Aprikosvägen 32

Sävast, Bodens kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
8 rum
Boarea
284 m²
Biarea
97 m²
Tomtarea
881 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
57 413 kr/år
Tomträttsavgäld
6 140 kr/år

Varmt välkomna till en stor, magnifik insynsskyddad villa i söderläge i populära Sävast.

Vad väljer du? Ett morgondopp, lunchdopp eller kvällsdopp? Här kan den badsugne få ihop rejält med badtimmar nästa sommar, det är bara att varva mellan poolen och bubbelbadet. De övriga i familjen kanske vill svinga en klubba eller två på golfbanan som bara ligger sju minuters bilväg från huset. Eller varför inte satsa på springande eller skidåkande under 2023? Att vara granne med skid- och löpspår kan bli startskottet för början på springkarriären eller rent av ett Vasalopp?

Ett mysigt hus som renoverats under åren. Köket har uppdaterats med ett exklusivt Marbodalkök med vita högblanka luckor och motorstyrda lådor. Köket är utrustat med induktionshäll på 90 centimeters bredd, rostfri frihängande spisfläkt, kyl med kolsyremaskin, frys med ismaskin, diskmaskin, varmluftsugn och vinkyl. Samtliga vitvaror är från 2017. Köket har en stor köksö med granitbänkskiva där sex personer får plats.
I köket finns en helglasad altandörr som leder ut till det fantastiska pooldäcket. I anslutning till köket finns en matsal med ekparkett i svart ek. Huset har hela fem sovrum och alla med bra storlek. Här i huset vill man hänga med vänner och ha trevliga middagar. Kom och upplev allt på plats.

Huset har en dokumenterad sättning som uppkom i samband med poolbygget 2014, se bifogade dokument. Detta har nuvarande ägare inte märkt av. Fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul mot alla tänkbara fel.

Välkomna på visning till Aprikosvägens egna poolvilla, ett ställe för både stora och små!

Vi syns på visningarna!

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Jonas Nilsson

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling
Mäklare Jonas Nilsson, Jonas Nilsson Fastighetsförmedling
+46702828885