

Tillträde kan ske enligt överenskommelse.

Kontakta mäklaren för visning:
Karolina Kempe
Mail: [email protected]
Tfn: 073-821 02 92

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakta mäklaren

Karolina Kempe

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare Karolina Kempe, Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas