Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Arif Dodkanlou

Arif Dodkanlou

Om mig

Vi lever i värld där relationer och förtroende aldrig har haft en större betydelse. Att vara bra på relationer har varit mitt signum inom alla yrken jag har haft, framförallt mitt senaste som lärare då jag fick äran att hjälpa människor att hitta rätt väg i livet genom kunskap och motivation Nu vill jag bygga en relation med just dig inför ditt livs investering, att få lära känna dog och vägleda dig genom din bostadsaffär. Jag är med dig hela vägen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jakobsgatan 30B, Paradiset, Nybro kommun

Jakobsgatan 30B

Lägenhet
Paradiset, Nybro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
265 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 673 kr/mån
4 492 kr/m²

Vill du bo i Paradiset? Lugnet i paradiset, precis som det låter. Ett omtyckt område som erbjuder ett trivsamt boende, både för barnfamiljen men även för dig som vill bo själv i ett lugnt område som har gångavstånd till centrum.

  • Balkong
Doktor Sandbergs Gata 11C, Nybro, Nybro kommun

Doktor Sandbergs Gata 11C

Lägenhet
Nybro, Nybro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
265 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 561 kr/mån
4 862 kr/m²

En tvåa nära centrum. På Doktor Sandbergs gata 11 C hittar vi denna fina tvåa om 54 kvm. En ljus och fräsch lägenhet med härligt ljusinsläpp. Adressen erbjuder närhet till service, lekplats, skola, kommunikation och mycket annat. Trägolv i hela lägenheten.

  • Balkong
  • Hiss
Vädergatan 45, Hanemåla, Nybro kommun

Vädergatan 45

Villa
Hanemåla, Nybro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 895 000 kr
155 + 95 m²
7 rum
492 m² tomt

Vädergatan 45 erbjuder ett hus med kärlek, hela fem sovrum och ett tonårsrum i källaren. Huset har fantastiska ytor för umgänge och förvaring. På övre plan har man gjort ett extra sovrum. Vädergatan erbjuder också närhet till skola, service, kommunikation och natur. Precis vid baksidan finns det en stor lekplats i området för barnen, öppna upp på baksidan av huset och låt er njuta av områdets hjärta. Laddbox för el-bil finns installerad.

Mellangatan 4 A, Centrala Nybro, Nybro kommun

Mellangatan 4 A

Lägenhet
Centrala Nybro, Nybro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
485 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1
4 043 kr/mån
8 661 kr/m²

Välkommen till Mellangatan 4A, en charmig tvårumslägenhet som har mycket att erbjuda. Belägen på första våningen i hjärtat av centrala Nybro, är denna bostad en dröm för den som önskar både bekvämlighet och estetik. Det första som möter dig när du kliver in är den naturliga ljusfyllheten som sprider sig genom hela lägenheten. Den öppna och välplanerade layouten skapar en rymlig känsla och gör det enkelt att inreda och trivas. En av de mest lockande funktionerna är den lilla balkongen som vetter mot innergården. Här kan du njuta av din morgonkaffe eller koppla av på kvällen. Inredningsmässigt är lägenheten stilfull och modern, detta skapar en känsla av elegans och komfort som verkligen gör detta till ett hem. Dessutom har Mellangatan 4A ett oslagbart läge. Du kommer att ha allt inom bekvämt gångavstånd - restauranger, shopping och allt som Nybro har att erbjuda, vilket gör det till den perfekta platsen att kalla hemma. Miss inte chansen att uppleva allt som Mellangatan 4A har att erbjuda. Kontakta mig för att boka en visning och ta det första steget mot att göra detta till ditt nya hem i centrala Nybro!

  • Balkong

Visar alla 4