Mäklare Michael Berg

Michael Berg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gillbergavägen 31B, null, Eskilstuna kommun

Gillbergavägen 31B

Övrigt
Eskilstuna kommun
4 750 000 kr
403 m²
874 m² tomt

Hyresfastighet på Gillbergavägen 31 A och B med totalt 8 st lägenheter, 3 garageplatser och källare med hobbyrum, tvättstuga och förråd.

Saxenvägen 44, Saxdalen, Ludvika kommun

Saxenvägen 44

Villa
Saxdalen, Ludvika kommun
650 000 kr
160 m²
3 rum
1 425 m² tomt

Tillfälle: I det lilla samhället Saxdalen, en idyll strax norr om Grängesberg finner vi detta 2 planshus med enorma möjligheter. Fastighetsägaren hyr idag ut entréplan till restaurang, på övre plan finner vi en lägenhet om 2 rok, ca 60 kvm. Perfekt att bo själv, hyra ut eller B&B. Nyare elpanna Nibe EVC13. Kommunalt VA. En fastighet med goda hyresintäkter. Kontakta oss för en visning.

Spantgatan 4 A, Västra Stohagen, Västerås kommun

Spantgatan 4 A

Lägenhet
Västra Stohagen, Västerås kommun
1 375 000 kr
55 m²
3 rum
vån 1/3
3 408 kr/mån
25 000 kr/m²

Ljus och väldisponerad gavel 3:a med fönster åt tre håll. Bekvämt läge på 1/2-trappa och med en rymlig balkong mot innergården. Fd 2:a med matrum, ombyggd till 3:a med två sovrum. Kök med plats för mindre matbord. Badrum med dusch, vardagsrum med rymlig balkong. Ljus och fräsch lägenhet, helrenoverad med nytt kök, nya golv och målade väggar Låg månadsavgift, endast 3408 kr/månad. Bra läge med grönskande omgivningar. Grillplats finns vid gaveln. Förråd och tvättstuga i källaren. En kort promenad når du både buss och ICA Sjöhagen, 10-15 min cykelväg till city och Mälaren. Välkommen att boka in en visning.

  • Balkong
Flisavägen 43, Bjurhovda, Västerås kommun

Flisavägen 43

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
525 000 kr
51,8 m²
2 rum
vån 3/3
3 849 kr/mån
10 135 kr/m²

Välkommen till denna mycket välvårdade och unika 2:a i retro-stil anno 1970. En bostad med en utbyggd balkong mot innergården, rymligt sovrum, vardagsrum, badrum med badkar och förberett för tvättmaskin samt ett original kök och hall. Ett lugnt område med en välskött förening. Internet ingår i avgiften. Välkommen att boka in en visning.

  • Balkong
Benvägen 37, Bjurhovda, Västerås kommun

Benvägen 37

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
1 395 000 kr
86,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 761 kr/mån
16 127 kr/m²

Välkommen till områdets kanske finaste 4:a, helrenoverad med mycket exklusiva och neutrala materialval. Genomgående vitmålade väggar, exklusivt laminatgolv från Tarkett, helkaklad dusch, helkaklat badrum, 3 sovrum samt ett exklusivt kök från Marbodal. Alla ytskikt är nya. Helt enkelt som en nyproduktion, men kanske lite bättre. Mycket trivsamt läge med fina grönytor och lekplatser. Nära till både skola och förskolor samt en kort promenad till Bjurhovdaskogen och dess eljusspår. Ett stenkast bort finns Badelunda och Anundshög. Välkommen att boka in dig på en visning!

  • Balkong
Valhallagatan 29B, Stallhagen, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Valhallagatan 29B

Lägenhet
Stallhagen, Västerås kommun
3 925 000 kr
88,5 m²
3 rum
3 262 kr/mån
44 350 kr/m²

På attraktiva Stallhagen finner du denna fantastiska trea i markplan med radhuskänsla där du har ett inglasat uterum mot innergården och en mycket trivsam uteplats med tak på baksidan, gränsande mot allmänning. Bostadens 88,5 kvadratmeter har genomgående en stilren och modern design vilket ger en exklusiv känsla. 2 rymliga sovrum, klädkammare, helkaklat badrum med tvättavdelning, exklusivt kök i ek och ett vardagsrum med stora fönsterpartier vilket ger ljus och rymd. Egen entré och rymligt förråd. Det centrala läget ger dig oanade möjligheter till ett aktivt liv. En kort promenad bort når du både den gröna oasen på Djäkneberget, Västerås city, resecentrum och Mälaren. Ett fantastiskt läge med hög trivselkänsla vilket erbjuder goda möjligheter att skapa ett långsiktigt och trivsamt boende. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi och garanterad garageplats. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
Väsby Grind 5, Kungsåra- Väsby Grind, Västerås kommun

Väsby Grind 5

Tomt
Kungsåra- Väsby Grind, Västerås kommun
1 295 000 kr
2 253 m² tomt

Bygg ditt drömhus här i denna natursköna byggd vid Väsby Grind, strax öster om Irsta. En unik möjlighet bo fridfullt på landet men med bara 4 minuters bilväg in till Irsta, 10 minuters bilväg till Hälla Västerås. Flera golfbanor finns i närområdet. Totalt 5 tomter finns till salu och alla tomter är väl tilltagna med storlekar på 2175--2406 kvm. Dessutom ingår anslutning till vatten och avlopp, fiber samt väg. Här har du möjlighet att bygga i stort sett vilket hus som helst bara det passar in i miljön. Du väljer fritt modell och husleverantör som passar dig bäst. En stor fördel med nyproduktion är att du slipper betala fastighetsskatt de första 15 åren (värde minst 9000 kr/år), du får låga driftskostnader och slipper underhåll många år framåt. Dessutom är det du själv som väljer ytskikt, färger, maskiner mm. Välkommen till Väsby Grind en naturskön byggd strax öster om Irsta, där du har möjlighet att förvärva en tomt med absolut toppenläge vid skogsbrynet. Lugnt och harmoniskt läge med ett fantastiskt växt och djurliv in på knuten. En grusad gångbana/led anläggs i området så att man enkelt kan ta sig in mot Gottsta och skogarna. Skolskjuts finns på bekvämt avstånd vilket gör det lätt för barnfamiljen att skaffa sig ett lantligt boende. Endast 4,5 km in till Irsta, 10 km till Hälla. Bra läge för pendlaren, endast 6 km till E18-påfarten Orresta. Här finns tillfället för er som drömmer om en fantastisk plats att bygga sitt drömboende. Här finns 5 st tomter där anslutning till fiber, gemensamt vatten och avlopp samt väg ingår i tomtpriset. Slang och rör kommer att finnas vid tomtgräns och där köparen kommer att kunna ansluta sig till. El beställer du separat. Avstyckning/förrättningen är genomförd. Mycket bra att du själv kan välja husleverantör. Adressen hit är Väsby Grind Tomt 1, Väsby Grind 1:5. - 2.175 kvm, Pris 1495.000 kr Tomt 2, Väsby Grind 1:6. - 2.377 kvm, Pris 1495.000 kr Tomt 3, Väsby Grind 1:7. - 2.406 kvm, Pris 1295.000 kr Tomt 4, Väsby Grind 1:8. - 2.335 kvm, Pris 1295.000 kr Tomt 5, Väsby Grind 1:9. - 2.253 kvm, Pris 1295.000 kr Här kommer en samfällighet bildas för att gemensamt sköta bla vägen och VA-anläggningen. Förslagsvis placeras gemensamma soptunnor vid infarten till området. Anslutningsavgift för el ingår ej i tomtpriset.

Karlfeldtsgatan 76, Nordanby, Västerås kommun

Karlfeldtsgatan 76

Radhus
Nordanby, Västerås kommun
3 275 000 kr
110 + 16 m²
4 rum
208 m² tomt

Välkommen till populära Karlfeldtsgatan och detta tilltalande 50-tals radhus i toppenskick. Helrenoverat med två helkaklade badrum, modernt kök i vitt, rymligt vardagsrum med utgång till isolerat uterum och en härlig friköpt tomt med gräsytor. I den bortre delen av tomten finns en ytterligare grill- och uteplats. Mycket trevliga socialytor och plats för barnens spel och lek. På övre plan finner vi allrum, badrum och 3 sovrum. Garage och förråd finns i separat byggnad. På framsidan har vi parkering och en uteplats med kvällssolen. Bra boendekostnad med en samfällighet med låga avgifter där VA, värme ingår och där fasader och tak sköts via samfälligheten. Här bor ni i familjevänligt område med närhet till det mesta. Lekplats, skola och förskola på promenadavstånd. Nära till både Rocklundas sportområde, Stenby handelsområde och kommunikationer. Välkommen på visning! Flexibelt tillträde.

  • Plus
Kartografvägen 16, Västra Skälby, Västerås kommun

Kartografvägen 16

Tomt
Västra Skälby, Västerås kommun
2 350 000 kr
1 232 m² tomt

Här har du möjlighet att köpa en kommunal tomt på Västra Skälby. Kartografvägen 16 är på hela 1232 kvm och ligger i ett lugnt och avskiljt läge i nordöstra delen av området. Tomten är grovplanerad och anslutningsavgift till fjärrvärme samt villaväxlare ingår i tomtpriset. För information om byggrätt etc. se bifogad detaljplan. Mycket enkelt och bekvämt boende med kommunalt vatten och avlopp, fjärrvärme, fiber och gemensamt miljöhus. En samfällighet bildas för skötsel av området, gator, belysning, miljöhus med mera. Mycket trivsamt område med gångavstånd till förskola och skola. Goda kommunikationer med bland annat busshållplats i närheten.

Visar alla 9