Mäklare David Berg

David Berg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Backsippsgatan 17D, Gideonsberg, Västerås kommun

Backsippsgatan 17D

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
4 290 kr/mån
21 727 kr/m²

Varmt välkomna till Backsippsgatan 17 D. Här erbjuds ni en smakfull och charmig bostad med härlig atmosfär och stilrena materialval. Efterfrågat gavelläge högst upp i huset och fönster i tre väderstreck ger bostaden härligt ljus och rymd. Genomgående nyrenoverade och fräscha ytskikt och helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin. I bostaden finner ni ett smakfullt och stilrent kök med bra förvaring, arbetsytor och med plats för matbord och stolar. Vardagsrum med plats för soffa och skrivbord och vackert ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Sovrum med förvaring i garderober infällda i vägg samt garderob längs med ena väggen. Här finns plats för dubbelsäng och nattduksbord. Balkongdörren från vardagsrummet leder ut till den insynsskyddade balkongen med fri utsikt. På Backsippsgatan bor ni centralt med närhet till Mälardalens högskola, Västerås City och Rocklundas idrottsanläggningar och motionsspår. Enkel och snabb access till E18 för den som pendlar. I närheten vid Skallberget finns matbutik, apotek och restauranger. Vid Stenby finns matbutik, gym, systembolag, apotek, padelhall med mera. Till lägenheten tillhör matkällarförråd i källaren, Större förråd kan hyras extra av föreningen till en låg summa. Inom föreningen finns tvättstuga, samlingslokal/festlokal samt i separat byggnad bastu, solarium och gym. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
Adolf zethelius gata 3, Bäckby, Västerås kommun

Adolf zethelius gata 3

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
395 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4/6
2 960 kr/mån
9 875 kr/m²

Välkomna till Adolf Zethelius Gata och denna etta på 40 kvadratmeter. Lägenheten är belägen på våning 4, som nås bekvämt och enkelt via hiss. I bostaden finner en hall med goda avhängningsmöjligheter och i anslutning till hallen finns ett badrum utrustat med tvättmaskin. Allrum med plats för soffgrupp och sovdel. Kök i vinkel och matplats med plats för matgrupp. Från matplatsen i köket är det utgång till balkongen. Gott om förvaring i klädkammare som är belägen i anslutning till köket. Här bor ni bekvämt med gång och cykelavstånd till Erikslunds shoppingområde, bra bussförbindelser och närhet till skog med bland annat motionsspår. Välskött bostadsrättsföreningen där det dessutom ingår internet i månadsavgiften. Inom föreningen finns tvättstugor, samlingslokal, gym och bastu. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Skjutbanegatan 13B, Norra Haga, Västerås kommun

Skjutbanegatan 13B

Lägenhet
Norra Haga, Västerås kommun
795 000 kr
37,6 m²
1 rum
vån -1/3
2 311 kr/mån
21 144 kr/m²

Välkomna till denna fräscha etta om nästan 38 kvadratmeter, belägen på populära Skjutbanegatan. Här erbjuds ni en smakfull och charmig bostad med härlig atmosfär. Låg månadsavgift på 2311 kr/mån. Bekvämt och ostört läge på 1 trappa ner och stor inglasad balkong. Genomgående fräscha ytskikt och stilrena materialval i målade vägar i härliga toner och ljust golv. I bostaden erbjuds en välkomnande hall med gott om förvaring. Efter hallen är finner ni ett ljust kök med träbänkskiva. Gott om förvaring i överskåp och maskinell utrustning bestående av ugn, häll, kyl/frys och spisfläkt. badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet utrustat med WC-stol, badkar, handfat och spegelskåp. i hallen som leder till alrummet finner ni utrymme för mindre matgrupp samt en avskild och inbjudande sovalkov. Allrum med naturlig plats för soffa och TV. Från allrummet är det utgång till den underbara inglasade balkongen med lugnt och ostört läge. En härlig plats för avkoppling. Välskött fastighet samt förening med god ekonomi och låg belåningsgrad (3756 kr/kvm). Flertalet stora renoveringar är genomförda som inglasning av balkonger och takbyte. På Norra Haga bor man bekvämt med matbutiker och restauranger i närheten. Intill fastigheten vid Lugna gatan finns närmsta busshållsplats som går till Västerås centralstation och Västerås City. Gång och cykelavstånd till Stenby med bland annat matbutik, apotek, systembolag, padelhall, aktivitetscenter och gym. I närområdet ligger även Malmabergs centrum där det finns restauranger och matbutik. Närhet till Finslätten, Hälla och Västerås sjukhus. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
Kaserngatan 41, Viksäng, Västerås kommun
  • Sön 7 apr kl 11:00
Kaserngatan 41, Viksäng, Västerås kommun, bild 2
Kaserngatan 41, Viksäng, Västerås kommun, bild 3

Kaserngatan 41

Lägenhet
Viksäng, Västerås kommun
995 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
2 068 kr/mån
25 513 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade 1:a på populära Viksäng. Med stilrena ytskikt och genomgående smakfulla materialval ger denna lägenhet ett trivsamt intryck. Bilfritt och lugnt område med gott om grönytor. Gångavstånd till Öster Mälarstrand med härliga promenadstråk längs med Mälaren. Lägenheten har ett helkaklat badrum, ett välplanerat kök med plats för mindre matbord och stolar, samt ett allrum med en praktisk sovalkov. Välskött och stabil förening med låga månadsavgifter och låg indirekt nettoskuldsättning. Inom föreningen finns tillgång till bastu, tvättstugor, övernattningsrum, hobbyrum och fritidslokal. Till varje lägenhet finns ett källarförråd. Här bor ni med närhet till skolor, förskola, mataffär, lekplatser och allmänna kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Källhagsgatan 2B, Haga, Västerås kommun

Källhagsgatan 2B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
895 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
5 144 kr/mån
19 043 kr/m²

Välkomna till populära Haga och denna trevliga och fina tvåa om 47 kvadratmeter. Genomgående stilrena ytskikt och fina ljusinsläpp. Lägenheten är trevligt belägen med utsikt mot skogsdunge. I bostaden finner ni en hall med goda avhängningsytor och förvaring i garderober. Välplanerat kök med plats för mindre matbord och stolar. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och matgrupp. Utgång till balkong med mysigt läge och vy mot skogsdunge. Helkaklat badrum med dusch. Rymligt sovrum med fönster mot innergård. I avgiften till föreningen ingår bland annat internet och bostadsrättstilläggsförsäkring. Till lägenheten tillhör ett vindsförråd och ett källarförråd. Inom föreningen finns även tvättstuga och hobbyrum. Trivsamt och lugnt område med närhet till sjukhuset, Finnslätten och Västerås City. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
Rekylgatan 6, Haga, Västerås kommun

Rekylgatan 6

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
595 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 8/13
2 901 kr/mån
16 301 kr/m²

Välkommen till denna ljusa etta med sovalkov och kök på 36,5 kvm. Bostaden är belägen på våning 8 med en fantastisk utsikt. Här erbjuds ni en bostad med välbevarad charm och nyligen renoverade ytskikt med en-stavs parkettgolv och ljust målade väggar. Badrum med plats för tvättmaskin, välplanerat kök med utrymme för matbord. Mycket välkött förening med god ekonomi samt i månadsavgiften ingår både kabel-tv och bredband. Har du bil så finns p-plats att hyra. Perfekt boende för dig som söker ett prisvärt boende med låg månadsavgift. Nära till både Finnslätten och sjukhuset. Bra service i området. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Bomansgatan 26 B, Centralt - Kristiansborg, Västerås kommun

Bomansgatan 26 B

Lägenhet
Centralt - Kristiansborg, Västerås kommun
995 000 kr
38,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 148 kr/mån
25 844 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade 1,5:a på Bomansgatan. Med snygga ytskikt och genomgående fräschhet ger denna lägenhet ett trivsamt intryck. Det centrala läget är perfekt för dig som studerar vid Mälardalens Universitet eller vill ha närhet till Västerås City och E18. Lägenheten har ett helkaklat badrum, ett stort och rymligt kök med gott om plats för matbord och stolar, samt ett vardagsrum med en praktisk sovalkov. Balkongen erbjuder en trevlig utsikt mot den grönskande baksidan av huset. Bostadsrättsföreningen är välskött och i månadsavgiften ingår bland annat internet och TV. Dessutom har du tillgång till två källarförråd för extra förvaring. Föreningen erbjuder även en träningslokal, cykelrum, hobbyrum, bastu och festlokal för att göra din vardag ännu bekvämare. Varmt välkommen på visning och se själv hur denna lägenhet kan bli ditt nya hem!

  • Balkong
  • Hiss
Sjömärkesgatan 4B, Lillåudden, Västerås kommun

Sjömärkesgatan 4B

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
1 895 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 1/5
3 522 kr/mån
40 753 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska och välplanerade tvåa om 46,5 kvadratmeter. Här bor du i en trivsam förening med låga avgifter där bland annat TV och internet ingår i avgiften. Här finner du en modern bostad med egen ingång och uteplats i markplan. Vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Sovrum med förvaring bakom skjutdörrar och plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med badkar, tvättavdelning och golvvärme. Walk in dress som även kan användas som hemmakontor. En bostad med härligt läge med Mälaren som granne. Stabil och välskött BRF med låga avgifter. Inom föreningen finns tillgång till lokal, övernattningslägenhet, cykelrum och soprum. På Lillåudden bor ni i ett attraktivt Mälarnära bostadsområde med närhet till både båtliv, city och pendlingsmöjligheter. Med endast 5 minuters promenad till järnvägsstationen ges enorma möjligheter för pendlaren. Restaurang och café finns i kvarteret. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Uteplats
Patentgatan 16, Tegnerlunden, Västerås kommun

Patentgatan 16

Lägenhet
Tegnerlunden, Västerås kommun
2 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/9
5 127 kr/mån
31 188 kr/m²

Välkomna till populära Tegnérlunden och denna stilrena och ljusa trea om 80 kvadratmeter. Bostaden är belägen på första våningen med en stor inglasad balkong i markplan om 16 kvadratmeter. Genomgående mycket fräscha ytskikt och smakfulla materialval. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök med goda arbetsytor, förvaring och full maskinell utrustning från Siemens. Helkaklat badrum med el-golvvärme och praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, samt bänkskiva och förvaring i överskåp. Två sovrum och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare belägen i hallen. Hiss ner till källaren där förråd och centralgaraget finns. Stabil och välskött bostadsrättsförening där bland annat internet ingår i månadsavgiften. På innergården finns flera fina lekplatser och två stycken grillplatser. Föreningen innehar ett gemensamhetshus som kan hyras av de boende. I närområdet finns ICA Ettan, vårdcentral, service, bensinmack, busshållsplats och lätt access till E18. Flera förskolor inom 5 minuters promenad och i närheten finns Emausskolan. Flera lekplatser, förskolor och grundskola finns i närheten. Välkommen till Tegnerlunden, ett mycket centralt område med bara 10-15 minuters promenad ner till Västerås City. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ekbacksvägen 25, Ekbacken - Enhagen, Västerås kommun
Ekbacksvägen 25, Ekbacken - Enhagen, Västerås kommun, bild 2
Ekbacksvägen 25, Ekbacken - Enhagen, Västerås kommun, bild 3

Ekbacksvägen 25

Villa
Ekbacken - Enhagen, Västerås kommun
8 295 000 kr
236 + 52 m²
6 rum
883 m² tomt

Varmt välkomna till Ekbacken-Enhagen och denna exceptionella och representativa Villa med en bo- och biarea på 288 kvadratmeter. Här erbjuds ni en påkostad bostad med exklusiva materialval som natursten på hela entréplanet och en gedigen byggnadskonstruktion med vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Väl tilltagen tomt med vackra stenläggningar där varje sten bearbetats och formats av stenhuggare till sin unika form. På den stenbelagda terrassen med vattenfall och vy mot Mälaren finns en vacker pergola med grillplats. En underbar plats för trevliga middagsbjudningar och tillställningar. Bostaden erbjuder genomgående påkostade materialval med noggrant valda detaljer, öppna och luftiga ytor som bjuder in till gemenskap samt stora fönsterpartier vilka ger bostaden ett vackert ljusflöde. I entréplan finner ni stora samvaroytor med väl tilltaget vardagsrum med burspråk och öppen spis. Påkostat och välplanerat kök i ek med stenbänkskivor, rymlig matplats och köksö med gashäll. Helkaklat Gäst WC, välplanerad tvättstuga och master bedroom med helkaklat badrum en suite. På övre plan finns intill trappen upp ett kontorsrum som kan göras om till ett sovrum. Här finns även ett väl tilltaget allrum med braskamin och burspråk med fönsterpartier och vy mot Mälaren. Två av bostadens tre sovrum finns på övre plan. Det ena sovrummet ligger med anslutning till en klädkammare och ett helkaklat badrum en suite, som nås både från sovrummet och hallen. Det andra sovrummet är väl tilltaget med en stor walk in closet om ca 26 kvadratmeter en suite. Byggnaden inrymmer även ett garage med elektrisk port som praktiskt nås direkt från tvättstugan. I garaget finns plats för en bil och här finns även flera installationer. Asfalterad uppfart med plats för tre bilar. Uppvärmning av huset är med bergvärme och vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Fastigheten är ansluten till Fiber via stadsnätet. Enhagen-Ekbacken är ett populärt område med fina promenadstigar, badplatser, båtplatser med Mälaren och natur som närmsta grannar. Goda kommunikationer med buss till Västerås Centralstation. Inom området finns 6 st badplatser och flera båtföreningar. I området finns dansbana och lekplats med trevliga aktiviteter som midsommarfirande. Närhet till förskola och närmaste grundskolor (f-åk 6) finns i Barkarö. En bit bort vid Fullerö Golfklubb erbjuds ni en vacker 18-hålsgolfbana med padelbanor och restaurang. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Energieffektiv

Visar alla 10