Mäklarhuset Varberg

Mäklarhuset Varberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Årnäsvägen 8, Espevik, Varbergs kommun

Årnäsvägen 8

Tomt
Espevik, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 500 000 kr
3 115 m² tomt

På natursköna Årnäshalvön har du nu chans att skapa ditt drömhem eller varför inte semesterparadis! En stor härlig tomt på strax över 3 000 kvadratmeter. En vacker ekdunge är belägen på en del av tomten och på baksidan har du fritt läge ut mot åkrar och ängar. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Träslövsvägen 142c, Lilla Träslöv, Varbergs kommun

Träslövsvägen 142c

Lägenhet
Lilla Träslöv, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
3 595 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/4
5 970 kr/mån
39 076 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med sina generösa 92 kvadratmeter och bekväma markplansläge. Interiören är elegant och modern med ett vardagsrum och kök som skapar en underbar atmosfär och lockar till umgänge. Nio stora fönster som går från golv till tak skapar en unik karaktär åt rummet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
  • Hiss
Viskastigen 7, Veddige, Varbergs kommun

Viskastigen 7

Villa
Veddige, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 375 000 kr
135 + 30 m²
6 rum
1 600 m² tomt

Röd villa med vita knutar mitt i Veddige samhälle! Stor uppvuxen tomt på 1 600 kvadratmeter som på baksidan härligt gränsar mot grönområde. Här finns även en äldre uthusbyggnad, gärdesgård och lummig trädgård som ger en mysig känsla. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

By 22, Stråvalla, Varbergs kommun
  • Imorgon kl 15:00

By 22

Fritidshus
Stråvalla, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 995 000 kr
48 m²
3 rum
2 795 m² tomt

Mysig stuga eller varför inte bo här året-runt? 48 välplanerade kvadrat med mycket charm! Här finns ett kök med matplats, ett allrum med öppen spis och glasdörrar ut till terrassen, två sovrum och en toalett. Dusch finns på utsidan, bohemian style. Detta sommarhus har bevarats med omsorg. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Träslövsvägen 111, Lilla Träslöv, Varbergs kommun

Träslövsvägen 111

Villa
Lilla Träslöv, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
6 250 000 kr
148 + 105 m²
5 rum
1 417 m² tomt

Välkommen till en härlig familjevilla med generösa ytor och på ett läge där du inte har mycket mer än en kilometer ner till centrum! Stor härlig tomt på strax över 1 400 kvadratmeter där den största delen ligger skyddat på baksidan av huset. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kung Ranes Väg 15, Apelvikshöjd, Varbergs kommun
  • Imorgon kl 13:00

Kung Ranes Väg 15

Lägenhet
Apelvikshöjd, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 995 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 079 kr/mån
47 165 kr/m²

Välkommen till den sköna radhuskänslan och ett drömläge precis ovanför havet och Apelvikens långsträckta sandstrand! Här har vi en underbar gaveltvåa i markplan med tillbyggt uterum och stort härligt trädäck med högt staket runt om som ger insyndsskydd. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Klängrosstigen 16, null, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Klängrosstigen 16

Villa
Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
3 500 000 kr
118 + 20 m²
4 rum
598 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna trevliga familjevilla med ombonad trädgårdstomt och friliggande garage. I närområdet finns en härlig motionsslinga i skogsmiljö, fritidsaktiviteter, lekplatser, skolor och förskolor - kort sagt ett område för hela familjen! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Sydvägen 8, Björkäng, Varbergs kommun
  • Imorgon
Sydvägen 8, Björkäng, Varbergs kommun, bild 2
Sydvägen 8, Björkäng, Varbergs kommun, bild 3

Sydvägen 8

Fritidshus
Björkäng, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
3 100 000 kr
47 m²
3 rum
1 010 m² tomt

Med första parkett mot havet får du här ett riktigt drömlikt läge! Slå dig ner och blicka ut över havet som är lika ljuvligt när det glittrar vackert en solig sommardag som när höstens stormar drar in. Njut av härliga havsbad och sköna promenader längs den långsträckta stranden. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Kroksbergsvägen 3, Trönninge, Varbergs kommun
  • Idag kl 14:00

Kroksbergsvägen 3

Radhus
Trönninge, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
3 875 000 kr
145 + 38 m²
5 rum
916 m² tomt

Välkommen till ett rymligt parhus i ytterkant av området med naturen som närmaste granne. Här slår man sig gärna ner i det stora inglasade uterummet som byggdes 2022 och njuter av årstidernas skiftningar - golvvärme och klinkergolv. Du har även sköna altaner på båda sidor av huset. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Brearedsvägen 89, Breared, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 13 maj kl 15:30

Brearedsvägen 89

Lägenhet
Breared, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
3 900 000 kr
120 m²
4 rum
vån 1/5
7 105 kr/mån
32 500 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska och välplanerade lägenhet om hela 120 kvadratmeter i barnvänligt område nära havet. Perfekt för den stora familjen som vill njuta av lyx och bekvämlighet nära förskola, handelsområde och träningsanläggningar! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Hiss
Nygårdsvägen 8, Södra Näs, Varbergs kommun

Nygårdsvägen 8

Fritidshus
Södra Näs, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
4 700 000 kr
40 m²
3 rum
400 m² tomt

Jag är otroligt glad att få hälsa dig välkommen till en semesterdröm med slående vy mot havet och kort gångavstånd till ett svalkande dopp! Här får du ett havsnära läge vid Kattegatts böljande vågor som sakta rullar in och med vy bort mot Träslövsläge men också bort mot Svartskär i väst. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Träslöv 65, Träslöv, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Träslöv 65

Villa
Träslöv, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
3 500 000 kr
100 + 25 m²
4 rum
3 462 m² tomt

Drömmer du om en mysig fastighet på landet men vill ändå har närheten in till stan? Kika hit! Här får du ett charmigt gulmålat hus med vita knutar, röd klassisk uthusbyggnad, milsvid utsikt över åkrar och ängar samtidigt som du inte har mer än ca 5 km in till Varbergs centrum. Att man inte är längre från stan är lätt att glömma när man strosar runt på den stora tomten och njuter av lantlivet eller sitter på altanen med ostbrickan och plockar ner vindruvsklasen direkt från vinrankan som breder ut sig. För dig som gärna åker kollektivt finns busshållplats finns precis utanför fastigheten. Vi kliver in genom pardörrarna till den rymliga entréhallen med klinkergolv för att sedan ta oss vidare in i huset där vi möts av den öppna spisen med brasinsats som sprider en skön värme. Allrum och vardagsrum har charmigt trägolv och härifrån når man det inglasade uterummet där man gärna sitter länge och blickar ut över de natursköna omgivningarna. Kök och matplats som har en lantlig touch har fönster ut mot tre olika håll vilket skapar ett ljust och härligt rum. Stort helkaklat badrum med dusch och även hörnbadkar med sköna bubblor. En trappa upp finns möblerbar hall, tre sovrum och toalett. Tvättstugan hittar du i källaren. Den stora ladugården ger dig massa möjligheter, idag finns där t.ex en replokal. Dessutom finns ett äldre garage och ett gammalt brygghus. Flaggstången står redo för festliga högtider. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Kronborgs väg 8, Stråvalla, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kronborgs väg 8

Villa
Stråvalla, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
4 650 000 kr
101,5 m²
4 rum
1 211 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Granvägen 29, Brunnsberg, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Granvägen 29

Lägenhet
Brunnsberg, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 925 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
4 350 kr/mån
26 014 kr/m²

Högst upp i huset, med inglasad balkong i västerläge och vy mot havet finner du denna fina trerummare. Bostaden erbjuder idag ett ljust inrett kök med plats för matgrupp och fönster mot innergården, ljust vardagsrum samt två sovrum och badrum. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Mellankullevägen 39, Frillesås, Kungsbacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mellankullevägen 39

Tomt
Frillesås, Kungsbacka kommun
Mäklarhuset Varberg
950 000 kr
2 764 m² tomt

Välkommen till en lantlig tomt på Mellankullevägen. Äntligen kan ni bygga ert drömboende i böljande landskap, vid grönskande ängar med närhet till havet och Frillesås vackra stränder. I Frillesås finns förskola, skola, matbutik och mycket mer. För dig som är golfintresserad har du inte mer än ca 2,5 km till Sjögärde Golfklubb. Nuvarande bygglov sträcker sig till 11 oktober 2024. Bygglov för nybyggnad av enbostadshus med en byggnadsarea om 152 m², varav 4 m² är öppenarea under entrétak. VA och el är inte anslutet till fastigheten. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Läs mera om fastigheten under dokument och länkar på Mäklarhusets hemsida. Vi ses på visningen!

  • Plus
Granvägen 29, Brunnsberg, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Granvägen 29

Lägenhet
Brunnsberg, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 500 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 746 kr/mån
24 390 kr/m²

En halv trappa upp på populära Brunnsberg ligger denna trevliga och ljusa tvårummare. Bostadens yta fördelar sig på entréhall med förvaring i garderober, helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till den inglasade balkongen... Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Lilla Drottninggatan 6, Centrum, Varbergs kommun

Lilla Drottninggatan 6

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/5
3 428 kr/mån
49 900 kr/m²

Här har vi tvårummaren för dig som vill ha ett hem som sticker ut! Med påkostade materialval, lyxig känsla och där allt är mycket smakfullt har man skapat en lägenhet med unik karaktär. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Falkenbergsgatan 2B, Söder/centrum, Varbergs kommun

Falkenbergsgatan 2B

Lägenhet
Söder/centrum, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 195 000 kr
56 m²
3 rum
vån 2/2
5 300 kr/mån
39 196 kr/m²

Välkommen till en ljus och härlig trea som är genomgående i huset och dessutom har ett gavelläge vilket ger fönster mot tre olika väderstreck. Här kan du enkelt bjuda över vänner för middagar då det finns plats i vardagsrummet för både matbord och sittgrupp. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Drottning Blankas Plats 2 A, Varberg centrum, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 14 maj kl 16:00

Drottning Blankas Plats 2 A

Lägenhet
Varberg centrum, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 895 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
5 094 kr/mån
32 672 kr/m²

Välkommen till ett kanonläge endast några kvarter från citykärnan och havet! Här har du även den unika chansen om du söker fritidsbostad då bostadsrättsföreningen tillåter detta. Rymlig tvåa på första plan med högt till tak vilket ger extra rymd. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Östra vägen 67C, Öster, Varbergs kommun

Östra vägen 67C

Lägenhet
Öster, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 195 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 329 kr/mån
50 851 kr/m²

Kvadratsmart och mycket fin etta! Längtar du efter att flytta hemifrån och få nycklarna till din allra första lägenhet? Det är stort! Eller känner du kanske bara att det är dags att flytta till något nytt där du får ett mysigt, mindre och mycket bra planerat hem. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Alvägen 2, Veddige, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Alvägen 2

Villa
Veddige, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 995 000 kr
113 + 75 m²
6 rum
800 m² tomt

Med ett fint hörnläge och omgiven av en stor trädgårdstomt ligger den familjevänliga villan som erbjuder gott om utrymme fördelat i två plan samt källare. Totalt finns här 6 rum att inreda efter eget tycke och smak varv fyra använts som sovrum och utöver detta en stor källare Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Fredsgatan 24, Centralt, Varbergs kommun

Fredsgatan 24

Lägenhet
Centralt, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 350 kr/mån
39 569 kr/m²

Välkommen att flytta in i en charmig lägenhet i en mindre och välskött förening. Gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten med 3 klädkammare och 2 rymliga sidovindar samt ett extra förråd i källaren. Köket är snyggt renoverat med inredning från HTH, badrummet helkaklat. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Löftaskog 2, Stråvalla, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Löftaskog 2

Gård/Skog
Stråvalla, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
3 300 000 kr
110 + 16 m²
7 rum
6 650 m² tomt

Välkommen till Löftaskog 2! När du svänger in på uppfarten tas du väl emot av gårdens två ståtliga bokträd som sommartid bjuder på omfamnande grönska över gården. Fastigheten blir den perfekta platsen för dig som drömmer om utrymme för familj, fritidsintressen och djurhållning. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Enets väg 8, Stråvalla, Varbergs kommun

Enets väg 8

Villa
Stråvalla, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
4 950 000 kr
168 + 40 m²
6 rum
1 838 m² tomt

På Enets väg 8 kan vi nu presentera denna rymliga villa som byggdes till 2006. Spännande, lite annorlunda och en privat ljuvlig plats! Redan i entrén siktar du både upp och ner i huset som bjuder på generösa ytor. En halv trappa upp har du vardagsrummet som är mäktigt i sin storlek... Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Träslövsvägen 142D, Lilla Träslöv, Varbergs kommun
  • Imorgon kl 11:00

Träslövsvägen 142D

Lägenhet
Lilla Träslöv, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/4
3 894 kr/mån
41 583 kr/m²

Här har vi en superhärlig tvåa med gavelläge på tredje våning! Självklart finns här hiss så du smidigt tar dig upp. Inne väntar vardagsrum och kök som har generöst med fönster och tillsammans skapar en stor social yta med plats för många. Utanför väntar den underbara balkongen i soligt västerläge. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 30