Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nichole Björnsson

Nichole Björnsson

Om mig

Ung, hungrig och driven är tre ord som beskriver mig som mäklare! Min ambition är att med ett helhjärtat engagemang och stor noggrannhet leda er tryggt och smidigt genom den viktigaste affären i livet. Jag anser mig själv ha öga för detaljer och lämnar ingenting åt slumpen varken i yrkeslivet eller privat. När du anlitar mig som din fastighetsmäklare levererar jag alltid fullt fokus och erbjuder en trygg hand vid varje steg.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mazarinvägen 4, Trekanten, Kalmar kommun
  • Sön 11 aug
Mazarinvägen 4, Trekanten, Kalmar kommun, bild 2
Mazarinvägen 4, Trekanten, Kalmar kommun, bild 3

Mazarinvägen 4

Villa
Trekanten, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
3 195 000 kr
178 m²
7 rum
1 068 m² tomt

Varmt välkommen till Mazarinvägen 4 i familjevänliga Trekanten! Söker ni en lättskött fastighet som bjuder på stora ytor, både inne som ute? Denna 2-plansvilla bjuder på en rymlig och bekväm livsstil med sina imponerande 178 kvadratmeter och hela 6-7 rum varav 5 sovrum. På baksidan av huset ligger den charmiga och lättskötta trädgården som är en fridfull oas! Perfekta ytor för lek, trädgårdsarbete eller att bara koppla av på en solig dag. På baksidan har vi även en stor altan som sträcker sig längs huset långsida. Mazarinvägen 4 ligger på en lugn gata i centrala Trekanten. Här bor ni i ett trivsamt och barnvänligt läge med närhet till allt för en bekväm vardag. Bra kommunikationer mellan Kalmar och Nybro. Inom gångavstånd finns både skola och matbutik. Detta är hemmet för er som söker rymliga ytor för hela familjen. Välkommen att boka er på visning!

  • Premium
Järnvägsgatan 11, Paradiset, Nybro kommun
  • Tor 1 aug
Järnvägsgatan 11, Paradiset, Nybro kommun, bild 2
Järnvägsgatan 11, Paradiset, Nybro kommun, bild 3

Järnvägsgatan 11

Villa
Paradiset, Nybro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
2 995 000 kr
250 + 120 m²
8 rum
997 m² tomt

Varmt välkommen hem till Järnvägsgatan 11! Låt mig presentera denna ståtliga villa som bjuder på generösa ytor, högt i tak och stora ljusinsläpp. Överallt i interiören finns de tidstypiska detaljerna från husets byggår vilket kommer att imponera på både dig och dina gäster. Den här fantastiska villan sträcker sig över imponerande 250 kvadratmeter, vilket ger er gott om utrymme för både familj och vänner att samlas och trivas på. Det finns även möjlighet att hyra ut en separat lägenhet, vilket ger er tillfälle att dra nytta av extra inkomst och bo ännu mer ekonomiskt fördelaktigt. Lägenheten fungerar även bra för generationsboende eller till egen verksamhet. En annan fördel som Järnvägsgatan 11 bland annat erbjuder är solceller och bergvärme, vilket gör fastigheten otroligt energieffektiv. Här bor ni mycket centralt, lugnt och bekvämt med allt vad Nybro har att erbjuda på kort avstånd. Så om ni letar efter en fastighet med historisk charm, tidstypiska detaljer, moderna uppgraderingar som solceller och laddbox samt möjligheter till extra inkomst, är Järnvägsgatan 11 definitivt ett hus som ni inte vill missa! Välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Smedbyvägen 46, Smedby, Kalmar kommun

Smedbyvägen 46

Villa
Smedby, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
3 575 000 kr
232 + 130 m²
7 rum
1 441 m² tomt

Välkommen till denna unika och imponerande fastighet med mycket charm och historia. Med sina generösa boytor på över 230 kvm, erbjuder denna villa ett boende utöver det vanliga. Här möts historia och modern komfort på ett fantastiskt sätt! Bakom huset väntar en insynsskyddad trädgård som bjuder på en otrolig oas som ger en känsla av avkoppling och ro. Den lummiga trädgården omfamnar ett fantastiskt trädäck, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Här finner ni både pool och jacuzzi som tillsammans skapar en utlandskänsla – den perfekta platsen för sommarens varma dagar och sköna kvällar. Ett unikt inslagen i denna fastighet är det bevarade kassavalvet från bankens tid. Detta historiska element adderar både charm och karaktär till hemmet, och fungerar som en påminnelse om byggnadens spännande förflutna. Denna pampiga villa med sin unika historia och moderna bekvämligheter vill ni inte missa! Välkommen till ert nya drömhem på Smedbyvägen 46!

Vegagatan 4A, Bremerlyckan, Kalmar kommun

Vegagatan 4A

Lägenhet
Bremerlyckan, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 695 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/3
3 556 kr/mån
36 064 kr/m²

Med ett insynsskyddat läge, högst upp i huset på tredje våning med hiss, presenteras nu denna välplanerade tvåa på omtyckta Bremerlyckan! Det är något magiskt med att öppna ytterdörren och välkomnas av ett hem där det första man slås av är det härliga ljusinflödet i från två håll. Med en takhöjd högre än standard känner man redan vid första klivet in den luftiga känslan av rymd. Bostaden karaktäriseras med social planlösning och välplanerade rum, något jag skulle definiera som perfektion. Matrum och vardagsrum förenas på ett tilltalade sätt och skapar en riktigt härlig umgängesyta. Här ryms både matbordmöblemang, favoritsoffan och TV-möbeln. Hemmet består av stilsäkra kulörer i kombination med moderna ytskikt. Ett välplanerat kök med en tilltalande köksinredning i grått utförande, rymligt sovrum med goda förvarings-och möbleringsmöjligheter, samt ett halvkaklat badrum! Läget för bostaden är bland Kalmars bästa, här bor du med gångavstånd in till Kalmars stadspuls, centralstationen, universitet och matbutiker. Kalmarsundsparkens fina bad och mysiga naturområden på Stensö finner du bara några minuter bort! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Hiss
Silkeborgsgatan 6, Tegelviken, Kalmar kommun

Silkeborgsgatan 6

Lägenhet
Tegelviken, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 150 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/6
3 898 kr/mån
19 828 kr/m²

Varmt välkommen till södra området och Silkeborgsgatan 6. Öppna ytterdörren och välkomnas av ett hem som erbjuder fina ytskikt, bra planlösning, tilltaget kök och ett vardagsrum med stort fönsterparti som skapar en fantastisk känsla och rymd. Lägenheten har välplanerade ytor i alla rum. Köket är i tacksam storlek och har plats för matgrupp vid fönstret. Härifrån tar du dessutom dig ut till den inglasade balkongen där många måltider kan avnjutas! I anslutning till köket når du det harmoniska sovrummet med inbyggda garderober. Ett tilltaget rum som både ger plats för dubbelsäng och skrivbord till hemmakontoret, om behoven skulle finnas. Redan när du kliver in i lägenheten möts du av hur dagsljuset flödar in från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet. I det rymliga vardagsrummet finns det gott om plats för både soffa och matgrupp. Här finner ni en supertrevlig umgängesyta när vänner och familj är på besök! Lägenhetens 58 kvm är väl disponerade, i den rymliga hallen erbjuds det gott om förvaring, både i inbyggda garderober och i en klädkammare. Via hallen når du även det helkaklade badrummet. Silkeborgsgatan 6 ligger i lugna Tegelviken. Bara 100 meter från bostaden finner du grönska som sträcker sig hela vägen till Stensö naturreservat. Här bor du dessutom med närhet till länssjukhuset, centrum, universitet, livsmedelsbutik och havet. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lunavägen 10, Berga, Kalmar kommun

Lunavägen 10

Villa
Berga, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
2 595 000 kr
74 + 73 m²
3 rum
1 169 m² tomt

På Lunavägen 10 finner ni ett charmigt enplanshus med källare, där 50-talets stil möter modern bekvämlighet. På entréplan välkomnas ni av ett charmigt kök i original och ett härligt matrum i direkt anslutning, perfekt för festliga middagar och sammankomster med nära och kära. Vidare finns ett tilltaget vardagsrum som har utgång till den trevliga uteplatsen med tak där du kan njuta av trevliga stunder utomhus, oavsett väder. På entréplan finner vi även ett sovrum och en toalett i anslutning till hallen. I källaren erbjuds ytterligare bekvämligheter såsom ett duschrum, ett gästrum, matkällare och en tvättstuga för en smidig vardag. Utanför huset sträcker sig en rymlig trädgård med uppvuxna fruktträd med bland annat körsbärsträd, plommonträd och päronträd. Denna fastighet har också genomgått stora renoveringar i modern tid såsom dränering, nytt V/A-system och ny el. Lunavägen 10 är belägen på en hörntomt på en lugn och barnvänlig gata. Berga är ett naturnära och trevligt område i Kalmar med matbutik, bra kommunikationer, skolor, trevliga promenadstråk och vackra grönområde. Välkommen att boka er på visning!

Klunkens backe 5, Berga, Kalmar kommun

Klunkens backe 5

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 050 000 kr
75,5 m²
2 rum
vån 3/7
5 761 kr/mån
13 907 kr/m²

Varmt välkommen till Klunkens Backe 5 och denna tilltagna tvårummare som är omgjord från tidigare tre rum och kök. Lägenhet går enkelt att återskapa till en trea igen om så önskas! Med hiss direkt från markplan välkomnas du upp till tredje våningen. Det första som möter er är en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter i form av garderober och klädkammare. Vidare från hallen finns det tilltagna sovrummet med två fönster. Här inne ryms bland annat dubbelsängen, tillhörande sängbord, tv-möbeln och skrivbordet. I anslutning till hallen finns även klädkammare och ett helkaklat badrum med tvätt-och torkmaskin. Vardagsrum och kök ligger i delvis öppen planlösning där även den inglasade balkongen finns i anslutning. Balkongen är tillläggsisolerad för att kunna nyttja den året runt. BRF Jätten är en mycket omtyckt bostadsrättsförening med fin gemenskap och fantastiska faciliteter i fina innegårdar med lekplats, grillplats samt kvarterslokal med samlingslokal, gym, bastu, övernattningslägenheter och välordnade tvättstugor. Aktiv förening som bland annat i det senaste investerat i solceller. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och nätavgift el! Trivsamt läge i Berga med närhet till vacker natur, service och kommunikationer till centrum. Välkomna att boka in er på visningen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Banérgatan 7B, Funkabo, Kalmar kommun

Banérgatan 7B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 250 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 012 kr/mån
18 248 kr/m²

Välkommen hem till Banérgatan 7B! Ett hem som smakfullt renoverats och bjuder härliga sociala ytor. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Det är något magiskt med att öppna ytterdörren och välkomnas av ett hem där varje kvadrat tjäna sin fulla rätt! Bostaden karaktäriseras med väl planerad planlösning och genomgående moderna ytskikt i kombination med stilsäkra kulörer. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett fint ljusinflöde och ett socialt hem där alla kan umgås. Via vardagsrummet når man den trevliga balkongen där du kan njuta från sen förmiddag till kväll i ostört läge. I anslutning till hallen ligger båda sovrummen samt det helkaklade badrummet. Bosätter du dig på Banérgatan 7B tillhör du en välskött förening med mycket låg belåning. Här bor du med direkt närhet till mataffärer, kommunikationer, skolor, bad-och grönområden samt bra cykelvägar in till centrum. I den låga månadsavgiften på 4212 kr ingår såväl värme och vatten som tv och bredband. Välkommen på visning!

  • Balkong
Stensbergsvägen 54A, Södra Området, Kalmar kommun

Stensbergsvägen 54A

Lägenhet
Södra Området, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 750 000 kr
63,8 m²
2 rum
vån 1/4
5 164 kr/mån
27 429 kr/m²

Varmt välkommen till Stensbergsvägen 54A och denna välplanerade lägenhet! Här får ni en kvadratsmart lägenhet om två rum och kök fördelat på cirka 64 kvm. Denna lägenhet är för er som uppskattar ett modernt boende med hög komfort samt med naturen runt knuten och samtidigt som ni får ett centrumnära läge. Det första man slås av är det härliga ljusflödet ifrån två håll och den luftiga känslan av rymd. Lägenheten är belägen på första plan med genomgående fin parkett, ljusa ytskikt och interiörer som skänker ett harmoniskt och inbjudande intryck. Här finner ni ett generöst hem där alla kan umgås tack vare social planlösning. Från det trevliga köket har man öppet till både matplatsen och vardagsrummet vilket skapar härliga sociala ytor. Från vardagsrummet har vi dessutom utgång till den stenlagda uteplatsen i tilltagen storlek i sydvästläge. Hemmets sovrum är i bra storlek och erbjuder plats för dubbelsäng och goda förvaringsutrymmen. Det helkaklade badrummet går i samma moderna stil som resten av boendet och är dessutom utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden stod klar 2015 och känslan är fortfarande nytt och fräscht! På Stensbergsvägen 54A bor du i ett arkitektritat bostadshus med charmiga vinklar i HSB BRF Linblomman. Här bor du med promenadavstånd till flera välsorterade matbutiker, länssjukhuset, Kalmarsund och Stensös naturområde. På endast ett par minuter med cykel når du Kalmar city, centralstation, slottet och universitet! Välkommen att boka dig på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Jägarevägen 2C, Funkabo, Kalmar kommun

Jägarevägen 2C

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
725 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 415 kr/mån
17 059 kr/m²

Varmt välkommen till Jägarevägen 2C och denna trivsamma etta om 42,5 kvm! Ett hem som bjuder på en genomgående mysig känsla och med välbevarade originaldetaljer. Drömmen för dig som älskar retro! I det stora köket finns de klassiska skjutluckorna bevarade och generösa arbetsytor, samt gott om plats för ett matbord vilket oftast saknas i ettor. Allrummet är tilltaget och bjuder på flera möbleringalternativ. Dessutom har rummet ett stort fönsterparti och fransk balkong i söderläge! I anslutning till hallen hittar ni det helkaklade badrummet i tilltagen storlek. Flyttar du hit blir du del av en trevlig och solid förening med mycket god ekonomi. Via föreningen har du tillgång till tvättstuga, bastu, grillplats, övernattningslägenhet och gym. I den låga avgiften inkluderas värme, vatten, tv och internet. Funkabo är en mycket omtyckt och trivsam del av Kalmar som erbjuder närhet till både natur och service. I närområdet finns köpcentrum, skola, stadskärnan och havet. Välkommen på visning!

Linnégatan 3E, Malmen, Kalmar kommun

Linnégatan 3E

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 295 000 kr
31,9 m²
1 rum
vån 1/5
2 206 kr/mån
40 596 kr/m²

Varmt välkommen till Linnégatan 3E och denna påkostade etta i centrala Kalmar. Lägenheten imponerar med sin höga takhöjd om cirka 3,5 meter, charmigt fiskbensparkett och smakfulla materialval. Lägenheten stoltserar med fint ljusinflöde från det tilltagna fönstret och balkongdörren som går från golv till tak. I allrummet ligger även köket i öppen planlösning. Rummet är rymligt och erbjuder flera möblemangsmöjligheter. Från allrummet har vi även utgång till balkongen som ligger i härligt västerläge. Hallen är rymlig och har gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är tilltaget och helkaklat med spotlights i taket. Denna lägenheten passar för såväl förstagångsköparen som paret, men också för den som är i behov av en övernattningslägenhet. Huset stod klart i april 2020 och är arkitektritat av Atrio arkitekter Kalmar AB, fastigheten är ett "infill" projekt som är skapad för att passa in i omgivningen. Bosätter du dig på Malmen har du nära till allt, såväl Kvarnholmen med utbudet av butiker och restauranger, centralstationen för dig som pendlar, universitetet om du arbetar eller studerar eller till sjukhuset. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Falkenbergsvägen 23A, Södra Området, Kalmar kommun
  • Ons 31 jul

Falkenbergsvägen 23A

Lägenhet
Södra Området, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
660 000 kr
21 m²
1 rum
vån 3/3
2 216 kr/mån
31 429 kr/m²

Varmt välkommen till en kvadratsmart etta med fina ytskikt, välplanerad planlösning och en stor inglasad balkong! Hemmet bjuder på en hall i med avhängningsytor, ett tilltaget badrum, funktionellt kök och till sist har vi det härliga allrummet som rymmer både soffa, säng, och matbord. Från allrummet når man den inglasade balkongen som förlänger rummet. Balkongen ligger i västerläge! Det där lilla extra erhåller bostaden genom en reparationsfond på över 5000 kr. Perfekt för dig som någon gång vill sätta din egen prägel! HSB BRF Vallmon är en välskött förening med trygg ekonomi. I den låga månadskostnaden om 2216kr ingår värme, vatten, bredband, kabel-TV och nätavgiften för elen. Dessutom har du som medlem tillgång till flera bekvämligheter såsom tvättstugor, övernattningslägenhet, föreningslokal och bastu. På Falkenbergsvägen 23A bor du med gångavstånd till härlig natur, havet, sjukhuset, service och kommunikationer. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Jägarevägen 16B, Funkabo, Kalmar kommun

Jägarevägen 16B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
725 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
2 787 kr/mån
19 079 kr/m²

Med en både låg månadskostnad och ett bra läge till centrum, Linnéuniversitetet och daglig service kommer du bo bekvämt! Mycket trevlig och fräsch lägenhet om 1 rum med sovalkov och rymligt kök. Smakfullt vitt kök med plats för matbord, infällda spotlights i innertaket och diskmaskin. Rummet har parkettgolv och fransk balkong i österläge. Helkaklat duschrum med egen tvättmaskin! Ett mycket bekvämt boende!

Visar alla 13