Hantverkargatan 6A

Gävle, Gävle Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33,2 m²
Byggår
1960
Förening
BRF Adelsklubben nr 3
Om föreningen
Avgift
2 058 kr/mån
Driftkostnad
3 480 kr/år
Pris/m²
26 958 kr/m²

Nu saluförs denna rymliga och optimala etta belägen på populära Hantverkargatan. En bostad för dig som söker ett yteffektivt hem om 33 välplanerade kvadratmeter med sociala ytor och goda förvaringsmöjligheter. Lägg där till ett utmärkt läge med närheten till stadens puls, serviceutbud, goda kommunikationer, högskolan och Boulognerskogen så har du verkligen ett perfekt första boende, övernattnings- eller studentlägenhet.

Bostadens allrum är välplanerat med en praktiskt köksdel samt en rymlig sovalkov. Innanför sovalkoven finner ni en av bostadens garderober, där erbjuds gott om plats för förvaring. Allrummet är generöst till ytan, här finns möjlighet att placera såväl soffgrupp som matplats, ett socialt rum som bjuder in till umgänge. I direkt anslutning till hallen finner ni ett fräscht och helkaklat badrum med bekvämligheter som egen tvättmaskin.

Bostaden är belägen i centrala Gävle med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. På gångavstånd når du även Gävle centralstation, Gävle sjukhus samt högskolan. För den som önskar grönskande natur är Boulongerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle