Mäklarringen Västerås

Mäklarringen Västerås

Mäklare

Härjedalsvägen 28, Önsta Gryta, Västerås kommun

Härjedalsvägen 28

Radhus
Önsta Gryta, Västerås kommun

3 495 000 kr

122 m²

5 rum

347 m² tomt

I ett lugnt och barnvänligt läge finner du i detta 2-plans radhus, 122 kvm, 5 rok, modernt kök, 2 badrum, 4 sovrum, vardagsrum och ett stort inglasat uterum. Kanske din framtida plats på jorden? Här får du både tillgång till naturens lugn och möjlighet till rekreation i intilliggande skogar. Detta gavelradhus ligger längst in på den fridfulla gatan och nära områdets lekplats. Barnen kan gå de 500 metrarna till skolan utan att korsa en enda bilväg! Årstidernas vackra skiftningar kan du följa i skogsbrynet, med allt från vitsippor och blommande hägg till sprakande höstlöv och dignande rönnbär. Det finns inte många radhus i Västerås som har ett läge och en baksida likt denna! Välkommen att boka en visning. Radhuset är förbesiktigat.

Soldatgatan 24, Viksäng, Västerås kommun

Soldatgatan 24

Lägenhet
Viksäng, Västerås kommun

1 595 000 kr

65,5 m²

2 rum

3 357 kr/mån

24 351 kr/m²

Välkommen till denna mycket ljusa, fräscha och helrenoverade 2:a i absolut bästa läge. Modernt och rymligt kök i vitt, helkaklat badrum med tvättmaskin. Sovrum med walk in closet. En hela14 kvm stor balkong med både en inglasad och en öppen del. Ett fantastiskt läge med utsikt ut över närområdet. Här bor du i Brf Soldaten, en mycket välskött HSB-förening med låga avgifter och där internet ingår. Gym, gästrum finns i närheten. Välkommen på visning.

 • Balkong
Norra skjutbanegatan 20C, Norra Haga, Västerås kommun

Norra skjutbanegatan 20C

Lägenhet
Norra Haga, Västerås kommun

895 000 kr

59,6 m²

2 rum

4 100 kr/mån

15 017 kr/m²

Välkomna till denna fräscha tvåa om nästan 60 kvadratmeter, belägen på populära Norra Skjutbanegatan. Här erbjuds ni en mycket ljus och välplanerad lägenhet med bra storlekar på alla rum. Genomgående fräscha ytskikt och stilrena materialval. Väl tilltagen och härlig inglasad balkong med öppningsbara fönsterpartier som tidigarelägger och förlänger sommaren. Välkomnande och luftig hall. I hallen finns en praktiskt klädkammare med plats för avhängning och förvaring. Rymligt kök med plats för matgrupp. Sovrum med plats för säng och sängbord. Rymligt vardagsrum med vacker ljusinsläpp från fönsterparti och med utgång till den inglasade balkongen. Välskött och stabil förening där bland annat kabel-TV, internet (100/100 mbit/s) och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i månadsavgiften. Inom föreningen finns tillgång till bastu, solarium, gym, hobbyrum, cykelrum och barnvagnsförråd. I källaren finns tillhörande förråd och tvättstuga. På Norra Haga bor man bekvämt med matbutiker och restauranger i närheten. Intill fastigheten vid Lugna gatan finns närmsta busshållsplats som går till Västerås centralstation och Västerås City. Gång och cykelavstånd till Stenby med bland annat matbutik, apotek, systembolag, padelhall, aktivitetscenter och gym. I närområdet ligger även Malmabergs centrum där det finns restauranger och matbutik. Närhet till Finslätten, Hälla och Västerås sjukhus. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Balkong
Vetterslundsgatan 68, Vetterslund, Västerås kommun
 • Budgivning pågår

Vetterslundsgatan 68

Lägenhet
Vetterslund, Västerås kommun

1 500 000 kr

97,5 m²

4 rum

6 821 kr/mån

15 385 kr/m²

Varmt välkomna till Vetterslundsgatan 68 och denna trivsamma fyra med attraktivt gavelläge och fönster i tre väderstreck. Här erbjuds ni en lägenhet med genomgående mycket fräscha ytskikt och smakfulla materialval. Bostaden är välplanerad och har väl tilltaga samvaroytor. Välplanerat kök med köksö och matplats med fransk balkong. Ett härligt rum med vackert ljusinsläpp från par balkongdörrarna till den franska balkongen som ger rummet ljus och rymd. Lättmöblerat vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Ombonad och härlig Inglasad balkong . Tre sovrum varav ett större Master bedroom. Två WC rum varav ett helkaklat rymligt badrum med praktiskt tvättdel och dusch samt en gäst WC. Stabil och välskött förening där bland annat internet ingår i avgiften. Eget lägenhetsförråd finns i markplan. Extra förråd kan hyras. Inom föreningen finns även tillgång till cykel- och barnvagnsförråd, bastu, samlingslokal, övernattningslägenheter samt gemensamma tvättstugor. På Vetterslund bor ni lugnt och trivsamt med gott om grönytor, skogsdungar och promenadvägar. Relativt centralt med bara några minuters cykelavstånd till Djäkneberget. Gång- och cykelavstånd även till Västerås city. I närområdet finns busshållsplats som går till Västerås City och Västerås centralstation. I närområdet finns även Coop, dagis och förskolor. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

 • Balkong
Dalavägen 44B, null, Fagersta kommun
 • Sön 12 feb
Dalavägen 44B, null, Fagersta kommun, bild 2
Dalavägen 44B, null, Fagersta kommun, bild 3

Dalavägen 44B

Lägenhet
Fagersta kommun

225 000 kr

54,9 m²

2 rum

2 947 kr/mån

4 098 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 2:a på populära Dalavägen 44 B och brf Biet. 55 kvm på våning 2 av 3. En väldiponerad bostad med rymligt och lättmöblerat vardagsrum och utgång till den mycket uppskattade inglasade balkongen med utsikt ut över Vilhelminaparken. Kaklat badrum med plats för egen tvättmaskin. Fräscht kök med ljus skåpinredning samt rymligt sovrum. Ett centralt boende med en kort promenad till både butiker, restauranger och kommunikationer. Flexibelt tillträde, Kontakta mäklaren och boka en privatvisning.

 • Premium
 • Balkong
Smältverksgatan 146, Bäckby, Västerås kommun
Smältverksgatan 146, Bäckby, Västerås kommun, bild 2
Smältverksgatan 146, Bäckby, Västerås kommun, bild 3

Smältverksgatan 146

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun

995 000 kr

61 m²

2 rum

4 299 kr/mån

16 311 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 2:a i markplan med inglasad uteplats och mindre trädgårdstomt i soligt sydvästläge. Härlig tomt med träd, buskar, inhägnad med staket och sol hela dagen. Gemensamt grönområde utanför skapar rymd och öppenhet. Här får ni känslan av ett radhus i en rymlig två-rums lägenhet. Bekvämt läge i markplan utan trappor och förråd i dörr intill. I bostaden finner ni ett rymligt kök med matplats. Vardagsrum med utgång till inglasad uteplats och tomt. Vardagsrummet går att skärmas av för att kunna göra en sovalkov. Rymligt sovrum och badrum utrustat med bland annat tvättmaskin och badkar. På Smältverksgatan bor ni familjärt och i ett bilfritt bostadsområde. Parkering med boendekort eller garageplats i länga intill, separat kö. Närhet till Bäckby centrum med bland annat matbutik, kiosk, restauranger, apotek och vårdcentral. Inom kort gångavstånd finns även Erikslund Shoppingcenter med sitt breda shoppingutbud. Flera skolor och dagis finns i närområdet. Välskött förening med trevliga grönområden. Buss Linje 1 trafikerar området med täta turer. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Kulstötargatan 60, Rönnby, Västerås kommun
 • Tor 9 feb kl 17:00

Kulstötargatan 60

Radhus
Rönnby, Västerås kommun

3 395 000 kr

135 m²

5 rum

202 m² tomt

Välkomna till populära och barnvänliga Rönnby och detta välskötta och fräscha radhus med friköpt tomt. I detta välplanerade och ljusa radhus i två plan får ni ett bekvämt boende med genomgående stilfulla materialval och ytskikt. Här bor ni lugnt och bilfritt med kort gångavstånd till skolor och busshållsplats. Välplanerat med sociala samvaroytor i entréplan och sovrummen avskiljt på övre plan. Fiber via stadsnätet och friköpt tomt. Garageplats praktiskt och bekvämt belägen mittemot husets framsida med eldriven garageport som öppnas med fjärrkontroll. Inbjudande och mysig uteplats med skärmtak. Lättskött tomt med gräsmatta, vinranka som klättrar på utsidan av terassen, eukalyptusvide träd samt syren. På entréplan finner ni ett välplanerat kök med matplats. Vardagsrum med plats för matgrupp och TV-del med soffa. Tvättstuga med goda arbetsytor och förvaring. och en gäst-WC. På övre plan finns 4 stycken sovrum varav ett master bedroom med luftvärmepump/AC för de varma sommardagarna. Från detta sovrummet nås den härliga balkongen. Helkaklat badrum med dusch. Gott om förvaring i klädkammare och förråd som nås från hallen. På Rönnby bor ni lugnt och barnvänligt. I närheten finns grundskola, förskola samt trevliga motionsspår i Rönnbyskogen. I närområdet finns bland annat pizzeria och närlivs. Närmsta busshållsplats finns vid Rönnby centrum. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

 • Plus
Sagavägen 37, Surahammar, Surahammars kommun

Sagavägen 37

Villa
Surahammar, Surahammars kommun

1 295 000 kr

75 m²

3 rum

1 170 m² tomt

Välkomna till Sagavägen och denna enplansvilla med källare. Fastigheten är belägen på en väl tilltagen hörntomt med stor potential. Byggnaden är delvis renoverat där man genomfört kostsamma renoveringar som nytt värmesystem (bergvärme), Fönster- och takbyte samt ny elcentral. Här får ni möjligheten att ta vid och forma ert egna hem. I entréplan finner ni två sovrum, hall med goda förvaringsmöjligheter, vardagsrum med braskamin, badrum med dusch och ett välplanerat kök. En trappa ner i källarplan finns tvättstuga, pannrum, matkällarförråd, förråd och ett garage. I Surahammar bor ni ett rofyllt och lugnt område där barnen kan växa upp i en lugn och trygg miljö. För pendlaren till Västerås finns bra kommunikationer med tåg och bussar. Erikslunds köpcentrum ca 10-12 minuter med bil. Varmt välkomna att boka in er för visning!

Djuphamnsvägen 12 B, Stohagen, Västerås kommun
 • Budgivning pågår

Djuphamnsvägen 12 B

Lägenhet
Stohagen, Västerås kommun

2 595 000 kr

79 m²

3 rum

3 818 kr/mån

32 848 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och moderna 3:a i absolut toppenläge med hög standard och en hela 15 kvm stor inglasad balkong. Våning 3 av 4 ger bostaden ett högt och ljust läge med fina ljusinsläpp. Genomgående mycket fräscha ytskickt med ekparkettgolv och målade väggar i främst grå toner. Ljust och stilrent kök från Marbodal med bra förvaring och arbetsytor samt påkostade maskiner i rostfritt. Kök, matplats och vardagsrum i en modern öppen planlösning. Guldläge med den hela 15 kvm stora inglasade balkongen med lamellgardiner och elektrisk screen-gardin. En perfekt plats för de härliga sommarkvällarna! Två rymliga sovrum. Helkaklat badrum med dusch och golvvärme samt en tvättdel. Förråd finns i markplan. Lugn och härlig innergård. Centralt läge med närhet till bland annat mataffär, buss, Lögarängen och härliga promenadstråk längs Mälaren. Här är du garanterad en parkeringsplats. Välskött och familjär förening där bland annat internet ingår i månadsavgiften. Välkommen på visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ängesta 14B, Orresta - Kärsta - Björksta, Västerås kommun

Ängesta 14B

Villa
Orresta - Kärsta - Björksta, Västerås kommun

5 475 000 kr

123 m²

4 rum

2 041 m² tomt

Välkommen till denna nyproducerade enplansvilla, ritad speciellt för denna tomt och läge och med en välbalanserad planlösning där man exteriört valt genomgående svarta färgtoner på både fönster, dörrar, fasader och tak. Vardagsrum och kök har en gemensam öppen yta och ett volymskapande ryggåstak med hela 3,8 meters takhöjd som breder ut sig över hela vardagsrummet. Stora fönsterpartier ut mot baksidan öppnar upp mot det öppna landskapet. En centralt placerad täljstenskamin sprider både ljus och värme vid mysiga hemmakvällar. Ett modernt kök med generösa arbetsytor och förvaring samt en hela 80 cm bred häll i köksön där du har full uppsikt ut över övriga rummet och även ut i trädgården när du lagar mat. Här finner vi även tre fina sovrum där föräldrasovrummet är utrustat med en walk-in closet och helglasad altandörr ut till baksidans uteplats. Dessutom erbjuds 2 st helkaklade badrum samt en rymlig tvättstuga. Väl genomtänkta materialval ger huset rätt atmosfär och känsla. Här finns tillfället för er som drömmer om en fantastisk plats att ha sitt drömboende. Carport med varmbonat förråd samt stora avgrusade ytor finns på framsidan. Friköpt tomt om 2041 kvm med en milsvidd utsikt ut över området. Bekvämt boende med kommunalt VA och Fiber, strax utanför Västerås, endast 15 minuter in till stan.

 • Nyproduktion
Vetterslundsgatan 218, Vetterslund, Västerås kommun

Vetterslundsgatan 218

Radhus
Vetterslund, Västerås kommun

2 450 000 kr

126 m²

4 rum

180 m² tomt

Perfekt boende för familjen. Välkommen till detta radhus, 126 kvm med mycket trivsamt läge med fri sikt mot allmänningen på framsidan. Genomgående äldre välvårdade ytskikt. Uteplats på baksidan i soligt västerläge. Stort förråd/hobbyrum på baksidan samt garageplats i separat länga. Välskötta fastigheter med ombyggt sadeltak, stamrenoverat och nyare värmesystem. Lugnt område med närhet till mataffär, buss, förskola, skog och grönområden. En förbesiktning finns utförd, se separat rapport. Välkommen att boka en visning.

Kartografvägen 16, Västra Skälby, Västerås kommun

Kartografvägen 16

Tomt
Västra Skälby, Västerås kommun

2 350 000 kr

1 232 m² tomt

Här har du möjlighet att köpa en kommunal tomt på Västra Skälby. Kartografvägen 16 är på hela 1232 kvm och ligger i ett lugnt och avskiljt läge i nordöstra delen av området. Tomten är grovplanerad och anslutningsavgift till fjärrvärme samt villaväxlare ingår i tomtpriset. För information om byggrätt etc. se bifogad detaljplan. Mycket enkelt och bekvämt boende med kommunalt vatten och avlopp, fjärrvärme, fiber och gemensamt miljöhus. En samfällighet bildas för skötsel av området, gator, belysning, miljöhus med mera. Mycket trivsamt område med gångavstånd till förskola och skola. Goda kommunikationer med bland annat busshållplats i närheten.

Visar alla 12