Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fatabursvägen 5B, Skälby, Kalmar kommun
  • Kommande

Fatabursvägen 5B

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

Pris saknas

34,5 m²

1 rum

2 468 kr/mån

I populära Skälbyområdet erbjuder vi en mycket välplanerad lägenhet på Fatabursvägen 5B. Lägenheten är 34,5 kvadratmeter och består av hall, duschrum och allrum med kokvrå. Hissen tar dig upp till våning 3. Öppen planlösning, fönster i två väderstreck och fransk balkong skapar ett härligt ljusinsläpp. Över 7 600 kr i inre reparationsfond! Om du önskar närhet till city, Linnéuniversitetet, livsmedelsbutiker och bra kommunikationer är detta något för dig!

  • Hiss
Räkstigen 32, Färjestaden, Mörbylånga kommun
  • Kommande

Räkstigen 32

Villa
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

Pris saknas

169,7 m²

5 rum

907 m² tomt

Wow - Välkommen till Snäckstrand och denna unika och exklusiva villa - något du troligtvis aldrig innan skådat! Byggnaden är under uppförande och ju tidigare du som köpare bestämmer dig, desto mer kan du själv vara med och påverka! Genomgående kommer huset ha hög standard och bekvämlighet, smarta planlösningar som skulle kunna ändras i framtiden om man vill. Denna fastighet erbjuder dig stor livskvalité och låga driftskostnader, tack vare att du kommer kunna kontrollera din energiförbrukning med ett KNX-System, ett väldigt smart system. På tomten byggs ett garage som också ger möjlighet till liten verkstads-/förrådsdel om man som köpare vill skapa det däri. Några ytterligare mervärden du som köpare får är en fantastiskt vacker bränd underhållsfri träpanel, falsat svart plåttak, vattenburen golvvärme på både entréplan och övervåningen, frånluftsvärmepump med FTX-ventilation, kamin, fiber, stora fönster vilka ger ett fint ljusinsläpp och från övervåningen har man utsikt över Kalmarsund och Ölandsbron. Entréplanet bjuder på ett stilsäkert kök från Ballingslöv som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Master bedroom med klädkammare, helkaklat duschrum och praktisk tvättstuga (utrustad med både tvättmaskin och torktumlare) finns även på detta plan. En trappa upp möts du av ett stort allrum med öppet i nock, ett duschrum som är helkaklat samt ytterligare ett sovrum samt klädkammare/kontor. Övervåningens planlösning går enkelt att ändra på om t.ex. ytterligare sovrum önskas. Fiskbensparkett kommer genomgående ligga i rummen, utöver de utrymmen som har klinkergolv. Från både vardagsrum och sovrum på entréplan kommer du nå uteplatsen som är belägen i västerläge, vilken kommer bestå av en trall utmed hela bakre långsidan. En balkong kommer också finnas på södersidan, med utgång från allrummet på övervåningen, på vilken man kan sitta och njuta. Tomten kommer finplaneras med matjord och sås in med gräs. Endast någon minut från vattnet kommer du som köpare bo, tänk att du tar på dig morgonrocken och promenera ner till vattnet och tar ett morgondopp eller ett kvällsbad i solnedgången, vilken härlig känsla! De fascinerande himlaspel vid årets alla årstider, något som trollbinder de flesta, kommer du också bjudas på över Kalmarsund! Mysiga promenadstråk längs med vattnet, närhet till all service, skola och förskola i Färjestaden och med kort pendelavstånd till Kalmar, om du har jobbet där, kommer göra att du bor riktigt bra. Passa på att bli ägare av ett enastående hem med ett lugnt och trivsamt läge! För mer information eller om du vill sätta upp dig på intresselistan, mejla eller ring ansvarig fastighetsmäklare, då detta ligger ute som Försprång, en kommande försäljning!

  • Plus
Runvägen 3B, Berga, Kalmar kommun
  • Kommande

Runvägen 3B

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

670 000 kr

44,5 m²

1 rum

3 164 kr/mån

15 056 kr/m²

Söker ni ett trivsamt boende i stabil förening med perfekt läge till det mesta Kalmar har att erbjuda? Här presenteras en ljus och luftig enrummare som disponerar sina kvadratmeter på bästa sätt - varje rum får komma ut till sin fulla rätt. Planlösningen består av en rymlig hall med inbyggda garderober, ett tilltaget kök, kaklat badrum och ett stort vardagsrum med utgång till den härliga inglasade balkongen - ett extra rum för er som gärna förlänger säsongerna. I månadsavgiften ingår värme, vatten, nätavgift, bredband + basutbud för TV-Kanaler. Föreningen har även P-platser med laddningsstolpar. Brf Rimsmeden är en välskött förening som investerat i både nya fönster, renovering av fasad och tak med solceller - vilket ger låga el-kostnader! Gemensamma faciliteter man kan hyra är samlingslokal och övernattningslägenhet, hobbyrum och bordtennislokal man kan låna och slutligen ett eget gym - som föreningens medlemmar nyttjar kostnadsfritt! I populära Berga finns välsorterad mataffär, förskola/skola, apotek, vårdcentral, pizzeria, gym och vacker natur. Runt hörnet har du busshållsplatsen, en cykeltur bort finns både Hansa City och Kalmar City. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Linnégatan 14D, Malmen, Kalmar kommun
  • Kommande

Linnégatan 14D

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

Pris saknas

71 m²

3 rum

3 792 kr/mån

Letar du efter en unik och charmig lägenhet, ska du sikta högt, och mitt i prick! Låt mig presentera detta gårdshus som innehar denna trerummare som smakfullt renoverats. Varmt välkommen till Linnégatan 14D! Ett hem med otrolig karaktär med charmiga plankgolv, träbalkar, tilltalande färgval, vinklar och vrår. Via den mysiga innergården når vi er alldeles egna ingång via farstukvisten med en liten uteplats. Med en lägenhet i etage och direkt närhet till föreningens trädgård är det svårt att inte få villakänslor. Redan från första klivet in i hallen möts man av en nyfikenhet och känslan av att vilja se mer av hemmet. Tar vi trapporna upp kommer vi till hemmets boyta som är fördelat på två sovrum, kök, vardagsrum, badrum och tre uppskattade utrymmen som idag används som tvättstuga, skafferi och klädkammare – alla tre innehar takfönster. På tal om fönster, detta unika boende har fönster i fyra olika väderstreck och bjuder på ett härligt ljusinflöde. Till bostaden tillkommer den gemensamma härliga innergården att nyttja, som är en gömd oas skapad för en rogivande och lugn miljö, detta blir hjärtat och föreningens egen mötesplats. Framåt vårkanten och sommaren kan du förvänta dig många dagar, likaså kvällar på föreningens innegård. Till varje lägenhet besitter varje medlem en egen odlingslott, perfekt för dig om vill bo i lägenhet men älskar att odla! Det är inte varje dag ett boende likt detta når marknaden, med det sagt, välkomna med er intresseanmälan!

Jägarevägen 16B, Funkabo, Kalmar kommun
  • Kommande

Jägarevägen 16B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

Pris saknas

38 m²

1 rum

2 368 kr/mån

Med en både låg månadskostnad och ett bra läge till centrum, Linnéuniversitetet och daglig service kommer du bo bekvämt! Mycket trevlig och fräsch lägenhet om 1 rum med sovalkov och rymligt kök. Smakfullt vitt kök med plats för matbord, infällda spotlights i innertaket och diskmaskin. Rummet har parkettgolv och fransk balkong i österläge. Helkaklat duschrum med egen tvättmaskin! Ett mycket bekvämt boende!

Runvägen 11A, Berga, Kalmar kommun
  • Kommande

Runvägen 11A

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

750 000 kr

44,5 m²

1 rum

3 047 kr/mån

16 854 kr/m²

Varmt välkommen till Runvägen 11A och denna rymliga etta med en stor inglasad balkong! Hemmet bjuder på en hall i generös storlek, ett helkaklat badrum, stort kök som rymmer matbord framför det stora fönstret och till sist har vi det härliga allrummet som rymmer både soffa, säng, och skrivbord. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som förlänger rummet. Det där lilla extra erhåller bostaden genom en reparationsfond på över 6000 kr. Perfekt för dig som någon gång vill sätta din egna prägel! Bor du på Runvägen 11A tillhör du en mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonom. I månadsavgiften om 3047kr ingår värme, vatten, bredband, basutbud för kabel-tv och nätavgift för elen. Föreningen har gemensamma faciliteter - för att nämna några - övernattningslägenhet och gym. Berga är ett naturnära och trevligt område i Kalmar med matbutik, bra kommunikationer, skolor, trevliga promenadstråk och vackra grönområde. Här bor du dessutom med cykelavstånd till både Hansa City men även centrala Kalmar och Linneuniversitet. Välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 6