Mäklare Nichole Björnsson

Nichole Björnsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Skräddaretorpsvägen 19A, Djurängen, Kalmar kommun

Skräddaretorpsvägen 19A

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

1 150 000 kr

65 m²

2 rum

3 793 kr/mån

17 692 kr/m²

På omtyckta Skräddaretorpet erbjuds nu denna charmiga tvåa en trappa upp! Låt mig presentera ett hem som karaktäriseras med fint ljusinflöde, fräscha ytskikt, välplanerad planlösning, tilltagna rum och en stor inglasad balkong i västerläge! Öppna ytterdörren och välkomnas av en luftig hall med platsbyggda garderober. Vidare kommer vi till köket som är väl tilltaget med goda arbetsytor och matplats. Badrummet är helkaklat med golvvärme och här finns egen tvättmaskin. Sovrummets storlek möjliggör för dig att inte behöva kompromissa bort något! Här finns en väggar med garderober, plats för dubbelsängen samt matchande sängborden. Till sist har vi hemmets hjärta, vardagsrummet som erbjuder plats för både soffgruppen och middagsbordet. Här ryms vänner och familj vilket gör rummet till lägenhetens naturliga samlingsplats! För dig som uppskattar friluftsliv och närhet till stadskärnan är detta en utmärkt adress, i området finns välbesökta 4h-gården, ett fräscht utegym, närhet till Hansa City och kort cykeltur når du kvarnholmen. BRF Skräddartorpet är en mycket omtyckt förening med ständig fokus på förbättringsåtgärder. Gemensamma utrymmen med tvättstuga, cykelförråd, kvarterslokal och övernattningsrum. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Dagövägen 15, Djurängen, Kalmar kommun

Dagövägen 15

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

1 495 000 kr

82,5 m²

3 rum

5 343 kr/mån

18 121 kr/m²

Välkommen till denna hörnlägenhet i markplan på Dagövägen 15, en bostad som det finns något väldigt genuint och hemtrevligt över. Detta är en mycket smakfull trea med perfekt planlösning för dig som gillar sociala rum och mycket gemenskap. På golven ligger ett trevligt parkettgolv som är genomgående i hela lägenheten. Du välkomnas till den välplanerade hallen som har goda avhängningsmöjligheter och förråd/klädkammare. Vidare har vi ett socialt vardagsrum som bjuder på fönster åt två håll, fint ljusinsläpp och plats både för soffa och middagsbord. Det sociala och stilrena köket som har stora fönster, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns två harmoniska sovrum i bra storlek, varav ett har en uppskattad klädkammare. Duschrummet är nyligen renoverat och har möjlighet till tvättmaskin. Via vardagsrummet nås det självklara guldkornet - den stora uteplatsen med en inglasad altandel samt en öppen uteplats. På de stenlagda plattorna har du plats för både loungedel och utemöblemang. Uteplatsen är insynsskyddad och omges av en charmig stenmur samt växtlighet, på så vis upplevs naturkänsla så fort du går ut på uteplatsen eller den anslutande gräsytan. Berga är en mycket omtyckt och harmonisk del av Kalmar. Här bor du med Hansa city, stadskärnan inom bra avstånd, dessutom har du både hav och naturområde ganska nära lägenheten.

  • Uteplats
  • Hiss
Lomgränd 2, Kolboda, Kalmar kommun

Lomgränd 2

Villa
Kolboda, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

4 195 000 kr

133 m²

5 rum

1 120 m² tomt

Granne med havet, badplatser och inbäddad i vacker natur ligger denna tilltalande och välbyggda 1-plansvilla med garage från 2014 som ständigt förädlats av ägarna, bland annat har utemiljön med växter, stengångar och odlingsområde skapats, inglasat uterum byggts 2017 samt attefallshus uppförts 2018. Villan är i mycket gott skick med genomgående hög materialstandard. Här kan du flytta rakt in och trivas från första stund! "Pluslistan" för denna bostad kan göras lång: Genomgående golvvärme, modernt och nyrenoverat badrum(-21) i microcement, närmare 270cm i takhöjd, stora fönsterpartier och altandäck i sydvästläge som bjuder på lummiga vyer över trädgård och natur. Uppvärmningen är vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump, kommunalt vatten och avlopp samt fiber för att nämna några fördelar till! Den sociala planlösningen binder samman hemmet där man gärna samlas runt köksön för att laga mat tillsammans och koppla av i soffan. Här har ni ett hem som måste upplevas på plats! Välkommen att boka dig på visning!

Visar alla 3