Kaptensgatan 11

Bergkvara, Torsås kommun Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
142 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
420 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
40 515 kr/år

Upptäck drömboendet vid hamnen i Bergkvara på Kaptensgatan 11. Denna charmiga fastighet erbjuder möjligheten att bo nära vattnet och njuta av en avkopplande hamnmiljö. Med bara en kort promenad till hamnen kan du dagligen ta in den friska havsluften och det avslappnade atmosfären som präglar Bergkvara. Med närhet till skola, mataffär och barnomsorg så är Kaptensgatan 11 perfekt för den som vill ha en bekväm vardag.

För trädgårdsentusiasten finns en bevattningsbrunn som kan hjälpa till att göra din trädgård frodig och blomstrande. Här kan du skapa din egen gröna oas och njuta av avkopplingen i din egen trädgård.

Ditt boende är också utrustat med generösa utrymmen för att möta dina behov. Ett garage ger gott om plats för förvaring, medan förråden hjälper dig att hålla ditt hem välorganiserat och trivsamt. Men inte nog med det, en stor källare finns till förfogandet!

Uteplatsen är stenlagd och inbjuder till trevliga stunder utomhus. Här kan du njuta av soliga dagar eller kvällar med vänner och familj i en härlig miljö som du kan kalla din egen.

Detta retrohus är uppdelat i två våningar, vilket ger dig otaliga möjligheter. Det övre planet har tidigare varit uthyrt och ger dig möjlighet att generera extra inkomst eller anpassa utrymmet efter dina egna behov och önskemål.

Huset är fullt av unik karaktär med sitt härliga färgspektrum och retro charm. Det är en plats där du kan sätta din egen prägel och skapa ett hem som är helt ditt eget. Utöver detta så installerades 2003 en bergvärmepump vilket värmer upp fastigheten

Så tveka inte att kontakta mig idag för att boka en visning och uppleva den magiska atmosfären på Kaptensgatan 11. Här har du chansen att äga ett fantastiskt hem i Bergkvaras vackra hamnmiljö. Välkommen hem till din dröm vid havet!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

Kontakta mäklaren

Ludwig Rundgren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
Mäklare Ludwig Rundgren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
070-564 39 00

Visningstider

  • 13
    dec
    Ons 13 dec
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.