Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nichole Björnsson

Nichole Björnsson

Om mig

Ung, hungrig och driven är tre ord som beskriver mig som mäklare! Min ambition är att med ett helhjärtat engagemang och stor noggrannhet leda er tryggt och smidigt genom den viktigaste affären i livet. Jag anser mig själv ha öga för detaljer och lämnar ingenting åt slumpen varken i yrkeslivet eller privat. När du anlitar mig som din fastighetsmäklare levererar jag alltid fullt fokus och erbjuder en trygg hand vid varje steg.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Järnvägsgatan 11, Paradiset, Nybro kommun
 • Sön 5 maj kl 11:30
Järnvägsgatan 11, Paradiset, Nybro kommun, bild 2
Järnvägsgatan 11, Paradiset, Nybro kommun, bild 3

Järnvägsgatan 11

Villa
Paradiset, Nybro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
3 175 000 kr
250 + 120 m²
8 rum
997 m² tomt

Varmt välkommen hem till Järnvägsgatan 11! Låt mig presentera denna ståtliga och pampiga villa som bjuder på generösa ytor, högt i tak och stora ljusinsläpp. Överallt i interiören finns de tidstypiska detaljerna från husets byggår vilket kommer att imponera på både dig och dina gäster. Den här fantastiska villan sträcker sig över imponerande 250 kvadratmeter, vilket ger er gott om utrymme för både familj och vänner att samlas och trivas på. Det finns även möjlighet att hyra ut en separat lägenhet, vilket ger er tillfälle att dra nytta av extra inkomst och bo ännu mer ekonomiskt fördelaktigt. En annan fördel som Järnvägsgatan 11 bland annat erbjuder är solceller och bergvärme, vilket gör fastigheten otroligt energieffektiv. Här bor ni mycket centralt, lugnt och bekvämt med allt vad Nybro har att erbjuda på kort avstånd. Så om ni letar efter en fastighet med historisk charm, tidstypiska detaljer, moderna uppgraderingar som solceller och laddbox samt möjligheter till extra inkomst, är Järnvägsgatan 11 definitivt ett hus som ni inte vill missa! Välkommen att boka dig på visning!

 • Premium
Klunkens backe 7, Berga, Kalmar kommun

Klunkens backe 7

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 250 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1/7
5 782 kr/mån
15 924 kr/m²

Med stort nöje välkomnar jag er till ett ljust hem i markplan med inglasat uterum och en stor täppa i omtyckta HSB BRF Jätten. Bostaden bjuder på genomgående fina ytskikt och för er som även vill kunna gå ut och känna naturen precis utanför dörren är denna marklägenhet perfekt! Det första som möter er är en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare från hallen finns två tilltagna sovrum, klädkammare och ett helkaklat badrum. Vardagsrum och kök ligger i öppen, social planlösning där även det inglasade uterummet med underbar eftermiddagssol finns i anslutning. Trädgårdskänsla finner ni utanför uterummet tack vare den inhägnade grästäppan. BRF Jätten är en mycket omtyckt bostadsrättsförening med fin gemenskap och fantastiska faciliteter i fina innegårdar med lekplats, grillplats samt kvarterslokal med samlingslokal, gym, bastu, övernattningslägenheter och välordnade tvättstugor. Aktiv förening som bland annat i det senaste investerat i solceller. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och nätavgift el! Trivsamt läge i Berga med närhet till vacker natur, service och kommunikationer till centrum. Välkomna att boka in er på visningen!

 • Balkong
 • Uteplats
Linnégatan 3E, Malmen, Kalmar kommun

Linnégatan 3E

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 295 000 kr
31,9 m²
1 rum
vån 1/5
2 206 kr/mån
40 596 kr/m²

Varmt välkommen till Linnégatan 3E och denna påkostade etta i centrala Kalmar. Lägenheten imponerar med sin höga takhöjd om cirka 3,5 meter, charmigt fiskbensparkett och smakfulla materialval. Lägenheten stoltserar med fint ljusinflöde från det tilltagna fönstret och balkongdörren som går från golv till tak. I allrummet ligger även köket i öppen planlösning. Rummet är rymligt och erbjuder flera möblemangsmöjligheter. Från allrummet har vi även utgång till balkongen som ligger i härligt västerläge. Hallen är rymlig och har gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är tilltaget och helkaklat med spotlights i taket. Denna lägenheten passar för såväl förstagångsköparen som paret, men också för den som är i behov av en övernattningslägenhet. Huset stod klart i april 2020 och är arkitektritat av Atrio arkitekter Kalmar AB, fastigheten är ett "infill" projekt som är skapad för att passa in i omgivningen. Bosätter du dig på Malmen har du nära till allt, såväl Kvarnholmen med utbudet av butiker och restauranger, centralstationen för dig som pendlar, universitetet om du arbetar eller studerar eller till sjukhuset. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Falkenbergsvägen 23A, Södra Området, Kalmar kommun

Falkenbergsvägen 23A

Lägenhet
Södra Området, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
695 000 kr
21 m²
1 rum
vån 3/3
2 216 kr/mån
33 095 kr/m²

Varmt välkommen till en kvadratsmart etta med fina ytskikt, välplanerad planlösning och en stor inglasad balkong! Hemmet bjuder på en hall i med avhängningsytor, ett tilltaget badrum, funktionellt kök och till sist har vi det härliga allrummet som rymmer både soffa, säng, och matbord. Från allrummet når man den inglasade balkongen som förlänger rummet. Balkongen ligger i västerläge! Det där lilla extra erhåller bostaden genom en reparationsfond på över 5000 kr. Perfekt för dig som någon gång vill sätta din egen prägel! HSB BRF Vallmon är en välskött förening med trygg ekonomi. I den låga månadskostnaden om 2216kr ingår värme, vatten, bredband, kabel-TV och nätavgiften för elen. Dessutom har du som medlem tillgång till flera bekvämligheter såsom tvättstugor, övernattningslägenhet, föreningslokal och bastu. På Falkenbergsvägen 23A bor du med gångavstånd till härlig natur, havet, sjukhuset, service och kommunikationer. Välkommen att boka dig på visning!

 • Balkong
Skräddaretorpsvägen 5A, Skälby, Kalmar kommun
 • Tor 2 maj

Skräddaretorpsvägen 5A

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 090 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 089 kr/mån
16 769 kr/m²

På omtyckta Skräddaretorpet erbjuds nu denna charmiga tvåa! Låt mig presentera ett hem som karaktäriseras med fint ljusinflöde, fräscha ytskikt, välplanerad planlösning, tilltagna rum och en stor inglasad balkong i västerläge! Öppna ytterdörren och välkomnas av en luftig hall med platsbyggda garderober. Vidare kommer vi till köket som är väl tilltaget med goda arbetsytor och matplats. Badrummet är fräscht och rymligt samt här finns egen tvättmaskin. Sovrummets storlek möjliggör för dig att inte behöva kompromissa bort något. Här finns en vägg med garderober, plats för dubbelsängen samt matchande sängbord. Från sovrummet når vi dessutom den stora inglasade balkongen som blir som ett härligt extra rum. Till sist har vi hemmets hjärta, vardagsrummet som erbjuder plats för både soffgruppen och middagsbordet. Här ryms vänner och familj vilket gör rummet till lägenhetens naturliga samlingsplats! För dig som uppskattar friluftsliv och närhet till stadskärnan är detta en utmärkt adress, i området finns välbesökta 4h-gården, ett fräscht utegym, närhet till Hansa City och kort cykeltur når du kvarnholmen. BRF Skräddartorpet är en mycket omtyckt förening med ständig fokus på förbättringsåtgärder. Gemensamma utrymmen med tvättstuga, cykelförråd, kvarterslokal och övernattningsrum. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Djurängsvägen 60B, Djurängen, Kalmar kommun

Djurängsvägen 60B

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
575 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
3 273 kr/mån
14 744 kr/m²

I Djurängen finner vi denna extremt välplanerade hörnlägenhet med genomgående parkettgolv och fräscha ytskikt. Med utmärkta kommunikationer och cykel/gångvägar till city är detta en perfekt adress för dig som vill ha bekvämt avstånd till natur, skola, affär, köpcenter och stadskärnan. Ta hissen eller trapporna till ytterdörren och välkomnas av den inbjudande hallen som erbjuder bra förvaring tack vare flertalet garderober. Rakt fram ligger det delvis kaklade badrummet som är i tilltagen storlek med tvättmaskin. Vidare kommer allrummet med fönster i två väderstreck och fransk balkong. Här finns gott om plats för säng, soffa, soffbord och tv-möbel. Från allrummet nås köket som har bra arbetsytor och plats för ett matbord. Här får du en månadsavgift på 3 273 kr som inkluderar värme, vatten, tv och internet. I denna välskötta förening finns bastu, övernattningsrum och kvarterslokal. Med andra ord får du en utmärkt hörnlägenhet med väldisponerade ytor i ett tacksamt läge med cykelavstånd till det bästa Kalmar kan erbjuda. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Jägarevägen 2C, Funkabo, Kalmar kommun

Jägarevägen 2C

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
765 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 415 kr/mån
18 000 kr/m²

Varmt välkommen till Jägarevägen 2C och denna trivsamma etta om 42,5 kvm! Ett hem som bjuder på en genomgående mysig känsla och med välbevarade originaldetaljer. Drömmen för dig som älskar retro! I det stora köket finns de klassiska skjutluckorna bevarade och generösa arbetsytor, samt gott om plats för ett matbord vilket oftast saknas i ettor. Allrummet är tilltaget och bjuder på flera möbleringalternativ. Dessutom har rummet ett stort fönsterparti och fransk balkong i söderläge! I anslutning till hallen hittar ni det helkaklade badrummet i tilltagen storlek. Flyttar du hit blir du del av en trevlig och solid förening med mycket god ekonomi. Via föreningen har du tillgång till tvättstuga, bastu, grillplats, övernattningslägenhet och gym. I den låga avgiften inkluderas värme, vatten, tv och internet. Funkabo är en mycket omtyckt och trivsam del av Kalmar som erbjuder närhet till både natur och service. I närområdet finns köpcentrum, skola, stadskärnan och havet. Välkommen på visning!

Hemvägen 1, Norra Vimpeltorpet, Kalmar kommun

Hemvägen 1

Lägenhet
Norra Vimpeltorpet, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
2 250 000 kr
107 m²
4 rum
6 568 kr/mån
21 028 kr/m²

Varmt välkommen till Hemvägen 1 och denna gavellägenhet. Här bor ni med den perfekta mixen där ni slipper välja mellan att bo i hus eller lägenheten. Här får ni ta del av det bästa av två världar - en lättskött trädgård med egen biluppfart för två bilar och samtidigt ett underhållsfritt boende i bostadsrättsform! Detta parhus om 107 kvm i två plan stod inflyttningsklar så sent som 2019. Här erbjuds ett hem till er som bara vill flytta rakt in. Parhuset bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp ifrån 3 håll tack vare gavelläge. Ni får inte bara en utan två uteplatser så ni kan följa solens alla timmar. På baksidan finns den härliga altanen och lättskött trädgård som erbjuder plats för lek och planteringar. Norra Vimpeltorpet är ett av Kalmars nyare område som nu verkligen tagit form. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till havet, fina promenadstråk, golfbana, lekplatser, förskolor och goda kommunikationer. Kalmars simhall och skolor håller på att byggas i området och kommer finnas en kort promenad bort. Välkommen att boka dig på visning!

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Jägarevägen 16B, Funkabo, Kalmar kommun

Jägarevägen 16B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
725 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
2 787 kr/mån
19 079 kr/m²

Med en både låg månadskostnad och ett bra läge till centrum, Linnéuniversitetet och daglig service kommer du bo bekvämt! Mycket trevlig och fräsch lägenhet om 1 rum med sovalkov och rymligt kök. Smakfullt vitt kök med plats för matbord, infällda spotlights i innertaket och diskmaskin. Rummet har parkettgolv och fransk balkong i österläge. Helkaklat duschrum med egen tvättmaskin! Ett mycket bekvämt boende!

Visar alla 9