Jonas Nilsson Fastighetsförmedling

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Järnvägsgatan 36, Holmsund, Umeå kommun

Järnvägsgatan 36

Villa
Holmsund, Umeå kommun
2 195 000 kr
188 + 132 m²
6 rum
1 280 m² tomt

VISNINGSTID KOMMER INOM KORT. FLER BILDER KOMMER INOM KORT. HUSET ÄR FÖRHANDSBESIKTAT AV ANTICIMEX! Varmt välkommen till möjligheten att förvärva en fastighet i de mest centrala delarna av Holmsund. Huset består av två lägenheter på 3 r o k på vardera 94 kvm. I huset finns även källare med dubbelgarage, tvättstuga, förråd och hobbyrum. Stor rejäl tomt på 1 280 kvm. Båda lägenheterna är i dagsläget uthyrda. Driftnetto Hyresintäkt: - 205 000 kr Driftskostnader: - Fjärrvärme 29 729 kr - El 20 328 kr - Vatten, avlopp, renhållning 13 285 kr - Försäkring 8 899 kr Driftnetto - 132 759 kr

  • Plus
Geten 15, Centrum, Arjeplogs kommun

Geten 15

Tomt
Centrum, Arjeplogs kommun
395 000 kr
2 868 m² tomt

Här har ni en fastighet med en väldigt generös yta & byggrätt. Ni kan på denna fastighet bygga ett bostadshus med total byggyta på 200 kvm, maximalt 2 våningar med maxhöjd 7 meter, byggytan får fördelas på en huvudbyggnad och ett uthus. Området är centralt och barnvänligt med närhet till samhällets service. Inkopplingsavgifter för El, V/A och internet tillkommer. Slå till på en av Arjeplogs största tomter som är centralt beläget! Detaljplan kan ni se under "filer/länkar" på vår hemsida. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Körsbärsgatan 30, Ostvik, Skellefteå kommun

Körsbärsgatan 30

Villa
Ostvik, Skellefteå kommun
2 995 000 kr
107 + 56 m²
7 rum
1 092 m² tomt

NYPRODUKTION! Huset mäter upp 107 kvadratmeter i entréplan och den oinredda övervåningen ger möjlighet att utöka boytan till 163 kvadratmeter. Det helt integrerade köket/vardagsrummet har här fått bre ut sig över husets ena hela långsida. Med upp till sex fönster och en fönsterdörr kan du skryta med kvarterets maffigaste utsikt. Tänk en altan som sträcker sig utanför fönsterna och du har drömhuset. Villa Åse är ett spännande hus som är lätt att tycka om. Två sovrum som standard, ett rymligt badrum, tvättstuga med praktisk groventré. Förutom den magiska utsikten från kök/vardagsrum kan du lätt bjuda in till både middag och fest här. En köksö i köksdelen blir självklar bardisk. På övervåningen har du möjlighet att drömma fritt. Vi har skissat för ett sovrum, toalett, klädkammare och allrum. Nästan som ett eget litet bo för tonåringen. Men här väljer du förstås helt själv. Till den inredningsbara övervåningen ingår alltid trappa, fönster, underlagsgolv och förberedelser för vvs, el och data. Husen är mycket energieffektiva tack vare smarta val i allt från isolering och uppvärmning till energieffektiva fönster och dörrpartier. Om du jämför med begagnade hus från exempelvis 70-talet i samma storlek, är driftskostnaderna knappt en tredjedel i ett nybyggt Älvsbyhus. Du betalar ingen fastighetsskatt för ett nybyggt hus under de fem första åren Med ett nybyggt Älvsbyhus behöver du varken lägga tid eller pengar på att rusta upp, reparera, bygga om eller byta ut kök och badrum. Allt i toppenfin standard, fina färgval, modern teknisk utrustning och belysning runt fasader. Ostvik och Östanbäck är två byar i Skellefteå kommun, Västerbotten. Här är underbart att bo, med vacker natur, nära till hav med bad och fiske, vi har skola och förskola i Ostvik. Samtidigt har vi nära till staden Skellefteå. http://www.skelleftea.se/ostviksskolan. Till Nortvolt är det ca 21 km med bra vägar och förbindelser. Vi har lagt in exempelbilder på hur det kan se ut vid färdigt. Här kan ni få vara med att påverka färgvalen/tillvalen/planlösning i de olika rummen. Huset kommer levereras grundmålat och en beräknad tid från start till ett färdigt hus ca 6 månader. Här finns det möjlighet att flytta in hösten-24. Välkommen att visa ert intresse snarast.

Södra gatan 9, Centrum, Arvidsjaurs kommun
  • Budgivning pågår

Södra gatan 9

Övrigt
Centrum, Arvidsjaurs kommun
5 000 000 kr
1,3 ha tomt

Här kan vi nu presentera något utöver det vanliga, välkommen till Södra gatan 9! Är ni ute efter en rejäl industribyggnad som kan passa flertalet olika verksamheter, då är detta något för er! Byggnaden som presenteras har använts för tillverkning av sportredskap. Byggnaden bjuder på generösa ytor fördelat i olika produktionslokaler och kontorsutrymmen. Byggnaden på 2155 kvm är fördelad över 2st produktionshallar, 5st stycken kontor, en konferens, 2st fikarum, en maskinhall med port, en mek/garage med port, 2st omklädningsrum, ett arbetsrum som idag används som måleri samt loft för förvaring. Loftet har en lucka vid gaveln för lätt förvaringsanvädning. Byggåret för denna pjäs är 1971 och har blivit utbyggd eftersom. I den utbyggda kontorsdelen finns även ett dokumentrum. Byggnaden har inkopplad fjärrvärme som uppvärmning och mekanisk ventilation för så bra lufttillförsel som möjligt. Tryckluft finns i alla delar över byggnaden förutom kontorsutbyggnaden. Säljarna kommer ta med sig kompressor. Fastighetens totala storlek ligger på 12 693 kvm! Här finns gott om utrymme för parkering av maskiner och bilar. Med endast ett stenkast till Arvidsjaur centrum så är denna fastighet något utöver det vanliga. Dessa chanser växer inte på träd så se till att diskutera med er bank för att klargöra finansiering samt anmäl ert intresse till ansvarig mäklare. Fastigheten kommer att säljas i befintligt skick. Ansvarig mäklare har även en videovisning som seriösa spekulanter kan få ta del av om det önskas. För övriga frågor så är ni varmt välkommen att höra av er! *Tillträde hösten 2024*

Köpmangatan 1B, Centrum, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår

Köpmangatan 1B

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
1 450 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
1 798 kr/mån
38 158 kr/m²

Välkommen 8 trappsteg upp till Köpmangatan 1B! Lägenheten har den senaste tiden fått en uppfräschning och modernisering gällande golv, väggar och tak. Ett fräscht Sentens kök pryder den öppnade delen mot vardagsrummet där även ett avskilt sovrum finns, allt i ljus kulör. Här hittar man ljusa sociala ytor med vardagsrum, kök och matsals i öppen planlösning. Med närhet till stadskärnan har lägenheten ett optimalt läge. Älvs-promenaden i absolut närhet. Välskött förening och kanonfina gemensamhetsutrymmen. Välkommen på visning inom kort!

Mariehemsvägen 29A, Mariehem, Umeå kommun
  • Budgivning pågår
Mariehemsvägen 29A, Mariehem, Umeå kommun, bild 2
Mariehemsvägen 29A, Mariehem, Umeå kommun, bild 3

Mariehemsvägen 29A

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
1 995 000 kr
114 m²
4 rum
vån 4/7
6 540 kr/mån
17 500 kr/m²

Nu kan vi stolt presenter Mariehemsvägen 29A i den trevliga stadsdelen Mariehem! Här erbjuds en trevlig lägenhet på 4:a rum och kök på hela 114 kvm med Inglasad balkong. Bostaden bjuder på stora och luftiga ytor, mycket ljusinsläpp genom flertalet stora fönster, kök med matplats, tre bra sovrum, flertalet förvaringsalternativ och generöst badrum samt gäst-WC. Sammanfattat en bekväm livsstil med en perfekt blandning av modernitet och natursköna omgivningar. Med sin centralt belägna adress och närhet till naturen är detta verkligen ett hem som passar familjen eller ett par som vill ha lite större utrymme! Boendet erbjuder en perfekt kombination av närhet till stadens puls och trevliga grönområden. Med Nydalasjön som granne kan du njuta av härliga promenader och rekreation utomhus, samtidigt ligger Mariehems centrum bara en kort promenad bort. Med en kortare färd kommer ni till Umeås stadskärna där ett brett utbud av butiker, restauranger och kulturella sevärdheter finns. Vid intresse så kontaktar ni ansvarig fastighetsmäklare! Möjlighet till flexibelt tillträde finns.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östra Kyrkogatan 50, Haga, Umeå kommun
  • Budgivning pågår

Östra Kyrkogatan 50

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
1 095 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/2
1 971 kr/mån
39 107 kr/m²

På eftertraktad adress på Haga i centrala Umeå finner du denna fantastiska lägenhet till ett överkomligt pris. Här finner du ett modernt kök och kaklat badrum. I allrummet, som är lätt att möblera, finns gott om plats för säng, soffa och ett matbord för 2-4 personer. Lägenheten erbjuder rikligt med naturligt ljus tack vare de generösa fönsterpartierna. De ger också ger en vacker utsikt över den fina innergården. Du kommer att trivas här, omgiven av lugn och grönska, med närhet till parker och löpspår både i I20 skogen och Gammlia området Samtidigt har du bara en kort promenad till stadskärnans rika utbud av butiker, caféer och restauranger. Universitetsområdet, Sjukhuset, kommunikationer och all tänkbar service finns också nära till hands. Föreningen är trevlig och välfungerande, med en god sammanhållning bland grannarna och välskötta gemensamma utrymmen. Dessutom finns bra parkeringsmöjligheter.

Sävenäsvägen 4, Skelleftehamn, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår

Sävenäsvägen 4

Villa
Skelleftehamn, Skellefteå kommun
2 995 000 kr
125 m²
5 rum
864 m² tomt

Nu har vi något utöver det vanliga på gång! En otroligt fin villa med kvalitet ut i fingerspetsarna 12 minuter från Northvolt. Här bjuds man på stilrena ytskikt, makalöst vardagsrum med kamin och maffig takhöjd, fantastiskt kök med gott om ytor, flertalet sovrum och lyxigt badrum och tvättstuga. Master med eget badrum och walking closet. Detta är en nyproduktion, vem vill inte bo i ett helt nytt hus? Möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen att anmäla er för visning!

  • Uteplats
Storgatan 14-16, Centrum, Arjeplogs kommun
  • Budgivning pågår

Storgatan 14-16

Övrigt
Centrum, Arjeplogs kommun
3 500 000 kr
500 + 38 m²
600 m² tomt

Mer centralt kan det inte bli, här presenterar vi Storgatan 14-16! Nu finns möjligheten att lägga vantarna på en hyresfastighet med totalt två stycken byggnader som innefattar 9 stycken lägenheter. Lägenheterna har genomgått löpande renoveringar och beläggningen är full. Fördelningen på dessa lägenheter är 2st 4rok, 3st 3rok & 4st 2rok. De två 4rok är belägen i den vita byggnaden på Storgatan 16 och byggnaden bredvid på Storgatan 14 innehar resterande 7 lägenheter. Av de 7 lägenheterna på Storgatan 14 så har 5 av dessa totalrenoverats 2010 och håller en fin standard. Utöver lägenheterna så har båda byggnaderna ett källarutrymme. På Storgatan 16 finns en inredd bastu och relax samt övrig yta avsedd för förvaring. I denna yta finns potential för ytterligare en lägenhet. Källarytan på Storgatan 14 är delad i två utrymmen där plats finns avsedd för hobbyrum samt förvaring & förråd. I anslutning till byggnaden Storgatan 14 finns även ett varmgarage. Fastigheten genererar 597 240 SEK/år i hyresintäkter och har en driftkostnad på 285 761 SEK/år vilket genererar ett driftnetto på 311 479 SEK/år. I hyran inkluderas vatten, uppvärmning och hyresupplåtselsen. Elen tillkommer då alla lägenheter har egna mätare. Seriösa spekulanter kan få tillgång till ännu mer detaljerad information, bilder samt upplysning om fastigheten. Tveka inte att höra av er till ansvarig mäklare vid intresse eller övriga frågor/funderingar! Visningar kommer ske löpande efter intressenters efterfrågan under förutsättning att finansiering är i ordning.

Storgatan 12, Centrum, Malå kommun
  • Fre 26 apr kl 13:00
Storgatan 12, Centrum, Malå kommun, bild 2
Storgatan 12, Centrum, Malå kommun, bild 3

Storgatan 12

Villa
Centrum, Malå kommun
795 000 kr
218 + 110 m²
10 rum
1 955 m² tomt

Välkommen till detta välskötta stora hus med utsikt över Malån. Detta välplanerade hus ligger vid Storgatan med en rymlig tomt baktill. Här finns både en byggnad med plats för båten, skotern eller annat. Stort förråd med flertalet utrymmen för era projekt. På nedervåningen finns bastu med en duschdel samt en väl tilltagen tvättstuga. Hallen på entre-plan har vattenburen golvvärme. Gott om sovrum/kontor eller vad ni vill nyttja dessa rum till. Vån 1 och entreplan är identiska så även vån 1 har ett fungerande kök om ni önskar. Här finns möjligheter för uthyrning. Huset värms med hjälp av Pellets i det vattenburna systemet. Gott om plats runt fastigheten och en härlig utsikt över Malån finns året om. Runt om samhället finns nära på oändlig natur som erbjuder skoterkörning, fiske och vandring. Runt Malåträsket finns Hälsans stig som är ett populärt promenadstråk och en kort bilresa bort hittar ni Tjamsta-backarna som erbjuder skidåkning både utför och på längden. I Malå finns allt så nära! Här hittar du alla bekvämligheter du kan behöva, du bor några minuter från Ica, Coop, bensinstation, skola, vårdcentral, restauranger, butiker. Huset är energideklarerad och förhandsbesiktad av Anticimex. Varmt välkommen att visa ert intresse till ansvarig koordinator [email protected].

  • Premium
Boviken 212, Boviken, Skellefteå kommun

Boviken 212

Gård/Skog
Boviken, Skellefteå kommun
19 950 000 kr
31,8 ha tomt

Med stolthet kan vi nu presentera Boviken 212 (SKELLEFTEÅ BOVIKEN 4:7)! Här har ni som framtida ägare en alldeles unik möjlighet att utveckla eller investera i ett av Skellefteås mest attraktiva bostadsområden. Fastigheten ligger belägen ca 10 minuter norr om Skellefteå längst E4.an. I och med fastighetens lätta tillgänglighet är detta ett eftertraktat område för den som både vill bo strandnära med landsbyggdskänsla och samtidigt närhet till Skellefteå stad. Fastigheten har 21 ha produktiv skogsmark. Fastigheten är uppdelad i två större skiften. Skiftet närmast E4:an är där samtliga byggnationer på fastigheten befinner sig. Detta skifte bjuder på två stycken husbyggnader, en uthyrd industrilokal med fikarum, omklädningsrum och kontor, privat garagelänga sammansatt med industrilokalen, samt fyra stycken förråd och förvaringsbyggnader där verktyg/redskap och fordon förvarats. Förrådsbyggnaderna är äldre men god möjlighet till utveckling finns då efterfrågan att hyra just sådana utrymmen är väldigt högt! I och med de befintliga byggnader som finns på fastigheten så har ni som nästa ägare möjlighet att göra avkastning på fastigheten från dag 1! Den uthyrda industrilokalen genererar 20 000 SEK ex moms varje månad, med en ömsesidig uppsägningstid på 3 månader. Övriga byggnader är ej uthyrda men god potential finns för att utöka månadsintäkterna! Utöver byggnaderna så har ni en stor markyta på detta skifte som sträcker sig längst infartsvägen. Här finns väldigt fin potential till avstyckning av nya tomter då marken ligger väldigt lättillgängligt till. Skiftet sträcker sig ända ned en bit över E4:an innan Skellefteå stad. Det andra skiftet närmas havet på Boviksön finns både markareal samt vattenareal, bra om intresse finns för framtida båtplats. På den norra sidan finns god potential till avstyckning i andra led och bakåt mot söder, även här finns en väg framdragen. I mitten av detta skifte längst en infartsväg finns i dagsläget ett sand/grustag. På södra sidan av skiftet mot Boviksfjärden finns det mark placerad just ovanför de fastigheter som är bland de mest eftertraktade i Skellefteå kommun. Även här finns bra potential för utveckling eller investering. Ta chansen att slå till på denna fastighet som erbjuder mångsidiga investeringsmöjligheter tack vare dess lättillgängliga mark i ett högattraktivt område och befintliga byggnader med uthyrningsmöjlighet. Med potential för utveckling av befintliga byggnader samt nybyggnader så har du som nästa ägare tagit position i en av Sveriges snabbast växande kommuner. Se till att kontakta ansvarig mäklare vid intresse, vi hörs!

Vintervägen 17, Hemavan, Storumans kommun
Vintervägen 17, Hemavan, Storumans kommun, bild 2
Vintervägen 17, Hemavan, Storumans kommun, bild 3

Vintervägen 17

Villa
Hemavan, Storumans kommun
2 800 000 kr
95 + 78 m²
4 rum
900 m² tomt

Nu finns chansen till en villa nära backen i Hemavan! Välkommen till Vintervägen 17 och denna driftbilliga villa med bergvärme och lagom stora tomt på 900 m2. En magnifik central fastighet med samhällets bekvämligheter just runt hörnet, mitt i Hemavans hjärta med närhet till samhällets utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Dessutom finns det fantastiska möjligheter till fiske, jakt, vandring, skidåkning och andra utomhusaktiviteter i området. Ski in, ni kan åka från backen och direkt till huset. Från huset får man gå eller staka sig en knapp kilometer. Skoter direkt från gården ut på leden. På många ställen i Hemavan är det förbud att köra från stugan/villan då det finns vissa skoterparkeringar man behöver ta sig till och sedan köra runt hela byn bara för att komma till huvudleden ut mot fjället. Skoterförvaring och även förrådsutrymmen är ett stort bekymmer får många stugor & lägenheter, lika så parkeringar för både bil och släp. Här rymmer man ett antal skotrar i garaget men sedan har man hela baksidan att disponera. Huset är besiktat och klart med en bra energideklaration. Kontakta er bank snarast och fixa lånelöfte ifall detta intresserar er. Som vanligt så anmäler ni ert intresse till ansvarig mäklare Willy Hallin!

  • Premium
  • Energieffektiv
Lagergatan 34, Hedensbyn, Skellefteå kommun

Lagergatan 34

Övrigt
Hedensbyn, Skellefteå kommun
1 395 000 kr
73 m²
vån 1/2
2 847 kr/mån

Nu kommer tillfället att förvärva en lokal på Hedensbyn Företagspark på Lagergatan 34. Lokalen är på den norra delen, hörnet, lokal nr 22. Lägenheten skall användas som lager/-industrilokal och i övrigt i enlighet med föreskrifter i lag och Föreningens Stadgar. Ny modern verksamhetslokal med flexibel planlösning. Bra och strategiskt läge med goda kommunikationsmöjligheter. Gemensamhet med andra företagare inom andra branscher. Denna förening har totalt 21 stycken nybyggda bostadsrättslokaler i Skellefteå, med skyltläge utmed Skelleftehamnsleden och ca 4 km från centrum. Kontakta Mäklaren för mer info och visning. Säljaren kan även erbjuda en hyreslösning. Välkommen!

Tällön 774, Bureå, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår

Tällön 774

Tomt
Bureå, Skellefteå kommun
450 000 kr
2 019 m² tomt

Letar ni tomten? Nu finns chansen till ett härligt läge på Tällön 774 med havsutsikt från 2 håll i andra led. Bygg ditt drömhus på en härlig tomt vid havet och underbara Tällön stolta 2019 m2. Här bor du i en naturskön miljö, nära både skog och hav, endast 10 minuter från E4:an Här får ni promenadavstånd för ett dopp i havet eller varför inte en stund för fiske eller annat fritidsliv. Närhet till Bureå centrum med dess service. Tällön består idag av både fritidshus och året runt boende. Åk ut och kika. Kontakta ansvarig mäklare Willy Hallin för frågor och funderingar på 076-1388777. Koordinator Mattias Olsson 0768046623.

  • Plus

Visar alla 14