Maria Bangata 2B, 3 tr

Maria / Gamla Stan / Högalid, Stockholm Karta & restider

3 380 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Yteffektiv mini 2:a om 27 kvm i absolut toppskick. Juridisk person kan accepteras!

Välkommen in i vår butik på Notar Södermalm, Folkungagatan 99, för att ta del av säljmaterial, materialval på badrum och kök samt renderingar.

Lägenheten som nu säljs är helt unik i sitt slag och ligger belägen tre trappor upp och har en optimal planlösning. Här har man lyckats skapa en mini 2:a med öppen härlig planlösning mellan vardagsrum och kök, dubbla fönsterpartier samt tillgång till separat sovrum/sovalkov. Badrummet är i absolut toppskick med mycket smakfulla färg- och materialval.

Fastighetern Mono med dess helt unika arkitektur ligger mitt i Stockholms nya designdistrikt i ett kulturminnesskyddat kvarter. Här har Note Design Studio och Koncept Stockholm tillsammans skapat en helt nytt boendeform med yteffektiva och exklusiva lägenheter. Lägenheter med specialritade inredningar, en internationellt hög nivå på designen, fina terrasser och högsta kvalitet på både material och lösningar.

Mono ligger mitt i hjärtat av kvarteret Tobaksmonopolet. Ett anrikt kvarter som omvandlas och förtätas med kontor och lägenheter. Här flyttar det nu in spännande designföretag, unga familjer och nya butiker. Mono är i området något ovanligt och spännande - ett av få nybyggnadsprojekt på Södermalm och en bro mellan det gamla och nya. Med Mono blir pulsådern i det gamla Stockholm återigen hjärtat i den nya staden och den moderna stadsutvecklingen.

Inflyttning ca juni/juli 2018

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
27 m²
Antal rum
1,5 rum
Avgift/månad
1 463 kr/mån
Pris/m²
125 185 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Maria Bangata 2B, 3 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 380 000 kr
Avgift/månad
1 463 kr/mån

Statistik

3 430
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 109 dagar sedan, den 3 februari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips