Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ludwig Rundgren

Ludwig Rundgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergagårdsvägen 14, Djurängen, Kalmar kommun

Bergagårdsvägen 14

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
885 000 kr
38 m²
1 rum
vån 6/7
2 604 kr/mån
23 289 kr/m²

Denna välplanerade etta på 38kvm tar din livsstil till nya höjder, bokstavligen! Belägen på våningen 6 av 7, bjuder den på en hisnande panoramautsikt där man kan glimta Kalmarsund och Öland. Den franska balkongen låter dig svepas bort av den friska luften och den underbara utsikten medan du kopplar av i ditt eget privata utrymme. Byggd år 2017, är denna pärla i toppskick med vackert parkettgolv som sträcker sig genom hela lägenheten och ger en känsla av renhet och elegans. I hallen möts du av en rymlig skjutdörrsgarderob som ger gott om förvaringsutrymme för dina kläder och tillbehör. Det helkaklade badrummet är en oas av avkoppling med golvvärme och praktiska tvätt- och torkmöjligheter, vilket ger dig den ultimata bekvämligheten. Dessutom erbjuder denna lägenhet en bekväm livsstil med utmärkt kommunikation med kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att ta sig runt staden. Närliggande mataffärer och shoppingcenter tillgodoser alla dina behov medan närheten till skolor och grönområden gör det till det perfekta valet för dig som vill ha allt. Missa inte chansen att uppleva Bergagårdsvägen 14. Kontakta mig idag för att boka en visning och låt drömmen om det perfekta hemmet bli verklighet! only the sky's the limit!

  • Hiss
Kolbodagatan 40A och 40B, Kolboda, Kalmar kommun

Kolbodagatan 40A och 40B

Fritidshus
Kolboda, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 095 000 kr
30 m²
1 851 m² tomt

Välkommen till Kolbodagatan 40A och 40B - två underbara fritidshus som säljs tillsammans och erbjuder en fantastisk livsstil för den som drömmer om närhet till havet och natursköna omgivningar. Med en charmig fotbollsplan intill finns det gott om möjligheter för lek och motion för hela familjen. Utvändigt så bjuder fastigheterna på en bra kombinerad tomtyta på 1851 kvm. På dessa kvadratmeter står två fritidshus och ett inglasat rum. I Torpet med anor från 1800-talet finner du toalett och kök och i gäststugan finns dusch. Inne i torpet finns en liten braskamin som ger extra charm och skapar en varm atmosfär. Perfekt för mysiga kvällar efter en dag fylld med utomhusaktiviteter. För extra bekvämlighet har dessa fritidshus kommunalt vatten och avlopp. Det gör boendet både praktiskt och bekymmersfritt, så du kan fokusera på att skapa minnen istället för att oroa dig för vardagliga detaljer. Från fastigheten har man cykelavstånd till tre fina badplatser, Kolboda, Ekenäs och Vita sand. Sammanfattningsvis är Kolbodagatan 40A och 40B det ultimata fritidsboendet för den som söker en kombination av natur, aktiviteter och bekvämligheter eller bara vill undkomma stadskärnan. Missa inte chansen att äga detta unika boende och skapa oändliga minnen i ditt eget lilla paradis. Kontakta mig nu för mer information och boka din visning!

Ledungsvägen 10B, Funkabo, Kalmar kommun

Ledungsvägen 10B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
2 978 kr/mån
18 091 kr/m²

Upptäck en oemotståndlig bostad på Ledungsvägen 10B i Kalmar! Belägen en halvtrappa upp, denna 2-rums lägenhet på 55 kvadratmeter fått nytt liv genom åren med olika typer av renoveringar. Lägenheten är välplanerad med kök, sovrum och allrum samt balkong. Köket är modernt och innehar en diskmaskin, sovrummet är rymligt med stora garderober och badrummet är helkaklat och förberett för tvättmaskin. Njut av din egen balkong och upplev vackra ögonblick i både morgonens frid och kvällens lugn. En plats att koppla av och njuta av det vackra väder. Flyttar du hit blir du del av en trevlig och solid förening med mycket god ekonomi. Via föreningen har du tillgång till tvättstuga, bastu, grillplats, övernattningslägenhet och gym. I den låga avgiften om 2978 kr inkluderas värme, vatten, tv och internet. Funkabo är en mycket omtyckt och trivsam del av Kalmar som erbjuder närhet till både natur och service. I närområdet finns köpcentrum, skola, stadskärnan och havet. Välkommen på visning!

  • Balkong
Kaptensgatan 11, Bergkvara, Torsås kommun
  • Budgivning pågår

Kaptensgatan 11

Villa
Bergkvara, Torsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
950 000 kr
142 + 40 m²
420 m² tomt

Uppdatering: Nya rör för avlopp har installerats till övervåningen Upptäck drömboendet vid hamnen i Bergkvara på Kaptensgatan 11. Denna charmiga fastighet erbjuder möjligheten att bo nära vattnet och njuta av en avkopplande hamnmiljö. Med bara en kort promenad till hamnen kan du dagligen ta in den friska havsluften och det avslappnade atmosfären som präglar Bergkvara. Med närhet till skola, mataffär och barnomsorg så är Kaptensgatan 11 perfekt för den som vill ha en bekväm vardag. För trädgårdsentusiasten finns en bevattningsbrunn som kan hjälpa till att göra din trädgård frodig och blomstrande. Här kan du skapa din egen gröna oas och njuta av avkopplingen i din egen trädgård. Ditt boende är också utrustat med generösa utrymmen för att möta dina behov. Ett garage ger gott om plats för förvaring, medan förråden hjälper dig att hålla ditt hem välorganiserat och trivsamt. Men inte nog med det, en stor källare finns till förfogandet! Uteplatsen är stenlagd och inbjuder till trevliga stunder utomhus. Här kan du njuta av soliga dagar eller kvällar med vänner och familj i en härlig miljö som du kan kalla din egen. Detta retrohus är uppdelat i två våningar, vilket ger dig otaliga möjligheter. Det övre planet har tidigare varit uthyrt och ger dig möjlighet att generera extra inkomst eller anpassa utrymmet efter dina egna behov och önskemål. Huset är fullt av unik karaktär med sitt härliga färgspektrum och retro charm. Det är en plats där du kan sätta din egen prägel och skapa ett hem som är helt ditt eget. Utöver detta så installerades 2003 en bergvärmepump vilket värmer upp fastigheten Så tveka inte att kontakta mig idag för att boka en visning och uppleva den magiska atmosfären på Kaptensgatan 11. Här har du chansen att äga ett fantastiskt hem i Bergkvaras vackra hamnmiljö. Välkommen hem till din dröm vid havet!.

Visar alla 4