Morängatan 10

Breared, Varberg Se på karta

1 895 000 kr

1 995 000 kr -5%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
68,5 m²
Uteplats
Ja
Hiss
Hiss finns
Byggår
1993
Förening
HSB BRF Sunnerbo i Varberg
Om föreningen
Avgift
4 909 kr/mån
Driftkostnad
5 100 kr/år
Pris/m²
27 664 kr/m²

I markplan på Morängatan 10 finns nu denna hörnlägenhet från 1993 till salu. En charmig, ljus och tilltalande bostad om 2.5 rum och kök med fräscha ytskikt, härlig rymd och vackert ljusinsläpp. Under 2019 har lägenheten genomgått renovering i form av att nya golv lagts i hallen, det stora sovrummet, klädkammaren/sovrummet samt i köket där även kökssnickerier målats om samt nya oanvända vitvaror installerats. Stort plus för denna lägenheten är att det, utöver förrådet på vinden, finns ett extra tillhörande förråd precis utanför ytterdörren med nylagt golv och nymålade väggar.
Söker du ett okomplicerat boende i gott skick där inget behöver göras är det här något för dig - här är det bara är att flytta in!

HSB BRF Sunnerbo i Varberg är en trevlig förening med en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet och cykelrum. I månadsavgiften om 4909 kronor ingår värme, vatten, fiber och parkering under tak.

Bostaden är belägen i expanderande Breared ca 3 km söder om Varbergs centrum. På Morängatan omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. En kort promenad eller cykeltur bort ligger välsorterade Stora Coop som är en av Varbergs största dagligvarubutiker, Kronans apotek och Systembolaget.
I området finns även skola, förskola, lekplatser, vårdcentral, motionsspår och idrottsanläggningar.
Till Varbergs centrum tar det cirka 10 minuter med cykel och ett stenkast från bostaden ligger en busshållsplats.

Välkommen till Breared!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Varberg