Nyproduktion

Troxhammar Byväg, hus E, lgh 11

Ekerö kommun Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
86 m²
Avgift
4 617 kr/mån
Nyproduktion

Varmt välkomna till trivsamma och naturnära Brf Troxhammar Trädgårdar och denna denna trevligt planerade bostadrättsvilla med egen uteplats. Nyproduktion när det är som bäst, ett okomplicerat och bekvämt boende. Bara att flytta in och börja njuta! Här bor man lantligt men samtidigt endast ca 2 mil från Stockholms innerstad.

Här planeras att uppföra 13 st bostäder i olika storlekar och utföranden. På föreningens mark stoltserar man med en gemensam oas med utomhuspool och bastuhus. Till varje bostad ingår altan, en egen upplåten trädgårdstomt samt en parkeringsplats och ett utvändigt förråd.

Tilltalande exteriör! Husen i Brf Troxhammar Trädgårdar byggs i trä och målas i en varm faluröd ton som fint knyter an till den omkringliggande miljön. Här släpper vi in den lantliga idyllen och ljuset hela vägen in.

Bostäderna är moderna, ljusa och smakfullt inredda. Genomgående fina materialval. Kök från Ballingslöv. Helkaklade våtrum med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Genomgående vitlaserade parkettgolv och vitmålade väggar. Väl genomtänkta planlösningar, luftigt med öppet mellan kök och vardagsrum, vackert ljusflöde genom stora fina fönsterpartier.

Husen byggs av erfarna entreprenörer och med moderna lösningar så som bl.a. solceller och elbilsladdare. Som köpare i tidigt skede finns det möjlighet att göra vissa materialval.

Utmärkt centralt läge på omtyckta södra Färingsö med gångavstånd till goda busskommunikationer, golfbana och restauranger. Inom nära avstånd finns även skolor, förskolor, badplats, pizzeria, café, underbara naturområden och mycket mer.

Preliminär inflyttning februari 2024.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Kontakt

Jenny Näslund

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Mäklare Jenny Näslund, Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
+46708268300