Vetterslundsgatan 68

Vetterslund, Västerås kommun Se på karta

1 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
97,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1965
Förening
BRF VETTERSLUND
Om föreningen
Avgift
6 821 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
15 385 kr/m²

Varmt välkomna till Vetterslundsgatan 68 och denna trivsamma fyra med attraktivt gavelläge och fönster i tre väderstreck. Här erbjuds ni en lägenhet med genomgående mycket fräscha ytskikt och smakfulla materialval. Bostaden är välplanerad och har väl tilltaga samvaroytor. Välplanerat kök med köksö och matplats med fransk balkong. Ett härligt rum med vackert ljusinsläpp från par balkongdörrarna till den franska balkongen som ger rummet ljus och rymd. Lättmöblerat vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Ombonad och härlig Inglasad balkong . Tre sovrum varav ett större Master bedroom. Två WC rum varav ett helkaklat rymligt badrum med praktiskt tvättdel och dusch samt en gäst WC.

Stabil och välskött förening där bland annat internet ingår i avgiften. Eget lägenhetsförråd finns i markplan. Extra förråd kan hyras. Inom föreningen finns även tillgång till cykel- och barnvagnsförråd, bastu, samlingslokal, övernattningslägenheter samt gemensamma tvättstugor.

På Vetterslund bor ni lugnt och trivsamt med gott om grönytor, skogsdungar och promenadvägar. Relativt centralt med bara några minuters cykelavstånd till Djäkneberget. Gång- och cykelavstånd även till Västerås city. I närområdet finns busshållsplats som går till Västerås City och Västerås centralstation. I närområdet finns även Coop, dagis och förskolor.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Västerås

Kontakta mäklaren

David Berg

Mäklarringen Västerås
Mäklare David Berg, Mäklarringen Västerås
0709-41 45 31