Jonas Nilsson Fastighetsförmedling

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Snickargatan 4, Malå, Malå kommun

Snickargatan 4

Villa
Malå, Malå kommun

430 000 kr

100 m²

3 rum

845 m² tomt

Detta välplanerade hus på Snickargatan med rymlig altan på framsidan och insynsskyddad baksida. Här finns ett rymligt kök med plats för både matbord och gott om arbetsytor för den som gillar att vara i köket. Ett riktigt rymligt och härligt nyrenoverat badrum med plats för både tvättmaskin och torktumlare. Rymlig hall och ett ljust och trevligt vardagsrum med utgång på baksidan. Huset värms med hjälp av fjärrvärme med stabila driftskostnader. I Malå finns allt så nära! Här hittar du alla bekvämligheter du kan behöva, du bor några minuter från Ica, Coop, bensinstation, skola, vårdcentral, restauranger, butiker och Tjamstabackarna. Runt om samhället finns nära på oändlig natur som erbjuder skoterkörning, fiske och vandring. Runt Malåträsket finns Hälsans stig som är ett populärt promenadstråk. Huset är energideklarerad och är redo för visning. Snabbt tillträde. Kontakta säljkoordinator Mattias Olsson på, 076-804 66 23 Varmt välkommen!

Norra Källbomark 63, Byske, Skellefteå kommun

Norra Källbomark 63

Villa
Byske, Skellefteå kommun

2 995 000 kr

120 m²

5 rum

1,4 ha tomt

Nu presenterar vi en riktigt maffig pjäs, 35 minuters körning, norr om Skellefteå. Högt belägen med en insynsskyddad tomt finner ni detta härliga hus med fantastisk utsikt över älven. Välkommen till unika Norra Källbomark 63 och denna härliga byggnad med jordvärme som ger låga driftskostnader. Här kan ni känna lugnet i en lantlig miljö med naturen runt hörnet och fiskespöet i handen. Här finns både en byggnad med bastu, sommardusch. Ett gästhus med eget kök och sommarvatten samt en byggnad som används till garage och snickarboa. Sociala och öppna ytor i köket på markplan, matplats, nytt fräsch badrum med tvättstuga. Bra förvarings möjligheter såklart. Takhöjden på entreplan är ca 2,70 m. Här är det verkligen bara flytta in och börja bo. Nybyggd altan 2022 i söderläge med utsikt över älven. 3-kammarbrunn och enskilt vatten som delas med grannen(servitut). Trevliga uthus, härbre samt en stor loge för trevliga stunder eller förvaring. 8-kantig Loge 1864, Härbre 1700-talet med öppen spis från 1990. Ett hus som behöver upplevas på plats. Ta chansen på landet i en lugn miljö. Huset besiktas inom kort. Välkommen på visning! Vi ses!

  • Uteplats
Skomakarvägen 19, Medle, Skellefteå kommun

Skomakarvägen 19

Lägenhet
Medle, Skellefteå kommun

1 095 000 kr

70 m²

2 rum

4 344 kr/mån

15 643 kr/m²

Vi kan nu stolt presentera en av dessa eftertraktade bostadsrätter längst in på Skomakarvägen Medle. Denna bostad ligger i slutet av Skomakarvägen i ett eget trevligt område. Här hittar du en god gemenskap bland grannarna och ett välskött område där föreningen står för skottning och gräsklippning av gemensamma ytor. Det finns gemensamt förråd för trädgårdsskötsel, carport som ingår till varje bostadsrätt samt parkering för övriga bilar. Bostadsrätten är välskött och har helrenoverat badrum från 2018. Den smarta planlösningen gör att bostaden känns luftig och ljus. Här finns även bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin med arbetsbänk. Från vardagsrummet har ni en öppen altan med sol från eftermiddagen. Bostaden har en inredningsbar kall-vinda. Inom gångavstånd finns förskola, lekpark och fina promenadstråk. Det tar ca 15 minuter att ta bilen till centrum och det finns busshållplats 150m från bostaden. Ta chansen i Medle. Vi ses på visningen! * Säljaren är ett dödsbo och bouppteckning förväntas bli klar i början av juni. Om bouppteckning inte är klar på kontraktsdag kommer kontraktet att villkoras.*

  • Uteplats
Mariehemsvägen 29F, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 29F

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun

1 350 000 kr

65 m²

2 rum

3 758 kr/mån

20 769 kr/m²

Denna ljusa och rymliga hörnlägenhet är belägen i en av de finaste bostadsföreningarna i Umeå. Lägenheten har en trevlig planlösning och är placerad i ett ljust och västligt läge. Ytskikten har renoverats löpande och ny el är installerad med ny el central, strömbrytare och uttag. Köket är ljust och har gott om utrymme för matplats, kontor eller gaminghörna. Sovrummet är stort och luftigt med två passager, en mot köket och en mot hallen. Vardagsrummet erbjuder utgång till en inglasad balkong med öppningsbara fönster mot naturskön miljö. Balkongen är i västerläge. Detta läge gör det lätt att ta cykeln till universitet, sjukhus, köpcenter och Nydala. I närheten av lägenheten finns också mataffär, restaurang, gym och bra med bussförbindelser. Bostadsföreningen har solid ekonomi och låga avgifter som inkluderar bredband och tv. Välkomna på visning!

Vintervägen 17, Hemavan, Storumans kommun
  • Lör 17 jun kl 13:00
Vintervägen 17, Hemavan, Storumans kommun, bild 2
Vintervägen 17, Hemavan, Storumans kommun, bild 3

Vintervägen 17

Villa
Hemavan, Storumans kommun

2 995 000 kr

95 m²

4 rum

900 m² tomt

Nu finns chansen till en villa nära backen i Hemavan! Välkommen till Vintervägen 17 och denna driftbilliga villa med bergvärme och lagom stora tomt på 900 m2. En magnifik central fastighet med samhällets bekvämligheter just runt hörnet, mitt i Hemavans hjärta med närhet till samhällets utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Dessutom finns det fantastiska möjligheter till fiske, jakt, vandring, skidåkning och andra utomhusaktiviteter i området. Ski in, ni kan åka från backen och direkt till huset. Från huset får man gå eller staka sig en knapp kilometer. Skoter direkt från gården ut på leden. På många ställen i Hemavan är det förbud att köra från stugan/villan då det finns vissa skoterparkeringar man behöver ta sig till och sedan köra runt hela byn bara för att komma till huvudleden ut mot fjället. Skoterförvaring och även förrådsutrymmen är ett stort bekymmer får många stugor & lägenheter, lika så parkeringar för både bil och släp. Här rymmer man ett antal skotrar i garaget men sedan har man hela baksidan att disponera. Huset är besiktat och klart. Ni är välkomna på en fotovisning, anmäl ert intresse redan nu. Kontakta er bank snarast och fixa lånelöfte ifall detta intresserar er. Som vanligt så anmäler ni ert intresse till ansvarig mäklare Willy Hallin!

  • Premium
Hökmark 30, Hökmark, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 11:00

Hökmark 30

Villa
Hökmark, Skellefteå kommun

449 000 kr

76 m²

5 rum

2 584 m² tomt

Nu finns chansen till ett lantligt läge endast 35 minuter från Skellefteås stadskärna. Här får ni naturen runt hörnet, undangömda svampställen och lugn och ro i en mysig liten by med badplats och byagård. Tomten är stor och spänner över 2 584 m2. På tomten finns även en förrådsliknande byggnad samt en byggnad som går att använda till ett garage. Här finns utrymme för den större familjen med gott om sovrum och sällskapsytor. I entréplan finner du vardagsrum, som har 2 st rum, kök med matplats samt litet badrum vid hallen. I källarplan finns gott om yta till förvaring, tvättstuga. På övre plan finns de 3 sovrummen med gott om förvaringsmöjligheter. Söker du huset på behändigt avstånd från centrum? - Då får du inte missa denna chans!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Lagergatan 34, Hedensbyn, Skellefteå kommun

Lagergatan 34

Övrigt
Hedensbyn, Skellefteå kommun

1 395 000 kr

73 m²

2 847 kr/mån

Nu kommer tillfället att förvärva en lokal på Hedensbyn Företagspark på Lagergatan 34. Lokalen är på den norra delen, hörnet, lokal nr 22. Lägenheten skall användas som lager/-industrilokal och i övrigt i enlighet med föreskrifter i lag och Föreningens Stadgar. Ny modern verksamhetslokal med flexibel planlösning. Bra och strategiskt läge med goda kommunikationsmöjligheter. Gemensamhet med andra företagare inom andra branscher. Skyltläge mot Skelleftehamnsleden. Eventuell hyreslösning finns. Kontakta Mäklaren för mer info och visning. Välkommen!

Skelleftehamnsvägen 142, Skellefteå, Skellefteå kommun

Skelleftehamnsvägen 142

Övrigt
Skellefteå, Skellefteå kommun

3 000 000 kr

2 218 m² tomt

Nu finns chansen till ett projekt i heta Ursviken! På stolta 2218 m2 finns nu denna tomt till Salu med ett färdigt bygglov. För övriga regleringar, se detaljplan. Byggherren ansvarar för att utförandet överensstämmer med det beviljade bygglovet. Flerbostadshuset med tio lägenheter uppförs i två våningar med källare och vindsplan. Total byggrätt om 250 kvm exklusive garage/uthus. På källarplan och vindsplan angörs förrådsutrymmen där fem lägenheter har tillgång till vindsplan och fem lägenheter har tillgång till källarplan. Placering, utformning och gestaltning i den bebyggda miljön har godkänts, PBL 2 kap. § 6. Vind och källare uppfyller definitionerna i PBF 1 kap. § 4 för att inte räknas som en våning. Lägenheterna uppfyller gällande krav på tillgänglighet. Bostadshus med färre än tre våningar har inga krav på hiss eller annan lyftanordning till entréerna, PBF 3 kap. § 4 Kommunalt vatten och avlopp finns samt el kopplas på enligt standard och betalas av köpare. Nära till skola och dagis/fritids och ortens service. Cykelavstånd till Northvolt. Kontakta mäklare för fler uppgifter. Ta chansen i heta Ursviken.

Hammargatan 13, Centrum, Malå kommun

Hammargatan 13

Villa
Centrum, Malå kommun

650 000 kr

103 m²

6 rum

900 m² tomt

Välkommen till Hammargatan på östra sidan av Malå. Här hittar du en fin tomt med ett större grönområde som utnyttjas av boende i området. Du bor centralt med gångavstånd till förskola, skola och butiker. Huset är en fin 70-tals två-plans villa med inredd källare. Huset har en härlig planlösning med öppet kök mot vardagsrummet och en stor altan på baksidan med solläge. Vissa utrymmen är under påbörjad renovering vilket ger det perfekta köpet för er som vill skapa erat egna hem. Detta är det perfekta hemmet för den växande familjen som vill bo prisvärt och centralt i Malå. Runt om samhället finns nära på oändlig natur som erbjuder skoterkörning, fiske och vandring. Runt Malåträsket finns Hälsans stig som är ett populärt promenadstråk och en kortbilresa bort hittar ni Tjamstabackarna som erbjuder skidåkning både utför och på längden. Välkommen på fotovisning i april!

Tällön 774, Burvik, Skellefteå kommun

Tällön 774

Tomt
Burvik, Skellefteå kommun

450 000 kr

2 019 m² tomt

Letar ni tomten? Nu finns chansen till ett härligt läge på Tällön 774 med havsutsikt från 2 håll i andra led. Bygg ditt drömhus på en härlig tomt vid havet och underbara Tällön stolta 2019 m2. Här bor du i en naturskön miljö, nära både skog och hav, endast 10 minuter från E4:an Här får ni promenadavstånd för ett dopp i havet eller varför inte en stund för fiske eller annat fritidsliv. Närhet till Bureå centrum med dess service. Tällön består idag av både fritidshus och året runt boende. Åk ut och kika. Kontakta ansvarig mäklare Tim Nordström för frågor och funderingar på 073-8083850. Koordinator Mattias Olsson 0768046623.

  • Plus

Visar alla 10