Lech Walesas gata 42

Ljusstaden, Kalmar kommun Se på karta

1 985 000 kr

2 150 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
2018
Förening
Riksbyggen BRF Solgläntan i Kalmar
Om föreningen
Avgift
4 029 kr/mån
Driftkostnad
10 548 kr/år
Pris/m²
26 118 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina och moderna hörnlägenhet i markplan om 3 rok. Bostadsrätten stod klar 2018 och har sedan dess varsamt tagits om hand varsamt - fortfarande är känslan att allt är nytt!

Egen ingång från framsidan, vilken utanför ger utrymme för bord och stolar, då ytan är stenlagd, en mysig liten uteplats där t.ex. morgonkaffet kan avnjutas. Även här på framsidan finns ett förråd, mycket praktiskt. Duschrummet har helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme och här finns både tvättmaskin och torktumlare. Det är öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. De stora fönsterna och fönsterdörren ut till baksidans uteplats tillsammans gavelfönstret gör att ett härligt ljusinsläpp finns i lägenheten. Uteplatsen ligger i sydväst-läge och sol stora delar av dagen och bjuder ofta på vackra solnedgångar. Uteplatsen har en större trall med stor markis, vilken är elektrisk och väderstyrd, och så finns belysning och el-uttag. Tack vare hörn-läget får du som köpare tillgång till gräsyta längst med gaveln och baksidan som inramas av en häck. Ägaren har haft pallkragar för egen odling, kanske du som köpare också vill ha det?

Föreningen har flera mervärden för dig som köpare såsom t.ex. gym, lekrum för barn, grillplats, övernattningslägenhet och samlingslokal. Dess läge i Ljusstaden bjuder på närhet till natur och fina bad, men också till golfbana, service och skola/förskola. Sammanfattningsvis ett väldigt trivsamt boende!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

Kontakta mäklaren

Magnus Johansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
Mäklare Magnus Johansson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
070-547 42 00