Mäklarhuset Varberg

Mäklarhuset Varberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Falkenbergsgatan 6, Centrum, Varbergs kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30

Falkenbergsgatan 6

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 295 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
4 825 kr/mån
35 859 kr/m²

På Falkenbergsgatan 6 finns nu möjlighet att förvärva denna riktigt härliga bostadsrätt om två rum oc kök som är placerad högst upp i huset. Ett härligt läge där du har lyxen att bo med havet bara några minuters promenad bort och trevliga uteserveringar, centrum, butiker och nöje når du lika snabbt. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Södra vägen 33, Söder, Varbergs kommun
  • Mån 5 aug kl 16:00

Södra vägen 33

Villa
Söder, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
5 700 000 kr
115 + 50 m²
5 rum
830 m² tomt

Nu är den svarta villan på Södra vägen 33 till salu! En villa du säkert noterat när du kört förbi. Här bor du med lyxen att med en kort promenad nå både centrum med nöjen och butiker såväl som havet för ett svalkande dopp. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Påskbergets koloniförening, lott nr 9, Påskberget, Varbergs kommun

Påskbergets koloniförening, lott nr 9

Fritidshus
Påskberget, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
550 000 kr
15 m²
1 rum
650 m² tomt

Här har vi en underbar kolonilott där säljaren har byggt upp en ljuvlig plats för odling och total avkoppling. Vinrankorna står på rad och väntar bara på att bli plockade till ostbrickan eller kanske blir de till vin. Tänk att ta fram ditt egenodlade vin och fylla glaset med till hösten. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Holmen 210, Källsjö, Falkenbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Holmen 210

Villa
Källsjö, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 495 000 kr
101 + 122 m²
5 rum
1 710 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kiselgatan 51, Breared, Varbergs kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00

Kiselgatan 51

Radhus
Breared, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
4 250 000 kr
112 m²
4 rum
5 100 kr/mån
37 946 kr/m²

Välkommen till ett riktigt härligt och läckert bostadsrättsparhus där du får den sköna villakänslan fast med bostadsrättens mer lättskötta fördelar. Njut av altan och balkong med ljuvligt läge där du har sol från strax före lunch till ca 20.30 och i den insynsskyddade och uppvuxna trädgården... Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Marmorgatan 102, Breared, Varbergs kommun
  • Mån 5 aug

Marmorgatan 102

Lägenhet
Breared, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 995 000 kr
137,4 m²
5 rum
13 115 kr/mån
14 520 kr/m²

Missa inte chansen att bo i denna fantastiska etagelägenhet som är en dröm för dig som söker ett boende med väl tilltagna ytor för hela familjen där ni kan njuta både inne och ute. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Hiss
Löftaskog 2, Stråvalla, Varbergs kommun

Löftaskog 2

Gård/Skog
Stråvalla, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
3 200 000 kr
110 + 16 m²
7 rum
6 650 m² tomt

Välkommen till Löftaskog 2! När du svänger in på uppfarten tas du väl emot av gårdens två ståtliga bokträd som sommartid bjuder på omfamnande grönska över gården. Fastigheten blir den perfekta platsen för dig som drömmer om utrymme för familj, fritidsintressen och djurhållning. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Hertig Eriks väg 13, null, Varbergs kommun
  • Tor 15 aug kl 15:00

Hertig Eriks väg 13

Övrigt
Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
5 495 000 kr
700 m² tomt

Nu har du din livs chans att äga en hyresfastighet med ett centralt och attraktivt läge. Här möter vi kvalitativa materialval i kombination med bra planlösningar och oändliga möjligheter för förädling. Ett hus som är placerat i ett äldre charmigt villakvarter med grönskande trädgårdar. Varberg som stad utvecklas i stor utsträckning och vi vet idag att man kommer förlänga stadskärnan med det nya bostadsområdet Västerport. En stadsdel som bidrar till att fastigheten kommer kännas ännu mera central och havsnära. År 1939 valde man att uppföra denna trivsamma hyresfastighet. Ja, låt oss dra tillbaka klockan några varv! När vi tittar på äldre planritningar så kan vi tyda att det kan ha varit fyra, kanske fem bostäder i huset. Då fanns 2 bostäder på första plan och 2 bostäder på andra plan. Vrider vi fram armbandsuret så hittade man även en mysig och hemtrevlig vindsvåning. Idag har man valt att nyttja fastigheten på annat sätt då man har 2 bostäder på första våning och en stor bostad om ca 167 kvm i etage på våning två och tre. Ja, fint ska det va! Byggnaden är om 2,5 plan med källare. På plan ett finns en lägenhet om 1,5 rok på ca 42 m². Hyra 6 450 kr/mån inkl värme och vatten. Löpande hyresavtal finns. På plan ett finns en lägenhet om 2 rok på ca 58 m². Hyra 6 900 kr/mån inkl värme och vatten. Löpande hyresavtal finns. På plan två och tre finns en lägenhet om 5 rok på ca 167 m². Hyra 13 000 kr/mån inkl värme och vatten. Löpande hyresavtal finns. I källarplan finns gott om förrådsutrymmen, duschrum, tvättstuga, cykelförråd och pannrum med bergvärme. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Under Fliken dokument hittar ni besiktningsprotokoll. Vi ses på visningen!

  • Plus
Östra Vägen 69c, Öster, Varbergs kommun
  • Imorgon kl 11:00

Östra Vägen 69c

Lägenhet
Öster, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 695 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 569 kr/mån
28 017 kr/m²

Välkommen till en stor och charmig tvåa där man har lite skön 50-talskänsla kvar! Härligt vardagsrum med vackert burspråksfönster med fönsterbänk i marmor och här finns även dörr ut till den inglasade balkongen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
Kustroddarevägen 30, Bua, Varbergs kommun
  • Tis 6 aug kl 16:30

Kustroddarevägen 30

Villa
Bua, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
5 900 000 kr
133 + 8 m²
4 rum
1 060 m² tomt

Välkommen till en arkitektritad drömvilla med havsutsikt och angränsande till Bua strand! Här får du ett ljust och modernt hem med genomtänkta och smakfulla lösningar. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Lesses väg 8, Väröbacka, Varbergs kommun

Lesses väg 8

Villa
Väröbacka, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 295 000 kr
48 + 9 m²
3 rum
1 020 m² tomt

Välkommen till Lesses väg 8 där du har en glimt av havet och kan njuta av de böljande vågorna som sakta rullar in i Båtafjorden! Närhet till både småbåtshamnen Videbergs hamn och Bua hamn där man gärna strosar runt och kikar på båtarna eller under sommarhalvåret slår sig ner vid mysiga Lollos ställe Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Kung Ranes Väg 18, Apelvikshöjd, Varbergs kommun

Kung Ranes Väg 18

Lägenhet
Apelvikshöjd, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
4 764 kr/mån
36 975 kr/m²

Här får du nu chans att bo på ljuvliga Apelvikshöjd och njuta av havsutsikt från din egna balkong! Tänk dig dagarna här ute när man häller upp nåt gott i glaset, plockar ut brickan med små godsaker, slår dig ner med familj eller vänner och låter blicken njuta av havets skiftningar. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
Strandbackavägen 122, Träslövsläge, gamla delen, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Strandbackavägen 122

Villa
Träslövsläge, gamla delen, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
16 900 000 kr
146 m²
6 rum
2 000 m² tomt

Unikt strandläge i attraktiva Läjet! Det är med otrolig glädje jag hälsar dig välkommen att få uppleva detta drömläge som man inte riktigt tror ska finnas. Fastigheten ligger förtrollande vackert direkt intill hav, klippor och den långa sandstranden! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Kvistvägen 3, null, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kvistvägen 3

Tomt
Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 295 000 kr
890 m² tomt

Är det kanske ni som ska bygga er drömbostad på denna högt belägna tomt i grönskande och lantlig miljö med utsikt över hagar där kossorna går och betar. Bygglov finns! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Årnäsvägen 8, Espevik, Varbergs kommun

Årnäsvägen 8

Tomt
Espevik, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 500 000 kr
3 115 m² tomt

På natursköna Årnäshalvön har du nu chans att skapa ditt drömhem eller varför inte semesterparadis! En stor härlig tomt på strax över 3 000 kvadratmeter. En vacker ekdunge är belägen på en del av tomten och på baksidan har du fritt läge ut mot åkrar och ängar. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Mellankullevägen 39, Frillesås, Kungsbacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mellankullevägen 39

Tomt
Frillesås, Kungsbacka kommun
Mäklarhuset Varberg
950 000 kr
2 764 m² tomt

Välkommen till en lantlig tomt på Mellankullevägen. Äntligen kan ni bygga ert drömboende i böljande landskap, vid grönskande ängar med närhet till havet och Frillesås vackra stränder. I Frillesås finns förskola, skola, matbutik och mycket mer. För dig som är golfintresserad har du inte mer än ca 2,5 km till Sjögärde Golfklubb. Nuvarande bygglov sträcker sig till 11 oktober 2024. Bygglov för nybyggnad av enbostadshus med en byggnadsarea om 152 m², varav 4 m² är öppenarea under entrétak. VA och el är inte anslutet till fastigheten. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Läs mera om fastigheten under dokument och länkar på Mäklarhusets hemsida. Vi ses på visningen!

  • Plus
Drottning Blankas Plats 2 A, Varberg centrum, Varbergs kommun

Drottning Blankas Plats 2 A

Lägenhet
Varberg centrum, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 895 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
5 094 kr/mån
32 672 kr/m²

Välkommen till ett kanonläge endast några kvarter från citykärnan och havet! Här har du även den unika chansen om du söker fritidsbostad då bostadsrättsföreningen tillåter detta. Rymlig tvåa på första plan med högt till tak vilket ger extra rymd. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Fredsgatan 24, Centralt, Varbergs kommun

Fredsgatan 24

Lägenhet
Centralt, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 350 kr/mån
39 569 kr/m²

Välkommen att flytta in i en charmig lägenhet i en mindre och välskött förening. Gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten med 3 klädkammare och 2 rymliga sidovindar samt ett extra förråd i källaren. Köket är snyggt renoverat med inredning från HTH, badrummet helkaklat. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Enets väg 8, Stråvalla, Varbergs kommun

Enets väg 8

Villa
Stråvalla, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
4 950 000 kr
168 + 40 m²
6 rum
1 838 m² tomt

På Enets väg 8 kan vi nu presentera denna rymliga villa som byggdes till 2006. Spännande, lite annorlunda och en privat ljuvlig plats! Redan i entrén siktar du både upp och ner i huset som bjuder på generösa ytor. En halv trappa upp har du vardagsrummet som är mäktigt i sin storlek... Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Träslövsvägen 142D, Lilla Träslöv, Varbergs kommun

Träslövsvägen 142D

Lägenhet
Lilla Träslöv, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/4
3 894 kr/mån
41 583 kr/m²

Här har vi en superhärlig tvåa med gavelläge på tredje våning! Självklart finns här hiss så du smidigt tar dig upp. Inne väntar vardagsrum och kök som har generöst med fönster och tillsammans skapar en stor social yta med plats för många. Utanför väntar den underbara balkongen i soligt västerläge. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kvarndammsvägen 13, Bua Strand, Varbergs kommun

Kvarndammsvägen 13

Tomt
Bua Strand, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
5 000 000 kr
1 664 m² tomt

Drömmer du om oförglömliga dagar vid havet och en magisk utsikt? Här får du den unika chansen att kunna blicka ut och njuta av magin och lugnet som havet ger 365 dagar om året. Nu erbjuds du nämligen möjligheten att förvärva denna stora och fina tomt på 1 664 kvm med sitt höga läge. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Vallavägen 37B, Väröbacka, Varbergs kommun

Vallavägen 37B

Lägenhet
Väröbacka, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 695 000 kr
66,4 m²
2 rum
5 720 kr/mån
25 527 kr/m²

På Vallavägen 37B bor du i ett pratiskt bostadsrättsparhus i ytterkant av området. Området är lugnt och populärt och alla har en egen parkering som ingår i månadsavgiften. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Viskastigen 14A, Veddige, Varbergs kommun

Viskastigen 14A

Övrigt
Veddige, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 995 000 kr
2 053 m² tomt

Rejäl och välskött lager- verkstadslokal med ett bra läge i centrala Veddige. Stora och ljusa utrymmen i båda planen och med separata ingångar. Tomtareal på strax över 2 000 kvm med generös och praktisk asfalterad yta. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 23