Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Förlösa källtorp 431, Källtorp/Förlösa/Lindsdal, Kalmar kommun
  • Sön 4 aug
Förlösa källtorp 431, Källtorp/Förlösa/Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Förlösa källtorp 431, Källtorp/Förlösa/Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Förlösa källtorp 431

Gård/Skog
Källtorp/Förlösa/Lindsdal, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
8 900 000 kr
330 m²
10 rum

Välkommen till denna magnifika mangårdsbyggnad från 1600-talet, där historia möter modern komfort. Här finner du en pampig och vacker bostad med välbevarade detaljer som original-tapet, stilfulla kakelugnar, charmiga trägolv och fiskbensparkett, fantastiska par-/spegeldörrar samt fina golvsocklar, foder och taklister. Köket, badrummet och tvättstugan har noggrant renoverats för att harmonisera med byggnadens karaktär. Badrummet här helkaklat och med både dusch och badkar på lejonfot. Tvättstugan har klinkergolv och både tvättmaskin och torktumlare. Köket är av större storlek med rejäl köksö och plats för stort matbord vid en av alla kakelugnar samt utgången till den härliga baksidan. Golvet i köket är ett väldigt vackert stengolv. Bostaden erbjuder i övrigt rymliga rum med högt i tak, fördelade på hela 10 rum, vilket ger gott om plats för både familjeliv och representativa tillställningar. Utanför väntar en uppvuxen och vacker trädgårdstomt med en stor uteplats, pool och en lyxig utomhusspa, ett bubbelbad, perfekt för avkoppling och umgänge. Fastigheten värms upp med vattenburen golvvärme och radiatorer via flis/el-panna, kompletterat med eldstäder för extra komfort. Fiber finns indraget! Fastigheten ligger högt och ostört, med en charmig rondell framför byggnaden och en vidsträckt utsikt över åkerlandskap och de egna markerna. På tomten finns två extra hus, idealiska för uthyrning eller generationsboende, samt flera ekonomibyggnader, såsom t.ex. större lada som har stalldel för lösdrift samt vidbyggt större garage/verkstadsdel, en byggnad med flera carportplatser och en stalldel med 3-4 boxplatser, dubbelgarage samt ett gammalt sädesmagasin med vidbyggd uthuslänga för förvaring samt dubbelgarage. Dessutom finns ett större växthus som både erbjuder plats för odling och en sittgrupp samt finns en praktisk jordkällare. Har du stort intresse för för odling, ett hästintresse och vill ha ett par hästar hemma eller annan djurhållning är detta en perfekt fastighet för dig! Betesmark och litet skogsparti finns att tillgå, allt samlat i ett skifte. Detta är en unik möjlighet att förvärva en fastighet som erbjuder ett lugnt, skönt och lantligt läge med modern bekvämlighet och historisk charm. Varmt välkommen att upptäcka ditt nya drömhem, det är sällan en sådan här chans ges!

  • Premium
Stensövägen 25A, Bremerlyckan, Kalmar kommun
  • Idag
Stensövägen 25A, Bremerlyckan, Kalmar kommun, bild 2
Stensövägen 25A, Bremerlyckan, Kalmar kommun, bild 3

Stensövägen 25A

Lägenhet
Bremerlyckan, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 990 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 345 kr/mån
30 615 kr/m²

Stensövägen 25A andas både kvalité och omtanke! Nu erbjuds du en bostadsrätt i toppskick - stilren och modern, då den precis har renoverats. Lägenheten har precis renoverats och planlösningen har ändrats om så nu finns en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, vilket gör att ett härligt ljusinsläpp infinner sig, tack vare fönster i två väderstreck. Köket är från HTH med induktionshäll, varmluftsugn, mikro, kyl/frys, vinkyl och diskmaskin. Den stora köksön hänger man gärna kring i goda vänners lag. Duschrummet har klinkergolv med golvvärme, kaklade väggar och så finns egen tvättmaskin. Lägenheten är mycket fräscht och ligger med ett attraktivt läge i stan. Nära service och vackra bad i Kalmarsundsparken! Balkong i soligt söderläge! Här är det bara att flytta in och börja bo!

  • Premium
  • Balkong
Ekestorp 302, Söderåkra, Torsås kommun
Ekestorp 302, Söderåkra, Torsås kommun, bild 2
Ekestorp 302, Söderåkra, Torsås kommun, bild 3

Ekestorp 302

Gård/Skog
Söderåkra, Torsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
8 995 000 kr
196 + 35 m²
7 rum
12 ha tomt

Välkomna till en unik och charmig hästgård i idylliska Ekestorp! Dess läge gör att man med bil enkelt når både Kalmar (ca 20 min) och Karlskrona (ca 40 min). Ägarna har med mycket kärlek 2022-2024 gjort mycket omfattande förbättringar och renoveringar. Här har man tänkt på varje liten detalj och gjort det där lilla extra. Mangårdsbyggnaden som har anor från 1875 har idag 7 rum och kök varav 3 sovrum. Det finns kakelugnar och vedspis som sprider härlig värme. Det platsbyggda köket i massivt trä är en fröjd att vistas i. Stora sällskapsytor i form av både matsal, vardagsrum och allrum. Till fastigheten finns ett renoverat gästhus, med allrum, kök, duschrum och sovrum på övervåningen. Perfekt för dig som vill hyra ut och få en extra inkomst eller för de som söker ett generationsboende. Stor ekonomibyggnad med 13 stallplatser och med sadelkammare. Flertalet garage, maskinhall och förråd/ verkstads delar. Så gott om utrymme! Hagarna ligger samlat alldeles intill gårdscentrat, där du kan se dina djur beta från fönstret. Längs markgränsen går Glasholmsån från vilken man har tillgång till vatten för bevattning. Solcellsanläggning, 18,7 kW, är installerad på stallets tak. Vattenburen golvvärme på entréplanet samt radiatorer på övervåning och i källare. Värmepump (Luft/Vatten). Laddbox finns installerad för elbil både i och utanför garage. Fastigheten är ansluten till fiber! Sammanfattningsvis en riktig dröm för den som vill bo lantligt, ha hästar eller andra djur eller varför inte ha företaget på hemmaplan!? Detta måste upplevas på plats, det är sällan sådan här fastighet är till salu!

  • Premium
Folkungagatan 9 lgh 1001, Södercentrum, Kalmar kommun
  • Idag
Folkungagatan 9 lgh 1001, Södercentrum, Kalmar kommun, bild 2
Folkungagatan 9 lgh 1001, Södercentrum, Kalmar kommun, bild 3

Folkungagatan 9 lgh 1001

Lägenhet
Södercentrum, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 195 000 kr
47 m²
1 rum
vån 1/3
2 852 kr/mån
25 426 kr/m²

Välkommen till BRF Melrose, en centralt och mycket omtyckt bostadsrättsförening, en lågt belånad, belägen på Söder med närhet till fina bad i Kalmarsundsparken, gemytliga Stensö och anrika Kalmar Slott! Välplanerad 1:a med mycket ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck, ett smakfullt kök i bra storlek, förråd i lägenheten och även i källaren, duschrum med kaklade väggar och ett rymligt allrum med tre garderober, plats för säng, matbord och TV-hörna, väldigt kvadratsmart. Ägaren har installerat spotlights i allrummet, vilken styrs av ett smart Plejd-system och en mycket praktisk upphängning i innertaket som gör att man smart kan avskilja sov-delen. Den mysiga innergården med grönyta och uteplats är ett jätteplus som du får nyttja och i vilken man gärna tillbringar soliga dagar. Kalmar länssjukhus, Linnéuniversitetet, mataffär, centralstation och Kvarnholmen med alla sina butiker och restauranger ligger bara en kort promenad bort. Här kommer du bo bra och till en låg månadskostnad!

  • Premium
Oxhagsvägen 4A, Oxhagen, Kalmar kommun
  • Idag
Oxhagsvägen 4A, Oxhagen, Kalmar kommun, bild 2
Oxhagsvägen 4A, Oxhagen, Kalmar kommun, bild 3

Oxhagsvägen 4A

Lägenhet
Oxhagen, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
950 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 965 kr/mån
15 447 kr/m²

Varmt välkommen till Oxhagsvägen 4A, en smakfull och mysig hörnlägenhet som är belägen en halvtrappa upp! Balkong i soligt västerläge mot grönskande träd och öppen gräsyta - här kan du sitta i fred och njuta. Extra plus är dess läge med närhet till vackra och natursköna Skällby, Kalmar centrum och Giraffens köpcenter med all sin service. Lägenheten består av en välkomnande hall med garderober, ett socialt vardagsrum, sovrum med klädkammare och ett kök med generösa arbetsytor och helkaklade duschrum. God ekonomi och mycket omtyckt förening. Föreningen tillhandahåller tvättstuga, övernattningsrum, hobbyrum samt välskötta grönytor!

  • Premium
  • Balkong
Kolbodagatan 12, Kolboda, Kalmar kommun
  • Idag
Kolbodagatan 12, Kolboda, Kalmar kommun, bild 2
Kolbodagatan 12, Kolboda, Kalmar kommun, bild 3

Kolbodagatan 12

Villa
Kolboda, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 795 000 kr
131 + 9 m²
4 rum
2 005 m² tomt

I idylliska Kolboda ligger denna 1,5-plansvilla, belägen med öppna vyer och en stor fin uppvuxen trädgårdstomt 2 005 kvm! Detta är ett rymligt och välplanerat hem som erbjuder gott om plats för hela familjen. Vacker parkett och en eldstad finns i vardagsrummet. Det inglasade uterummet tillbringar man gärna flera timmar i, kanske med ett uppdukat fikabord eller en god bok - härifrån har man en rofylld utsikt. Garage och uthus med gott om utrymme. Närhet till bad, natur och fina strövområden. Cirka 20 min till Kalmar med bil, så ett perfekt pendlarläge! Kom och upplev lugnet - Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Mazarinvägen 4, Trekanten, Kalmar kommun
  • Sön 11 aug
Mazarinvägen 4, Trekanten, Kalmar kommun, bild 2
Mazarinvägen 4, Trekanten, Kalmar kommun, bild 3

Mazarinvägen 4

Villa
Trekanten, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
3 195 000 kr
178 m²
7 rum
1 068 m² tomt

Varmt välkommen till Mazarinvägen 4 i familjevänliga Trekanten! Söker ni en lättskött fastighet som bjuder på stora ytor, både inne som ute? Denna 2-plansvilla bjuder på en rymlig och bekväm livsstil med sina imponerande 178 kvadratmeter och hela 6-7 rum varav 5 sovrum. På baksidan av huset ligger den charmiga och lättskötta trädgården som är en fridfull oas! Perfekta ytor för lek, trädgårdsarbete eller att bara koppla av på en solig dag. På baksidan har vi även en stor altan som sträcker sig längs huset långsida. Mazarinvägen 4 ligger på en lugn gata i centrala Trekanten. Här bor ni i ett trivsamt och barnvänligt läge med närhet till allt för en bekväm vardag. Bra kommunikationer mellan Kalmar och Nybro. Inom gångavstånd finns både skola och matbutik. Detta är hemmet för er som söker rymliga ytor för hela familjen. Välkommen att boka er på visning!

  • Premium
Glasbruksgatan 3, Torsås, Torsås kommun
  • Budgivning pågår

Glasbruksgatan 3

Villa
Torsås, Torsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
595 000 kr
50 m²
1 280 m² tomt

Välkommen till Glasbruksgatan, Centrala Torsås Drömmer du om ett boende med perfekt läge och stor potential? Då har du hittat rätt! Mitt i hjärtat av Torsås, erbjuder Glasbruksgatan närhet till allt du behöver – livsmedelsaffärer, skolor och vårdcentral – allt inom bekvämt gångavstånd. Det charmiga enplanshuset med stående träpanel, målat i en tidlös vit kulör och stilrent tegelpannetak, står redo för dig att sätta din personliga prägel på. Med en torpargrund och en mindre källare där varmvattenberedaren finns, är grunden för ditt framtida drömboende redan på plats. Tomten på över 1200 kvadratmeter ger dig gott om utrymme att skapa en pompös trädgård, en lekplats för barnen eller varför inte en rofylld oas för avkoppling? På tomten finns även ett charmigt rött förråd, perfekt för förvaring eller som hobbyverkstad. Även om huset är i behov av renovering, erbjuder det en unik chans att skapa ett hem helt efter dina egna önskemål och behov. Här har du möjligheten att investera i ett boende som kan bli ditt för evigt. OBS! Friskrivning kommer att tillämpas på denna fastigheten. Missade du chansen att bo i hjärtat av Torsås? Ta steget idag och förverkliga dina husdrömmar på Glasbruksgatan

Järnvägsgatan 11, Paradiset, Nybro kommun
  • Tor 1 aug
Järnvägsgatan 11, Paradiset, Nybro kommun, bild 2
Järnvägsgatan 11, Paradiset, Nybro kommun, bild 3

Järnvägsgatan 11

Villa
Paradiset, Nybro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
2 995 000 kr
250 + 120 m²
8 rum
997 m² tomt

Varmt välkommen hem till Järnvägsgatan 11! Låt mig presentera denna ståtliga villa som bjuder på generösa ytor, högt i tak och stora ljusinsläpp. Överallt i interiören finns de tidstypiska detaljerna från husets byggår vilket kommer att imponera på både dig och dina gäster. Den här fantastiska villan sträcker sig över imponerande 250 kvadratmeter, vilket ger er gott om utrymme för både familj och vänner att samlas och trivas på. Det finns även möjlighet att hyra ut en separat lägenhet, vilket ger er tillfälle att dra nytta av extra inkomst och bo ännu mer ekonomiskt fördelaktigt. Lägenheten fungerar även bra för generationsboende eller till egen verksamhet. En annan fördel som Järnvägsgatan 11 bland annat erbjuder är solceller och bergvärme, vilket gör fastigheten otroligt energieffektiv. Här bor ni mycket centralt, lugnt och bekvämt med allt vad Nybro har att erbjuda på kort avstånd. Så om ni letar efter en fastighet med historisk charm, tidstypiska detaljer, moderna uppgraderingar som solceller och laddbox samt möjligheter till extra inkomst, är Järnvägsgatan 11 definitivt ett hus som ni inte vill missa! Välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Smedbyvägen 46, Smedby, Kalmar kommun

Smedbyvägen 46

Villa
Smedby, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
3 575 000 kr
232 + 130 m²
7 rum
1 441 m² tomt

Välkommen till denna unika och imponerande fastighet med mycket charm och historia. Med sina generösa boytor på över 230 kvm, erbjuder denna villa ett boende utöver det vanliga. Här möts historia och modern komfort på ett fantastiskt sätt! Bakom huset väntar en insynsskyddad trädgård som bjuder på en otrolig oas som ger en känsla av avkoppling och ro. Den lummiga trädgården omfamnar ett fantastiskt trädäck, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Här finner ni både pool och jacuzzi som tillsammans skapar en utlandskänsla – den perfekta platsen för sommarens varma dagar och sköna kvällar. Ett unikt inslagen i denna fastighet är det bevarade kassavalvet från bankens tid. Detta historiska element adderar både charm och karaktär till hemmet, och fungerar som en påminnelse om byggnadens spännande förflutna. Denna pampiga villa med sin unika historia och moderna bekvämligheter vill ni inte missa! Välkommen till ert nya drömhem på Smedbyvägen 46!

Vädergatan 45, Hanemåla, Nybro kommun

Vädergatan 45

Villa
Hanemåla, Nybro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 795 000 kr
155 + 95 m²
7 rum
492 m² tomt

Vädergatan 45 erbjuder ett hus med kärlek, hela fem sovrum och ett tonårsrum i källaren. Huset har fantastiska ytor för umgänge och förvaring. På övre plan har man gjort ett extra sovrum. Vädergatan erbjuder också närhet till skola, service, kommunikation och natur. Precis vid baksidan finns det en stor lekplats i området för barnen, öppna upp på baksidan av huset och låt er njuta av områdets hjärta. Laddbox för el-bil finns installerad.

Vegagatan 4A, Bremerlyckan, Kalmar kommun

Vegagatan 4A

Lägenhet
Bremerlyckan, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 695 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/3
3 556 kr/mån
36 064 kr/m²

Med ett insynsskyddat läge, högst upp i huset på tredje våning med hiss, presenteras nu denna välplanerade tvåa på omtyckta Bremerlyckan! Det är något magiskt med att öppna ytterdörren och välkomnas av ett hem där det första man slås av är det härliga ljusinflödet i från två håll. Med en takhöjd högre än standard känner man redan vid första klivet in den luftiga känslan av rymd. Bostaden karaktäriseras med social planlösning och välplanerade rum, något jag skulle definiera som perfektion. Matrum och vardagsrum förenas på ett tilltalade sätt och skapar en riktigt härlig umgängesyta. Här ryms både matbordmöblemang, favoritsoffan och TV-möbeln. Hemmet består av stilsäkra kulörer i kombination med moderna ytskikt. Ett välplanerat kök med en tilltalande köksinredning i grått utförande, rymligt sovrum med goda förvarings-och möbleringsmöjligheter, samt ett halvkaklat badrum! Läget för bostaden är bland Kalmars bästa, här bor du med gångavstånd in till Kalmars stadspuls, centralstationen, universitet och matbutiker. Kalmarsundsparkens fina bad och mysiga naturområden på Stensö finner du bara några minuter bort! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Hiss
Boda 123C, Drag/Boda/Revsudden, Kalmar kommun
Boda 123C, Drag/Boda/Revsudden, Kalmar kommun, bild 2
Boda 123C, Drag/Boda/Revsudden, Kalmar kommun, bild 3

Boda 123C

Villa
Drag/Boda/Revsudden, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
3 895 000 kr
73 m²
4 rum
471 m² tomt

Med en bedårande utsikt över viken kommer du bjudas på färgsprakande himlaspel - Varmt välkommen till Boda 123C. Just nu pågår en avstyckning, vilken är i slutfasen. Boda 123C kommer säljas som friköpt fastighet. Bostadsbyggnaden är i mycket gott skick och här har ägarna inte "sparat på krutet"! Stora fönsterpartier mot sjösidan, en värmande och smakfull kamin, elektriska takfönster i vilka man får ett fantastisk ljusinsläpp från och som också stjärnklara kvällar är en vacker tavla ovanför huvudet! Två rymliga sovrum, båda med stora garderober. Det finns också ett rum, som idag används som arbetsplats/gästrum, vilken går att bygga igen med en dörr om du som köpare önskar det. Allrummet ligger i öppen planlösning mot det stilrena köket och har rejäla arbetsytor. Badrummet är utrustat med golvvärme, tvättmaskin samt både dusch och badkar. Vattenburen golvvärme i hela huset via värmepump (luft/vatten). Flera uteplatser från vilka du kan följa solen under hela dagen och njuta av vacker solnedgång! På kort avstånd når du badplats på t.ex. Enerevet och fina promenadstråk alldeles runt knuten. Detta är en riktig pärla i Boda, mittemellan Drag och Revsudden! Välkommen att boka in dig på visning! För närvarande är detta en byggnad på ofri grund, men en avstyckningsprocess pågår, så det blir en friköpt fastighet. Avstyckningsprocessen är i slutfasen. För mer information prata med ansvarig fastighetsmäklare.

  • Premium
Kvilla 568, Kvilla/Vedby/Förlösa, Kalmar kommun

Kvilla 568

Fritidshus
Kvilla/Vedby/Förlösa, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
650 000 kr
36 m²
2 rum
1 199 m² tomt

I mysiga Kvilla, strax utanför Lindsdal, ligger denna idylliska och lugna fastighet med sin timmerstuga och flera uthusbyggnader. Nuvarande ägare har påbörjat en renovering, så här får du som köpare sätta din slutliga prägel! Kanske du söker ett fritidshus eller kanske funderar på att bygga nytt i lantlig miljö, då ska du boka in dig på visning. Nyanlagd avloppsanläggning, 3-kammarbrunn med infiltration finns och framdraget till huset för inkoppling. Uppvärmning via luftvärmepump (luft/luft) samt kakelugn. Stugan har stor charm med bl.a. spegeldörrar, trägolv, kakelugn, järnspis, synliga takbalkar och halvmånefönster. Öppet i nock i allrummet! Kvilla 568 ligger cirka 20-25 minuters bilfärd från Kalmar. Fastighetens belägenhet gör att du som köpare har nära till både skog och vacker natur!

  • Plus
Silkeborgsgatan 6, Tegelviken, Kalmar kommun

Silkeborgsgatan 6

Lägenhet
Tegelviken, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 150 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/6
3 898 kr/mån
19 828 kr/m²

Varmt välkommen till södra området och Silkeborgsgatan 6. Öppna ytterdörren och välkomnas av ett hem som erbjuder fina ytskikt, bra planlösning, tilltaget kök och ett vardagsrum med stort fönsterparti som skapar en fantastisk känsla och rymd. Lägenheten har välplanerade ytor i alla rum. Köket är i tacksam storlek och har plats för matgrupp vid fönstret. Härifrån tar du dessutom dig ut till den inglasade balkongen där många måltider kan avnjutas! I anslutning till köket når du det harmoniska sovrummet med inbyggda garderober. Ett tilltaget rum som både ger plats för dubbelsäng och skrivbord till hemmakontoret, om behoven skulle finnas. Redan när du kliver in i lägenheten möts du av hur dagsljuset flödar in från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet. I det rymliga vardagsrummet finns det gott om plats för både soffa och matgrupp. Här finner ni en supertrevlig umgängesyta när vänner och familj är på besök! Lägenhetens 58 kvm är väl disponerade, i den rymliga hallen erbjuds det gott om förvaring, både i inbyggda garderober och i en klädkammare. Via hallen når du även det helkaklade badrummet. Silkeborgsgatan 6 ligger i lugna Tegelviken. Bara 100 meter från bostaden finner du grönska som sträcker sig hela vägen till Stensö naturreservat. Här bor du dessutom med närhet till länssjukhuset, centrum, universitet, livsmedelsbutik och havet. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lunavägen 10, Berga, Kalmar kommun

Lunavägen 10

Villa
Berga, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
2 595 000 kr
74 + 73 m²
3 rum
1 169 m² tomt

På Lunavägen 10 finner ni ett charmigt enplanshus med källare, där 50-talets stil möter modern bekvämlighet. På entréplan välkomnas ni av ett charmigt kök i original och ett härligt matrum i direkt anslutning, perfekt för festliga middagar och sammankomster med nära och kära. Vidare finns ett tilltaget vardagsrum som har utgång till den trevliga uteplatsen med tak där du kan njuta av trevliga stunder utomhus, oavsett väder. På entréplan finner vi även ett sovrum och en toalett i anslutning till hallen. I källaren erbjuds ytterligare bekvämligheter såsom ett duschrum, ett gästrum, matkällare och en tvättstuga för en smidig vardag. Utanför huset sträcker sig en rymlig trädgård med uppvuxna fruktträd med bland annat körsbärsträd, plommonträd och päronträd. Denna fastighet har också genomgått stora renoveringar i modern tid såsom dränering, nytt V/A-system och ny el. Lunavägen 10 är belägen på en hörntomt på en lugn och barnvänlig gata. Berga är ett naturnära och trevligt område i Kalmar med matbutik, bra kommunikationer, skolor, trevliga promenadstråk och vackra grönområde. Välkommen att boka er på visning!

Klunkens backe 5, Berga, Kalmar kommun

Klunkens backe 5

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 050 000 kr
75,5 m²
2 rum
vån 3/7
5 761 kr/mån
13 907 kr/m²

Varmt välkommen till Klunkens Backe 5 och denna tilltagna tvårummare som är omgjord från tidigare tre rum och kök. Lägenhet går enkelt att återskapa till en trea igen om så önskas! Med hiss direkt från markplan välkomnas du upp till tredje våningen. Det första som möter er är en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter i form av garderober och klädkammare. Vidare från hallen finns det tilltagna sovrummet med två fönster. Här inne ryms bland annat dubbelsängen, tillhörande sängbord, tv-möbeln och skrivbordet. I anslutning till hallen finns även klädkammare och ett helkaklat badrum med tvätt-och torkmaskin. Vardagsrum och kök ligger i delvis öppen planlösning där även den inglasade balkongen finns i anslutning. Balkongen är tillläggsisolerad för att kunna nyttja den året runt. BRF Jätten är en mycket omtyckt bostadsrättsförening med fin gemenskap och fantastiska faciliteter i fina innegårdar med lekplats, grillplats samt kvarterslokal med samlingslokal, gym, bastu, övernattningslägenheter och välordnade tvättstugor. Aktiv förening som bland annat i det senaste investerat i solceller. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och nätavgift el! Trivsamt läge i Berga med närhet till vacker natur, service och kommunikationer till centrum. Välkomna att boka in er på visningen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Banérgatan 7B, Funkabo, Kalmar kommun

Banérgatan 7B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 250 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 012 kr/mån
18 248 kr/m²

Välkommen hem till Banérgatan 7B! Ett hem som smakfullt renoverats och bjuder härliga sociala ytor. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Det är något magiskt med att öppna ytterdörren och välkomnas av ett hem där varje kvadrat tjäna sin fulla rätt! Bostaden karaktäriseras med väl planerad planlösning och genomgående moderna ytskikt i kombination med stilsäkra kulörer. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett fint ljusinflöde och ett socialt hem där alla kan umgås. Via vardagsrummet når man den trevliga balkongen där du kan njuta från sen förmiddag till kväll i ostört läge. I anslutning till hallen ligger båda sovrummen samt det helkaklade badrummet. Bosätter du dig på Banérgatan 7B tillhör du en välskött förening med mycket låg belåning. Här bor du med direkt närhet till mataffärer, kommunikationer, skolor, bad-och grönområden samt bra cykelvägar in till centrum. I den låga månadsavgiften på 4212 kr ingår såväl värme och vatten som tv och bredband. Välkommen på visning!

  • Balkong
Stensbergsvägen 54A, Södra Området, Kalmar kommun

Stensbergsvägen 54A

Lägenhet
Södra Området, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 750 000 kr
63,8 m²
2 rum
vån 1/4
5 164 kr/mån
27 429 kr/m²

Varmt välkommen till Stensbergsvägen 54A och denna välplanerade lägenhet! Här får ni en kvadratsmart lägenhet om två rum och kök fördelat på cirka 64 kvm. Denna lägenhet är för er som uppskattar ett modernt boende med hög komfort samt med naturen runt knuten och samtidigt som ni får ett centrumnära läge. Det första man slås av är det härliga ljusflödet ifrån två håll och den luftiga känslan av rymd. Lägenheten är belägen på första plan med genomgående fin parkett, ljusa ytskikt och interiörer som skänker ett harmoniskt och inbjudande intryck. Här finner ni ett generöst hem där alla kan umgås tack vare social planlösning. Från det trevliga köket har man öppet till både matplatsen och vardagsrummet vilket skapar härliga sociala ytor. Från vardagsrummet har vi dessutom utgång till den stenlagda uteplatsen i tilltagen storlek i sydvästläge. Hemmets sovrum är i bra storlek och erbjuder plats för dubbelsäng och goda förvaringsutrymmen. Det helkaklade badrummet går i samma moderna stil som resten av boendet och är dessutom utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden stod klar 2015 och känslan är fortfarande nytt och fräscht! På Stensbergsvägen 54A bor du i ett arkitektritat bostadshus med charmiga vinklar i HSB BRF Linblomman. Här bor du med promenadavstånd till flera välsorterade matbutiker, länssjukhuset, Kalmarsund och Stensös naturområde. På endast ett par minuter med cykel når du Kalmar city, centralstation, slottet och universitet! Välkommen att boka dig på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Jägarevägen 2C, Funkabo, Kalmar kommun

Jägarevägen 2C

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
725 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 415 kr/mån
17 059 kr/m²

Varmt välkommen till Jägarevägen 2C och denna trivsamma etta om 42,5 kvm! Ett hem som bjuder på en genomgående mysig känsla och med välbevarade originaldetaljer. Drömmen för dig som älskar retro! I det stora köket finns de klassiska skjutluckorna bevarade och generösa arbetsytor, samt gott om plats för ett matbord vilket oftast saknas i ettor. Allrummet är tilltaget och bjuder på flera möbleringalternativ. Dessutom har rummet ett stort fönsterparti och fransk balkong i söderläge! I anslutning till hallen hittar ni det helkaklade badrummet i tilltagen storlek. Flyttar du hit blir du del av en trevlig och solid förening med mycket god ekonomi. Via föreningen har du tillgång till tvättstuga, bastu, grillplats, övernattningslägenhet och gym. I den låga avgiften inkluderas värme, vatten, tv och internet. Funkabo är en mycket omtyckt och trivsam del av Kalmar som erbjuder närhet till både natur och service. I närområdet finns köpcentrum, skola, stadskärnan och havet. Välkommen på visning!

Väpnarens väg 3, Hörninge / Köpingsvik, Borgholms kommun
Väpnarens väg 3, Hörninge / Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 2
Väpnarens väg 3, Hörninge / Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 3

Väpnarens väg 3

Villa
Hörninge / Köpingsvik, Borgholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
2 095 000 kr
72 m²
4 rum
1 333 m² tomt

I lugna och idylliska Hörninge på Öland ligger detta mysiga boende. Här kan du välja att antingen bo permanent eller att ha som fritidshus. Köpingsviks vita sandstränder och härliga bad ligger endast cirka 3 kilometer bort, så på ett behagligt avstånd. I området kan du ta skogspromenader och njuta av den vackra naturen. Huset är om 4 rum och kök och diverse möbler och lösöre ingår i köpet. Fastigheten är ansluten till fiber. Är detta din sommardröm? Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Mjölnarens väg 4, Hörninge / Köpingsvik, Borgholms kommun
Mjölnarens väg 4, Hörninge / Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 2
Mjölnarens väg 4, Hörninge / Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 3

Mjölnarens väg 4

Villa
Hörninge / Köpingsvik, Borgholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
2 095 000 kr
72 m²
4 rum
1 327 m² tomt

I lugna och idylliska Hörninge på Öland ligger detta mysiga boende. Här kan du välja att antingen bo permanent eller att ha som fritidshus. Köpingsviks vita sandstränder och härliga bad ligger endast cirka 3 kilometer bort, så på ett behagligt avstånd. I området kan du ta skogspromenader och njuta av den vackra naturen. Huset är om 4 rum och kök och diverse möbler och lösöre ingår i köpet. Fastigheten är ansluten till fiber. Är detta din sommardröm? Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Smålandsgatan 1A, Malmen, Kalmar kommun
Smålandsgatan 1A, Malmen, Kalmar kommun, bild 2
Smålandsgatan 1A, Malmen, Kalmar kommun, bild 3

Smålandsgatan 1A

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
4 795 000 kr
177,7 m²
5 rum
vån 2/5
10 680 kr/mån
26 984 kr/m²

Här presenterar vi en av Kalmars pampigaste våningar om hela 177,7 kvm belägen på centrala och attraktiva Smålandsgatan. 2011-2012 renoverades denna lägenhet i mycket smakfull stil, med kvalitativa materialval - en stilren lägenhet skapades. Genomgående ligger det parkettgolv i rummen, både vacker fiskbensparkett och stavparkett. Vardagsrummet pryds av en öppen spis. Balkongen som ligger i hörnet på byggnaden bjuder sol stora delar av dagen då den ligger mot både öster och söder, njut av utsikten mot Värnortsparken, drick en kopp kaffe eller bara läs en bra bok här. Rummen är rymliga och lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp! Köket har vita släta luckor och den maskinella utrustningen är i rostfritt. Duschrummet har klinkergolv, golvvärme och kaklade väggar. Förutom att föreningen har två gemensamma tvättstugor har lägenheten en egen tvättmaskin och torktumlare. Det finns också en WC med toalett och handfat, perfekt när gäster är på besök. I lägenheten finns gott om förvaring i flera garderober och i två klädkammare. Utöver dessa förvaringsmöjligheter finns ett stort vindsförråd och ett källarförråd som du får nyttja. Föreningen har övernattningslägenhet. Ta tillfället i akt och bli ägare av en riktigt fin lägenhet där allt känns som nytt - det är sällan en sådan här chans ges! Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Linnégatan 3E, Malmen, Kalmar kommun

Linnégatan 3E

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 295 000 kr
31,9 m²
1 rum
vån 1/5
2 206 kr/mån
40 596 kr/m²

Varmt välkommen till Linnégatan 3E och denna påkostade etta i centrala Kalmar. Lägenheten imponerar med sin höga takhöjd om cirka 3,5 meter, charmigt fiskbensparkett och smakfulla materialval. Lägenheten stoltserar med fint ljusinflöde från det tilltagna fönstret och balkongdörren som går från golv till tak. I allrummet ligger även köket i öppen planlösning. Rummet är rymligt och erbjuder flera möblemangsmöjligheter. Från allrummet har vi även utgång till balkongen som ligger i härligt västerläge. Hallen är rymlig och har gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är tilltaget och helkaklat med spotlights i taket. Denna lägenheten passar för såväl förstagångsköparen som paret, men också för den som är i behov av en övernattningslägenhet. Huset stod klart i april 2020 och är arkitektritat av Atrio arkitekter Kalmar AB, fastigheten är ett "infill" projekt som är skapad för att passa in i omgivningen. Bosätter du dig på Malmen har du nära till allt, såväl Kvarnholmen med utbudet av butiker och restauranger, centralstationen för dig som pendlar, universitetet om du arbetar eller studerar eller till sjukhuset. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Falkenbergsvägen 23A, Södra Området, Kalmar kommun
  • Ons 31 jul

Falkenbergsvägen 23A

Lägenhet
Södra Området, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
660 000 kr
21 m²
1 rum
vån 3/3
2 216 kr/mån
31 429 kr/m²

Varmt välkommen till en kvadratsmart etta med fina ytskikt, välplanerad planlösning och en stor inglasad balkong! Hemmet bjuder på en hall i med avhängningsytor, ett tilltaget badrum, funktionellt kök och till sist har vi det härliga allrummet som rymmer både soffa, säng, och matbord. Från allrummet når man den inglasade balkongen som förlänger rummet. Balkongen ligger i västerläge! Det där lilla extra erhåller bostaden genom en reparationsfond på över 5000 kr. Perfekt för dig som någon gång vill sätta din egen prägel! HSB BRF Vallmon är en välskött förening med trygg ekonomi. I den låga månadskostnaden om 2216kr ingår värme, vatten, bredband, kabel-TV och nätavgiften för elen. Dessutom har du som medlem tillgång till flera bekvämligheter såsom tvättstugor, övernattningslägenhet, föreningslokal och bastu. På Falkenbergsvägen 23A bor du med gångavstånd till härlig natur, havet, sjukhuset, service och kommunikationer. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 31