Svartrönningsvägen 24

Järbo, Sandvikens kommun Se på karta

2 200 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
146 m²
Biarea
79 m²
Tomtarea
2,7 ha
Byggår
1923
Driftkostnad
45 060 kr/år

Tillfälle att förvärva mindre gård utanför Järbo! Till fastigheten hör knappt 3 hektar mark fördelat på 2 hektar åkermark och en 1 hektar skog. Jakträtt ingår i fastigheten. Marken intill boningshuset passar utmärkt till hästhagar, här finns även vindskydd. På tomten finn en rejäl ekonomibyggnad med stora möjligheter, ligghall med isolerad betongplatta och isolerad sadelkammare finns för den hästintresserade. Bredvid villan finns en trevlig bagarstuga med två rum samt förberett för ett badrum, bra möjlighet att användas som stuga för uthyrning. Knappt 15 minuter med bil till Kungsbergets fina anläggning med aktiviteter både vinter- och sommartid.

Villan är inredd i charmig stil med trägolv i ett flertal rum. På entréplanet finns det hemtrevliga köket som renoverades under 2016, här finns en praktisk och värmande vedspis. Vardagsrum med utrymme för sällskapsmöblemang, intill finns en matsal som även kan passa som sovrum vid behov. Helkaklat duschrum.

En trappa upp hittar du tre sovrum i olika storlekar, innanför det ena sovrummet finns en kattvind som har inretts till ett mindre sovutrymme. I källardelen finns tvättstuga samt pannrum med både vedpanna och luft/vattenpump.

Nu har du möjlighet att förverkliga drömmen om ett liv på landet, välkommen att anmäla intresse redan nu!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sandviken

Kontakta mäklaren

Sara Molin

Fastighetsbyrån Sandviken
Mäklare Sara Molin, Fastighetsbyrån Sandviken
072-402 67 98