Götalandsvägen 211, vån 1

Älvsjö, Stockholm Karta & restider

2 390 000 kr

2 595 000 kr -8%

Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

Accepterat pris! Tillfälle att förvärva denna nyproducerade 1:a om 27 kvm med härlig uteplats mot innergård i Stockholms kanske mest spännande bostadsprojekt "ON TRACK." Bli den förste att flytta in! TV och Bredband ingår i avgiften!

Lägenheten är mycket yteffektiv och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar härligt ljusinsläpp och känsla av rymd. Uteplats om sex kvm mot innergård. Innergården är unik i sitt slag med utegym, löparbanor och flera sittgrupper. Här kan du njuta av sommaren på bästa sätt; bjuda över vänner och bekanta på ett träningspass på innergårdens utegym för att sedan avrunda med en grillkväll och ett glas vin på din alldeles egna uteplats. Har du bil finns garage under fastigheten. Om du bara behöver bil ibland finns en bilpool med pay-per-use.

Huset är beläget i expansiva Älvsjö Centrum med omedelbar närhet till såväl allmänna kommunikationer som trevliga restauranger, kaféer, konditorier, florist och frisör samt butiker och service. En kort promenad bort ligger natursköna Årstafältet, Solbergaskogen och Prästparken. Pendeltåget tar er till City på tio minuter! På sikt ska spårväg och tunnelbana anslutas till vilket gör området än mer attraktivt. Missa inte denna chans!

Obs! Lägenheten säljs på ritning då huset inte står klart. Inflyttning beräknas 13 december 2017.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
27 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
2 312 kr/mån
Pris/m²
88 519 kr/m²
Byggår
2017-2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Götalandsvägen 211, vån 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 390 000 kr
Avgift/månad
2 312 kr/mån

Statistik

1 474
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 74 dagar sedan, den 11 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips