Mäklarringen Västerås

Mäklarringen Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tegnérgatan 11A, Hemdal, Västerås kommun

Tegnérgatan 11A

Lägenhet
Hemdal, Västerås kommun
795 000 kr
25,2 m²
1 rum
vån 2/3
2 013 kr/mån
31 548 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välskötta lägenhet från 30-talet, som utstrålar en hemtrevlig atmosfär och imponerar med sin fräscha inredning. Med en generös takhöjd på 2,6 meter och ljusa ytor känns varje kvadratmeter rymlig och inbjudande. Låg månadsavgift, endast 2013 kr/mån och då ingår även el i månadsavgiften. Steg in och låt dig imponeras av den vackra fiskbensparketten som pryder allrummets golv och ger rummet en tidlös elegans och de nymålade ljusa väggarna som skapar en harmonisk känsla. Det moderna köket i ek är inte bara stilrent, utan också praktiskt med sina rostfria maskiner. Här kan du laga läckra måltider. Badrummet är kaklat och erbjuder duschmöjligheter för att starta dagen på bästa sätt. Tvättstuga finns i källaren. Lägenheten är belägen i en fantastisk trädgård där du kan njuta av grönskan, fruktträden och den mysiga uteplatsen. Där kan du tillbringa soliga dagar med både loungegrupp, sittgrupp och grill - perfekt för att umgås med vänner och familj. Läget är oslagbart, med närhet till Sjukhuset och city. Dessutom har du enkel tillgång till E18 för smidiga resor utan bekymmer. Här får du möjlighet att bo i en familjär förening med låg avgift. Missa inte chansen att äga denna fantastiska lägenhet som erbjuder både bekvämlighet och stil i ett och samma paket!

Kaserngatan 41, Viksäng, Västerås kommun
  • Borttagen före visning
Kaserngatan 41, Viksäng, Västerås kommun, bild 2
Kaserngatan 41, Viksäng, Västerås kommun, bild 3

Kaserngatan 41

Lägenhet
Viksäng, Västerås kommun
895 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
2 068 kr/mån
22 949 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Förmansgatan 11, Hammarby - Sjöhagen, Västerås kommun

Förmansgatan 11

Radhus
Hammarby - Sjöhagen, Västerås kommun
2 775 000 kr
84 + 23 m²
5 rum
315 m² tomt

Välkomna till detta fantastiska enplans parhus beläget i ett lugnt område. Här erbjuds en välplanerad och funktionell layout med tre bekväma sovrum, ett helkaklat badrum och en praktisk tvättstuga. Det moderna köket, matplatsen och vardagsrummet skapar en härlig atmosfär med öppen och luftig planlösning, tack vare de imponerande ryggåstaket i vardagsrummet. Möjligheten att använda garaget till exempelvis ett hemmakontor, ett extra sovrum, ett allrum, ett hobbyrum eller ett gym ger er flexibilitet och utrymme att anpassa efter era behov. Dessutom har flera stora renoveringar redan genomförts, såsom taket, entrédörren och fönstren, samt en grundlig renovering efter en vattenskada. Trädgården är friköpt och lätt att sköta, vilket gör den perfekt för avkoppling och sociala sammankomster i det avskilda söderläget. Med närhet till mataffär, pizzerior och busshållplats ligger bekvämligheterna inom räckhåll. Dessutom är det bara knappt 2 km till Västerås City för ännu mer shopping- och nöjesmöjligheter. En förbesiktning har nyligen genomförts med mycket positiva resultat, vilket ger er trygghet i ert köp. Missa inte chansen att äga denna underbara bostad som kommer att passa perfekt för er familj. Kontakta oss redan idag för att boka en visning!

Spantgatan 4F, Västra Stohagen, Västerås kommun

Spantgatan 4F

Lägenhet
Västra Stohagen, Västerås kommun
925 000 kr
41,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 966 kr/mån
22 289 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fräscha 2:a i en perfekt halvtrappsläge med en fantastisk utsikt mot den grönskande innergården. Denna bostad har tidigare varit en 1:a med matrum, men matrummet har smart omvandlats till ett rymligt sovrum. Det moderna och fräscha köket erbjuder gott om utrymme för matlagning och en mindre matgrupp. Badrummet är utrustat med en bekväm dusch och vardagsrummet rymmer både en TV-soffa och ett matbord. Du kommer att älska den rymliga balkongen som vetter mot den grönskande allmänningen, perfekt för avkoppling och trevliga stunder utomhus. Denna ljusa och fräscha lägenhet erbjuder även en låg månadsavgift på endast 2966 kr/månad. Föreningen har flera bekvämligheter att erbjuda, inklusive en grillplats vid gaveln, förråd, cykelrum och tvättstuga i källaren. Dessutom är läget optimalt med närhet till vackra grönområden och på bara en kort promenad når du både bussförbindelser och ICA Sjöhagen. Mälaren ligger också inom bekvämt avstånd och det tar endast 10-15 minuter att cykla ner till city och Resecentrum. Tveka inte att kontakta mäklaren och boka en privat visning av denna underbara bostad! Flexibelt tillträde erbjuds för att passa dina behov.

  • Balkong
Vångsta 58B, Vångsta, Västerås kommun

Vångsta 58B

Tomt
Vångsta, Västerås kommun
1 390 000 kr
3 419 m² tomt

Välkommen till Vångsta Granelund, en idyllisk plats där du kan bo i lugn och ro på landet samtidigt som du har närhet till Erikslund, endast 8 minuter bort med bil. Här har du möjligheten att förverkliga din dröm om ett eget hus i natursköna omgivningar. KÖP/BOKA DIN TOMT FÖRE 15/8-24 SÅ INGÅR ÄVEN ANSLUTNINGSAVGIFTEN FÖR EL, VÄRDE ca 75.000 KR. Vi erbjuder tre väl tilltagna tomter med storlekar på 3235-3500 kvm. Framför tomterna sträcker sig det öppna landskapet och skogen ligger som en trygg och vacker bakgrund. Du har nära till gamla Hallstavägen, Suraleden och endast 5 km in till Erikslund. Skolskjuts finns också i området. En stor fördel med dessa tomter är att du har full frihet att välja husleverantör och byggmodell. Bygga nyckelfärdigt eller i egen regi, det är helt upp till dig. Dessutom slipper du betala fastighetsskatt de första 15 åren och får låga driftskostnader samt minimalt underhåll de kommande åren. Missa inte möjligheten att förverkliga dina bostadsdrömmar. Anmäl ditt intresse redan idag och ta chansen att besöka området när det passar dig. För mer information och frågor, tveka inte att kontakta Michael Berg. Tomtmarken är jämn och består av tidigare hagmark. I den inre delen finns träd och skogsdungar. Enligt förrättningen ska husen ha sadeltak och vara målade med slamfärg, samt ha fristående garage. Vångsta 58 B, Västerås Vångsta 2:84. - 3419 kvm kvm, Pris 1390.000 kr Vångsta 58 C, Västerås Vångsta 2:83. - 3235 kvm kvm, Pris 1390.000 kr Vångsta 58 D, Västerås Vångsta 2:82. - 3500 kvm kvm, Pris 1590.000 kr I tomtpriset ingår väg fram till varje tomt samt anslutning till gemensam avloppsanläggning. En trekammarbrunn kommer att anläggas på varje tomt, som köparen sedan ansluter till en gemensam markbädd. Fiber och vatten-brunn ingår ej. Köp/boka din tomt före 15/8-24 så ingår även anslutningsavgiften för el, Värde ca 75.000 kr. Det planeras att bilda en samfällighet för de boende för att gemensamt sköta vägen och markbädden. Gemensamhetsanläggning GA:14 och GA:15. Ta chansen att skapa ditt drömboende i en fantastisk miljö! En kort bilväg når du gamla Hallstavägen (2,5 km), Suraleden (3 km) och endast 5 km in till Erikslund. Dessutom finns skolskjuts i området. Fina skogsområden som ger möjlighet att plocka svamp och bär, flera stall finns i området.

  • Plus
Plåtverksgatan 34, Bäckby, Västerås kommun

Plåtverksgatan 34

Radhus
Bäckby, Västerås kommun
1 795 000 kr
115 m²
5 rum
325 m² tomt

På Plåtverksgatan hittar ni detta 1 1/2-plansparhus med en bostadsyta på 115 kvadratmeter. Här erbjuds en praktisk planlösning med WC, dusch, tvättstuga, kök, vardagsrum och ett sovrum på entréplan. På övre plan finns ytterligare 2 sovrum, ett allrum (som kan göras om till ytterligare sovrum) samt ett badrum. Huset är inbjudande och har en härlig altan med skärmtak på framsidan och ett inglasat uterum på baksidan. Dessutom finns ett rymligt garage med gott om plats för flera bilar. Tomtarean på 325 kvadratmeter erbjuder både gräsmatta, buskar och planteringar. Läget är trevligt och bekvämt med närhet till kommunikationer och snabb access till E18, vilket gör det smidigt att ta sig runt i Västerås och övriga områden. I närheten finns även Bäckby centrum och Erikslunds breda shoppingutbud. På Bäckby centrum finns bland annat ICA, pizzeria, apotek och vårdcentral. Dessutom finns flera skolor och dagis i närområdet. Varmt välkomna på visning!

Kristinagatan 19, Centralt - Djäkneberget, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Kristinagatan 19

Lägenhet
Centralt - Djäkneberget, Västerås kommun
4 195 000 kr
140 m²
4 rum
vån 4/4
6 921 kr/mån
29 964 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva paradvåning belägen i ett av Västerås mest prestigefyllda hus, i den anrika föreningen Himmelriket. Här får du möjlighet att uppleva en genuin atmosfär och känsla, där det vackra trapphuset med sina stenbelagda golv och snickerier tar dig tillbaka till en svunnen tid. Denna välbevarade fastighet från början av 1900-talet har genomgått varsamma renoveringar och moderniseringar, samtidigt som man har bevarat de tidstypiska detaljerna som par-dörrarna och fiskbensparketten. Med sina generösa 140 kvadratmeter erbjuder denna unika våning ljus och rymd, tack vare en takhöjd på hela 2,9 meter. Här finns tre rymliga sovrum, ett elegant vardagsrum, ett flexibelt kontor/gästrum samt två helkaklade badrum. Det moderna köket, med sin egen köksingång, är perfekt för den matlagningsintresserade. En extra bonus är den härliga balkongen med fantastisk utsikt mot Djäkneberget. Här kan du njuta av soliga eftermiddagar och avkopplande kvällar. Dessutom finns en mycket trivsam innergård med uteplats. Bostaden är belägen i ett mycket eftertraktat område nära Djäkneberget, vilket ger dig närhet till grönskande parker, vackra promenadstråk och alla stadens bekvämligheter inom gångavstånd. Missa inte chansen att bli ägare till denna enastående våning i ett av Västerås mest anrika hus. Kontakta oss idag för mer information och boka din visning!

  • Balkong
Nyponstigen 6, Gränsta, Västerås kommun

Nyponstigen 6

Fritidshus
Gränsta, Västerås kommun
625 000 kr
40 m²
3 rum
519 m² tomt

Välkomna till Gränsta koloniförening och denna charmiga kolonihus på Nyponstigen 6, stuga nr: 222. Perfekt smultronställe för avkoppling och odling. Här erbjuds en oas av lugn och harmoni i natursköna omgivningar, bara en kort bilresa från Västerås. Detta hemtrevliga kolonihus är perfekt för avkoppling och rekreation. Området kring Gränsta är känt för sin vackra skogsnatur och grönskande ängar som omger huset. Här kan du njuta av stillsamma promenader i frisk luft eller utforska din passion för trädgårdsarbete med en egen tomt fylld av blommor, fruktträd och bärbuskar. Här erbjuds ni ett hus med nyligen renoverat kök i öppen planlösning mot mysigt allrum och två sovrum. Inbjudande kök med vita köksluckor och snickerier, vitt kakel om stänkskydd, laminatbänkskiva, spis, kul med frysfack. Interiört genomgående plastmatta på golv och tapetserade väggar. På tomten finns även pergola för de härliga sommarkvällarna och även ett förråd, som kan användas som gäststuga. Dessutom har ni en altan under tak där ni kan avnjuta sommarens soliga dagar. Kommunalt vatten vid tomtgränsen och sommarvatten vid förråd och husgavel. öreningen erbjuder bekvämligheter såsom servicehus med wc och dusch samt en samlingslokal där föreningen organiserar trevliga aktiviteter under sommaren. Tvättmöjligheter finns också att tillgå. I närheten finns även ett populärt sommarcafé. Gränsta koloniförening erbjuder en trevlig gemenskap med evenemang som pubkvällar och midsommarfirande. Här får du chansen att skapa minnen och trivas i en harmonisk miljö. Missa inte denna möjlighet att skaffa ditt eget smultronställe i Gränsta! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för bokad privat visning!

Kvarnvretsvägen 17, Ängelsberg-Västervåla, Fagersta kommun
  • Imorgon
Kvarnvretsvägen 17, Ängelsberg-Västervåla, Fagersta kommun, bild 2
Kvarnvretsvägen 17, Ängelsberg-Västervåla, Fagersta kommun, bild 3

Kvarnvretsvägen 17

Villa
Ängelsberg-Västervåla, Fagersta kommun
2 250 000 kr
130 + 20 m²
3 rum
1,4 ha tomt

Välkommen till Fågeltorpet, en unik plats där naturen ständigt förändras och skapar en levande atmosfär. Här finner du odlingar och trädgårdar, från den fridfulla japanska trädgården vid dammen till den hemliga häxans trädgård gömd bland träden. En porlande bäck ger en rogivande upplevelse och den cirkelrunda örtagården bjuder på en färgexplosion av växter och bärbuskar. Med omsorgsfulla materialval och färgsättningar har man skapat en harmoni mellan husens karaktär och den omgivande naturen. Huvudbyggnaden är en pärla med anor från 1800-talet, helt ombyggd och renoverad till en yta av ca 100 kvm. Här finner du både vedspis, 2 kaminer och gasolspis, samt ett praktiskt "gå in"-skafferi. Gästhuset är uppfört 2014 och erbjuder ytterligare 30 kvm att använda efter behov. Förutom dessa två byggnader finns även en ladugård med förråd och en renoverad loge som kan användas för olika ändamål. Ett hönshus och vedbod finns också på denna fantastiska gård. Det eftertraktade läget nära Ängelsberg gör Fågeltorpet till en dröm för naturälskare. Här kan du utforska världsarvet Engelsbergs bruk, upptäcka Oljeön och njuta av den vackra Skulpturparken samt sjön Åmänningen. Dessutom finns järnvägsstationen i Ängelsberg inom bekvämt avstånd. Så välkommen till Fågeltorpet, där naturens skönhet och en harmonisk livsstil väntar på dig.

  • Premium
Gransångargatan 25, Fredriksberg, Västerås kommun

Gransångargatan 25

Radhus
Fredriksberg, Västerås kommun
1 895 000 kr
103 m²
6 rum
211 m² tomt

Välkomna till Gransångargatan 25 och detta radhus med 5-6 rum och kök , om 103 kvadratmeter, med potential att forma till ert nya drömboende. Trevligt läge med Insynsskyddad innergård och förråd. Egen garageplats i separat länga. I huset finner ni kök med stort matrum, gästtoalett, tvättstuga, ett badrum, fyra sovrum (varav ett även kan användas som förråd eller hemmakontor) samt ett rymligt vardagsrum med utgång till innergården. Området sköts av en samfällighet som underhåller gemensamma ytor, garage, värme, vatten, avlopp, TV via Tele 2. I samfällighetens avgift ingår skötsel, kallvatten samt garage med motordriven port i länga. På Gransångargatan bor ni i ett bilfritt och lugnt område. Mysigt område med lekplatser och grönytor. I närheten finns förskola, skola, matbutik, tandläkarmottagning, pizzeria med mera. Endast ett stenkast bort finns Erikslunds shoppingcenter och dess fulla utbud. Välkommen att boka in er på visning.

Timmervägen 10, null, Surahammars kommun

Timmervägen 10

Tomt
Surahammars kommun
545 000 kr
771 m² tomt

Här har ni möjligheten att förverkliga er dröm att bygga nytt i centrala Surahammar. Här får du nära till allt, skolor, förskolor och service. Tomten öppnar upp för flertalet möjligheter och är inte bunden till någon specifik husleverantör utan du väljer själv helt utifrån dina drömmar vad eller med vem du vill bygga ditt boende. Köpa byggsats eller lösvirke, nyckelfärdigt eller bygga i egen regi. I tomtpriset ingår anslutningsavgifter för vatten och avlopp samt att tomten är grovplanerad. En av fördelarna vid nybyggnation är att man inte betalar kommunal fastighetsavgift de första 15 åren samt att du får också låga driftskostnader. Missa inte möjligheten att förverkliga era bostadsdrömmar - anmäl intresse redan idag! Välkommen att åka ut och titta på tomten på tid som passar dig, vid frågor och intresse kontakta mäklaren Michael Berg Mäklarringen.

Timmervägen 4, null, Surahammars kommun

Timmervägen 4

Tomt
Surahammars kommun
595 000 kr
771 m² tomt

Här har ni möjligheten att förverkliga er dröm att bygga nytt i centrala Surahammar. Här får du nära till allt, skolor, förskolor och service. Tomten öppnar upp för flertalet möjligheter och är inte bunden till någon specifik husleverantör utan du väljer själv helt utifrån dina drömmar vad eller med vem du vill bygga ditt boende. Köpa byggsats eller lösvirke, nyckelfärdigt eller bygga i egen regi. I tomtpriset ingår anslutningsavgifter för vatten och avlopp samt att tomten är grovplanerad. En av fördelarna vid nybyggnation är att man inte betalar kommunal fastighetsavgift de första 15 åren samt att du får också låga driftskostnader. Missa inte möjligheten att förverkliga era bostadsdrömmar - anmäl intresse redan idag! Välkommen att åka ut och titta på tomten på tid som passar dig, vid frågor och intresse kontakta mäklaren Michael Berg Mäklarringen.

  • Plus
Plåtverksgatan 150, Bäckby, Västerås kommun

Plåtverksgatan 150

Radhus
Bäckby, Västerås kommun
2 495 000 kr
115 m²
5 rum
325 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade kedjehus i två plan med en inredd vindsvåning. Med en modern och tilltalande planlösning erbjuder detta hem en öppen och luftig atmosfär. Köket, matplatsen och vardagsrummet smälter samman, vilket skapar en trevlig plats för umgänge och avkoppling. Från vardagsrum och kök har du enkel tillgång och uppsikt till den skyddade innergården där du hittar inglasat uterum, soldäck och gräsytor. Den skyddade innergården rymmer både odlingsland och utrymme för spel och lek. Här kan du njuta av lugnet och den vackra omgivningen. Denna pärla erbjuder även två helkaklade badrum, varav det ena har en praktisk tvättavdelning. Med 3-4 sovrum och bra förvaringsmöjligheter finns det gott om plats för hela familjen. Den inredda vindsvåningen, med sina 20 kvadratmeter golvyta, kan användas som ett perfekt sovrum eller allrum. På framsidan av huset finns en rymlig uppfart med plats för två fordon, samt ett garage med förråd. Dessutom mot innergården finns ett varmbonat gästrum eller kontor på 12 kvadratmeter. Fastigheten har genomgått en förbesiktning med goda resultat och har en FRIKÖPT TOMT samt FIBER. Här bor du med närhet till allt du behöver, inklusive matbutiker, kommunikationer, grönområden, lekplatser, förskolor, skolor och Erikslunds shoppingcenter. Detta är verkligen ett drömhem som inte får missas!

Genuagatan 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Genuagatan 2

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
2 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/6
5 342 kr/mån
35 548 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska våning som genomsyras av ljus och fräschhet. Med sina generösa 73 kvadratmeter och smarta planlösning erbjuder den här 3 rok-bostaden gott om utrymme för hela familjen. De stilrena ytskikten med vita väggar och ekparkettgolv ger en neutral och modern karaktär som passar de flesta smaker. Det verkliga pricken över i:et är den underbara balkongen i sydöstläge. Här kan du njuta av soliga dagar och luftiga vyer över den grönskande innergården och Mälaren. Perfekt för trevliga stunder med nära och kära. Badrummet är rymligt och helkaklat, och har dessutom en praktisk tvättavdelning. Bostaden erbjuder även två sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter, inklusive en klädkammare. I denna välskötta förening finns allt du behöver för en bekväm vardag. En trivsam innergård, gym, övernattningslägenhet och garanterad parkeringsplats är några av de förmåner som väntar dig. Dessutom ingår internet i månadsavgiften, vilket är en extra bonus. Läget på Genuagatan 2 är suveränt för dig som älskar naturen. Med närheten till Öster Mälarstrand kan du njuta av Mälarens vackra båtliv, fantastiska promenadstråk och den populära Poesiparken där barnfamiljer trivs. På bara en kort promenadavstånd hittar du även Steam Hotell och äventyrsbadet Kokpunkten. All service du behöver finns inom promenadavstånd, inklusive restauranger, caféer, mataffärer, blomsterbutiker, frisörer, bagerier och gym. Det är verkligen ett privilegium att bo på denna adress där stadens puls kombineras med närheten till naturen. Tveka inte att göra den här fantastiska bostaden till ditt nya hem. Missa inte chansen att få njuta av allt detta!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Källhagsgatan 2B, Haga, Västerås kommun

Källhagsgatan 2B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
795 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
5 144 kr/mån
16 915 kr/m²

Välkomna till populära Haga och denna trevliga och fina tvåa om 47 kvadratmeter. Genomgående stilrena ytskikt och fina ljusinsläpp. Lägenheten är trevligt belägen med utsikt mot skogsdunge. I bostaden finner ni en hall med goda avhängningsytor och förvaring i garderober. Välplanerat kök med plats för mindre matbord och stolar. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och matgrupp. Utgång till balkong med mysigt läge och vy mot skogsdunge. Helkaklat badrum med dusch. Rymligt sovrum med fönster mot innergård. I avgiften till föreningen ingår bland annat internet och bostadsrättstilläggsförsäkring. Till lägenheten tillhör ett vindsförråd och ett källarförråd. Inom föreningen finns även tvättstuga och hobbyrum. Trivsamt och lugnt område med närhet till sjukhuset, Finnslätten och Västerås City. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
Sjömärkesgatan 4B, Lillåudden, Västerås kommun

Sjömärkesgatan 4B

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
2 195 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 1/5
3 522 kr/mån
47 204 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska och välplanerade tvåa om 46,5 kvadratmeter. Här bor du i en trivsam förening med låga avgifter där bland annat TV och internet ingår i avgiften. Här finner du en modern bostad med egen ingång och uteplats i markplan. Vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Sovrum med förvaring bakom skjutdörrar och plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med badkar, tvättavdelning och golvvärme. Walk in dress som även kan användas som hemmakontor. En bostad med härligt läge med Mälaren som granne. Stabil och välskött BRF med låga avgifter. Inom föreningen finns tillgång till lokal, övernattningslägenhet, cykelrum och soprum. På Lillåudden bor ni i ett attraktivt Mälarnära bostadsområde med närhet till både båtliv, city och pendlingsmöjligheter. Med endast 5 minuters promenad till järnvägsstationen ges enorma möjligheter för pendlaren. Restaurang och café finns i kvarteret. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Uteplats
Spantgatan 4 A, Västra Stohagen, Västerås kommun

Spantgatan 4 A

Lägenhet
Västra Stohagen, Västerås kommun
1 150 000 kr
55 m²
3 rum
vån 1/3
3 885 kr/mån
20 909 kr/m²

Ljus och väldisponerad gavel 3:a med fönster åt tre håll. Bekvämt läge på 1/2-trappa och med en rymlig balkong mot innergården. Fd 2:a med matrum, ombyggd till 3:a med två sovrum. Kök med plats för mindre matbord. Badrum med dusch, vardagsrum med plats för både TV-soiffan och större matbord. Rymlig balkong mot grönskande allmänning. Ljus och fräsch lägenhet, helrenoverad med nytt kök, nya golv och målade väggar. Låg månadsavgift, endast 3408 kr/månad. Bra läge med grönskande omgivningar. Grillplats finns vid gaveln. Förråd, cykelrum och tvättstuga i källaren. En kort promenad når du både buss och ICA Sjöhagen, 10-15 min cykelväg till city och Mälaren. Välkommen att kontakta mäklaren och boka en privat visning!

  • Balkong
Väsby Grind 5, Kungsåra- Väsby Grind, Västerås kommun

Väsby Grind 5

Tomt
Kungsåra- Väsby Grind, Västerås kommun
1 295 000 kr
2 253 m² tomt

Bygg ditt drömhus här i denna natursköna byggd vid Väsby Grind, strax öster om Irsta. En unik möjlighet bo fridfullt på landet men med bara 4 minuters bilväg in till Irsta, 10 minuters bilväg till Hälla Västerås. Flera golfbanor finns i närområdet. Totalt 5 tomter finns till salu och alla tomter är väl tilltagna med storlekar på 2175--2406 kvm. Dessutom ingår anslutning till vatten och avlopp, fiber samt väg. Här har du möjlighet att bygga i stort sett vilket hus som helst bara det passar in i miljön. Du väljer fritt modell och husleverantör som passar dig bäst. En stor fördel med nyproduktion är att du slipper betala fastighetsskatt de första 15 åren (värde minst 9000 kr/år), du får låga driftskostnader och slipper underhåll många år framåt. Dessutom är det du själv som väljer ytskikt, färger, maskiner mm. Välkommen till Väsby Grind en naturskön byggd strax öster om Irsta, där du har möjlighet att förvärva en tomt med absolut toppenläge vid skogsbrynet. Lugnt och harmoniskt läge med ett fantastiskt växt och djurliv in på knuten. En grusad gångbana/led anläggs i området så att man enkelt kan ta sig in mot Gottsta och skogarna. Skolskjuts finns på bekvämt avstånd vilket gör det lätt för barnfamiljen att skaffa sig ett lantligt boende. Endast 4,5 km in till Irsta, 10 km till Hälla. Bra läge för pendlaren, endast 6 km till E18-påfarten Orresta. Här finns tillfället för er som drömmer om en fantastisk plats att bygga sitt drömboende. Här finns 5 st tomter där anslutning till fiber, gemensamt vatten och avlopp samt väg ingår i tomtpriset. Slang och rör kommer att finnas vid tomtgräns och där köparen kommer att kunna ansluta sig till. El beställer du separat. Avstyckning/förrättningen är genomförd. Mycket bra att du själv kan välja husleverantör. Adressen hit är Väsby Grind Tomt 1, Kungsåra-Väsby 1:5. - 2.175 kvm, Pris 1495.000 kr Tomt 2, Kungsåra-Väsby 1:6. - 2.377 kvm, Pris 1495.000 kr Tomt 3, Kungsåra-Väsby 1:7. - 2.406 kvm, Pris 1295.000 kr Tomt 4, Kungsåra-Väsby 1:8. - 2.335 kvm, Pris 1295.000 kr Tomt 5, Kungsåra-Väsby 1:9. - 2.253 kvm, Pris 1295.000 kr Här kommer en samfällighet bildas för att gemensamt sköta bla vägen och VA-anläggningen. Förslagsvis placeras gemensamma soptunnor vid infarten till området. Anslutningsavgift för el ingår ej i tomtpriset.

Ekbacksvägen 25, Ekbacken - Enhagen, Västerås kommun
Ekbacksvägen 25, Ekbacken - Enhagen, Västerås kommun, bild 2
Ekbacksvägen 25, Ekbacken - Enhagen, Västerås kommun, bild 3

Ekbacksvägen 25

Villa
Ekbacken - Enhagen, Västerås kommun
8 295 000 kr
236 + 52 m²
6 rum
883 m² tomt

Varmt välkomna till Ekbacken-Enhagen och denna exceptionella och representativa Villa med en bo- och biarea på 288 kvadratmeter. Här erbjuds ni en påkostad bostad med exklusiva materialval som natursten på hela entréplanet och en gedigen byggnadskonstruktion med vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Väl tilltagen tomt med vackra stenläggningar där varje sten bearbetats och formats av stenhuggare till sin unika form. På den stenbelagda terrassen med vattenfall och vy mot Mälaren finns en vacker pergola med grillplats. En underbar plats för trevliga middagsbjudningar och tillställningar. Bostaden erbjuder genomgående påkostade materialval med noggrant valda detaljer, öppna och luftiga ytor som bjuder in till gemenskap samt stora fönsterpartier vilka ger bostaden ett vackert ljusflöde. I entréplan finner ni stora samvaroytor med väl tilltaget vardagsrum med burspråk och öppen spis. Påkostat och välplanerat kök i ek med stenbänkskivor, rymlig matplats och köksö med gashäll. Helkaklat Gäst WC, välplanerad tvättstuga och master bedroom med helkaklat badrum en suite. På övre plan finns intill trappen upp ett kontorsrum som kan göras om till ett sovrum. Här finns även ett väl tilltaget allrum med braskamin och burspråk med fönsterpartier och vy mot Mälaren. Två av bostadens tre sovrum finns på övre plan. Det ena sovrummet ligger med anslutning till en klädkammare och ett helkaklat badrum en suite, som nås både från sovrummet och hallen. Det andra sovrummet är väl tilltaget med en stor walk in closet om ca 26 kvadratmeter en suite. Byggnaden inrymmer även ett garage med elektrisk port som praktiskt nås direkt från tvättstugan. I garaget finns plats för en bil och här finns även flera installationer. Asfalterad uppfart med plats för tre bilar. Uppvärmning av huset är med bergvärme och vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Fastigheten är ansluten till Fiber via stadsnätet. Enhagen-Ekbacken är ett populärt område med fina promenadstigar, badplatser, båtplatser med Mälaren och natur som närmsta grannar. Goda kommunikationer med buss till Västerås Centralstation. Inom området finns 6 st badplatser och flera båtföreningar. I området finns dansbana och lekplats med trevliga aktiviteter som midsommarfirande. Närhet till förskola och närmaste grundskolor (f-åk 6) finns i Barkarö. En bit bort vid Fullerö Golfklubb erbjuds ni en vacker 18-hålsgolfbana med padelbanor och restaurang. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Energieffektiv

Visar alla 19