Mäklare Elin Ahlgren

Elin Ahlgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Staketgatan 36A, null, Gävle kommun
 • Ons 6 dec kl 18:00
Staketgatan 36A, null, Gävle kommun, bild 2
Staketgatan 36A, null, Gävle kommun, bild 3

Staketgatan 36A

Lägenhet
Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 950 000 kr
91,9 m²
3 rum
vån 2/3
4 997 kr/mån
21 219 kr/m²

Nu saluförs Staketgatan 36A, en underbar lägenhet för dig som söker en stor och fin trea om hela 92 kvm i toppskick. Bostaden är registrerad som en fyra hos föreningen men tidigare ägare har med fördel gjort om lägenheten till en stor 3:a. Lägg där till att bostaden är belägen mitt i centrala Gävle med ett stenkast till allt du kan tänkas behövas, så har du ett perfekt boende att trivas i. På våning två möts ni av en ljus och modern lägenhet med stora sociala ytor. Köket är även det smakfull renoverat från 2021 och väl genomtänkt med förvaring samtidigt som det erbjuder det lilla extra utöver det vanliga med vinkyl, ismaskin och stor yta för matbord. Intill köket finns det härliga vardagsrummet med mycket ljusinsläpp (nya treglasfönster i hela bostaden) samt gott om plats för soffgrupp. I bostadens första sovrum finns plats för dubbelsäng. Det andra sovrummet är ett perfekt barnrum alternativt gästrum. Härifrån nås bostadens balkong. Utöver detta finns ett helkaklat och fräscht badrum, en mindre gäst-wc samt en praktisk klädkammare där tvättmaskin och torktumlare finns installerat. Hela bostaden erbjuder gott om förvaring. Bostaden är belägen i centrala Gävle, här erbjuds ett brett utbud av bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. Du bor även på bekvämt avstånd till Gävle centralstation, Gävle sjukhus samt högskolan. För den som önskar grönskande natur är Boulongerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Sörbygatan 82C, Södertull, Gävle kommun
Sörbygatan 82C, Södertull, Gävle kommun, bild 2
Sörbygatan 82C, Södertull, Gävle kommun, bild 3

Sörbygatan 82C

Lägenhet
Södertull, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 050 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 487 kr/mån
21 649 kr/m²

Nu saluförs Sörbygatan 82C, en charmig tvåa belägen i omtyckta kvarter på Södertull. Bostaden erbjuder 48,5 välplanerade kvadratmeter med balkong i härligt söderläge. På våning två kliver ni in i en bostad med generös takhöjd om ca 2,7 m, vilket bidrar till en härlig rymd i lägenheten, utöver detta finns ett fint bevarat parkettgolv i stora delar av lägenheten. Köket är ljust och smakfullt samt erbjuder plats för matbord. Vardagsrummet är ljust och insynsskyddat med stora sociala ytor, från vardagsrummet nås den härliga balkongen i söderläge. Lägg där till ett rofyllt sovrum samt ett fräsch helkaklat badrum. Boendet har ett utmärkt läge med närhet till Söders många restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. Centrum ligger inom gångavstånd och erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter. För goda kommunikationer finns närliggande bussar och Gävle centralstation inom bekvämt räckhåll. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

 • Premium
 • Balkong
Brändströmsgatan 16C, Väster, Gävle kommun
 • Tis 5 dec kl 18:00
Brändströmsgatan 16C, Väster, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 16C, Väster, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 16C

Lägenhet
Väster, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
875 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
2 850 kr/mån
25 000 kr/m²

Nu saluförs denna pärla till etta, belägen mitt mellan stadspuls och natur. Här erbjuds en charmig bostad om 35 härliga kvadratmeter med balkong i soligt läge. Lägg där till närheten till serviceutbud, goda kommunikationer, högskolan och Boulognerskogen så har du verkligen ett perfekt första boende, övernattnings- eller studentlägenhet. En halv trappa upp möts du av en välplanerad bostad som både erbjuder ett stort kök och ett väl tilltaget allrum med plats för både soffgrupp och säng samt ett helkaklat badrum. Utöver detta erbjuds även en generös takhöjd, vilket bidrar till en härlig känsla i hela lägenheten. Som en naturlig förlängning av bostaden finns den fantastiska balkongen i soligt västläge. Här kan du njuta av solen från lunch till sen eftermiddag/kväll. Som boende på adressen bor med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. På gångavstånd når du även Gävle centralstation, Gävle sjukhus samt högskolan. För den som önskar grönskande natur är Boulongerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Åsvägen 7, Valbo, Gävle kommun
 • Sön 3 dec kl 11:30
Åsvägen 7, Valbo, Gävle kommun, bild 2
Åsvägen 7, Valbo, Gävle kommun, bild 3

Åsvägen 7

Villa
Valbo, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
3 395 000 kr
209 + 90 m²
6 rum
1 516 m² tomt

Nu saluförs Åsvägen 7, belägen i familjevänliga Valbo. Här erbjuds ett hus med stora och fantastiska ytor till hela familjen. Fastigheten erbjuder ett 1- planshus i souterräng om hela 209 kvadratmeter bostadsyta (enligt uppmätning) fördelat på 6 rum och kök. Här möts du av ett hus i fint skick där stora delar har renoverats under de senaste åren. Entréplanet har en välkomnande och stor hall, 4 bra sovrum därav ett idag används som klädkammare samt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köket är renoverat i modern och smakfull stil, intill köket finns stora och härliga sällskapsytor i form av matplats samt vardagsrum, en yta som bjuder in till umgänge. I vardagsrummet finns stora och fantastiska fönster med ett fint ljusinsläpp. På entréplan finns även ett badrum som idag är i behov av renovering och användas endast som wc. Ett plan ner finns en stor gillestuga som idag används som tv-rum. Utöver detta finns på nedre plan flertalet förrådsutrymmen, tvättstuga, kontor, bastu, WC, samt duschrum. Här finns förutom ett hemtrevligt boningshus en stor och grönskande tomt med en solig altanplats samt ett vidbyggt garage. Lägg där till en bra uppvärmning via fjärrvärme som ger både en hållbar och kostnadseffektiv uppvärmningslösning, fiber via Gavlenet, tak från 2008 och nya fönster på entréplan så har du ett inflyttningsklart boende att trivas i. Bostaden är belägen i familjevänliga Valbo. Här finns barnvänliga områden med närhet till lekparker, skola och förskola. Ett stenkast från bostaden finner du goda kommunikationer via buss. Utöver detta finns bland annat ett stort köpcenter, matvarubutiker, gym, bad samt naturområden. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Skolvägen 12L, Valbo, Gävle kommun
 • Ons 6 dec kl 16:45
Skolvägen 12L, Valbo, Gävle kommun, bild 2
Skolvägen 12L, Valbo, Gävle kommun, bild 3

Skolvägen 12L

Lägenhet
Valbo, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/2
4 300 kr/mån
22 303 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva Skolvägen 12L, en stor trea med egen uteplats, belägen med ett av föreningens bästa lägen. Utöver ett fantastiskt hörnläge erbjuder bostaden en modern planlösning och en fantastisk takhöjd på 3 meter. Bostaden om 76 kvm är belägen på markplan i en byggnad från 2015. Här erbjuds ett smakfullt och påkostat kök med bänkskiva i sten, genomgående fint och nyslipat parkettgolv samt stora sociala ytor med plats för både soffgrupp samt matgrupp. I vardagsrummet och köket får du ett härligt ljusinsläpp med hjälp av dom stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet nås den mysiga uteplatsen med en egen liten gräsmatta. Lägg där till två bra sovrum, en klädkammare och ett helkaklat badrum med bekvämligheter som egen tvättmaskin och torktumlare så har du ett toppenboende. Bostaden är belägen i familjevänliga Valbo. Här finns barnvänliga områden med närhet till lekparker, skola och förskola. Ett stenkast från bostaden finner du goda kommunikationer via buss. Utöver detta finns bland annat ett stort köpcenter, matvarutbutiker, gym, bad samt naturområden. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Nedre arbetshusgatan 76C, Söder, Gävle kommun
 • Borttagen före visning
Nedre arbetshusgatan 76C, Söder, Gävle kommun, bild 2
Nedre arbetshusgatan 76C, Söder, Gävle kommun, bild 3

Nedre arbetshusgatan 76C

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 395 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 400 kr/mån
27 624 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium

Visar alla 6