Mäklare David Berg

David Berg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjömärkesgatan 4B, Lillåudden, Västerås kommun

Sjömärkesgatan 4B

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
1 895 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 1/5
3 145 kr/mån
40 753 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska och välplanerade tvåa om 46,5 kvadratmeter. Här bor du i en trivsam förening med låga avgifter där bland annat TV och internet ingår i avgiften. Här finner du en modern bostad med egen ingång och uteplats i markplan. Vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Sovrum med förvaring bakom skjutdörrar och plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med badkar, tvättavdelning och golvvärme. Walk in dress som även kan användas som hemmakontor. En bostad med härligt läge med Mälaren som granne. Stabil och välskött BRF med låga avgifter. Inom föreningen finns tillgång till lokal, övernattningslägenhet, cykelrum och soprum. På Lillåudden bor ni i ett attraktivt Mälarnära bostadsområde med närhet till både båtliv, city och pendlingsmöjligheter. Med endast 5 minuters promenad till järnvägsstationen ges enorma möjligheter för pendlaren. Restaurang och café finns i kvarteret. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Uteplats
Patentgatan 16, Tegnerlunden, Västerås kommun

Patentgatan 16

Lägenhet
Tegnerlunden, Västerås kommun
2 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/9
4 661 kr/mån
31 188 kr/m²

Välkomna till populära Tegnérlunden och denna stilrena och ljusa trea om 80 kvadratmeter. Bostaden är belägen på första våningen med en stor inglasad balkong i markplan om 16 kvadratmeter. Genomgående mycket fräscha ytskikt och smakfulla materialval. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök med goda arbetsytor, förvaring och full maskinell utrustning från Siemens. Helkaklat badrum med el-golvvärme och praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, samt bänkskiva och förvaring i överskåp. Två sovrum och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare belägen i hallen. Hiss ner till källaren där förråd och centralgaraget finns. Stabil och välskött bostadsrättsförening där bland annat internet ingår i månadsavgiften. På innergården finns flera fina lekplatser och två stycken grillplatser. Föreningen innehar ett gemensamhetshus som kan hyras av de boende. I närområdet finns ICA Ettan, vårdcentral, service, bensinmack, busshållsplats och lätt access till E18. Flera förskolor inom 5 minuters promenad och i närheten finns Emausskolan. Flera lekplatser, förskolor och grundskola finns i närheten. Välkommen till Tegnerlunden, ett mycket centralt område med bara 10-15 minuters promenad ner till Västerås City. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tussilagogatan 12, Barkarö, Västerås kommun

Tussilagogatan 12

Villa
Barkarö, Västerås kommun
5 995 000 kr
195 m²
7 rum
901 m² tomt

Välkomna till populära och barnvänliga Barkarö och denna villa med byggår 2022. En perfekt bostad, som erbjuder 195 välplanerade kvadratmeter, för er som söker en villa med modern och öppen planlösning med stora samvaroytor och stilrena materialval och ytskikt. En stor fördel med att bo i ett nytt hus är de låga driftkostnaderna och ingen fastighetsskatt de första 15 åren. På entréplan finner ett härligt kök i öppen planlösning mot matrum och vardagsrum. Rymliga samvarorum som bjuder in till trevliga middagsbjudningar i det väl tilltagna matrummet och med vardagsrum i fil. Ett master bedroom med walk in closet en suite. Walk in closet kan göras om till sovrum eller hemmakontor. Helkaklat badrum och groventré med tvättdel. Inbjudande hall med goda avhängningsytor. På övre plan finns idag två sovrum och ett väl tilltaget allrum. Allrummet är förberett för att kunna delas av för att göra ytterligare 2 sovrum. På övre plan finns även ett helkaklat badrum med badkar och en klädkammare. Grovplanerad tomt med utsikt mot skogsdunge och öppet fält. Tomt om 901 kvadratmeter där ni har möjlighet att skapa er alldeles egna oas. Här finns möjlighet till stora lekytor för barnen. Förberett med betongplatta på mark för att kunna bygga garage eller carport. En samfällighet för området kommer att bildas. Soprum finns i början av kvarteret. Byggnaden är besiktigad via Garbo-Försäkring. En stor fördel med att bo i ett nytt hus är de låga driftkostnaderna och ingen fastighetsskatt de första 15 åren. På Barkarö bor man barnvänligt och naturnära med närhet till Mälaren och vackra strövområden. I området finns finns flera lekplatser, fotbollsplan och motionsspår. Förskolor, Barkaröskolan ( åk f-6) och Lövängsskolan (åk f-6) finns i området. I närheten finns Fullerö Golfbana med restaurang, padelbanor och möjlighet till övernattning. En cykeltur bort finns flera trevliga badplatser att ta ett uppiggande morgondopp eller ett svalkande kvällsdopp. Buss nr 22 med täta turer till Västerås och centralstationen avgår i närheten. Ny busshållplats under uppbyggnad vid kvarterets början. En perfekt bostad för dig som vill bo i ett modernt hus i barnvänliga kvarter och med naturen tätt inpå knuten. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för en privatvisning!

Pianovägen 6, Lycksta, Västerås kommun

Pianovägen 6

Villa
Lycksta, Västerås kommun
1 695 000 kr
62 + 9 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Idyllen Lycksta ligger ca 10 minuters bilfärd norr om Västerås . Här erbjuds ni en vardag med närhet till skog och natur i ett lugnt område. På Pianovägen 6 erbjuds ni detta välplanerade hus om 71 kvadratmeter med social och öppen planlösning. I bostaden finner ni ett rymligt sovrum, fräscht badrum från 2021, välplanerat kök i öppen planlösning mot allrum. I allrummet är det förberett för att installera en braskamin. Uppvuxen och lummig trädgårdstomt om 1000 kvm med stort tralldäck, gäststuga som idag delats av och används som förråd och ett skjul med skärmtak. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber via Telia. Smidig och enkel access till väg 56 som går mot Västerås eller Sala. Stenby handelsområde ligger cirka 10 minuters bilfärd bort. Här finns matbutik, gym, apotek, systembolat, padelcenter etc. I Tillberga finns skola och förskola. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Backsippsgatan 17D, Gideonsberg, Västerås kommun

Backsippsgatan 17D

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
4 219 kr/mån
18 091 kr/m²

Varmt välkomna till Backsippsgatan 17 D. Högst upp med gavelläge och fönster i tre väderstreck finner ni denna ljusa 2:a. Genomgående fräscha ytskikt och helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin. I bostaden finner ni ett kök med bra förvaring, arbetsytor och med plats för matbord och stolar. Vardagsrum med plats för soffa och skrivbord. Sovrum med förvaring i garderober och plats för dubbelsäng och nattduksbord. Balkongdörren från vardagsrummet leder ut till den insynsskyddade balkongen med fri utsikt. På Backsippsgatan bor ni centralt med närhet till Mälardalens högskola, Västerås City och Rocklundas idrottsanläggningar och motionsspår. Enkel och snabb access till E18 för den som pendlar. I närheten vid skallberbet finns matbutik, apotek och restauranger. Vid Stenby finns matbutik, gym, systembolag, apotek, padelhall med mera. Till lägenheten tillhör förråd och matkällarförråd i källaren. Inom föreningen finns tvättstuga, samlingslokal/festlokal samt i separat byggnad bastu, solarium och gym. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
Skultunavägen 16C, Centralt - Blåsbo, Västerås kommun

Skultunavägen 16C

Lägenhet
Centralt - Blåsbo, Västerås kommun
1 500 000 kr
43,7 m²
2 rum
vån 3/3
2 780 kr/mån
34 325 kr/m²

Varmt välkomna till populära Blåsbo och denna charmiga 2:a om ca 44 kvm med mysig atmosfär och genomgående fräscha ytskikt. Här erbjuds ni en lägenhet med en låg boendekostnad, högst upp i huset med fritt läge och utsikt mot Falkenbergska kvarnen och svartån. Fina ljusinsläpp och fönster i två väderstreck ger bostaden en härlig rymd. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till Mälardalens universitet, Västerås centralstation, vackra promenadstråk runt svartån, Rocklunda med motionsspår samt gångavstånd till Västerås citys utbud av shopping och restauranger. I bostaden finner ni ett praktiskt kök utrustat med bland annat tvättmaskin och diskmaskin. Helkaklat badrum. Vardagsrum med plats för soffa och matgrupp. Sovrum med förvaring i garderober och plats för dubbelsäng. Härlig balkong i uppskattat fritt sydvästläge med trall och markis. Välskött och stabil bostadsrättsförening. Inom föreningen finns cykelförråd, hobbyrum, tvättstuga och samlingslokal. Grillplats och en lekplats finns på innergården. Ett källarförråd samt ett vindsförråd tillhör lägenheten. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för en bokad visning!

  • Balkong
Ekbacksvägen 25, Ekbacken - Enhagen, Västerås kommun
Ekbacksvägen 25, Ekbacken - Enhagen, Västerås kommun, bild 2
Ekbacksvägen 25, Ekbacken - Enhagen, Västerås kommun, bild 3

Ekbacksvägen 25

Villa
Ekbacken - Enhagen, Västerås kommun
8 295 000 kr
236 + 52 m²
6 rum
883 m² tomt

Varmt välkomna till Ekbacken-Enhagen och denna exceptionella och representativa Villa med en bo- och biarea på 288 kvadratmeter. Här erbjuds ni en påkostad bostad med exklusiva materialval som natursten på hela entréplanet och en gedigen byggnadskonstruktion med vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Väl tilltagen tomt med vackra stenläggningar där varje sten bearbetats och formats av stenhuggare till sin unika form. På den stenbelagda terrassen med vattenfall och vy mot Mälaren finns en vacker pergola med grillplats. En underbar plats för trevliga middagsbjudningar och tillställningar. Bostaden erbjuder genomgående påkostade materialval med noggrant valda detaljer, öppna och luftiga ytor som bjuder in till gemenskap samt stora fönsterpartier vilka ger bostaden ett vackert ljusflöde. I entréplan finner ni stora samvaroytor med väl tilltaget vardagsrum med burspråk och öppen spis. Påkostat och välplanerat kök i ek med stenbänkskivor, rymlig matplats och köksö med gashäll. Helkaklat Gäst WC, välplanerad tvättstuga och master bedroom med helkaklat badrum en suite. På övre plan finns intill trappen upp ett kontorsrum som kan göras om till ett sovrum. Här finns även ett väl tilltaget allrum med braskamin och burspråk med fönsterpartier och vy mot Mälaren. Två av bostadens tre sovrum finns på övre plan. Det ena sovrummet ligger med anslutning till en klädkammare och ett helkaklat badrum en suite, som nås både från sovrummet och hallen. Det andra sovrummet är väl tilltaget med en stor walk in closet om ca 26 kvadratmeter en suite. Byggnaden inrymmer även ett garage med elektrisk port som praktiskt nås direkt från tvättstugan. I garaget finns plats för en bil och här finns även flera installationer. Asfalterad uppfart med plats för tre bilar. Uppvärmning av huset är med bergvärme och vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Fastigheten är ansluten till Fiber via stadsnätet. Enhagen-Ekbacken är ett populärt område med fina promenadstigar, badplatser, båtplatser med Mälaren och natur som närmsta grannar. Goda kommunikationer med buss till Västerås Centralstation. Inom området finns 6 st badplatser och flera båtföreningar. I området finns dansbana och lekplats med trevliga aktiviteter som midsommarfirande. Närhet till förskola och närmaste grundskolor (f-åk 6) finns i Barkarö. En bit bort vid Fullerö Golfklubb erbjuds ni en vacker 18-hålsgolfbana med padelbanor och restaurang. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium

Visar alla 7